Şimdi Ara

2014 Lisans Kpss Dershane Tavsiyesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
73.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadıköy murat dersanesini hakkında bilgi verebilirim arkadaşlar. 2010 önlisan sınavı için ablam gitmişti 83e yakın bir puan alıp atandı. onun tavsiyesi üzerine gittim bende 2013 Kpss için. ders değikiliği olduğunda bilgilendiriyorlar. sınıflar biraz küçük ama yeni binalarına taşındılar orası daha iyi. etütleri kesinlikle çok kalabalık oluyordu. etüt programıda her ay düzenli olarak vardı. herkese uygun düzenlenmiş etüt programı var. hocaları hakkında bilgi verebilirim. coğrafya hocası taylan bey süperdi. ben coğrafyaya sıfırdan başladım hiçte sevmezdim yani. Ama bir başka anlatıyor dersi. fakat kötü haber tayini çıkmış :( ayhan hocada iyi etütlerine girmiştim. matematik hocası demir hoca çok iyidir. matematiği hiç bilmeyene yönelik anlatıyor zaten. tarih hocasıda iyi ama daha iyi olabilir bence ama iki hoca var biri bayan. eğitimde kamber hoca 3 derse giriyordu. dersi güzel anlatıyor ama biraz değişik bir hoca :) bir önceki haftanın dersinde işlenenlerden sınıfa tek tek soru soruyordu. bilemeyince azarlardı laf sokardı :) ama tekrar edip giderdim ben :) koray hoca ölçme dersi. bilene yönelik anlatıyor o yüzden onu hiç beğenmedim ve anlamadım. ama başka bir hoca daha var o daha iyiymiş. öyt program geliştirme derside yüksel hoca. en ağır ve sıkıcı ders ondaydı. zaten ünide hoca kendisi iyi bir hoca ben sevmiştim fakat slaytla anlatıyor dersi. gerçi slaytlara pek bakmıyorum bol örnekli anlatırdı. Unutuyordum türkçeyi mine hoca çok iyidir ders notu verir tahtayı kullanır ama nottan takip edersin çok iyi oluyor o notları. matematikte öyle ders notu veriyor hoca boşluklara çözümlerini yapıyorsun defter tutmaya gerek yok yani. ama kamber ve koray hocada defter gerekli not tutturuyorlar. bunun dışında eğer sorununuz olursa ya da herhangibir şey çalışanlardan ekin beyle konuşun çok pozitif biri yardımcı olur yani. kaçırdığın derside sonradan başka sınıftan takip edebiliyorsun sorun olmuyor hocayla konuşunca. Şimdi dersane elbetteki önemli ama birazda kişide bitiyor kesinlikle. abimde deneyim dersanesine gitmişti 82 puan aldı kazandı oda önlisans 2008 için gitmişti ama beğenmediğini söylerdi dersaneyi. neyse şimdi gelelim bana ben bu yıl kazanamadım 0,72 puanla kaybettim bir yandan okulda vardı temelde yoktu zaten çalışamadım öyle. alan sınavıda vardı :( şimdi tekrar dersaneye gidecem bende. murata giderdim ama aynı formatta hazırlanmak istemiyorum. yediiklim, ihtiyaç, fem düşünüyorum. çok kararsızım. şikayet vardan okudum hepsiyle ilgili şikayetler var. iki yıl üst üste aynı dersaneye gitmeyeyim diyorum. ekimde dersler başlıyor bizde biran önce karar vermem lazım.

• 2012 şirinevler fem akademiye gittim değerlendirme tumune yapmam yanlış olur tarih vatandaşlık dersine gelen hocamız hariç memnun kalmadım. 2014 için avcılar murata yazıldım ALLAH hakkımızda hayırlısını versin.
  • Arkadaşlar Denizli'de kurs tavisye edebilecek var mı? Murat ve YArgı arasında kaldım, aslında diğer önerilere de açığım hepsini gezdim ama hemen karar vermem lazım. İhtiyaç'ı eledim belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

sadece gk gy için kurs bakıyorum bakırköy şirinevler avcılar civarı.

aradıklarım fiyat aldıklarım şunlar:

Murat akademi-avcılar
    1350 tl peşin 1450 taksit. (telefondaki kadın tüm konuşmalarımı tekrarlattı ilk seferde eğitim bilimleri fiyatı verdi 3 kere de sadece gk gy dedim9

beyaz kalem-tüm şube
    1170 peşin 1300 taksit

pegem-tüm şubeler
    1100 tl peşin 1250 tl taksitti galiba.

Referans akademi-şirinevler
    1000 tl taksit 800 tl nakit (baya kaynak falan veriyorlarmış ama bilemedim iyi mi kötü mü)

Analiz kpss-mecidiyeköy
    700 tl peşin hafta içi akşam için taksitli fiyatı soramadım telefonun şarjı bitmişti

İhtiyaç akademi-avcılar
    1100 tl peşin 1250 tl taksitle
    online eğitim ve bi dünya kaynak falan veriyorlar. son fiyat mı dedim gelin konuşalım dedi. demekki 100 tl daha inerler.

Fem akademi aklımda aradım meşgul çalıyor devamlı

Başarı akademi-Bakırköy
    1200 tl peşin fiyatı bunlarda pazarlık payını açık bıraktı. ekim sonu başlıyormuş sınavı bildigin anne gibi yaparsın sen diye gaz verdi

Tasarı Akademi-tüm şubeler
    1300 tl peşin 1450 tl taksitle. pazarlık payı var dedi kadın kendisi.

Bu kurslardan başka tavsiyesi olan var mı? ya da bu kurslarla ilgili yorumları olan.

bu listede analizi kesinlikle önermiyorum. kalabalık sınıfları ilgisiz ve bilgisiz hocalar. yetersiz kaynak
    tarihci vardı
    kitaptan okuyup da ders anlatıyordu. Matematikçisi zaten kendi çözüp kendi soruyordu. Türkçeci konuşmayı
    bilmiyor.
    Önemli olan para kaybınız değil, zaman kaybınız. Telafisi olmayan zaman kaybınız olacaktır.
    Diğerler tüm dershaneleri araştırın ama analiz de öğrenci demek kelle demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner282828 -- 23 Eylül 2013; 20:03:35 >

• Arkadaşlar ben de düşündüm ve en sonunda Murat'a kayıt yaptırdım. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Herkese başarılar...
  • Arkadaşlar mecidiyeköyde kpss kursu arıyorum forumda baktım pek bi bilgi göremedim karacan veya pegem akademi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini yada duyumlarını paylaşabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgcdgn

Arkadaşlar mecidiyeköyde kpss kursu arıyorum forumda baktım pek bi bilgi göremedim karacan veya pegem akademi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa deneyimlerini yada duyumlarını paylaşabilirler mi?

karacan vasat

pegem bakırköy de çok iyi ama mecidiyeköy nasıl bilmiyorum bir ziyaret edip görün
  • www.derstakip.net bu siteden genel yetenek genel kültür dvd seti aldım. bugün elime geçti. ilk başta çekindim çok ucuz ama dvd yi bilgisayarıma taktım izledim konu anlatımları hiç fena değil. matematikçiside oldukça komik anlatıyor. evde hazırlananlar için tavsiye ederim arkadaşlar.
  • merhaba arkadaşlar buraya yazmamın nedeni kendimi dershaneme karşı borçlu hissetmemdir.çünkü geçen sene oradaydım umduğumdan beklediğimnden daha ilgiliydiler her konuda hemen yardımcı oluyorlardı her soruma cevap buldum sürekli motive ediliyordum çok stresliyimdir ama onların motivesiyle pek de sorun yaşamadım rahat bir şekilde sınava girdim sınavdaki motivede çok önemli bu sayede istanbul ataşehir türk dili edebiyatı öğretmeni olarak atandım atanmamdaki büyük pay sahibi ve desteklerinden dolayı ÖZGÜ AKADEMİ 'ye teşekkür ederim. çok rahatlıklada herkese tavsiye ederim kadıköyde kurs düşünüyorsanız mutlaka oraya gidin pişman olmazsınız
  • Dershane seçimi önemlidir. Ancak dah önemli olan kişinin kendi hırsı ve altyapısıdır. Ben adli hakimlik kursuna gittim bu yıl. Fakültede 2 yılda gösterilen dersleri size sadece 1 haftada gösteriyorlar, hem de dağıttıkları notlardan ultra hızlı bir şekilde. Tüm dersler bu şekilde ilerliyor. Programlar çok sıkışık ve hocaların dersleri hemen ardı ardına geliyor. Yerlerine alternatif hocalar yok. Yani bir hoca rahatsızlığında o dersi bir dah çok uzun süre sonra görüyorsunuz. Çoğu hoca ders notlarının aynısını tekrar ediyor,bazıları özel notlar aldırıyor.
    Ben dershanenin son bir ayında derslere devam etmedim. Çünkü hem çok ders birikmişti hem de notların aynısı derste tekrar edildiği için zaman kaybı oluyordu. Bende dershaneden notları alıp kendim çalışmaya başladım. Ayrıca sadece notlar işe yaramaz. Fakültede okuduğunuz kitaplara da ihtiyacınız oluyor.
    Sonuç olarak, dershane gereksiz değildir ancak iş asıl olarak kişinin kendisinde bitiyor. Dershne size kaynak ve güncel olaylar açısından katkı sağlar, bir de fakültede anlamadığınız noktaları hocalara sorma şansı sağlar. Onun görevi bu Kadardır. Zaten siz bir fakülte birirmişsinizdir, ama okumadığınız diğer alanlarda kendinizi geliştirmek istersiniz. Dershaneler size konuyu ankamanızda yol gösterirler. Gerisi size kalmış, notları çalışmalı,soru çözmeli, anlamadığınızı sormalı ve bunların hepsini size kalan 1 günde yapmalısız.

Hedeflerimize ulaşmak dileğiyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar kpss gky-eğitim-ALAN için avcılarda dershane arıyorum.hocalar fiyat hakkında yardımcı olabilirmisiniz?hatta sadece ALAN için yorumlarınız olursa da çok iyi olur :)
  • mrb elimde kpss 2014 elit yayınları genel kültür genel yetenek (yeni müfredat) görsel eğitim seti var.geçen hafta aldım isteyen arkadaşlarla paylaşmak isterim cüzii bi miktar ile . (230 cb) ayrıca aynı setin 2014 eğitim bilimleri de var . yine atlas yayınları gk gy ve görüntülü dersane gk gy de elimde var isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim. dersaneye gitmeye inanın gerek yok hd kalite yayınla evinizden izleyebilirsiniz.http://www.elitkpssdvd.com/egitim-seti/elit-kpss-genel-kultur-genel-yetenek-egitim-seti-tum-dersler set bu videolarını izleyebilirsiniz. telimee mesaj atabilirsiniz 0505 583 73 88
  • arkadaşlar bnde mecidiyeköy civarında kpss öğretmenlik için iyi bir dersane arıyorum yorumlarınızı bekliyorum
  • mrb elimde kpss 2014 elit yayınları genel kültür genel yetenek (yeni müfredat) görsel eğitim seti var.geçen hafta aldım isteyen arkadaşlarla paylaşmak isterim cüzii bi miktar ile . (230 cb) ayrıca aynı setin 2014 eğitim bilimleri de var . yine atlas yayınları gk gy ve görüntülü dersane gk gy de elimde var isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim. dersaneye gitmeye inanın gerek yok hd kalite yayınla evinizden izleyebilirsiniz.http://www.elitkpssdvd.com/egitim-seti/elit-kpss-genel-kultur-genel-yetenek-egitim-seti-tum-dersler set bu videolarını izleyebilirsiniz. telimee mesaj atabilirsiniz 0505 583 73 88
  • mky38 M kullanıcısına yanıt
    dediğin siteden baktım şimdi ben de aldım zaten çok pahalı bir şey de değil.
  • peters kullanıcısına yanıt
    çok haklısın valla ben de bir kursa kayıt oldum ama ismini korkumdan diyemiyorum yok şöyle kötü yok böyle kötü vahhh vahhh tühhh tühh derler die :D nereye gidilirse gidilsin insanın aklı mutlaka başka bir yerde kalır haksız mıyım ? o değil de ben de pegeme mi gideydi yaa :))
  • arkadaşlar seyrantepe de oturuyorum. kpss öğretmenlik için gideceğim. dün murat mecidiyeköy beşiktaş şubelerine gittim 3 kurs birden taksitle 2500 olur dedi iki şubede.. birde analize gittim orda 2 kurs 1400 tl. yani gy-gk +eğitim.

bunun dısında evime yakın 4.levent te ihtiyaç akademi var bugün oraya gitçem? bu üçünden hangisini seçeyim. 2009 sosyal bilgiler mezunuyum ilk defa gitçem dershaneye.. hiç çalışmadan herene 60-65 alıyorum durum bu???

nolur yardım??
  • 2400 taksitle beşiktaş murata full yazıldım. gy-gk-eğitim-öabt
  • arkadaşlar son günlerde dershaneye yazılan varmı?
  • arkadaşlar Bakırköy pegem mi yoksa Bakırköy beyaz kalem mi. Forumlarda ikisini de övüyorlar karar veremedim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.