Şimdi Ara

2014 Lisans Kpss Dershane Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
73.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KızılPanzer

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peters

Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

burada kurs önermem yanlış anlaşılır, şu kursun müdürü reklam yapıyor derler

sen araştır bak ben de fikir veririm, normalde karışmam bu tür şeylere ama anladığım kadarıyla pek de ensesi kalın biri değilsiniz yardımcı olmak isterim

başarılar

Dostum sen burdan vereceğin bilgiyi ver insanların seni ne olarak göreceği senin umrunda olmasın bu forumda zeten reklamcılar kendini belli eder. Önerilerinizi bekliyoruz. Peters'e de katılıyorum. Bu kadar büyük bir konuya kimseden tatmin edici cevap gelmemesi garip.

tamam 3-4 tane beğensin gezip inceleyerek birini önereyim o zaman

semte şubeye bağlı da değişiyor çünkü, mesela yargının aksaray şubesindense kadıköy şubesi iyi

Ben istanbul avrupa yakası şişli beşiktaş taraflarında bir yer bakmaktayım. Bana yakın diye murata giderim diyorum ama başka alternatif olursa oralarada yazılabilirim.

tamam

temelin iyi değilse beşiktaş murat

temelin sağlamsa mecidiyeköy final

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

burada kurs önermem yanlış anlaşılır, şu kursun müdürü reklam yapıyor derler

sen araştır bak ben de fikir veririm, normalde karışmam bu tür şeylere ama anladığım kadarıyla pek de ensesi kalın biri değilsiniz yardımcı olmak isterim

başarılar

Dostum sen burdan vereceğin bilgiyi ver insanların seni ne olarak göreceği senin umrunda olmasın bu forumda zeten reklamcılar kendini belli eder. Önerilerinizi bekliyoruz. Peters'e de katılıyorum. Bu kadar büyük bir konuya kimseden tatmin edici cevap gelmemesi garip.

tamam 3-4 tane beğensin gezip inceleyerek birini önereyim o zaman

semte şubeye bağlı da değişiyor çünkü, mesela yargının aksaray şubesindense kadıköy şubesi iyi

Ben istanbul avrupa yakası şişli beşiktaş taraflarında bir yer bakmaktayım. Bana yakın diye murata giderim diyorum ama başka alternatif olursa oralarada yazılabilirim.

tamam

temelin iyi değilse beşiktaş murat

temelin sağlamsa mecidiyeköy final

Üzgünüm temel iyi değil ama çabuk öğrenip , anlarım. Kötü bir duyum var mı belirttiğin kurslarla ilgili ?

• Muratla ilgili var ama dedikodu yapmak yersiz

Temelin yoksa murattan şaşma temelin olsa idi en iyisi final derdim

Matematik sınavı yapılacak temelin yoksa iyi sınıfa düşmezsin finalde, genç arkadaşlar derse gelir ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün gittim beşiktaşta murat ve beyazkalemle görüştüm.Aslında beyaz kalemde murata göre daha iyi karşılandım ve baya detaylı anlatım yapıldı bu ayın 20'sine kadar taksitli 1000tl murat olmuş 1600tl muratta pek bilgilendirici ve bilinçlendirici konuşma olmadı.Bunu ölçü alarakda yanılmış olabilirim.Mesela beyaz kalemde tarih ve coğrafya hocaları 10 yıldır değişmemiş memnunlarmış bu işi 15 senedir yapıyorlarmış ve kaynakları baya yeterliymiş.Yani derste gördüğünün üzerine başka kaynaktan araştırmaya yada fazladan kendini kasmaya gerek yokmuş.Çıkabilecek sorular üzerine çalıştırıyorlarmış.Birde muartta dedikleri hangi derlerde iyisen ona ağırlık veriyorlarmış yani ters mantık.Bende zayıf olan derslere ağırlık verilip düzeltilme yoluna gidilse dedim düz mantık olarak.Kızda bana bende aynı şeyi söyledim diyor yani insanı biraz aptal yerine koyuyorlar.Ama beyaz kalemdeki kızda biraz pot kırdı gibi dersanenin başarısı hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peters -- 16 Ağustos 2013; 10:08:46 >

• Arkadaşlar merhaba..Bende eşim için dershane aramaktayım.
    Aksarayda tasarı ve murat var bunlarla görüştüm.gk-gy ve eğitim bilimleri için..
    Murat ı pek beğenmedim.Haftada 2 gün hafta içi imiş.Dedim hoca listesi varmı alayım dedim, henüz belli değil hocalarımız ama üniversiteden hoca getirmiyoruz, kpss seviyesinde uyuşmuyorlar öğrencilerle dedi.Daha sonra bir hoca çıktı ona sordu hoca listesini, oda dediki üniversiteden gelen hocalar belli olmadı o nedenle henüz hazır değil liste dedi:DD... Gelde çık işin içinden direk eledim gözümde.Daha benim yanımda bana tutarlı olamıyolar ki sonrası nasıl olur.
    Fiyat olarak: 2100 taksit, 1900 peşin dedi...
    Tasarı daha iyi gibiydi.Yargı ile çalışıyolarmış kaynak olarak.15 dershane 15 yargı olmak üzere 30 deneme yapılıyomuş.Daha tutarlı konuştu bayan.Hocalar belli.Liste aldım bi kağıda yazdı.
    Fiyat olarak: 2000 taksit, 1700 e kadar peşin dedi.
    İkisiylede oturup pazarlık yapmadım öyle..

Eğitim bilimlerinde acaba hangisi daha iyidir.Eşimin temeli sağlam.Ama bu fiyatlar çok saçma gibi.Birde beyazkalem iyi diyolar eğitim bilimlerinde.Bakırköy, mecidiyeköy olabilir.Tavsiyeleriniz nelerdir acaba?

• Dediğin gibi muratta bir tutarsızlık var.Çelişkili konuşuyorlar yoksa işin parasında değilim nede olsa taksitle ödeyecez insanla öyle bir konuşuyorlarki içini ferahlatacak güven verici konuşmuyorlar.Fem akademi desen cemaat esir alıyor seni arkadaşım üniversite sınavları hazırlığa gitmişti oradan biliyorum yok abilere kalmaya gidiyorsun bacak kadar çocuğa abi çektiriyorlar felan neyse onuda eledim.Analiz var m.köyde iki vesayet heralde yolumuz beyaz kaleme düşecek.
  • Arkadaşımın eşi femde çalışıyor.Kpss de iyi olmadığını belirtmiş.Aslında parada önemli.Kolay kazanılmıyor ve bahsedilen paralarda az değil.Önemli olan paranın hakedilmesi.Bugün yarın bakırköye gidip bakacam.Beyazkalem aklımdaki ama bakalım fiyat ve kalite olarak nedir ne değildir.Buradan yazarım yine..
  • Hepimiz için hayırlısı olur inş.
  • sadece gk gy için kurs bakıyorum bakırköy şirinevler avcılar civarı.

aradıklarım fiyat aldıklarım şunlar:

Murat akademi-avcılar
    1350 tl peşin 1450 taksit. (telefondaki kadın tüm konuşmalarımı tekrarlattı ilk seferde eğitim bilimleri fiyatı verdi 3 kere de sadece gk gy dedim9

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler
    1100 tl peşin 1250 tl taksitti galiba.

Referans akademi-şirinevler
    1000 tl taksit 800 tl nakit (baya kaynak falan veriyorlarmış ama bilemedim iyi mi kötü mü)

Analiz kpss-mecidiyeköy
    700 tl peşin hafta içi akşam için taksitli fiyatı soramadım telefonun şarjı bitmişti

İhtiyaç akademi-avcılar
    1100 tl peşin 1250 tl taksitle
    online eğitim ve bi dünya kaynak falan veriyorlar. son fiyat mı dedim gelin konuşalım dedi. demekki 100 tl daha inerler.

Fem akademi aklımda aradım meşgul çalıyor devamlı

Başarı akademi-Bakırköy
    1200 tl peşin fiyatı bunlarda pazarlık payını açık bıraktı. ekim sonu başlıyormuş sınavı bildigin anne gibi yaparsın sen diye gaz verdi

Tasarı Akademi-tüm şubeler
    1300 tl peşin 1450 tl taksitle. pazarlık payı var dedi kadın kendisi.

Bu kurslardan başka tavsiyesi olan var mı? ya da bu kurslarla ilgili yorumları olan.

• Ayrica arkadaşlar gidecek olanlar varsa Avcılarveya bakirkoy için beraber gidelim biraz daha indirim olur.

• Beyaz kalem beşiktaşta bu ayın 20'sine kadar taksitle 1000 peşin850 gy-gk sana söylediği ön lisans olmasın.Azönce ihtiyacı aradım baya birşeyler saydı bana yok yaprak testler yok uzaktan eğitim destekli falan felan fiyat vermedi oda bana en yakın 4.leventte var.Şimdi ihtiyaç aklımı bulandırdı.İhtiyaç 4. leventte murat ile beyaz kalem beşiktaşta.Hangisi daha iyidir?
  • bende en son kadıköy beyaz kalem ve mecidiyeköy fem akademi arasında kaldım. karar vermek için bir iki günüm var:) bu iki kurs hakkında görüş alabilirmiyim
  • chair_ C kullanıcısına yanıt
    yorumlara bakmak lazım.Benim arkadaşım m.köy fem akademiyi önerdi diğer arkadaşım cemaatle sorunu olmuş oda bana önermedi yani.Şimdi ihtiyaç çıktı bakalım yarın görüşmeye gidecem tel.fiyat vermediler bende 4.levent ihtiyaçla beşiktaş'taki beyaz kalem arasında kaldım.Ama ihtiyacın kaynağı çok ve hepsine bakmak baya kasmak gerektirir ayrıyetten uzaktan eğitimi var kaçırdığın dersleri yada tekrar amaçlı netten izliyorsun.Beyaz kalem'de kaynakların özetini sınava yönelik önemli yerlerini gösteriyormuş ondada başka kaynağa gerek görmüyormuşsun ama sonuçta %60 hocalar olduğuna göre hocaların kalitesi burada önemli.Bizde hangi şubede hangi hocaların kaliteli olduğunu bilmediğimiz için söylenenlere bakıyoruz.
  • http://www.sikayetvar.com/firma/detay/17717 Umarım her şubede böyle değildir.
  • ben beşiktaş beyaz kaleme konuşmaya gitmiştim ancak yerini bulamadım meğer beyaz kalem diye aradığım aslında ilk umut dershanesiymiş. bunu öğrendikten sonra bilmiyorum neden bir daha orayı düşünmedim. fem ile ilgili öss dershanesi olmasından dolayı şüphelerim var. kimisi iyi diyor kimisi kpss konusunda yetersiz diyor. bir de sohbet ve kamp durumları var tabi. cemaatle ilgili ne gibi bir sorunu olmuş acaba arkadaşınızın? kadıköy beyaz kalem hakkında ise internette pek bir şey bulamadım. beyaz kalem kaynak olarak kendi yayınlarını veriyor diye biliyorum. kadıköyde kaynakların özetlerinden bahsetmemişlerdi. kafam çok karışık. bakalım inşallah bizim için en doğru kararı veririz.
  • Beyaz kalem olarak faaliyet gösteriyorlar ilkumut dersanesinin binasını kullanıyorlar.ORası öyle feme gelince fem ayrı kategorilerde faaliyet gösteriyor kpss kursu veren fem akademi mesela.Benim arkadaşı baya bir sıkmışlar abilere yatılıya gitmiş resmen kıdem muamelesi yapıyorlarmış Hani ders çalışmaları namaz kılmak kuran okumak güzel şeyler ama kendinden küçük çocuğa abi çektiriyorlarmış bende gördüm bacak kadar bişey yani küçümsemek gii olmasın üflesen sinek gibi yapışacak duvara birde sosyal değiller insanın üstüne üstüne gelip sıkıyorlarmış bir iyilik yaptıkları zaman sanki onların kulu kölesi konumundaymışsın ailenle pek irtibatın kalmıyor.
  • Arkadaslar bugun Bakirkoy de egitim bilimleri-gy.gk icin gorustum.
    Beyazkalem e gittim ilk . Pek beni acmadi acikcasi. Cok kendinden emin konusuyolar. Egitim bilimleri icin Kubilay Kaplan dedi en iyisi diye. Bide tuhaf olan 14 tane egitim hocalari varmis cok garip.
    Fiyat olarak 2100 taksit 1900 pesin dedi. Dusse dusse 100 er lira duser cok dik geldi bana.
    Daha sonra pegem e gittim. Daha gercekci daha akilci konustu artisini eksisini. Egitim bilimlerinde Yuksel Erdogdu ve irfan hoca varmis. Yuksel hocaya iyi dedi. Piyasa artik tamamen lacka dedi. Herkes reklam para pesinde dedi. Kaynaklari da kendi kaynaklari ve kpss ye yakin denemeler ve sorular var diyolar. Emin degilim ama bilemicem.
    Fiyat olarak 1800 tl taksitli 1600 pesin dedi. Pesin fiyata taksit olur herhalde odeme konusundada kurs bitene kadar ode nasil odersen ode dedi. Daha icime sindi bakalim..

Sizce pegem nasildir bilgisi olan esirgemesin lutfen:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

sadece gk gy için kurs bakıyorum bakırköy şirinevler avcılar civarı.

Murat akademi-avcılar
    1350 tl peşin 1450 taksit. (telefondaki kadın tüm konuşmalarımı tekrarlattı ilk seferde eğitim bilimleri fiyatı verdi 3 kere de sadece gk gy dedim9

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler

1000 tl taksit 800 tl nakit (baya kaynak falan veriyorlarmış ama bilemedim iyi mi kötü mü)

Analiz kpss-mecidiyeköy
    700 tl peşin hafta içi akşam için taksitli fiyatı soramadım telefonun şarjı bitmişti

İhtiyaç akademi-avcılar
    online eğitim ve bi dünya kaynak falan veriyorlar. son fiyat mı dedim gelin konuşalım dedi. demekki 100 tl daha inerler.

Başarı akademi-Bakırköy
    1200 tl peşin fiyatı bunlarda pazarlık payını açık bıraktı. ekim sonu başlıyormuş sınavı bildigin anne gibi yaparsın sen diye gaz verdi

Bu kurslardan başka tavsiyesi olan var mı? ya da bu kurslarla ilgili yorumları olan.

Ben kuzenimin tavsiyesiyle Bakırköy Başarı Akademi'ye kaydoldum.

Aslolan kurstan ziyade kişinin kendini göstermesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Murat akademi-avcılar

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler

Analiz kpss-mecidiyeköy

İhtiyaç akademi-avcılar

Başarı akademi-Bakırköy

İyi diyorsunda kişinin kendini göstermesi için dersi iyi anlayıp konulara hakim olması lazım bunun içinde dersane hocalarının iyi olması lazım.Öyle olsaydı biz burada dersane araştırıyor olmazdık gider ilk gördüğümüz yere kayıt olurduk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Murat akademi-avcılar

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler

Analiz kpss-mecidiyeköy

İhtiyaç akademi-avcılar

Başarı akademi-Bakırköy

İyi diyorsunda kişinin kendini göstermesi için dersi iyi anlayıp konulara hakim olması lazım bunun içinde dersane hocalarının iyi olması lazım.Öyle olsaydı biz burada dersane araştırıyor olmazdık gider ilk gördüğümüz yere kayıt olurduk.

Ilk cümlemde nereye kaybolduğumu belirttim.

ikinci cümlemdeyse; kişiye kursun verebileceklerinden ziyade önce kişinin o davaya kendini adaması gerektiğini ifade ettim.

Cümlelerim arasında önüne gelen her yere kaydolun ya da olmayın manası çıkmıyor öyle değil mi?

Başarılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.