Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: axn6

http://www.n11.com/lg-50pb690v-3d-smart-plazma-tv-lg-turkiye-garantili-P24166063

ALACAKLARA 1699 TL ŞUAN..

Aynı fiyata GG'de olsa %10+100 bonus+avantajixle kaçmazdı.

Kaçmadı zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Arkadaşlar kumanda bazı zamanlar yuvarlak(aşağı yukarı oynatıp hızlı kanal geçişi yaptığımız yer) kısmı smart menu tuşu çalışmıyor tv yi kumandasından kapatıp açınca düzeliyor bu neden olabilir ?
    Bu sadece bazı zamanlar oluyor ve alt tuşlar des açma kanal değişme çalışıyor. Yani alt kısım çalışıyor üst kısım çalışmıyor diyebiliriz kırmızı tuş dışında..

???????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

N11.com'da kutusuz Samsung SSG-5100GB 35 TL'den satılıyor. Satıcıya sordum gözlükler orijinalmiş. Tahminimce Playstation Cafe kurulumdan kaldılar. Ben 4 adet sipariş verdim. Düşünenler kaçırmasın derim.

http://www.n11.com/samsung-3d-gozluk-ssg-5100gb-kutusuz-sifir-pilli-P22876262

Hocam gözlükler elinize ulaşınca orjinallik/kozmetik durumlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiz?

Gözlükler elime ulaştı orijinal açılmamış ambalajında ve kargoda hasar görmeyecek şeklinde paketlenmiş.

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma

bende bıgun vatandan elden aldım puanla 65 tl ye geldi ama adamlar lg ye olmaz diyo:)) 5100 modeli:))

• LG guzel cihaz uretıyor
  • ledler arasında bzim tv

• led ler arasında bizim tv bulun bakalım:)

• quote:

bende bıgun vatandan elden aldım puanla 65 tl ye geldi ama adamlar lg ye olmaz diyo:)) 5100 modeli:))

Yalandan kim ölmüş . Hele LG'nin 3D Demosunda balık resmen dışarıda yüzüyordu .
  • axn6 A kullanıcısına yanıt
    Tabiki aşırı parlak olmayan doğal renkler veren en sağdaki TV
  • Abi renklerin doygunluğu super mesela eteğin ucundaki açık pembeye bakıcak olursak ledlerde çok parlak artık soluk olmuş bizimkinde super gozukuo renk geçişleri falan

• quote:

quote:

vatanın personelinin %90 i bilgisiz malesef

• quote:

quote:

dostum böyle güzel demoların olduğu indirebilecdğimiz bir link varmı veya belgesel film siz nerden izliyorsunuz..

2d 3d dönüştürme nasıl gözlükler baş ağrısı yapıyormu?

• quote:

dostum böyle güzel demoların olduğu indirebilecdğimiz bir link varmı veya belgesel film siz nerden izliyorsunuz..

2d 3d dönüştürme nasıl gözlükler baş ağrısı yapıyormu?

2D-3D dönüştürmeyi denemedim ama kaliteli bişey ortaya çıkacağını zannetmiyorum. Çocuklarla hafta sonu Köfte yağmuru 2 izledik 1.5 saat boyunca sadece bir kere ihtiyaç molası verdik, herhangi bir baş ağrısı veya başka bir olumsuzluk olmadı, fakat filmdeki 3D kalitesi demodaki kadar iyi değildi. Filmi ve demoyu türk torrent sitesinden indirdim.
  • axn6 A kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarım(Akıllı kumanda ile ekranının sol alt köşesine gelince çıkıyor) -> 3D World
  • quote:

led ler arasında bizim tv bulun bakalım:)

Bu kadarını beklemiyordum doğrusu.aydınlık bir ortamda biraz yansıma dışında neredeyse ledlerden hiçbir farkı yok.ve farkedildiği gibi detaylar çok iyi.geçen seneki ph serisinin çok ilerisinde bir görüntüye sahip.lg yi ledlerinden dolayı pek sevmem ama bu plazma fiyatıda göz önüne alınırsa çok iyi olmuş.düşünüyorumda forumda yıllardır fanatikliği yapılan 8-10 bin tl lik plazmaların o kadar farka değecek ne üstünlükleri var acaba?kahve falan mı yapıyorlar?milleti iyi sömürmüşler bunca yıl.ilk defa helal olsun lg ye diyorum,ürettiği bu ürün ve fiyat politikası için

• Bizim tv ye skype yükleniyor mu

• merhabalar plazmalarda logo yanigi sorunu cok sik yasaniyor mu acaba bu urunu almayi dusunuyorumda

• http://m.youtube.com/watch?v=qPEGhi7vEU8 bu video yu tvlerinizde açın görüntü muhteşem ...

• Arkadaşlar selam,

Bana yardımcı olmanızı istiyorum. 2 bin liraya kadar bir tv bakıyorum. Bu ürünü almayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var.

Bugün bir mağazada bu ürünü sordum. Kendisi bana bu tv yerine led tvleri önerdi. Plazmaların ledlerden daha iyi olduğunu duyduğumu söyleyince, yeni ledlerin hz olarak daha performanslı olduğunu ve daha az radyasyon yaydığını söyledi. Ayrıca ben 600 hz olduğunu belirttiğimde 50 hz gibi olduğunu iddia etti. Tam bu ürünü almaya odaklanmışken kafam iyice karıştı. Beni bu konularda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
  • 1.699,00 TL -kargo bedava
    LG 50PB690V 3D Smart Full HD Plazma
    http://www.n11.com/lg-50pb690v-3d-fhd-smart-plasma-tv-P22974263
  • TheBlackCastle T kullanıcısına yanıt
    3-4 ay tv araştırdıktan sonra aldım bu tv'yi.
    Ledlerin çoğunun panel hızları 50hz, o yazdıkları 100/200/300 Hz değerleri yazılımla yükseltilen değerler.
    Adam akıllı bir Led alacaksanız;
    42' için 2000TL ve üzeri,
    47' için 2500TL ve üzerini gözden çıkarmanız lazım.
    O sebeple Fiyat/Performans olarak plazmanın yanına yaklaşamaz bile Led Tv'ler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.