Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonunu veya laptopunu tv ye bağlayıp tam ekran yapıp film izleyenler nasıl bir görüntü elde ediyor ? Tam ekran olmayan filmleri tam ekran yapmak için telefon bağlantı aparatı alıp tam ekran yapmak istiyorum deneyen varsa cevap verirse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung 5100 serisi gözlükler uyum sağladı 2 li paketini aldım bende vatandan performansı iyi arkadaşlar tanıtmada ben zorlandım gerçi ilk defa gözlük tanıtmaya çalışıyorum belkide ondan lg nin orjinal gözlüklerini izmirde bulamadım o yüzden samsung 5100 aldım film izlemeye başlarım yakında bir bilgilendirme yaparım yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonameolsun

samsung 5100 serisi gözlükler uyum sağladı 2 li paketini aldım bende vatandan performansı iyi arkadaşlar tanıtmada ben zorlandım gerçi ilk defa gözlük tanıtmaya çalışıyorum belkide ondan lg nin orjinal gözlüklerini izmirde bulamadım o yüzden samsung 5100 aldım film izlemeye başlarım yakında bir bilgilendirme yaparım yine

Gözlükleri tanıtırken şunlara dikkat edin :
    İlk tanıtırken TV'ye yakın bir mesafede olsun(Tekrar tanıtım filan yaparken gözlük üzerindeki düğmeye basılı tutun).
    Gözlükleri tanıtırken 3D modunun kapalı olmasına dikkat edin, yoksa tanıtamazsınız.
    Birde test etmek isteyenler olursa Türksat 2A/3A üzerinde Türksat 3D HD kanalı mevcut oradan bakabilirsiniz.
    İnternet üzerinden izlemek isterseniz tv'nin kendine ait uygulaması üzerinden ücretsiz bayağı bir belgesel, demo var bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 13 Haziran 2014; 22:58:36 >

• gözlükleri bir kere tanıtınca bir daha tanıtmaya gerek varmı dostum? bide işlem sırasını zahmet olmazsa yazarmısın tam olarak diğer arkadaslarada yardımcı olur

• axn6 A kullanıcısına yanıt
    Sadece gözlük kullanacağın zaman düğmesinden açıyorsun, işin bittiğinde de kapatıyorsun. Her seferinde tanıtmaya gerek yok.
  • lg 60pb690v modelini aldım 3d için hangi gözlük almalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim?
  • Arkadaşlar ben 50pb690v alacağımbi kaç sorum olcak direk pencerenin karşısına gelecek perdeler beyaz bi sorun çıkar mı? samsung 5100 gözlükler uyumlu mu vatandakiler? bide standart kumandayı nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal5766

Arkadaşlar ben 50pb690v alacağımbi kaç sorum olcak direk pencerenin karşısına gelecek perdeler beyaz bi sorun çıkar mı? samsung 5100 gözlükler uyumlu mu vatandakiler? bide standart kumandayı nerden alabilirim?

evet uyumlu vatandaki 5100 alabilirsin...
    akıllı kumandalar var onlardan alabilirsin

• bilal5766 B kullanıcısına yanıt
    Sanalpazar'dan LM-930 alabilirsiniz. Ben müzikbank satıcısından aldım daha evvel yine ondan 2-3 tane alışverişim olmuştu herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

http://www.sanalpazar.com/urunara?criteria=RM-L930

Perde konusunda ise tv kurulunca bilgi veririm cihaz dün geldi, önümüzdeki hafta kısmetse kurulumu yapılacak.
  • requiemm kullanıcısına yanıt
    Samsung 5100 uyumlu. Birkaç mesaj geriye dönük okursanız bigi sahibi olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaco23

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Ürün kliksa.com dan geliyor bugün kliksadan sipariş ile ilgili 2 tane mesaj gelince bir yanlışlık var diye telefonla aradım. Görüştüğüm bayana sipariş numarısını verince gittigidiyor üzerinden tv almışınız dedi bir yanlışlık olmadığını söyledi. Sizin endişe ettiğiniz durum benim de aklımdan geçiyor. Dediğiniz gibi bişey karşıma çıkarsa ürünü iade edeceğim.

Bu arada kampanyalı fiyat bitmiş ve şu an gittigidiyor.com fiyatı kliksa.com ile aynı.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-50pb690v-dvb-s2-t2-c-fhd-3d-smart-plazma-tv-117632772

umarım aldıgınız urun ıcınıze sıner gule gule kullanın.
    bu arada cayma hakkının 14 gune cıktıgını dusunursek uzun bır sure urunlerı deneme sansımız olur.
    sızden rıcam urununuz geldıgı zaman defolu olup olmadıgı konusunda cevap verırmısınız

Ürün dün elime ulaştı kapalı kutu gözüküyor ve göze çarpan herhangi bir oynama yok. Kurulumdan sonra tekrar bilgi veririm.

• Ben media markt dan alcam akşamları 1699 tl ye düşüyor.kutu içeriğinde akıllı kumandamı geliyo standart mı ? Bide tv eline ulaşan arkadaşlar bilgilendirme amaçlı resim ve vieo çekebilirler mi ? Ben bu foruma yeni kaydoldum hatam varsa affola
  • 5100 gözlükler uyumlu tanitmasi ve kullanimi kolay 3d performansi iyi ama oyne one firlayan sahneler pek goremedim gerci izledigim filmlerle alakali olabilir bilmiyorum benim gozlerimi yoruyor gerci passive dede bende ayni etki oluyor alistikca gecer belki 3d filmleri media player da izlerken altyzai bozuluyor onunda cozumleri olduguna eminim bakacagiz artik evet renkler oturmaya basladi gibi gerci gozumuzde alisiyor olabilir zamanla renklendirmeyi ben sevdim dogtusu ekran yanigi gibi sorunla karsilasmadim cok nadir fulu bir seyler kalip geciyor gibi tabi bu benim rodaj filan ugrasmamamla ilgili olabilir mac yayinlarida kesinlikle basarili diyebilirim 50 inc uzeri 1080p yeterli olmayabilir kanimca ultra hd muhakkak ucuzlayacaktir o zaman o teknolojide evlerimize girabilir simdilik pahali kaliyor f/p urunlerin basinda gelir orjinal gozluklerinden bulursam bir tanede ondan alacagim izmirde bulamadim su an icin

• alttan ve üstten çıkan siyah bantlar logo yanığı yapmıyordu değilmi?
  • bilal5766 B kullanıcısına yanıt
    İçinden sadece akıllı kumanda çıkıyor, bazı arkadaşlar kullanımı zor olduğunu belirttiği için Sanalpazar'dan RM-L930 modeli kumanda siparişi verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilal5766

Ben media markt dan alcam akşamları 1699 tl ye düşüyor.kutu içeriğinde akıllı kumandamı geliyo standart mı ? Bide tv eline ulaşan arkadaşlar bilgilendirme amaçlı resim ve vieo çekebilirler mi ? Ben bu foruma yeni kaydoldum hatam varsa affola

ilk sayfadan itibaren okuyun fikir verecektir size

• Merhaba arkadaşlar,

Açıkcası 50 inch olması ve fiyatının bu kadar uygun olması bu ürüne beni çekiyor. Ancak arkadaşlardan yorumunun birisinde ölü piksel olayının çok sık yaşandığı söylenmiş. Bu doğru mudur? Bir de 3 ölü piksele kadar normal sayıyorlar gibi bir şikayet okudum geçen gün, bu yüzden geri almıyorlarmış tvyi.

Bütçem 2 bin tlye kadar. Güzel bir tv bakıyorum kendime; ama alıpta pişman olmaktan korkuyorum. Bu tvnin yanında herhangi bir gözlük vermiyorlar. Herhangi bir led tvye göre yaklaşık senelik olarak 50 lira fazla ödeyeceğimizi ve televizyonu en az 10 sene kullacağımızı düşünürsek; 2 gözlüğe 200 tl desek: 1800 + 200 + 500 = 2500 e geliyor bu tvnin maliyeti benim için. Sizce buna değer mi gerçekten?
  • hesaplama şu şekilde 1600 tl tv + 100 tl iki gözlük+ elektrik tüketimi yüksek değil evde sef marka led tv 150 watt yazıyor kutusunda bunda 128 watt yazıyor ne kadsr doğru bilmem..pixel durumu ledlerde oluyor plazmalar uzun ömürlü olmalarıyla tanınıyor...

• digital karasal yayınları alabılıyomru bu urun ?
  • LG 60PB690V<<modelını 2500tl buldum
    kartım maxımum oldugu ıcın 5 taksit olayı canımı sıktı
    keşke 9 taksıt olsaydı
    sanırım yakında bu tv den alıcam bende
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.