Şimdi Ara

# 2014 MF4 1400 , 2015 MF4 1665 TEN KİTAPLAR (YGS&LYS) [özel sınıf fasikülü] # (istanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fiyaatta pazarlık vardır.yanına hediye olarak ösym kalem kutusu veriyorum 2 kalem silgi peçete kalemtıraş şeker dahil.HEPSİNİ BİRLİKTE SATIYORUM PARÇA PARÇA SATMIYORUM.istanbulda metrobüs duraklarında elden veriyorum

MY MATEMATİK-2
    MY MATEMATİK-3

PALME BİYOLOJİ A, BİYOLOJİ B , LYS KİMYA , ORGANİK KİMYA , LYS KİMYA SORU BANKASU

DELTA YAYINEVİ - LYS MATEMATİK,LYS KİMYA,LYS FİZİK,YGS TARİH ÖZET

ASEL YAYINEVİ 1966-2011 YGS LYS DEĞİŞMEYEN SORULAR - BİYOLOJİ,KİMYA,FİZİK

ÜÇ DÖRT BEŞ YAYINLARI - YGS MATEMATİK ORTA SEVİYE (4) 5Lİ , LYS1 MATEMATİK-GEOMETRİ ORTA SEVİYE 5Lİ (5)

GÜVENDER YGS TÜRKÇE YGS COĞRAFYA KONU ANLATIMI

FEN BİLİMLERİ - LYS KİMYA SORU BANKASI (tepkimede enerji 4/6 ve kçç konualrı çözülü kalanı boş), YGS TARİH KONU ÖZETLİ SORU BANKASI , ANALİTİK GEOMETRİ KONU ANLATIMI , YGS MATEMATİK SORU BANKASI,FELSEFE KONU ANLATIMI , LYS ÖZEL SINIF FASİKÜLÜ 1 VE 2 (MAT 75 KALANLAR 45 TEN 225 TANE SORU x2. ÇOĞU KAFA GEREKTİREN SORULAR , EL SÜREMEDİM)

FİNAL - 10LU YGS DENEME SETİ(1 TANE ÇÖZDÜM) , LYS FİZİK MUSTAFA BAŞER KONU ANLATIMI, ORGANİK KİMYA KONU ANLATIMI

ZAFER - LYS FİZİK SORU BANKASI

ZİRVE - LYS MATEMATİK KONU ANLATIMI

APOTEMİ - ORGANİK KİMYA KONU ANLATIMI

İŞLEYEN ZEKA VE KÜLTÜR YAYINLARI DENEMELERİ YGS ( Bİ 10 KÜSUR DENEME VAR)

BİREY - LYS FİZİK SORU BANKASI (B)

FEM - LYS DENGE KİMYA DENEMELERİ (15/20) , YGS FİZİK TARİH COĞRAFYA EL KİTAPLARI , YGS COĞRAFYA KONU ANLATIMI , YGS TARİH KONU ANLATIMI , LYS MATEMATİK KAPSÜL MATEMATİK DENEMELERİ (15/20)

# 2014 MF4 1400 , 2015 MF4 1665 TEN KİTAPLAR (YGS&LYS) [özel sınıf fasikülü] # (istanbul)

bu benim bu seneki sonucum.aynı kitapları geçen sene 1400 küsuruncu olan abim de kullandı onun ss'ini de gerçek ilgililere atabilirim.

fiyat konusunda anlaşabiliriz,ölücüler hiç bulaşmasın saçma sapan bir fiyata vereceğime(aslında gerçi yine çok ucuza vereceğim) mezuna kalan arkadaşlarıma verebilirim..
    sadece my matematik2-3 ve palme kimya 100 tl ederken ben bu kitaplara sadece 140 TL istiyorum hepsine birden.düşünün biraz, tüm sene bu kitaplar size yetecek hatta artacak bile.

satış yeri: İstanbul metrobüs durakları ve beylikdüzü.kitapları size açıp baktıracağım hepsinin temiz olduğunu göreceksiniz o konuda probleminiz olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrence -- 3 Eylül 2015; 11:24:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı olsun kardeşim seni tebrik ediyorum

Hangi bölüme yerleştiniz ?

Özellikle mf4'ü söylediğinize göre galiba mühendislik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum adam -- 17 Ağustos 2015; 20:09:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum adam

Hayırlı olsun kardeşim seni tebrik ediyorum

Hangi bölüme yerleştiniz ?

Özellikle mf4'ü söylediğinize göre galiba mühendislik

teşekkür ederim hocam.
    elektrik ve elektronik mühendisliğindeyim odtüde.
    biyoloji ortada o yüzden mf3 uzak dursun benden

• Tekrardan hayırlı olsun

Bence biyolojiden ziyade geometride bir aksilik yaşamışsınız .

Yine de bölümden memnunsanız bunun da bir ehemmiyeti yok

Hedef nedir ? Kariyerinizi hangi sahada devam ettirmek niyetindesiniz ?

• forum adam kullanıcısına yanıt
    evet geometriye girerken analitikleri şıklardan giderim ya da türevde yaptığım gibi yaparım derken efsane bi şekilde içimde patladı ağlamaklı oldum resmen

ee'de 8 dal var.http://eee2.metu.edu.tr/tr/ee-lisans ben daha çok güç sistemleri ve enerjiye yoğunlaşmayı planlıyorum.piyasada daha çok yer kaplıyormuş.bi de yeteneğim de o yönde sanırım, daha kimyasal bir alan ben de kimyayı severim.

• İnşallah sizi yıllar sonra prof olarak görürüz hocam . Bu memleketin bilim adamlarına ihtiyacı var . Allah yolunuzu açık etsin

• forum adam kullanıcısına yanıt
    sağ olun hocam sizin de başarı hikayenizi okudum, sizi de ben kişisel olarak tebrik ederim.
    hukuk dünyasında başarılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağ olun

• Fiyatta pazarlık vardır.

• Hediye olarak yanına hiç açılmamış osymnin sınava girerken verdiği kalem kutusu.icinde her şey var

• fiyatta anlaşabiliiz arkadaşlar, tekliflerinizi pmden atın.

• up fiyatta anlaşabiliriz!

• güncel.

• 3 sene sonra hortlatmış oldum. Zannetmiyorum ama My matematik Kitapları duruyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.