Şimdi Ara

2014 Astra 1.6 manuel 115 hp edition hatchback

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın kısmetse başlıktaki aracı sıfır olarak almayı planlıyorum
    sadece kafamı kurcalayan şey yakıt sarfiyatı.Ankarada yaşıyorum. işe gidiş gelişte kullanıyorum ve malum mesai saatleri trafiği.
    Bu araçtan kullanan arkadaşlar varsa şehir içi yakıt sarfiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz? Fabrika değerleri 8.7 litre görünüyor ama bunun çok üzerine çıkmasından çekiniyorum.

• Hocam km de 48 kuruş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl benzınde kullandm net 11 litre
  • peki yılda 7-8bin km yapiyorum. lpg önerirmisiniz?
  • İmkanlarını el veriyorsa 1.4t alın

• ARKADAŞLAR 2014 DİZEL HEATPACKARKADAŞLAR SIFIR YENİ ASTRA HB 136 PS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM OPEL DE GENEL OLARAK KONFOR OLMADIĞI SÖYLENİR ACEBA YENİ OPELLERDE KONFOR NASIL BİLEN YADA KIYASLAMA ŞANSI OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • ben dediğim aracı aldım. sınıfına göre mükemmel bir araç. tek eksi denilecek şeyi yakıt. zaten sizde dizel alıyomuşsunuz. hayırlı olsun. ben daha önce megane ve 207 sahibiydim. astra onlara göre muhteşem bi araba. ama yakıtım 10 litre/100 km malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: clericuzieo

ben dediğim aracı aldım. sınıfına göre mükemmel bir araç. tek eksi denilecek şeyi yakıt. zaten sizde dizel alıyomuşsunuz. hayırlı olsun. ben daha önce megane ve 207 sahibiydim. astra onlara göre muhteşem bi araba. ama yakıtım 10 litre/100 km malesef

Bildiyim kadariyla aracınız yeni,kış aylarindayiz ilerleyen kmlerde 8.5-9 lt ye düşecektir

• koltuklar diğer araclara göre gerçekden sert zamnla değişiklik oluyomu peki yada rahatsızlık veriyo mu kullandın araçlardan konfor olarak daha da ıyı mı. clericuzieo
  • clericuzieo C kullanıcısına yanıt
    Aracınız sıfır olmasından ötürü motor ekipmanlarının birbirine alışması, sizin araca ve pedallara alışmanız, kış şartları göz önünde bulundurulunca J kasa astra hatchback için yoğun trafikte 10 lt. normal olarak nitelendirilebilir.

Aynı motora sahip Classic sedan kasa aracım ilk 1000 km. yaklaşık 8-9 lt'lerde seyrettikten sonra yazın yakıt tüketimim 6-6,2 lt kışın da 7,5-8 lt civarındaydı. Bu veriler Denizli'de yaşadığım döneme aittir.

İstanbul için ise ekim-kasım aylarında 6,6-7 lt civarı ortalama tutturdum, yolculuklarımı %50 yoğun trafik-%50 akan trafik olarak yaptım.

Sıkışık trafikte ve kışın Ankara'da şu anda 10 lt ortalama yapıyorsanız, ilerleyen zamanlarda havaların ısınmasıyla birlikte çok rahat 7-7,4 lt civarına inebileceğinizi düşünüyorum.

Astra gerek konfor, gerek iç tasarım anlamında sahip olduğunuz önceki araçlardan üstün özelliklere sahiptir. Koltuk sertliğinden bahsetmişsiniz, genel olarak sert dolgu malzemesinden üretilmiştir ancak zamanla yumuşayacağını söyleyebilirim. Ben 1 yıl orijinal koltuklara oturduktan sonra yaklaşık 6 ay önce kılıf geçirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: clericuzieo

Arkadaşlar yarın kısmetse başlıktaki aracı sıfır olarak almayı planlıyorum
    sadece kafamı kurcalayan şey yakıt sarfiyatı.Ankarada yaşıyorum. işe gidiş gelişte kullanıyorum ve malum mesai saatleri trafiği.
    Bu araçtan kullanan arkadaşlar varsa şehir içi yakıt sarfiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz? Fabrika değerleri 8.7 litre görünüyor ama bunun çok üzerine çıkmasından çekiniyorum.

Aynısından iki yıldır bende var, yoğun trafikte gaza basmayı biliyorsanız 9 değerinin üzerine çıkmazsınız, bu araba yokuşta kasa ağırlığından dolayı fazla yakıyor, düz yolda dur kalk bile olsan olsa fazla bir sorun yok, , ki o şartlarda 1.6 dizeller 7 litreden aşağı düşmez, düşüyor diyen yalan söylüyordur, şehir dışı 100 sabit hızla tam 6 litre ortalama yakar 2 kişiyle, 4 kişiyle 7 olur dizelin avantajı uzun yoldadır şehir içi dur kalkta dizel hikaye dizel sahipleri kendilerini avutuyor. Başka sorunuz varsa cevaplarım Türkiyede bu paraya alınabilecek bundan daha iyi araba varsa buyursun söylesinler biz de öğrenelim satıp alalım saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom7 -- 25 Aralık 2014; 14:56:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.