Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimeksteşuanda 60ph670s 1999 tl iyi fist değil mi?2014 ile 2013 arasında çok fark var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

bimeksteşuanda 60ph670s 1999 tl iyi fist değil mi?2014 ile 2013 arasında çok fark var.

Dostum iyi baksaydın teşhirde fiyatı oyleydi bende gormuştum o paraya ama teşhir yazıyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasel

quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

bimeksteşuanda 60ph670s 1999 tl iyi fist değil mi?2014 ile 2013 arasında çok fark var.

Dostum iyi baksaydın teşhirde fiyatı oyleydi bende gormuştum o paraya ama teşhir yazıyodu

ürünün bimeks outlet fiyatı 2025 tl.

• Arkadaşlar almak isteyen varsa 60PB690V Mediamarkt internet satışında 2,499 TL ciddi indirime girmiş. En son bir kaç ay önce eski model olan 60ph670s bu fiyata düşmüştü. Yeni modelin daha da düşeceğini sanmıyorum.
    Ben az önce sipariş verdim. İnşallah pişman olmam.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-60PB690V-60-in%C3%A7-152-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-PLAZMA-TV,103452,465026,1228381.html?langId=-14

55LA660S ile arasında kalmıştım. Hem 5" lik fark. Hem hareketli görüntülerde sorunsuz olması(sık maç izlerim) hemde fiyat farkı nedeniyle Plazmayı tercih ettim. Tek sorunu led e göre biraz daha fazla parlaması ve çerçeve kalınlığı.

• Gozluk isini halleden varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: cileri33

Arkadaşlar almak isteyen varsa 60PB690V Mediamarkt internet satışında 2,499 TL ciddi indirime girmiş. En son bir kaç ay önce eski model olan 60ph670s bu fiyata düşmüştü. Yeni modelin daha da düşeceğini sanmıyorum.
    Ben az önce sipariş verdim. İnşallah pişman olmam.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-60PB690V-60-in%C3%A7-152-cm-Ekran-Full-HD-3D-SMART-PLAZMA-TV,103452,465026,1228381.html?langId=-14

55LA660S ile arasında kalmıştım. Hem 5" lik fark. Hem hareketli görüntülerde sorunsuz olması(sık maç izlerim) hemde fiyat farkı nedeniyle Plazmayı tercih ettim. Tek sorunu led e göre biraz daha fazla parlaması ve çerçeve kalınlığı.

Pazartesi 2799 a ben aldırm 110 tl bonus aldim 2689 a geldi dun bağlandı bugün 190 tl daha ucuz evlat acisi gibi koydu valla :)

• Tv nin sürekli prize takılı olarak kalması herhangi bir soruna sebep olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Tv nin sürekli prize takılı olarak kalması herhangi bir soruna sebep olur mu?

sorun olmaz sadece elektrik ykar :) ama prizden çekilincec wireless şifresini tekrar istiyor nedense bu sorunu çözen oldumu?
  • mediamarktta 1599 tl şu anda..kaptım bi tane
  • Anladım hocam Teşekkürler.
    Birde bişeyler okudum tv bin bağlı olduğu prize telefon + internet bağladım bu sorun olur mu yine logo yanığı için ?
    Ve ben HDMI ile telefonu tv ye bağlayıp görüntü aktarmayı düşünüyorum bunlar herhangi bir sorun olur mu daha önceki yorumlarda bu tip şeyler okudum

• bende mediamarkt 'tan lg 60pb690v sipariş verdim sitede 4-5 günde gelir yazıyor. Sanırım içinde gözlük yok bu tv için hangi gözlük alınmalıdır bilgisi olan varsa memnun olurum arkadaşlar :)
  • Bende aldım birtane inşaallah pişman olmayız fiyat iyi duruyordu düğün öncesi iyi oldu. Avantajixi unutmamışssınızdır umarım

• slm bende LG 50 PB690V almayi düşünüyorum ama bundan webos işletim sistemi varmı acaba?

• arkadaslar bu medimarkta indirimler anlık oluyor galiba:) 1899 diyor..

tv için samsung5100 gözlükler oluyor 50 tl

orijinal olanlar lg350 ve lg 360s olan gözlüklrr ama pahalı bn samsung alcam

• 47'led icin kullandigim duvar aski aparati 50pb690 icin uygun olur mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

quote:

Orijinalden alıntı: kararsiztosba

quote:

Bahsettiğin satıcı videostore -> avantajlial ise 5 gündür ürünün kargoya verilmesini bekliyorum. Yorumlarda herkes hızlı kargo demiş ama bana pek öyle görünmedi.

evet hocam aynen bu satıcı, "%100 olumlu puan aldı" görünüyor birde, inşallah kısa sürede ürünü teslim alırsınız.
    peki hocam ilgisi nasıl satıcının, bu gecikme için ne diyor? başka satıcılara bakayım en iyisi

Akşam üzeri kargoya verdi bakalım ürünü, 1-2 gün içinde durumu aktarırım sizede.

İndirimlerle TV 1.390 TL'ye gelince bende sipariş verdim. Size gelen ürün sorunsuz çıktı mı? Birde kurulum yaptırırken neye dikkat etmek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: THE_MAX_BJK

slm bende LG 50 PB690V almayi düşünüyorum ama bundan webos işletim sistemi varmı acaba?

Lampetia arkadaşımıza göre var:

quote:

Orijinalden alıntı: Lampetia

Arkadaşlar; 50PH670S ile 2014 seri 50PB690V arasındaki farklılar neler acaba ? Benim bulduklarımdan bazıları;

1- Dijital hd karasal yayın desteği Türkiye'ye uygun. (T2/S/C/A)

2- Sanırım çerçeve değişmiş. Ancak henüz ulaşamadım resimlere. (Rica etsem tekno marketlerde gören arkadaşlar bir fotoğraf ekleyebilir mi?)

3- Yeni tip magic kumanda.

4- Webos işletim sistemi.

5- İşlemci ram LA740 serisi ile aynı galiba yorumlar o yönde.

Ulaşabildiklerim bunlar. Tabiki kesin bir bilgi yok henüz. Fiyat: 2200,00- 2000,00

Lg Sayfasında daha henüz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kararsiztosba

quote:

Bahsettiğin satıcı videostore -> avantajlial ise 5 gündür ürünün kargoya verilmesini bekliyorum. Yorumlarda herkes hızlı kargo demiş ama bana pek öyle görünmedi.

evet hocam aynen bu satıcı, "%100 olumlu puan aldı" görünüyor birde, inşallah kısa sürede ürünü teslim alırsınız.
    peki hocam ilgisi nasıl satıcının, bu gecikme için ne diyor? başka satıcılara bakayım en iyisi

Akşam üzeri kargoya verdi bakalım ürünü, 1-2 gün içinde durumu aktarırım sizede.

İndirimlerle TV 1.390 TL'ye gelince bende sipariş verdim. Size gelen ürün sorunsuz çıktı mı? Birde kurulum yaptırırken neye dikkat etmek gerekiyor.

Bu arada "avantajlial" isimli üye bizzat kliksa.com. Sabahtan beri Kliksa'dan 2 tane mesaj peş peşe gelince çağrı merkezini aradım ve böylece kimden satın almış olduğumu öğrendim.

• axn6 A kullanıcısına yanıt
    yeldkit.com başka yerden geliyor pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 12 Haziran 2014; 15:23:57 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.