Şimdi Ara

2014 Lisans Kpss Dershane Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
73.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb. arkadaşlar 2014 KPSS (GK-GY + Eğitim) için İstanbul (Avr.) da dershaneye yazılmayı düşünüyorum.
    Dershane Tavsiyesi olan var mı ve fiyat konusunda da bilgilendirme yaparsanız memnun kalırım.
    Teşekkürler.

• fem dershanesi gaziosmanpaşa şubesine 1.5 ay önce indirimli önlisans erken kayıt şeklinde 1100tl'ye kayıt oldum.
  • Ergin. kullanıcısına yanıt
    http://www.grupfoni.com/v2/ShowProduct?url=ihtiyac-akademi-85-subede-gecerli-kpss-kurslari-1

İhtiyaç akademi tüm şubelerde geçerli kampanya yapmış. 490 Tl ile 690 Tl arasında bence kaçırma.
  • İmkan varsa özellikle Eğitim bölümü için hocalar çok önemli, GK - GY her hoca iyi kötü birşey anlatıyor yada bireysel çalışma ile biraz ilerleyebiliniyor ancak Eğitim bölümü için aynı şey söz konusu değil bana göre. Çevrenizdeki gidipte tavsiye eden varsa oralara yönelmeniz daha iyi, hocaları tanıyanların görüşleri daha değerli kanımca.
  • Bende 2014 kpss öğretmenlik için anadolu yakasında dershane arıyorum. İhtiyaç-başarı-tasarım sık duyduklarım. Önerisi olan ,gidip memnun kalan var mı?
  • Bende arıyorum arkadaşlar takipdeyim. Şuan için Murata gidicem gibi ama daha karar veremedim. Önerileri bekliyorum.
  • LOSTARMY L kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. hafta sonu gidip yüz yüze görüşeyim bakalım olay neymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    KPSS Mat Mezunu Alan Seçme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aytacikinci A kullanıcısına yanıt
    tabiki öyle. yine de arkadaşların fikirlerini alayım dedim.
  • Erken fiyat olanaklarını biraz kaçırmışsın. Tavan fiyattan açarlar ihaleyi pazarlığı iyi yap derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat 1350 taksitli 1450 dediler.Birde fem akademi var 1650 erken kayıt yaptırana 1450.
  • peters kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. murat hangi şube peki biliyor musun
  • burlipi B kullanıcısına yanıt
    Murat beşiktaş ve m.köy ama sitesinde genel fiyat verilmiş hepsinde aynı olması lazım.
  • Muratın bütün dersane fiyatları aynıdır. Arkadaşlar birde buraya daha önce kpss sınavına çalışan arkadaşlarımız memnun kaldıkları kitaplarıda yazarsa iyi olabilir. Malumunuz memurlar net gibi yerlerin reklamlarından artık gına geldi
  • video konu anlatımlarını öneririm.Kitapdan daha etkili.
  • Ben iki sene önce data yayınlarının gk-gy kitabını çalıştım özellikle matematik bölümünde bazı soruların çözümü konu anlatımındaki gibi değil biraz araştırdım bazı konular veya soruların cevapları yanlış yazılmış ders çalışmaktan soğudum.Dersmi çalışayım kitabın yanlışlarını düzeltmeklenmi uğraşayım.Kitap seçerken dikkatli olmak lazım çünkü konu anlatımıyla sorunun çözüm şekli çelişirse kafa karışır doğru anladığın birşeyden bile şüphe duyarsın.Atıyorum bölüm sonu testlerini doğru çözüyorsun sonuç şıkların arasında var ama cvp anahtarında yanlış çıkıyor.Ben şimdi nasıl sınav konularını çalışıp soruları çözdüm diyebilimki
  • Bakırköy başarı akademi.

Kuzenimin tavsiyesiyle yazıldım.

• bugün bakırköyde murat ve beyaz kaleme gittim.
    beyaz kalem içime daha çok sindi muhtemelen kaydolcam.
    ayrıca beyaz kalem düşünen varsa 3 yada 5 kişi olunca fiyatta indirim oluyor. haberleşip gidilebilir
  • http://www.konuanla.com

• quote:

Orijinalden alıntı: polatarici

http://www.konuanla.com

İkitane videosuna baktım harika anlatıyor.Bunların kpss cd setini alsak heralde dersaneye gerek kalmaz.
  • http://www.analizkpss.com/slider_1.asp

Analiz 699tl 31 temmuza kadar.Bilmiyorum ama ucuz etin yahnisi gibi geldi.Bilen varmı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.