Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheBlackCastle

Arkadaşlar selam,

Bana yardımcı olmanızı istiyorum. 2 bin liraya kadar bir tv bakıyorum. Bu ürünü almayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var.

Bugün bir mağazada bu ürünü sordum. Kendisi bana bu tv yerine led tvleri önerdi. Plazmaların ledlerden daha iyi olduğunu duyduğumu söyleyince, yeni ledlerin hz olarak daha performanslı olduğunu ve daha az radyasyon yaydığını söyledi. Ayrıca ben 600 hz olduğunu belirttiğimde 50 hz gibi olduğunu iddia etti. Tam bu ürünü almaya odaklanmışken kafam iyice karıştı. Beni bu konularda bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Sen ordakilere bakarsan dostum çok yanılırsın bi çoğu hiç bişey bilmiyo 600hz 50hz falan değil alanlardan herkes memnun bunun muadili ledler 4500 tl dir plazmaların siyah tonların ledler yaklaşamaz 2000tlye alacağın ledlerin hepsi gerçekte 50 hz dir o hzleri karıştırmış satıcı bir arkadaş yukarıda paylaşmış renklerin nasıl olduğunu mesela panasonicler plazmalar 1200 hz olanı var hatta daha da hz olarak yuksek olanı var onların 10000tl falan bu urun tam bir fiyat performans urunudur renkleri en gerçekçi urundur satıcılar prim e bakarlar plazma logo yanığı olmaması için orbiter programı kullanmalısın zaten rodaj suresini tamamladığında çok daha guzel goruntuler elde edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şu iki ürün arasında ne fark anlayamadım.
    yardımcı olabilirmisiniz

LG 50PB690V 3D FHD SMART PLASMA TV (bunda FHD diyor ve tv aynı olmasına rağmen fiyatı daha düşük) 1699 tl
    http://www.n11.com/lg-50pb690v-3d-fhd-smart-plasma-tv-P22974263

LG 50PB690V 3D Smart Plazma Tv LG 1845 tl
    http://www.n11.com/lg-50pb690v-3d-smart-plazma-tv-lg-turkiye-garantili-P23451097

• Motta. M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yeni nesil plazmalarda harici uydu cihazı kullanmayacaksanız logo yanığı tehlikesi yok denilecek kadar az artık. Harici cihaz kullanıcaksanız bir miktar tehlike devam etmektedir. Alttaki linkte 2013 modelin testi var oradaki yorumlarda andy1 ustanın logo yanığını nasıl engellebilirsiniz yazıyor.

http://www.anlayanbiri.com/inceleme-lg-60ph6700-plazma-tv-test-detay-sonuc-107
  • hmustafa H kullanıcısına yanıt
    Fark yok, aynı cihaz. Piyasada cihazın fiyatı 1699-1899 TL arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

tamamda ikiside aynı satıcıdan
  • http://www.anlayanbiri.com/plasma-televizyonrodaj-suresi-onemlimi-ilk-kullanim-nedir-detay-ve-inceleme

okumanızda fayda var....

• Skype Ready<<diyor fakat dahili kamera yok .farklı kamera ile baglantı yapıp çaliştiran oldumu?oldu ise hangi ne tür kamera?
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: hmustafa

quote:

tamamda ikiside aynı satıcıdan

Aynı cihaz, kelime oyundan öte bir şey değil .
  • HD Futbol/Basket/NFL yayınlarını ve Harici olarak HD Film Dizi izleyen birisiyim. 60 inchlik Plazma almayı planlıyorum. Okuduğum kadarıyla bir memnuniyet havası var. Oğlumda 3D çizgi filmleri tercih eder.
    HD maç yayınları izlerken performans alırmıyım?
    Aktif gözlüklerle 3d izlerken ufaklık rahatsız olur mu?
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama Plazma önermiyorum ben.Neden mi?
    1-Elektrik sarfiyatları led'lerin 2 katı bu önemli üstelik katalogda verilen değerler günlük ortalama 4 saat üzerinden hesaplanmış.Hangimizin evinde 4 saat çalışıyor ki tv ler.Bir maç izlesen zaten neredeyse 3 saat gidiyor.Şuna Ortalama 14 saat diyelim.Zaten klimaydı şuydu buydu derken her taraf elektrikli aletlerle donanıyor.Lg nin bu serilerini ben de alacaktım teknosda bimekste teşhirdeki ürünlerini iyice inceledim tv yanıyor soba gibi.
    2-Led lerin ışık sızması parlak ekran gibi sorunları var da plazmaların yok mu?Logo yanığı ,yansıma vs.Hiç değilse parlaklık vs led lerde ayarlanabiliyor bir nebze.
    3-Led tv ler daha zarif ve şık duruyor salonda.

benim düşüncelerim bunlar
  • iRoNMaSTeR İ kullanıcısına yanıt
    Samsung'un 5100 serisi gözlüklerine sahibim, çocuklarla Köfte Yamuru 2 filmini izledik geçen hafta 1.5 saat sürdü filmi hiç bir rahatsızlık olmadı çocuklarda, 8 ve 10 yaşlarındalar. Şimdilik TV'den çok memnunum LED'teki yapmacık renkler yok, SD yayınlarda karelenme olayı yok. HD Maç performansı çok güzel, TRT1 HD ve TRT HD de izliyorum, ayrıca tek tuşla spor ayarı var ama bana çok parlak geldiği için tercih etmiyorum.
  • quote:

Samsung'un 5100 serisi gözlüklerine sahibim, çocuklarla Köfte Yamuru 2 filmini izledik geçen hafta 1.5 saat sürdü filmi hiç bir rahatsızlık olmadı çocuklarda, 8 ve 10 yaşlarındalar. Şimdilik TV'den çok memnunum LED'teki yapmacık renkler yok, SD yayınlarda karelenme olayı yok. HD Maç performansı çok güzel, TRT1 HD ve TRT HD de izliyorum, ayrıca tek tuşla spor ayarı var ama bana çok parlak geldiği için tercih etmiyorum.

Çok teşekkür ederim.
    Normalde bu boyutlarda SD yayınlarda LED lerden hiç memnun değilim. Dsmart HD kullanıyorum ama SD kanal sayısı da azımsanmayacak kadar.
    Konuyu ve ürünü takip etmeye devam edicem.
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi LED önermiyorum, herkesin kendi kişişel tercihi.

1-Elektrik sarfiyatı eskisi kadar değil, tüketimi 118W (50 inç modeli), karşılaştırma yaparsak 55LA660S modelinin tüketimi 84W, arada sadece 34W gibi bir fark var. Bu ayki elektrik faturası gelince ne kadar yansıdığını ayrıca yazarım.
    2-Logo yanığı oluşması daha zor, orbiter ve renk yıkama özellikleri var. Yansıma abartıldığı kadar değil, benim TV tam camın karşısında duruyor saat 14'ten itibaren gün batımına kadar güneş ışığı içeri vuruyor ama ciddi anlamda rahatsız etmiyor.
    3-TV izlemekten zevk almadıktan sonra şık ve zarif olsa ne olur, sonuçta süs eşyası almıyoruz.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    1-o bahsettiğiniz değerler günlük 4 saat olarak hesaplanmış.Bu süre uzadıkça makas daha daha da artacaktır ve 60 inc bir plazma ile 60 inc bir led in tüketimi arasında yarı yarıya fark var neredeyse bunu yıla hatta yıllara oranladığımızda elektrik sarfiyatı önemli bence.
    2-Renk yıkama ve orbiter olsa da logo yanığı riski devamlı var
    3-Led tv de zevk veriyor sd yayınlarda hepsi kötü hd lerde hepsi iyi led lerde ışığı ve rengi biraz kısmak gerekiyor.
  • quatrros kullanıcısına yanıt
    1-Bu ay ki fatura gelince hesap yapar dönüş yaparım.
    2-Logo yanığı riski LED'lerde bile var, gerekli önlemler alınırsa tehlike minimuma iner. Daha fazla bilgiyi linkini verdiğim yazıda bulabilirsiniz.
    http://www.anlayanbiri.com/plasma-televizyonrodaj-suresi-onemlimi-ilk-kullanim-nedir-detay-ve-inceleme
    3-LED kullanan tüm arkadaş ve akrabalarımda SD yayını oldukça kötü. Üst segment LED TV'ler hariç.

Kısacası 1.700 TL'ye plazmanın performansını veren 50 inç cıvarı bir LED piyasada yok maalesef.

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Ph ile pb arasında öyle dediğiniz kadar bir görüntü farki yok gibi geliyor bana evet pb de renkler daha pastel daha oturakli diyebilirim ilk zamanlar bende her ikiside var kiyaslama sansim oluyor ilk zamanlar ph daha iyi idi sonra pb yi aldik ph daha iyidi ama zamanla calisa calisa pb aradaki acigi kapatti ve nisbeten dediğim fark var evet ama çok değil sizin dediginiz yada gördüğünüz farklar nelerdir?

• Arkadaşlar bu oyun ile spor modunun görüntü dışında bir farkı var mı ? Yani maç izlerken spor modunu açmak skor tablosunun logo izi bırakma durumunu daha aza indirir mi aynı şey oyun modu içinde geçerli yoksa sadece görüntü farkı mi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 25 Haziran 2014; 18:42:54 >
  • ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak ne farki vardir yada yanik vs için ne kadar önemlidir yarari vardir bilemem ama boşuna konmamistir diye düşünüyorum ancak gözümle gördüğüm tek farki goruntuyu canliya aliyor ilk zamanlar yadirgasamda şimdilerde güzel geliyor...

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Açıkçası korkuyorum o modu kullanmaya iz durumu için çok canlı renkler :)

• Bizim bu tv lere skype yükleme imkanımız var mı ? Harici bir kamera ile. ..

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.