Şimdi Ara

2014 Lisans Kpss Dershane Tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
6
Favori
73.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: peters

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

sadece gk gy için kurs bakıyorum bakırköy şirinevler avcılar civarı.

aradıklarım fiyat aldıklarım şunlar:

Murat akademi-avcılar
    1350 tl peşin 1450 taksit. (telefondaki kadın tüm konuşmalarımı tekrarlattı ilk seferde eğitim bilimleri fiyatı verdi 3 kere de sadece gk gy dedim9

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler
    1100 tl peşin 1250 tl taksitti galiba.

Referans akademi-şirinevler
    1000 tl taksit 800 tl nakit (baya kaynak falan veriyorlarmış ama bilemedim iyi mi kötü mü)

Analiz kpss-mecidiyeköy
    700 tl peşin hafta içi akşam için taksitli fiyatı soramadım telefonun şarjı bitmişti

İhtiyaç akademi-avcılar
    1100 tl peşin 1250 tl taksitle
    online eğitim ve bi dünya kaynak falan veriyorlar. son fiyat mı dedim gelin konuşalım dedi. demekki 100 tl daha inerler.

Fem akademi aklımda aradım meşgul çalıyor devamlı

Başarı akademi-Bakırköy
    1200 tl peşin fiyatı bunlarda pazarlık payını açık bıraktı. ekim sonu başlıyormuş sınavı bildigin anne gibi yaparsın sen diye gaz verdi

Tasarı Akademi-tüm şubeler
    1300 tl peşin 1450 tl taksitle. pazarlık payı var dedi kadın kendisi.

Bu kurslardan başka tavsiyesi olan var mı? ya da bu kurslarla ilgili yorumları olan.

Ben kuzenimin tavsiyesiyle Bakırköy Başarı Akademi'ye kaydoldum.

Aslolan kurstan ziyade kişinin kendini göstermesidir.

İyi diyorsunda kişinin kendini göstermesi için dersi iyi anlayıp konulara hakim olması lazım bunun içinde dersane hocalarının iyi olması lazım.Öyle olsaydı biz burada dersane araştırıyor olmazdık gider ilk gördüğümüz yere kayıt olurduk.

Ilk cümlemde nereye kaybolduğumu belirttim.

ikinci cümlemdeyse; kişiye kursun verebileceklerinden ziyade önce kişinin o davaya kendini adaması gerektiğini ifade ettim.

Cümlelerim arasında önüne gelen her yere kaydolun ya da olmayın manası çıkmıyor öyle değil mi?

Başarılar

Tartışma ortamı oluşmasın. Ben dersaneye Gk iÇin kaydoluyorum açıkçası. Başka amacım yok. Zor ve sıkıntılı bi süreç bu. Şuan için aklımda beyaz kalem var. Avcılar Şubesi için. Şirinevler femi çok çok ovduler bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

sadece gk gy için kurs bakıyorum bakırköy şirinevler avcılar civarı.

aradıklarım fiyat aldıklarım şunlar:

Murat akademi-avcılar
    1350 tl peşin 1450 taksit. (telefondaki kadın tüm konuşmalarımı tekrarlattı ilk seferde eğitim bilimleri fiyatı verdi 3 kere de sadece gk gy dedim9

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler
    1100 tl peşin 1250 tl taksitti galiba.

Referans akademi-şirinevler
    1000 tl taksit 800 tl nakit (baya kaynak falan veriyorlarmış ama bilemedim iyi mi kötü mü)

Analiz kpss-mecidiyeköy
    700 tl peşin hafta içi akşam için taksitli fiyatı soramadım telefonun şarjı bitmişti

İhtiyaç akademi-avcılar
    1100 tl peşin 1250 tl taksitle
    online eğitim ve bi dünya kaynak falan veriyorlar. son fiyat mı dedim gelin konuşalım dedi. demekki 100 tl daha inerler.

Fem akademi aklımda aradım meşgul çalıyor devamlı

Başarı akademi-Bakırköy
    1200 tl peşin fiyatı bunlarda pazarlık payını açık bıraktı. ekim sonu başlıyormuş sınavı bildigin anne gibi yaparsın sen diye gaz verdi

Tasarı Akademi-tüm şubeler
    1300 tl peşin 1450 tl taksitle. pazarlık payı var dedi kadın kendisi.

Bu kurslardan başka tavsiyesi olan var mı? ya da bu kurslarla ilgili yorumları olan.

Ben kuzenimin tavsiyesiyle Bakırköy Başarı Akademi'ye kaydoldum.

Aslolan kurstan ziyade kişinin kendini göstermesidir.

İyi diyorsunda kişinin kendini göstermesi için dersi iyi anlayıp konulara hakim olması lazım bunun içinde dersane hocalarının iyi olması lazım.Öyle olsaydı biz burada dersane araştırıyor olmazdık gider ilk gördüğümüz yere kayıt olurduk.

Ilk cümlemde nereye kaybolduğumu belirttim.

ikinci cümlemdeyse; kişiye kursun verebileceklerinden ziyade önce kişinin o davaya kendini adaması gerektiğini ifade ettim.

Cümlelerim arasında önüne gelen her yere kaydolun ya da olmayın manası çıkmıyor öyle değil mi?

Başarılar

Tamam bizde davaya giriyoruz ama bunun için kursun bize verecekleri çok önemli.Önemli olan davayı kazanmak hepimiz kazanacaz.inş gerçi iş kazanmakla bitse birde bunun atanması var millet kendi adamını torpille alıyor mesela ben 80 puan aldım sen 60 puan aldın atanacağın yerde tanıdık varsa seni alıyor.Buseferde torpilliler atanınca kontenjan doluyor olan zamanımıza emeklerimize oluyor atanamıyoruz.Sınavı kazanacaz inş. biryere atanırız.

• inşallah emeklerimiz boşa gitmez ve bir gün buraya da memur olarak atandığımızı yazarız.

• Bugün yada yarın beşiktaş murata gidecem heralde kayıt olmaya.Gerçi pazarlığa yanaşmıyorlar ama şansımı denicem.Leventteki ihtiyaca gitmedim çünkü onada gitsem aklım iyicene bulanacak ihtiyaç,beyaz kalem,murat gerçi arkadaş beşiktaş murat daha iyi dedi oyüzden ihtiyaçla murat arasında kaldım murat daha ağar basıyor.Başka bilgisi fikri olan varmı.
  • quote:

Bugün yada yarın beşiktaş murata gidecem heralde kayıt olmaya.Gerçi pazarlığa yanaşmıyorlar ama şansımı denicem.Leventteki ihtiyaca gitmedim çünkü onada gitsem aklım iyicene bulanacak ihtiyaç,beyaz kalem,murat gerçi arkadaş beşiktaş murat daha iyi dedi oyüzden ihtiyaçla murat arasında kaldım murat daha ağar basıyor.Başka bilgisi fikri olan varmı.

Bu ihtiyaç sanırım franchise mıdır nedir. Ama murat kendi hocalarıyla çalışıyor. Hani bana sorarsan hepsine git derim notlarınıda al kafa karışcak diye bişey yok. Hem para hemde zamanını ortaya koyacaksın. İyi araştımak lazım. Araştırmalarınıda bizle paylaşmanı rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

Bugün yada yarın beşiktaş murata gidecem heralde kayıt olmaya.Gerçi pazarlığa yanaşmıyorlar ama şansımı denicem.Leventteki ihtiyaca gitmedim çünkü onada gitsem aklım iyicene bulanacak ihtiyaç,beyaz kalem,murat gerçi arkadaş beşiktaş murat daha iyi dedi oyüzden ihtiyaçla murat arasında kaldım murat daha ağar basıyor.Başka bilgisi fikri olan varmı.

Bu ihtiyaç sanırım franchise mıdır nedir. Ama murat kendi hocalarıyla çalışıyor. Hani bana sorarsan hepsine git derim notlarınıda al kafa karışcak diye bişey yok. Hem para hemde zamanını ortaya koyacaksın. İyi araştımak lazım. Araştırmalarınıda bizle paylaşmanı rica ediyorum.

Zaten önceki mesajlarımda paylaştım görüştüğüm dersaneler hakkındaki bilgileri birtek leventteki ihtiyaca gitmedim onun hakkındada şikayetvar.com da 14 tane şikayet gördüm.Biri online sürekli yayın kesiliyor diyor,biri verilen sözler tutulmuyor diyor,Biri verilen kitaplar eksik diyor,Diğeri derslere hoca girmiyor diyor,Öteki müşteki çekmek için öve öve bitiremiyorlar,almadığı hizmetin parasını ödettiriyorlarmış v.b şeyler ama murat yada beyaz kalem hakkında şikayet göremedim ama muhtemelen onlardanda vardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

Zaten önceki mesajlarımda paylaştım görüştüğüm dersaneler hakkındaki bilgileri birtek leventteki ihtiyaca gitmedim onun hakkındada şikayetvar.com da 14 tane şikayet gördüm.Biri online sürekli yayın kesiliyor diyor,biri verilen sözler tutulmuyor diyor,Biri verilen kitaplar eksik diyor,Diğeri derslere hoca girmiyor diyor,Öteki müşteki çekmek için öve öve bitiremiyorlar,almadığı hizmetin parasını ödettiriyorlarmış v.b şeyler ama murat yada beyaz kalem hakkında şikayet göremedim ama muhtemelen onlardanda vardır.

Alıntıları Göster
    Finalde başlamış kpss kurslarına geçengün fatih şubesi ile görüştüm fiyatlarda cazip geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destiny01

Finalde başlamış kpss kurslarına geçengün fatih şubesi ile görüştüm fiyatlarda cazip geldi.

tebrik ederim kardeş, hayırlı olsun hemen yazıl finale çünkü işe yarar tek dershane orası bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

tebrik ederim kardeş, hayırlı olsun hemen yazıl finale çünkü işe yarar tek dershane orası bence

Beşiktaştada final var murattan iyimidir.
  • quote:

quote:

quote:

tartışmasız

muratla kıyas bile kabul etmez

ama onun da binası küçük, fatihteki daha ferah ve daha geniş alana kurulduğu için sınıflar arası koridorlar biraz daha rahat

mecidiyeköydeki binası da güzel

fiyatları aynıdır ama her şubenin hepsi merkeze bağlı çünkü, franchise değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

tartışmasız

muratla kıyas bile kabul etmez

ama onun da binası küçük, fatihteki daha ferah ve daha geniş alana kurulduğu için sınıflar arası koridorlar biraz daha rahat

mecidiyeköydeki binası da güzel

fiyatları aynıdır ama her şubenin hepsi merkeze bağlı çünkü, franchise değil

Siz finali tecrübe ettinizmi hocam.Daha yeni kpss ye başlamış bir dershane bence tartışılır...Fiyatları ne düzeyde acaba?

• İstanbulda hepsi yeni zaten beyazkalem de 1 yıllık yok bile

• Şuan itibariyle 1450tl 10taksit Beşiktaş murata kayıt oldum.Allah utandırmasın baya bir konuştum yönetim kurulu üyeside oradaydı yardımcı oldu işletme mezunlarını sözel bölümüne yazıyorlarmış.Böylece sayısalı derinlemesine gösterip sözelde normal işlencekmiş umarım hayırlısı olur.
  • Hayırlı olsun kaç saat ders ve kaç denemesi varmış

• c.tesi pazar günleri toplam 300 saatmiş 10 denemesi varmış 120 saat etüd tabi bunlar yalan değilse.Birde yönetim kurulundan adam eğer beğenmessen sınıfını değiştiririz.Bende kontenjan doluysa dedim bana sınıflarda iki kişilik yer var dedi değşenler oralarda oturması için.7 aralıkta başlıyormuş bana geç geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 18 Ağustos 2013; 19:26:08 >
  • 7 Aralık geç ama 300 saat ders o fiyata iyi

• quote:

c.tesi pazar günleri toplam 300 saatmiş 10 denemesi varmış 120 saat etüd tabi bunlar yalan değilse.Birde yönetim kurulundan adam eğer beğenmessen sınıfını değiştiririz.Bende kontenjan doluysa dedim bana sınıflarda iki kişilik yer var dedi değşenler oralarda oturması için.7 aralıkta başlıyormuş bana geç geldi.

Dostum baya geç o tarih ya Ama hayırlı olsun Bende oraya gelicem muhtemelen ama hafta içi aksam hafta sonuda ders çalışırım gibime gelio
  • Eğer çalışıyorsan bişey diyemem ama sabah kafa daha dinç olduğu için ders daha iyi anlaşılır.Ben birkere babamın yanında balıkçılıkla uğraşıyordum akşama kadar kafam milyon oluyordu a.ö'e akşam gittim üstüm başım balık kokuyordu hiçbirşeyde anlamadım dersi yarıda bıraktım sonra sabah grubuna geçtim.
  • Arkadaşlar bugün aksaray ihtiyaç akademi ile görüştüm.Eğitim bilimleri+gk-gy için.İçime sinmedi.Matematik hocası ile görüştüm.Eğitim hocalarını sordum.Önder-Zafer-Recep dedi.Soyisimlerini sordum bilmiyor.Kayıtlarında hocaların isim soyisimleri yok.Çok ilginç.
    Fiyat: 1550 12 takst dedi en son..
    Sizce aksaray ihtiyaç mı yoksa bakırköy pegem mi?
  • quote:

7 Aralık geç ama 300 saat ders o fiyata iyi

konular yetişmiyor diye motor takıp gitmeyiz inş son haftalarda.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.