Şimdi Ara

2014 CLIO 4 1.2 JOY KOLÇAK???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR, 2014 1.2 JOY CLIO 4 ARACIMAhttp://www.hepsiburada.com/liste/modacar-renault-clio-4-kasa-siyah-ozel-kolcak-3097524/productDetails.aspx?productId=otm3097524&categoryId=20036491 BUNA BENZER KOLÇAK DÜŞÜNÜYORUM AMA MONTAJ ŞEKLİ NEDİR BİLGİ BULAMADIM. İKİ KOLTUK ARASINA MONTE EDİLMEKTEDİR DİYO AMA NASIL VİDAYLA MI?VİDASIZ OLURSA EĞER DAHA İYİ OLUR ORJİNALİNİ BOZMAK İSTEMİYORUM. TAVSİYEDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM, TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plc8722 -- 14 Mayıs 2015; 23:30:05 >

• YOK MU KİMSE YARDIM EDECEK?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plc8722

YOK MU KİMSE YARDIM EDECEK?

http://www.sanalpazar.com/Delme-Yok-Renault-Clio-4-Kol-Dayama-Kolcak-Tecco-Dan__isp32430488 bi de bu tarz bişey buldum ama kullananlar yorum yapabilir mi?
  • Delme yok kolçaklardan aldım kullanıyorum. Arkadaki bardaklığa oturuyor ve orjinale benzer şekilde duruyor. Açıkçası malzemesi ve kalitesi benim hoşuma gitti. Ben elden aldım ve aldığım ilk ürünün mekanizmasında problem vardı hemen ordan ayrılmadan değişiklik yaptım. Yani internetten aldığınızda bu gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz güvenilir yerden almakta fayda var.

Bunun dışında yerine tam oturuyor ama herhangi bir vida ve yapıştırıcı olmadığı için yerinde oynuyor. Ben çok takılmadım. Neticede o kadar oynaması normal diye düşünüyorum. Yolculuk ve normal şartlarda kullandığınızda herhangi bir sıkıntısı mevcut değil. Anca elinizle sallamanız lazım oynadığını görmeniz için. Şahsen ben gayet memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Delme yok kolçaklardan aldım kullanıyorum. Arkadaki bardaklığa oturuyor ve orjinale benzer şekilde duruyor. Açıkçası malzemesi ve kalitesi benim hoşuma gitti. Ben elden aldım ve aldığım ilk ürünün mekanizmasında problem vardı hemen ordan ayrılmadan değişiklik yaptım. Yani internetten aldığınızda bu gibi bir sorunla karşılaşabilirsiniz güvenilir yerden almakta fayda var.

Bunun dışında yerine tam oturuyor ama herhangi bir vida ve yapıştırıcı olmadığı için yerinde oynuyor. Ben çok takılmadım. Neticede o kadar oynaması normal diye düşünüyorum. Yolculuk ve normal şartlarda kullandığınızda herhangi bir sıkıntısı mevcut değil. Anca elinizle sallamanız lazım oynadığını görmeniz için. Şahsen ben gayet memnunum.

internetten delme yok olan modelini sipariş ettim ürünü sürat kargo kırık getirdi alt bardaklığa geçiş yeri sağlam malzemeden değildi, yenisini bekliyorum suan yorum için sağolasın

• plc8722 P kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Alt kısmı baya kaliteli gelmişti bana halbuki.. Yenisi geldiğinde inşallah düzgün bir şekilde gelir.. Bu arada yapıştırmak için uhu patafix kullanabilirsiniz. Sallanmasi baya bi azaldı. Hemde arabanın aksamina zarar vermeden güzel bir şekilde yapışıyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Geçmiş olsun hocam. Alt kısmı baya kaliteli gelmişti bana halbuki.. Yenisi geldiğinde inşallah düzgün bir şekilde gelir.. Bu arada yapıştırmak için uhu patafix kullanabilirsiniz. Sallanmasi baya bi azaldı. Hemde arabanın aksamina zarar vermeden güzel bir şekilde yapışıyor..

yenisi de geldi elime tam oturdu sallanma da tutup sallamazsan hissettirmiyo bile. delmeden en güzeli bu oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 Joy 1.6
    8 yıl önce açıldı
    Megane 4 1.6 joy nasıldır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.