Şimdi Ara

2014 NEW LG 50PB690V - LG60PB690V 3D Smart Full HD Plazma (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.160
Cevap
33
Favori
121.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mk vod uygulamasını nasıl indirebilirim ve ya nasıl rahat film izleyebilirim internetten

• quote:

Orijinalden alıntı: axn6

nerde 1390 hemen bitane daha alayım:)

Fiyat: 1.699 -> %10 gittigidiyor indirimi 1.529 -> avantajix indirimi 1.490 -> 100 TL Bonus 1.390 TL'ye geldi.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-50pb690v-dvb-s2-t2-c-fhd-3d-smart-plazma-tv-117402124

Not: Bu arada kalan ürün sayısı "2"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 12 Haziran 2014; 15:18:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Bu arada "avantajlial" isimli üye bizzat kliksa.com. Sabahtan beri Kliksa'dan 2 tane mesaj peş peşe gelince çağrı merkezini aradım ve böylece kimden satın almış olduğumu öğrendim.

sayın zebza meraba kliksa.com'dan geldıgıne emınmısınız.
    mesala kliksa.com'da 3499 olan tv avantajlial'da 3299 tl ve gıttı gıdıyorda %5 ındırım kuponu ve bonus 100 tl ile 3035 tl 'ye falan gelıyor kı bu super bısey ve tv'nın samsung garantılı oldugunu yazmıslar.
    kargonun gec gelmesıde sorun degıl benım ıcın ama sunu merak edıyorum kliksa.com daha once sattıgı ve musterılerın begenmeyıp yada defolu oldugu urunlerı tekrar paketleyıp avantajlıal magazasından satıyor olabılırmı ? ozaman pek hos olmaz sanırım

aslında seyıde merak edıyorum ben daha once klıksadan lg led tv almıstım begenmedım 4 gun kullanıp ıade ettım posetlerını actım kopuklerı kırıldı falan fılan ee klıksa.com ıade aldıgı bu urunu daha sonra nasıl paketleyıp bır daha satıyor yoksa lg turkıyeye ıade mı oduru

• akaco23 kullanıcısına yanıt
    Ürün kliksa.com dan geliyor bugün kliksadan sipariş ile ilgili 2 tane mesaj gelince bir yanlışlık var diye telefonla aradım. Görüştüğüm bayana sipariş numarısını verince gittigidiyor üzerinden tv almışınız dedi bir yanlışlık olmadığını söyledi. Sizin endişe ettiğiniz durum benim de aklımdan geçiyor. Dediğiniz gibi bişey karşıma çıkarsa ürünü iade edeceğim.

Bu arada kampanyalı fiyat bitmiş ve şu an gittigidiyor.com fiyatı kliksa.com ile aynı.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-50pb690v-dvb-s2-t2-c-fhd-3d-smart-plazma-tv-117632772

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 12 Haziran 2014; 16:59:16 >

• Ya bu film dizileri hangi uygulamadan izliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Ürün kliksa.com dan geliyor bugün kliksadan sipariş ile ilgili 2 tane mesaj gelince bir yanlışlık var diye telefonla aradım. Görüştüğüm bayana sipariş numarısını verince gittigidiyor üzerinden tv almışınız dedi bir yanlışlık olmadığını söyledi. Sizin endişe ettiğiniz durum benim de aklımdan geçiyor. Dediğiniz gibi bişey karşıma çıkarsa ürünü iade edeceğim.

Bu arada kampanyalı fiyat bitmiş ve şu an gittigidiyor.com fiyatı kliksa.com ile aynı.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-50pb690v-dvb-s2-t2-c-fhd-3d-smart-plazma-tv-117632772

umarım aldıgınız urun ıcınıze sıner gule gule kullanın.
    bu arada cayma hakkının 14 gune cıktıgını dusunursek uzun bır sure urunlerı deneme sansımız olur.
    sızden rıcam urununuz geldıgı zaman defolu olup olmadıgı konusunda cevap verırmısınız

• TV'yi kullanan arkadaşlar sizce playstation 4+ hd film+ pc bağlamak için bu tv'yi tavsiye eder misiniz? Tv fazla izlemiyoruz. Yoksa monitör veya led tv mi tavsiye edersiniz? 6 yıldır plazma kullanıyorum, sd yayın ve konsolda çok iyi ama logo izi denen şey kalıyor. Bu tv'de iz kalıyor mu?

teşekkürler
  • Zebza kullanıcısına yanıt
    Dün tv elime ulaştı, bugün kurulum yaptırdım(Kliksa üzerinden gelmiş, 150TL indirim yazıyordu faturada ayrıca 1899TL üzerinden). Ürün kapalı kutuydu hiç açılmamıştı benim aldığım.
    Beklediğimden epey büyükmüş, mağazalarda 60' lik tvlerin yanında o kadar büyük görünmüyordu.
    Neyse kurulumu yaptırdım, Vatanda 99TL'ye satılan Samsung 5100GB model gözlükleri tanıttım(Link), bir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyorlar.
    Wi-Fi tanıtana kadar biraz uğraştım, modemden DHCP kapalıydı otomatik IP alamadığından dolayı biraz uğraştım.
    Son olarak SD kanallardan bile görüntü kalitesi çok iyi herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
    Alan arkadaşlarda güle güle kullansınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Dün tv elime ulaştı, bugün kurulum yaptırdım(Kliksa üzerinden gelmiş, 150TL indirim yazıyordu faturada ayrıca 1899TL üzerinden). Ürün kapalı kutuydu hiç açılmamıştı benim aldığım.
    Beklediğimden epey büyükmüş, mağazalarda 60' lik tvlerin yanında o kadar büyük görünmüyordu.
    Neyse kurulumu yaptırdım, Vatanda 99TL'ye satılan Samsung 5100GB model gözlükleri tanıttım(Link), bir sıkıntı yok sorunsuz çalışıyorlar.
    Wi-Fi tanıtana kadar biraz uğraştım, modemden DHCP kapalıydı otomatik IP alamadığından dolayı biraz uğraştım.
    Son olarak SD kanallardan bile görüntü kalitesi çok iyi herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Sevgili arkadasim suu anda vatan bilgisayarda buldum ancak uyumlu olmaz diye almadim cunku model no ssg51002xc idi uymlu oldugunu belirtmissin tanitma konusunda sikinti ciktimi acaba gozluk performansini ayrica merak ettim bilgi verirsen seviniriz.

• nonameolsun N kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_92956426/tm.htm

burda yazıyor çalışan gözlük modeli, 85 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonameolsun

quote:

Sevgili arkadasim suu anda vatan bilgisayarda buldum ancak uyumlu olmaz diye almadim cunku model no ssg51002xc idi uymlu oldugunu belirtmissin tanitma konusunda sikinti ciktimi acaba gozluk performansini ayrica merak ettim bilgi verirsen seviniriz.

Uyumlu bir sıkıntı çıkartmadı valla, çok çabukda tanıdı hemen.

• quote:

quote:

quote:

Uyumlu bir sıkıntı çıkartmadı valla, çok çabukda tanıdı hemen.

Ilgin icin tesekkur ederim yarin is cikisi alacagim tvnin 3d performansi nasil sence denemissindir kesin cogumuzun gozluk sikintisi yuzunden merak ettigimiz konudur bu herhalde

• Logo izi durumu var mi?

• Cihaz elime ulaşınca bilgi veririm. Fastboy arkadaşımızda herhangi bir sorun çıkmamış inşallah bizde de olmaz.
  • Gercekten yarali bilgiler buluyoruz burda izmirde magazalarda ag-s3.. serisi gozluk bulamadim su an icin benim acimdan tek sikinti gozluk meselesi tv yi ilk aldigimda goruntuye alisamadim ancak su an icin durum cok iyi evde 2. Tv led oldugundan parlak goruntuye cok alismisim ancak plazma da dogal renklerde cok hosuma gidiyor plazma alinirken bunun ayrimi iyi yapilmali bence benim cok hosuma gidiyor renklendirme bir kac eksigi olsada ancak tuketici tarafinda elestirende cok olacaktir canli gercegin disina cikan renkler parlakliklarinin verdigi etki ile insanlarin gerek akilli telefonlarda gerek televizyon alirken cezvediyor kesinlikle magaza deneyimlerine katilmiyorum gerek goruntu kalitesi gerekse yanindaki urunler yuzunden ya olmasi gerektiginden cok one firliyor yada oldugun cok kotu gozukuyor. Evet cok yuksek performans veren led televizyonlar piyasada mevcut ancak bir cogumuzun alim gucunu zorluyorlar malesef bu acidan f/p olarak plazma tvler verimliler gercekten ama ah su gozluk isi yokmu cildirmak uzereyim benden vatandan arkadasin verdigi linkteki gozluklerden alacagim bakalim sonuc ne olacak cunku satis danismaniyla yaptigim konusmada iadesi olmadigi yonunde bilgi aldim ssg-5100 diyor herkes ancak vatanda satilan model ssg-51002 isallah uyar

• vatandan alıp gözlüğü kullanan çok sizde deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim

• Tv kumandası bazen bozuluyor şöyle kanal değiştirme ses açma tamam ama maus imleci ve geri tuşu akıllı menu kısmı açılmıyor kırmızı tuştan kapatıp açıyorum düzeliyor nedeni ne olabilir ?

• quote:

Gercekten yarali bilgiler buluyoruz burda izmirde magazalarda ag-s3.. serisi gozluk bulamadim su an icin benim acimdan tek sikinti gozluk meselesi tv yi ilk aldigimda goruntuye alisamadim ancak su an icin durum cok iyi evde 2. Tv led oldugundan parlak goruntuye cok alismisim ancak plazma da dogal renklerde cok hosuma gidiyor plazma alinirken bunun ayrimi iyi yapilmali bence benim cok hosuma gidiyor renklendirme bir kac eksigi olsada ancak tuketici tarafinda elestirende cok olacaktir canli gercegin disina cikan renkler parlakliklarinin verdigi etki ile insanlarin gerek akilli telefonlarda gerek televizyon alirken cezvediyor kesinlikle magaza deneyimlerine katilmiyorum gerek goruntu kalitesi gerekse yanindaki urunler yuzunden ya olmasi gerektiginden cok one firliyor yada oldugun cok kotu gozukuyor. Evet cok yuksek performans veren led televizyonlar piyasada mevcut ancak bir cogumuzun alim gucunu zorluyorlar malesef bu acidan f/p olarak plazma tvler verimliler gercekten ama ah su gozluk isi yokmu cildirmak uzereyim benden vatandan arkadasin verdigi linkteki gozluklerden alacagim bakalim sonuc ne olacak cunku satis danismaniyla yaptigim konusmada iadesi olmadigi yonunde bilgi aldim ssg-5100 diyor herkes ancak vatanda satilan model ssg-51002 isallah uyar

Vatandaki SSG-51002-XC modeli bildiğiniz Samsung 5100GB modelinin ikili paketi. Ayrıca Vatandan aldım bende, tvye tanıtığım gözlükler bunlar vatandaki adıyla : "SSG-P51002/XC 2Lİ PAKET PİLLİ"

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.