Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.161
Cevap
33
Favori
122.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orjinalmiş. Samsung TV kutusundan çıkan gözlükmüş. Soru kısmında bana verilen cevabı okuyabilirsiniz.

http://www.n11.com/gelismis-magaza/aebteknolojileri/sorucevap
  • Anladım hocam sağolun. 1390'a çok iyi almışsınız televizyonu bu arada, ben 1580'e iyi aldım diyordum
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Evet, o fiyata gelince eşimin tüm muhalefetine rağmen dayanamayıp aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

Orijinalden alıntı: Darcyn

quote:

N11.com'da kutusuz Samsung SSG-5100GB 35 TL'den satılıyor. Satıcıya sordum gözlükler orijinalmiş. Tahminimce Playstation Cafe kurulumdan kaldılar. Ben 4 adet sipariş verdim. Düşünenler kaçırmasın derim.

http://www.n11.com/samsung-3d-gozluk-ssg-5100gb-kutusuz-sifir-pilli-P22876262

Hocam gözlükler elinize ulaşınca orjinallik/kozmetik durumlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiz?

Bence bitmeden alın, deneme amaçlı 150 adet girdim stokta sadece 12 tane adet olduğunu belirtti sistem. Beğenmezseniz iade edersiniz.

baktım vatandaki daha mantıklı iki gözlk 99 tl burda 70 tl + kargo alıcı öder demiş 80 e gelir..garanti yok kutu yok çalışıp çalışmayacağı mechul hocam eleştirmek için demiyorum..mantıklı gelmedi bana..

• axn6 A kullanıcısına yanıt
    4 gözlük Vatanda 198 TL + kargo, burda 140 TL + kargo, 5 TL indirim kuponu var onu düşünce 135 TL + kargo oluyor fiyat.
  • Televizyondan gelen bonuslar var hocam o yüzden bunu düşündüm ben de. Yoksa vatan evime yürüyerek 20 dakka gidip almak daha mantıklı tabi çok bir fiyat farkı yok.

edit: Bonuslar yüklenene kadar bitmezse tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 18 Haziran 2014; 21:05:08 >
  • quote:

Televizyondan gelen bonuslar var hocam o yüzden bunu düşündüm ben de. Yoksa vatan evime yürüyerek 20 dakka gidip almak daha mantıklı tabi çok bir fiyat farkı yok.

puanı çoktan yedik :) baktım kapıda ödeme diyor bu satıcı kapıda ödemeyede puan kullnılıyormu bilmiyorum. vatandan alayım bari elden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: axn6

quote:

Televizyondan gelen bonuslar var hocam o yüzden bunu düşündüm ben de. Yoksa vatan evime yürüyerek 20 dakka gidip almak daha mantıklı tabi çok bir fiyat farkı yok.

puanı çoktan yedik :) baktım kapıda ödeme diyor bu satıcı kapıda ödemeyede puan kullnılıyormu bilmiyorum. vatandan alayım bari elden :)

Kapıda ödeme isteyene var muhtemelen, ben kredi kartı ile ödedim. Kupon indirimi, puan indirimi ve karttaki bonusu kullanınca 127,65 TL'ye geldi gözlükler.

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma

• quote:

quote:

quote:

Kapıda ödeme isteyene var muhtemelen, ben kredi kartı ile ödedim. Kupon indirimi, puan indirimi ve karttaki bonusu kullanınca 127,65 TL'ye geldi gözlükler.

evet şimdi ekonomik olmuş:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu model gözlük için bence iyi fiyat
    Denemek için biryerde kullanmıştım
    Çok hafif olduğu için baş ağrısı da yapmıyor
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

Bu model gözlük için bence iyi fiyat
    Denemek için biryerde kullanmıştım
    Çok hafif olduğu için baş ağrısı da yapmıyor
    Hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Bugün kargo elime ulaşınca gözlükler hakkında detaylı bilgi vereceğim inşallah.
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz
  • quote:

quote:

N11.com'da kutusuz Samsung SSG-5100GB 35 TL'den satılıyor. Satıcıya sordum gözlükler orijinalmiş. Tahminimce Playstation Cafe kurulumdan kaldılar. Ben 4 adet sipariş verdim. Düşünenler kaçırmasın derim.

http://www.n11.com/samsung-3d-gozluk-ssg-5100gb-kutusuz-sifir-pilli-P22876262

Hocam gözlükler elinize ulaşınca orjinallik/kozmetik durumlarıyla ilgili bilgi verebilirmisiz?

Gözlükler elime ulaştı orijinal açılmamış ambalajında ve kargoda hasar görmeyecek şeklinde paketlenmiş.

• Sağolun hocam, ben de alıyım o zaman. Bonusları nereye kullansam diye düşünüyordum. İki hdmi kablosu iki de gözlük alırsam hepsini yemiş oluyorum
  • Arkadaşlar kumanda bazı zamanlar yuvarlak(aşağı yukarı oynatıp hızlı kanal geçişi yaptığımız yer) kısmı smart menu tuşu çalışmıyor tv yi kumandasından kapatıp açınca düzeliyor bu neden olabilir ?
    Bu sadece bazı zamanlar oluyor ve alt tuşlar des açma kanal değişme çalışıyor. Yani alt kısım çalışıyor üst kısım çalışmıyor diyebiliriz kırmızı tuş dışında..

• Zebza kullanıcısına yanıt
    Hocam gözlüğü denediniz mi memnun musunuz ? Bu fiyata alınabilecek daha iyi ürün yok sanırım pek bilgim yok gözlük konusunda. Sorunsuz ise bizim tvlerde bende almayı düşünüyorum

• ßyİsMaİLCaN ß kullanıcısına yanıt
    Gözlükleri sorunsuz tanıttım ama henüz deneyemedim elimde hiç 3D film yok. Sadece 3D test resmine baktım kötü değil gibi. Film izleyince daha fazla bilgi veririm.
  • Bugün 2 saat falan kanal Türk olması lazım film izledim gece saati pek kanal değiştirdim sadece reklam arası tur attım orbiter de kapalı kalmış parlaklık falan 75 di ilk 3 ayar isimlerini hatırlamıyorum şimdi ee film desen altta üstte siyah bant vardı Kanaltürk ve film ismini kanal değiştirince gördüm :) biraz korktum tabi ama renk yıkamadan sonra düzeldi sadece amblem çok yakından dikkat edince ekranda farklı bişey belli oluyor. Sormak istediğim bu gibi durumlarda anında renk yıkama mı yapmak yoksa daha sonra renk yıkama da yapsak olur mu.. mesela o amblem gidene kadar yapardım ama uykum geldi kapattım yarın devam etsem düzelir mi ?
    Sadece siyah renkte belli oluyor :)
    Bu geceden sonra daha iyi anladım dikkat etmek lazım..

• quote:

http://www.n11.com/lg-50pb690v-3d-smart-plazma-tv-lg-turkiye-garantili-P24166063

ALACAKLARA 1699 TL ŞUAN..

Aynı fiyata GG'de olsa %10+100 bonus+avantajixle kaçmazdı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.