Şimdi Ara

2014 Lisans Kpss Dershane Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
73.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peters

http://www.analizkpss.com/slider_1.asp

Analiz 699tl 31 temmuza kadar.Bilmiyorum ama ucuz etin yahnisi gibi geldi.Bilen varmı.

muhtemelen öle olur. deneme sayısından bile anlaşılıyo koca bir yılda 10 tane deneme : )
  • burlipi B kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım muratın dersanesine gitti.A.ö iyi ama kpss yi yapamıyorlar dedi bende soğudum.Madem öyle neden 1450tl verim.Fem akademi var oda kadıköy'de karşıda kalıyor 1650tl hani bu işin garantisi olsa para mühim değil icabında borç harç kredi biyerden bulursun.
  • quote:

Benim arkadaşım muratın dersanesine gitti.A.ö iyi ama kpss yi yapamıyorlar dedi bende soğudum.Madem öyle neden 1450tl verim.Fem akademi var oda kadıköy'de karşıda kalıyor 1650tl hani bu işin garantisi olsa para mühim değil icabında borç harç kredi biyerden bulursun.

Dostum bende takipdeyim murata gitçem büyük ihtimal arkadaşın hangi şubeye gitmiş öğrenebilirmiyiz ?
  • M.köy şubesine gitti bende oraya gidecektim.Ama öğrettikleri konular çözdükleri sorular sınavda çıkmamış denecek kadar azmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 21 Temmuz 2013; 10:46:20 >
  • quote:

doğru sölüyorsun hocam. murat da 1950 diyor fiyatı 1450ye ayarladıysan kaçırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlipi

quote:

doğru sölüyorsun hocam. murat da 1950 diyor fiyatı 1450ye ayarladıysan kaçırma derim

Aynı murattanmı bahsediyoruz Normalde zaten 1450 lira peşin 1350 lira başka fiyat duymadım ben.Belki sen gy-gk haricinde + ders eklediysen olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burlipi

quote:

Aynı murattanmı bahsediyoruz Normalde zaten 1450 lira peşin 1350 lira başka fiyat duymadım ben.Belki sen gy-gk haricinde + ders eklediysen olabilir.

gk-gy-eğitim fiyatı benim söylediğim

• Bazı arkadaşlar kitap tavsiyesi istemiş...
    2 senelik kpss hayatımda elime bir çok yayının kitabı geçti: murat, yargı, yediiklim, ihtiyaç...
    Eğitime yargı yayınları ile başladım ama gerek sayfa düzeni gerek konu sıralaması ve içeriği kafamı bulandırdı ve bende en son yediiklim de karar kıldım ve 2013 kpss ye yediiklim ile hazırlandım. Eğitim bilimlerinde en memnun kaldığım kitap budur. Murat yayınları biraz eksik anlatmış, ihtiyaç ise 2. tercihim olmuştur.
    Gy-gk de ise karma yayınları tercih ettim. Ihtiyaç ın tek kitap olarak sattığı vatandaşlık kitabı(vatandaşlıkta en iyisi bana göre) ve tarih kitabını deneyebilirsiniz ama modüler setini demiyorum bakın tek kitap diyorum(renkli baskı olanlardan).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelde şimdi kitap aldığın zaman kitabın hepsini çalışmak zorundasın koca kitaptan bir derste 5-10 soru çıkar.Ama dershaneler tecrübelidir önemli yerlerini gösterir ve belli bir programın olur sadece kitapla program yapmak zordur anlamadığın yerlere anlamak için kafa yoracan ondan sonra canın sıkılacak kitabı kapatacan.Dershane enkötü konu anlatımlı cd'setlerinden alacan.
  • kimse bu pegem akademiye gitmiyor mu yahu ? pegemle ilgli pek bişi bulamıyorum nette? kadıköy de çözüm , bakırköyde murat , beyaz kalem ve başarı tavsiye edilenler arasında. ben mecidiyeköyde oturduğum çin burdaki pegemle , fem le görüştüm . şu pegem akademiye giden kimse yok mu?
  • Arkadaşlar selam,
    araştırmaya devam edenler varsa bilgilerini paylaşabilir mi ?
  • Bana başiktaş ikinci olarakda m.köy yakın kimisi murat iyi diyor kimisi fem akademi birde bayz kelem analiz gibi dersaneler var gidip görmek lazım.Parası mühim değil dersanenin ne verdiği mühim.Pahalı dersaneye gidersin hoca daha günaydın demeden yazıp çizip konuları hızlı hızlı geçer hiçbirşey anlayamassın sınavdada soru kalıbı yabancı gelir kalem oynatamassın.Ucuzuna gidersin hoca süper anlatıyordur verilen soruları çözüyorsun felan önemli olan hoca kaynaklar.Birde ilkumut ile beyaz kalemin telefon numaraları aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 13 Ağustos 2013; 16:09:17 >
  • Murattan şüphem yok aöfden biliyorum onları ama fiyat biraz tuzlu ama
  • a.ö den bende biliyorum ama kpss farklı koskoca kitaptan 4 tane soru çıkıyor.Onlar sınavda çıkacak tahmini sorular üzerinde duruyorlar.Arkadaşım gitti iki sene önce çalıştırdıkları sorular ellerinde patlamış sınavda pek bişey yapamamış hem zamanı boşa gitti hem emekler boşa gitti hemde parası.Oyüzden pahalı ucuzu farketmiyor paranın hakkını verebiliyorsa ne ala.Birde murat konuları yetiştiremiyormuş diye duydum.Acaba her şube aynımı.
  • quote:

Bana başiktaş ikinci olarakda m.köy yakın kimisi murat iyi diyor kimisi fem akademi birde bayz kelem analiz gibi dersaneler var gidip görmek lazım.Parası mühim değil dersanenin ne verdiği mühim.Pahalı dersaneye gidersin hoca daha günaydın demeden yazıp çizip konuları hızlı hızlı geçer hiçbirşey anlayamassın sınavdada soru kalıbı yabancı gelir kalem oynatamassın.Ucuzuna gidersin hoca süper anlatıyordur verilen soruları çözüyorsun felan önemli olan hoca kaynaklar.Birde ilkumut ile beyaz kalemin telefon numaraları aynı.

evet çünkü beyazkalemin franchise haklarını ilkumut almış, kendi binasında beyazkalem kpss kursu veriyor

şubeler fark eder ama ben sevmedim beyaz kalemi
  • Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 15 Ağustos 2013; 1:09:28 >
  • quote:

Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

burada kurs önermem yanlış anlaşılır, şu kursun müdürü reklam yapıyor derler

sen araştır bak ben de fikir veririm, normalde karışmam bu tür şeylere ama anladığım kadarıyla pek de ensesi kalın biri değilsiniz yardımcı olmak isterim

başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

sen araştır bak ben de fikir veririm, normalde karışmam bu tür şeylere ama anladığım kadarıyla pek de ensesi kalın biri değilsiniz yardımcı olmak isterim

başarılar

Dostum sen burdan vereceğin bilgiyi ver insanların seni ne olarak göreceği senin umrunda olmasın bu forumda zeten reklamcılar kendini belli eder. Önerilerinizi bekliyoruz. Peters'e de katılıyorum. Bu kadar büyük bir konuya kimseden tatmin edici cevap gelmemesi garip.

• quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

quote:

başarılar

Dostum sen burdan vereceğin bilgiyi ver insanların seni ne olarak göreceği senin umrunda olmasın bu forumda zeten reklamcılar kendini belli eder. Önerilerinizi bekliyoruz. Peters'e de katılıyorum. Bu kadar büyük bir konuya kimseden tatmin edici cevap gelmemesi garip.

tamam 3-4 tane beğensin gezip inceleyerek birini önereyim o zaman

semte şubeye bağlı da değişiyor çünkü, mesela yargının aksaray şubesindense kadıköy şubesi iyi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

quote:

başarılar

tamam 3-4 tane beğensin gezip inceleyerek birini önereyim o zaman

semte şubeye bağlı da değişiyor çünkü, mesela yargının aksaray şubesindense kadıköy şubesi iyi

Ben istanbul avrupa yakası şişli beşiktaş taraflarında bir yer bakmaktayım. Bana yakın diye murata giderim diyorum ama başka alternatif olursa oralarada yazılabilirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.