Şimdi Ara

2014 Lisans Kpss Dershane Tavsiyesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
6
Favori
73.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: peters

Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

burada kurs önermem yanlış anlaşılır, şu kursun müdürü reklam yapıyor derler

sen araştır bak ben de fikir veririm, normalde karışmam bu tür şeylere ama anladığım kadarıyla pek de ensesi kalın biri değilsiniz yardımcı olmak isterim

başarılar

özelden profiline ulaşamadım. Bakırköy pegem ve Bakırköy beyaz kalem arasında kararsız kaldım. Subeye göre hocalar değişir demişssin.

• quote:

Orijinalden alıntı: swcn

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: peters

Süre dolmak üzere Acele karar vermek lazım.Kimsede ser verip sır vermiyor.Ama kurslardan birine yazıl hemen eleştirirler yok orası kazık,yok burası daha iyidi,neden oraya gittin.Baştan demiyorlar ki sanki pusuya yatmışlar bekliyorlar.

özelden yazarsan yardımcı olmaya çalışırım arkadaşım

burada kurs önermem yanlış anlaşılır, şu kursun müdürü reklam yapıyor derler

sen araştır bak ben de fikir veririm, normalde karışmam bu tür şeylere ama anladığım kadarıyla pek de ensesi kalın biri değilsiniz yardımcı olmak isterim

başarılar

özelden profiline ulaşamadım. Bakırköy pegem ve Bakırköy beyaz kalem arasında kararsız kaldım. Subeye göre hocalar değişir demişssin.

şubeye göre derken hocam yani malum merkezi yerlerde daha iyi hocalar olur; beyaz kaleme de gitsen pegem e de gitsen misal bakırköy şubesi dururken bağcılar şubesine gitme, bakırköyde en iyi öğretmen kadrosu hem B hem de A grubu için pegem'de; pegem'i tavsiye ederim başın ağrımaz, murata gitme kpss de o kadar para vereceksin ama kalitesi pegemin yanından bile geçmez

• beyaz kalem için ne diyorsun Peki. Etüdleri denemeleri fazlaca. Birkaç yerde güzel şeyler okudum. Pegem hakkında ne iyi ne kötü pek bir yorum göremedim. Kafam karıştı ne zor şeylemış Bunlar :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swcn

beyaz kalem için ne diyorsun Peki. Etüdleri denemeleri fazlaca. Birkaç yerde güzel şeyler okudum. Pegem hakkında ne iyi ne kötü pek bir yorum göremedim. Kafam karıştı ne zor şeylemış Bunlar :s

ikisinin de fiyatı aynı, pegem daha iyi diyorum, etütlere çok takılma etüt hem aşağı yukarı aynı sayıda pegemde de var hem de etütlere stajyerler gelir genelde, ben hiç bakmam etüt falan, deneme desen zaten pegem her ay 1 Türkiye geneli denemesi yapıyor ve de kazık denemeler, ben olsam pegeme giderim ama karar senin, bunların hiç biri babamızın oğlu değil iyi araştır iyi karar ver, öğretmen kadrosuna ve deneyimine önem vermiyorsan beyaz kalem de olabilir
  • izmir için yediiklim mi körfez akademi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: epicentre*

izmir için yediiklim mi körfez akademi mi?

alsancak tarafına yakınsan özbil e git
  • arkadaşlar aksaray murat hakkında gk-gy için bilgisi olan var mı? nasıldır iyi mi acaba? bakırköydeki beyaz kalemi tavsiye ediyor kardeşim. aksaray murat çok kötü değilse, beyaz kalem için fazla uzağa gitmek istemiyorum. bu arada ben önlisansa gidecem. fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • ben beşiktaş murat a kayıt oldum, iki ay oldu, hocalardan şimdilik memnunum.

Bi arkadaşım Ankara da "beyaz kalem" e yazılmayı düşünüyor ama beyaz kalem ile ilgili ben pek yorum bulamadım, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tawny eagle

ben beşiktaş murat a kayıt oldum, iki ay oldu, hocalardan şimdilik memnunum.

Bi arkadaşım Ankara da "beyaz kalem" e yazılmayı düşünüyor ama beyaz kalem ile ilgili ben pek yorum bulamadım, bilen var mı?

bu kursların merkezleri ( Ankara ) en iyi, en başarılı şubelerdir, Beyaz Kalem olsun Pegem olsun Ankara'da gitme imkanı olduktan sonra aralarında fazla fark yok.

yalnız alandan ( A ) gidecekse alanda pegem daha başarılı, Murat önermem, Murat sadece açıköğretimde iyi
  • Bakırköy pegeme giden arkadaşlar yorum yazabilir mi acaba ?Ben yeni başlayacağım da bi araştırayım dedim.
  • Arkadaşlar ben de başlayacağım hızlandırılmış kpss kursuna b grubu memurluk alanından..İST-GOP yakınlarındayım hangi dersaneyi önerirsiniz tşkler..Umarım başlamamıştır hızlandırılmış kurslar..
  • Ankara'da lise düzeyi için tavsiyesi olan var mı arkadaşlar ?
  • Ağustostan beri dersane bakan arkadaşlar hiçbir yere kaydolmadı mı? Bi zahmet kayıt olanlar yazarsa memnunlar mı değiller mi diye. Şubat ve en geç martta yoğunlaştırılmış (haftada 4 gün) grup açacak dershaneler var. Önceden kayıt olanlar yorum yaparlarsa biz de ona göre tercihimizi yapalım. Herkese başarılar.
  • Vay arkadaş yok mu hiç cevap veren. İyice metruk alan olmuş bura
  • Uzaktan Eğitim da hafıza teknikleri ile KPSS tarih, coğrafya, vatandaşlık, matematik derslerini evinizde izleme imkanını yakalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semekdar -- 18 Şubat 2014; 10:38:13 >
  • Karacan akademi hakkında fikri olan?
  • Fem Akademi yi önerebilirim ayrıntılı bilgi almak istersenwww.femakademi.org
  • Arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız bende bu ara yazılmayı planlıyorum bizde alan da yok rahatız biraz. Teşekkürler.
  • İlk Yılında Atanmak Kazanmak İstiyorsanız Kpss Dgs Ales Yds De Fem Akademi.www.femakademi.org sitesinden başarılar ve kurs programları hakkında bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FemAkademi Fatih -- 15 Aralık 2014; 13:52:30 >
  • arkadaşlar benim kpssde önereceğim dersane kadıköy çözüm akademidir. Hocaları hem konu anlatımları hemde kpss sistemine hakimiyetleri bakımından iyidir. Zor olan 2014 kpssde bile çok fire vermeden yüksek puan alarak atanmamda katkısı çok oldu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.