Şimdi Ara

2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ikinci el olarak yeni aldığım aracımda 2015 üretimi Michelin lastikler bulunmakta. Ekspertiz raporunda orta seviye olarak görünmekte ama bana yıpranmış geldiği için değiştirmeyi düşünüyorum . Yakında uzun yola çıkacağım bu lastiklerle çıkmak içimi huzursuz ediyor. Mevcut lastik resimlerini ekledim.

Sizce lastikler değiştirilmeli mi? Yoksa kullanılabilir mi?

Eğer değiştirmem gerekirse lastik olarak ne önerirsiniz?

Kısa çaplı yaptığım araştırmada continental Eco contatc 6 yi önerileri gördüm. Fakat araç orninali 195/55/15 olduğundan bu lastiğin 195/65/15 olması ne gibi sıkıntı oluşturur? Veya bu bir sıkıntı midir ?

Bir diğer öneri ise Goodyear efficientgrip 2 modelleri.

Bu lastiklerden hangisi iyidir? Veya polo kullanıcılarının memnun olduğu kesin bunu al diye bileceği her türlü yorum için minnettar olurum:)

İstanbul'da yaşıyorum lastikten beklentim yakıt ve ıslak zemin performansı iyi olmasi. Sessizlik olayıda tabiki onemli. Değerli yorumlarınızi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi 2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi 2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi 2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi 2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi 2014 Polo 1.2 TDI araç için lastik tavsiyesi

• Nokian wetproof iyi lastik.
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Aracın üzerindeki lastikler için yorumunuz nedir kullanilabilitesi varmı sizce
  • army58 kullanıcısına yanıt
    aracın lastikleri çok iyi gerek yok
  • Bu lastikler değiştirilmez.
  • army58 kullanıcısına yanıt
    1 sezon daha gider
  • Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: army58

Teşekkürler arkadaşlar ilginiz için
    Lastikler 5 Yılı tamamlamış Hocam değiştirin. Değiştirmeyin diyenler neye göre konuşuyor bilmiyorum??? Hiç bir şey sizin ve sevdiklerinizin canından daha kıymetli değildir. Sorduğunuz lastikler arasın da Goodyear Efficentgrip performance 2 lastikleri mükemmeldir. Continental EcoContact 6 da aracımın üzerinde geldi, gayet iyi bir lastik, Etiket değerleri Islak hava performansı A, Yakıt A, gürültü düzeyi 71 Db. Ondan da memnunum.
  • Diş derinlikleri iyi ama ufaktan çatlaklar oluşmuş ne gibi sonuçlar doğurur bilmem ama ben olsam değiştirirdim
  • Diş derinliği gayet iyi. Ciddi bir çatlakta göremedim. Ben kesinlikle değiştirmezdim. Hemde michelin markadan bahsediyoruz.
  • Lastik yanakları banada güven vermiyor. Uzun yola çıkacağım daha sonra keşke dememek için değiştirmeye karar verdim arkadaşlar. Simdi gelelim asıl konuya ne lastik alayım :) bir el atın kardesinizi işini kolaylaştırır:) dedigim gibi araç polo 1.4 TDI üzerindeki lastik 195/55/15.. 195/65/15 lastik almam sorun oluşturur mu?
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Hocam peki Eco contact6 ve premium contact 6 arasında çok fark varmı ? Premium contact poloya uygun mu sizce?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.