Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anlamamki

LG 60PB690V<<modelını 2500tl buldum
    kartım maxımum oldugu ıcın 5 taksit olayı canımı sıktı
    keşke 9 taksıt olsaydı
    sanırım yakında bu tv den alıcam bende
    saygılar

Nerde buldunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatrros -- 18 Haziran 2014; 9:16:53 >
  • quote:

LG 60PB690V<<modelını 2500tl buldum
    kartım maxımum oldugu ıcın 5 taksit olayı canımı sıktı
    keşke 9 taksıt olsaydı
    sanırım yakında bu tv den alıcam bende
    saygılar

çok büyük be dostum :) 10 m salon lazım
  • en uzak izleme mesafem 5 metre buyukmu gelır acaba?
  • quote:

en uzak izleme mesafem 5 metre buyukmu gelır acaba?

60" tv için 3-5 metre arasındaki mesafe ideal bence. Benim en fazla 3.5 metre olmasına rağmen uygun fiyattan 60" bulabilseydim alacaktım.
  • quote:

en uzak izleme mesafem 5 metre buyukmu gelır acaba?

Ben 3.5 metreden 60" izliyorum bir sıkıntı yok. Plazma olduğu için sıkıntı olmaz 50" led vardı ondan geçtim hangi boyut alirsan 2 gun sonra keske bi büyük olsaydi diyeceksin
    Kliksa dan 2799 tl ye 110 tl axes puanla aldim 2689 a 9 taksitle aldim şu sitede bu satıcı guvenilir midir stresi yasamamak icin memnunum
    Herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamamki kullanıcısına yanıt
    5.5 metreden izliyorum süper görüntü tavsiye ederim..
  • Ya arkadaşlar bu tv nin elektrik sarfiyatı nedir birisi yazabilir mi?Bir de buzing olayı nasıl?Ben 50'' Seg'i iade ettim.32'' philps vardı 50'' ten sonra telefon ekranı gibi kalıyor 32''
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Ya arkadaşlar bu tv nin elektrik sarfiyatı nedir birisi yazabilir mi?Bir de buzing olayı nasıl?Ben 50'' Seg'i iade ettim.32'' philps vardı 50'' ten sonra telefon ekranı gibi kalıyor 32''

Ledlerin elektrik harcaması standarttır led gucu sabit oldugu icin plazma ise siyah agirlikli yada beyaz ağırlıklı sahneye gore daha az yada cok olur alirken elektrik sarfiyatina bakmadim ama gecen gun biri 50 seg 150 lg plazma 128 yaziyor demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

quote:

Ya arkadaşlar bu tv nin elektrik sarfiyatı nedir birisi yazabilir mi?Bir de buzing olayı nasıl?Ben 50'' Seg'i iade ettim.32'' philps vardı 50'' ten sonra telefon ekranı gibi kalıyor 32''

Ledlerin elektrik harcaması standarttır led gucu sabit oldugu icin plazma ise siyah agirlikli yada beyaz ağırlıklı sahneye gore daha az yada cok olur alirken elektrik sarfiyatina bakmadim ama gecen gun biri 50 seg 150 lg plazma 128 yaziyor demişti

Yani anlamadım hocam tam olarak şöyle mi
    50'' seg Led 128 W
    60'' LG 150 W

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi ben bakmadım bi baskasi yazmis
    50 seg 152w
    50 lg 128w
    Yazmislardi

• quote:

50 seg 152w
    50 lg 128w
    Yazmislardi

peki hocam 60 lg nin enini boyunu ölçebilir misin metre felan var mı?
  • Anca aksam eve gidince ama kitapçığı nda 138.8 cm yaziyordu
    Eve gidince tekrar bakarım

• lg 50 pb690v modelinin kutusunda 128 watt yazıyor ve B ssınıfı tüketim demiş 32''seg lcd tv de 150 watt tüketim diyor...sanmıyorum ki lg 200-300 wat tüketimi olsn eski plazmalar gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

50 seg 152w
    50 lg 128w
    Yazmislardi

peki hocam 60 lg nin enini boyunu ölçebilir misin metre felan var mı?

http://www.lg.com/uk/support-product/lg-60PB690V

Burdan Manual indirip bakabilirsin tüm özelliklerine.

• N11.com'da kutusuz Samsung SSG-5100GB 35 TL'den satılıyor. Satıcıya sordum gözlükler orijinalmiş. Tahminimce Playstation Cafe kurulumdan kaldılar. Ben 4 adet sipariş verdim. Düşünenler kaçırmasın derim.

http://www.n11.com/samsung-3d-gozluk-ssg-5100gb-kutusuz-sifir-pilli-P22876262
  • Sonunda benim alet de geldi. Yarın kurulum yapılınca izlenimlerimi yazarım. Kutuda herhangi bir problem gözükmüyor, umarım kurulumda da sıkıntı çıkmaz. Puan muan sayarsak 1580 civarına maliyeti oldu bana. Umarım doğru bir tercih yapmışımdır bütçeyi 2300'e falan çıkarıp 50" bir led almayı çok düşündüm ama sonradan 700 lira çok geldi gözüme plazmaya yöneldim. İnşallah pişman olmam.

Bir de 60" ph670s plazma içimde çok kaldı 2000 liraydı bimeks gece indiriminde, kargo vs 2050'ye gelirdi çok büyük olur diye vazgeçtim. Bakalım 60"'i arıcak mı gözlerim buna alışınca. Tv'ye en uzak koltuk 2,5 metre. Tv'yi yandan gören koltuklarında ortalama mesafesi 1,5-2 metre civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 18 Haziran 2014; 19:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

N11.com'da kutusuz Samsung SSG-5100GB 35 TL'den satılıyor. Satıcıya sordum gözlükler orijinalmiş. Tahminimce Playstation Cafe kurulumdan kaldılar. Ben 4 adet sipariş verdim. Düşünenler kaçırmasın derim.

Hocam gözlükler elinize ulaşınca orjinallik/kozmetik durumlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

N11.com'da kutusuz Samsung SSG-5100GB 35 TL'den satılıyor. Satıcıya sordum gözlükler orijinalmiş. Tahminimce Playstation Cafe kurulumdan kaldılar. Ben 4 adet sipariş verdim. Düşünenler kaçırmasın derim.

Hocam gözlükler elinize ulaşınca orjinallik/kozmetik durumlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiz?

Bence bitmeden alın, deneme amaçlı 150 adet girdim stokta sadece 12 tane adet olduğunu belirtti sistem. Beğenmezseniz iade edersiniz.

• Zebza kullanıcısına yanıt
    Orjinal mi acaba ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Hayılr olsun, emin olun doğru seçim yaptınız, pişman olmazsınız. Birkaç yıla kalmaz ULED / 4K / ULTRA HD v.s. yaygınlaşır ve ucuzlar o zamana kadar plazma sizi fazlası ile mutlu eder, bir sürü sorunları olan LED TV'lere o paralar verilmez. 60" mesafe bakımından çok büyük gelirdi, en az 3 metre mesafeden izlemnesi gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.