Şimdi Ara

2014 DGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suan 2 yıllık biyomedikal okuyorum ve 4 yıllık olarak öncelikli olarak biyomedikal mühendisliği istiyorum eğer olmazsa elektronik mühendisliğide olabilir.Bunun için DGS ye iyi hazırlanmak adına hangi kitapları önerebilirsiniz??

• piyasada ne varsa çöz derim..tasarı yediiklim irem vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: çArşı-Arda

piyasada ne varsa çöz derim..tasarı yediiklim irem vs

Yani hepsi aynı mı??
  • Hayalgozlum38 H kullanıcısına yanıt
    hepsi aynı degil ama hepsini çözmen lazım dgs her sene zorlaşan bir sınav ne kadar çok soru tarzını görürsen o kadar iyi olur
  • Peki teşekkür ederim..
  • onemli olan farkli soru turlerini gormek. arkadasin tum kaynaklari coz demesinin sebebi farkli farkli tum soru kaliplarini gormen için. permutasyon konusunu bencil kume diye yapip soran ösym var karsinda. bu yuzden hepsini cozmelisin.

güvender
    intibak
    tasarı
    pegem
    yargi

en azindan bu 5 yayinin soru bankalari ve yaprak testlerini coz.

extradan sana tavsiyem.
    fem ygs kitaplarindan ilk adım geometri yi coz, akabinde normal geometri yi coz. cok sayida soru yakaliyorlar. ben fem kitaplari sayesinde geo sorusu kacirmadim bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnn -- 13 Ağustos 2013; 0:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PdA

onemli olan farkli soru turlerini gormek. arkadasin tum kaynaklari coz demesinin sebebi farkli farkli tum soru kaliplarini gormen için. permutasyon konusunu bencil kume diye yapip soran ösym var karsinda. bu yuzden hepsini cozmelisin.

güvender
    intibak
    tasarı
    pegem
    yargi

en azindan bu 5 yayinin soru bankalari ve yaprak testlerini coz.

extradan sana tavsiyem.
    fem ygs kitaplarindan ilk adım geometri yi coz, akabinde normal geometri yi coz. cok sayida soru yakaliyorlar. ben fem kitaplari sayesinde geo sorusu kacirmadim bu sene.

çok yardımcı oldunuz..teşekkür ederim sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalgozlum38 -- 13 Ağustos 2013; 15:00:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayfaya bekliyorum soru ve çalışma stratejisi birde kaynak paylaşımı için faydalı olacaktır .DGS2014-Facebook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.