Şimdi Ara

2014 A4 Xenon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abiler 2014 model a4 almaya karar verdim bayiden fiyat aldık. Araç,donanımıyla beraber fiyatınıda aldım. Bulunduğum şehirde audi bayisi yok. Gelen donanımlarDA (standart bölümünde yazıyor) Xenon far donanımıda var. Acaba Xenon farlar gündüz aydınlatmalı LED farmı oluyoe yoksa ayrıyetten ücret ödemekmi gerekli. Bilgi alabilirmiyim. Şuan kafama çok takıldı yarın sabah bayiyi arayacagm fakat burdanda bilgi almak istiyoeum
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A4 lerin hepsinde gündüz ledi var demekki standart.

• 2.0 tdi alip vergi odeyeceginize bmw 3.20i ed almayi dusunmez misiniz ?

• Ne kadar fiyat aldınız ?

• Ben olsam A4 alana kadar bekler.

Yeni gelecek olan VW CC modelini alırım.

Ya da 2.0TDİ yeni kasa Full+Full denecek bir passat alırım

A4 kasa değiştirecek çünkü.

320D düşünmez misiniz?
  • 130 bin,tlye geldi araç. Çok uygun fiyata. Kasa değiştirsin benim yaşım 20 o yüzden ikinci el değer kaybını düşünmüyorum ve şuanki kasasıyla 3serisi ve yeni c serisinden kat kat yakışıklı,güçlü,olduğunu düşünüyorum. Led gündüz farları olduktan sonra bu araç 10 yıl daha eskimez :)

Soruma daha net şekilde cevap vericek varmıdır

• Standart degil, ekstra ise ve disarida yaptiririm amaan n'olacak derseniz.... DIKKAT BU ARAC YANGIN TEHLIKESI ICERIR!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    2017 Audi A3 MMI Radio Plus
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykara3

130 bin,tlye geldi araç. Çok uygun fiyata. Kasa değiştirsin benim yaşım 20 o yüzden ikinci el değer kaybını düşünmüyorum ve şuanki kasasıyla 3serisi ve yeni c serisinden kat kat yakışıklı,güçlü,olduğunu düşünüyorum. Led gündüz farları olduktan sonra bu araç 10 yıl daha eskimez :)

Soruma daha net şekilde cevap vericek varmıdır

süper fiyat, donanım nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DNZ_84

Standart degil, ekstra ise ve disarida yaptiririm amaan n'olacak derseniz.... DIKKAT BU ARAC YANGIN TEHLIKESI ICERIR!!

sanayide ve uygun watt olmayan bir ampül takınca evet yanabilir
  • Bmw 3 serisinden güçlü değil ama A4'te iyidir hayırlı olsun, sonradan Xenon taktırmayın orijinal değilse. Arabanın elektrik tesisatını yakabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım olarak sadece navigasyon var ek olarak. Aracı almaktan vazgeçtim çünkü led farı ve sunroff en önem verdiğim donanımlardı. Sunrofa göz yumdum fakat led olmadan beğenmiyorum aracı, cünkü aracı gösteren ledlerdi bence. Ayrıca fiyat olarak en son 127.200 tl yi aldım. Keşke diyorum 2bin euroluk navigasyon yerine led olsaydı ;) bu fiyata kaçmazdı bu araç ama içime sinmiyecekti :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.