Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salih01234

quote:

Orijinalden alıntı: YeBeD

quote:

Yunusxxx arkadaşım ve diğer honda fiyat severle; bakın görün honda Jazz'ı , yukarıdaki ilan Aralık 2012 den beri yayında. Hani Jazz'ın piyasası iyiydi, hani alınca zarar etmezdiniz, alın size canlı örnek 7 Aydır satılamayan temiz araç...

Çünkü aracın ederi 22.000TL. Artı 7.000TL piyasa parası :))
    Kasko değeri 24.500TL

Temiz olsa benim 2008 jazz Sport CVT gibi 10 günde satılırdı, vardır onda bir numara.

Ayrıca bu cvt arızası efsanelerine de prim vermeyin.. Kitabında ne diyorsa onu yapın. Yenilerini bilmiyorum ama benimkinde şanzıman yağ değişimi ilki 80 000 sonrakiler 40 000 de bir yazıyordu, hiç değiştirmeden 5 yıl bindim 58 000 de sorunsuz sattım.

Sattığımda teste soktular motor 82.9 beygir çıktı (aslı 83 beygir ve yılda 1 beygir düşmesinin normal olduğunu söyledi test eden usta)

Yenisinin içinde kullanılan malzeme ve kromaj en azından 2008 model kalitesinde olsaydı şu an ben de Jazz'a biniyor olurdum.

Şikayet var com.a da bir bakın hangi araba iyi hangisi değil.

Alacaklara motor ve şanzıman olarak tavsiye ederim. Almış olanlar da iyi günlerde kazasız belasız binsinler.

Temiz olsa hemen satılırdı demişsin, araçta sorun olduğunu nereden biliyorsun, adam yazmış "Hatasız+boyasız+plaka açık" .

Şikayet var com hangi aracın iyi hangi aracın kötü olduğunu gösteren bir derecelendirme sitesi değildir. Eğer böyle olduğunu idda ediyorsan al sana derecelendirme:
    (Sahibinden.com ilan sayıları)

Honda Jazz; şikayet sayısı(18), Satılık araç sayısı(550)
    Wolksvagen Polo; şikayet sayısı(80), Satılık araç sayısı(4000)
    Ford Fiesta; şikayet sayısı(79), Satılık araç sayısı(3500)
    Mitsubishi Colt; şikayet sayısı( 1 ), Satılık araç sayısı(300)

Ufak bir kerat cetveli hesabı yapınca en kötü araç JAZZ çıktı. Eğer derecelendirme buysa!!!!!!

Plakadan kazası, boyası vs. olmadığını anlamanın bir yolu varsa anlatın da ben de öğreneyim.

Şikayetleri okumadan yazmışsınız herhalde; biri Jazz marka ütüden şikayet, biri sigorta, diğer 16 tanesinden de 2 ve ya 3 tanesi araçtan, geri kalanlar pompacı benzinden takmış (araba ondan yakıyor fakında değil adam, ya da arabayı 3000 devirde normal araba gibi kullanmaya çalışıyor), BRC iyi takmamış, servis işlemleri zamanında yapmamış, yok fatura vermemiş, iyi yapmamış vs.

Hiç diğer arabalardaki gibi orası soyuldu, burası aşındı, şurasından ses geliyor diyen yok.

Şikayet sayıları.
    Fiesta 79 değil 102
    Polo 80 değil 87
    Colt 1 değil 4

İyi okuyup inceleyip ondan sonra yazınız.

Diğerleri neyse de bu Colt dediğinizden trafikte kaç tane var ki kaç tane şikayet olsun. Trafik derken büyük şehir kastediyorum, öyle memleketin ücra köşelerini değil. Yıl yarı oldu adamlar daha 2012 model araba satmaya çalışıyor.Memleketimin insanı arabadan anlamadığı için bu arabayı almıyor, yoksa Mitsubishi'nin satış öncesi ve sonrası hizmetleri mükemmel demeyeceksiniz her halde.

Netice itibariyle motor, şanzıman sağlamlığı, yakıt ekonomisi, görüş açısı mükemmeliyeti ve iç mekan genişliği olarak Jazz bu arabaların hepsine 10 çeker.

Siz ne derseniz deyin TRAFİKTE KADINLAR OLDUKÇA DA JAZZ'IN ÖNÜNE BUNLARIN HİÇ BİRİSİ GEÇEMEZ. (Not: Ben kadın değilim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeBeD -- 5 Haziran 2013; 23:40:25 >

• Yebed arkadaşım eğer bir markayı savunmak istiyorsan bunu diğer markaları kötüleyerek değil kendi aracının durumuna göre yap.
    Ayrıca şikayetleri sende iyi oku " 2012 model Jazzın kaportası paslandı " şikayetine iyi dikkat et, herşey var orda. Birde araca verdiğin paraya çok iyi dikkat et. Bu parayı hak ediyor mu onada dikkat et!!
    Kadınların en az tercih ettiği araçların başında Jazz var sebebi de Ön tarafta görüşü engelleyen "A" camı. Kadınlar bu sebeple sağ sol çamurluğu sürekli vuruyor. Haa kadınların en çok tercih ettiği araç sınıfı belli. Senin yerine ben araştırdım en başta Toyota yaris, ve nissan micra var, gerisi ucuz aabalar.
    Haa gelelim jazza, hadi tercih ediyolar diyelim, yani şimdi kadınlar tercih ediyormuş diye jazz iyi bir araç mı oldu , hep beraber gülelim :))
  • quote:

Yebed arkadaşım eğer bir markayı savunmak istiyorsan bunu diğer markaları kötüleyerek değil kendi aracının durumuna göre yap.
    Ayrıca şikayetleri sende iyi oku " 2012 model Jazzın kaportası paslandı " şikayetine iyi dikkat et, herşey var orda. Birde araca verdiğin paraya çok iyi dikkat et. Bu parayı hak ediyor mu onada dikkat et!!
    Kadınların en az tercih ettiği araçların başında Jazz var sebebi de Ön tarafta görüşü engelleyen "A" camı. Kadınlar bu sebeple sağ sol çamurluğu sürekli vuruyor. Haa kadınların en çok tercih ettiği araç sınıfı belli. Senin yerine ben araştırdım en başta Toyota yaris, ve nissan micra var, gerisi ucuz aabalar.
    Haa gelelim jazza, hadi tercih ediyolar diyelim, yani şimdi kadınlar tercih ediyormuş diye jazz iyi bir araç mı oldu , hep beraber gülelim :))

Diğer markaları çıkaran sensin, benim ilk yazımda marka filan telaffuzum yok.

Kendi aracımın durumunu da söyledim daha ne yapayım bakım kağıtlarını mı göndereyim. 5 yılda 58 000 km. yaptım yağ ve filtreler dışında 25 000'de fren balatası, 50 000'de fren balatası, disk ve hidrolik, 40 000'de de bujileri değiştirdim sübap ayarı yapıldı, bir de bobinler kirlendi onu temizlettim (30 ve ya 60 TL idi tam hatırlamıyorum). Başka bir masraf yok.

Hiç şikayet yok demedim ama senin abarttığın gibi 18 değil asıl olan arabadan şikayetin 2 veya 3 olduğunu yazdım.

Koy bakalım ucuz dediğin koç amcanın full diye sattığı bomboş TİTANYUM FİESTA'ya Jazz'ın standart donanımlarını, arabanın fiyatı nereye fırlıyor?

Yaris denilen araba hap kadar bir şey, bond çantanı koysan bagaj bitti. Ailesine ayrı karısına ayrı araba alan kaç kişi var memlekette. Sağını solunu bırak Yaris'in ön camından yolun ne kadar göründüğünü, araba kullanmayı yabancılar gibi ana kucağında değil de 30'undan sonra çat pat öğrenmiş , 160 cm.lik bir Türk kadını gibi boyunu alçaltarak binersen anlarsın, adamlar göğüs yerine arabanın camına plastik duvar örmüşler resmen.

Micra dediğinin de Japonluğu filan kalmadı artık Renault oldu, onu da Türkiye'de (Japonya'da ve ya Amerika'da değil) bu araştırmayı yapanlar kadar çok gören varsa beri gelsin.

Jazz iyidir iyiiii!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeBeD -- 6 Haziran 2013; 18:29:38 >

• YeBeD yanındayım .. ya sazımız yok ya bıyıgımız yok ya da kel iz..
  • Daha iyisi yapilana kadar, jazz alijazz bu arada netten 139 tlye armster kolcagida taktirdim deneyemedim ama kaliteli bir urunmus valla cok yakistirdim yolcu bardakligi kapandi bir tek o kadarda olsun artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

YeBeD yanındayım .. ya sazımız yok ya bıyıgımız yok ya da kel iz..

Aklın yolu bir Honda Jazz . Hanım araba kullanmayı öğrenince de Golf.
  • Jaza kötü araba diyen olmadı zaten, parasını hak etmiyor. O parayı bir arabaya vermek için sorunsuz ve eksiksiz olması lazım ama Jazzın eksiklerini siz de biliyorsunuz. Bunun yanında Servis çok kötü, parça pahalı, araba pahalı. Alın işte adam sıfır almış ve başına neler gelmiş. Hani sorunsuz sağlam arabaydı ;

otoforumdan alıntı::
    "16.01.2009’da Honda Jazz Fun+ otomatik vites modelini teslim aldım. Ertesi gün daha 24 saat geçmeden otomobili çalıştırdım. Otomobil harekete geçip yola devam etmek üzereyken yolun ortasında kendiliğinden motor stop etti. Bu durum arabanın ani durması nedeniyle büyük bir tehlike atlatmamıza ve trafiğin tıkanmasına neden oldu. Otomobili yaklaşık olarak 10 dakika boyunca çalıştıramadık. Bu esnada otomobilin gösterge panelinde otomatik şanzıman arızası uyarı lambası yanmaktaydı. Honda Aktif Yardım Merkezi’nin yönlendirmesi ile Yol Yardım ekibi geldi. Önce var olan sorunu tespit etmek için aracı 10 dakika boyunca çalıştırma ve hareket ettirme çabaları sonuçsuz kaldı. Otomobil karşılaştığımız normal olmayan aynı tepkileri gösterdi. Bunun üzerine görevli, yanında bulunan seyyar arıza tespit ve sorun giderme bilgisayarını otomobile takarak var olan sorunları tespit etmeye ve gidermeye çalıştı. Bilgisayar aracılığı ile var olan sorunları giderdiğini belirttikten sonra aracı çalıştırma ve kullanma çabaları olumlu sonuç vermemiş, mevcut durumda hiçbir değişiklik olmadı. Sorunlar giderilemeyince aracın çekici vasıtasıyla servise çekilmesi gerektiğini belirtti ve bunun için araca ait kasko şirketinin çekicisi ile çekilmesini istedi. Bu olayın kasko şirketi ile ne alakası olduğunu belirtip çekici gerekiyorsa eğer, bunu kendilerinin sağlamak zorunda olduğunu söyledim. Bunun üzerine görevli, Honda Türkiye’nin çekicisini kullanabileceğimizi söyledi. Aracı çekici ile çekmeden önce yetkili görevliden otomobilin mevcut sorunlarını tespit eden bir belgenin kendime verilmesi istemi üzerine, görevli uzun uzun ve arabasına kapanarak telefonla görüştü. Yapılan görüşmeler sonrasında görevli hiçbir şekilde otomobilin mevcut sorunlarını bildiren belge vermeyeceğini söyledi. Israrla aracın servise çekilmesi gerektiğini belirtti. Aynı şahıslarla ben de görüştürüldüm ve tarafıma belge verilmesi istemi reddedildi. Ben de araçtaki seyyar bilgisayar ile tespit edilen sorunları içeren belge verilmediği sürece aracı veremeyeceğini belirttim. Sonuç olarak aracı almadan çekip gittiler.
    Ayrıca teslim alınan otomobilin bütün tanıtıcı reklamlarda jant ebadı 16 inç olduğu belirtilmesine rağmen bana verilen aracın jant ebadı 15 inçtir. Honda Japonya’dan bu sorunlara çözüm bekliyorum, Honda Türkiye çözemedi çünkü! Kendi mallarının arkasında durup beni ve olumlu eleştirilerimi kazanabilirlerdi ancak onlar kaliteyi, müşteri memnuniyetini, sizleri, beni kaybetmeyi tercih etti. Çook yazık!

• Hakaret edeceğine faydalı bilgiler ver de bizde öğrenelim Yunus. Ayrıca eşimde zaten eski kasa jazz var. 27000 tl Satıp ikinci el toyota auris alcam 30000tl 1,6 132 hp.
    Mitsubishiyi merak eden gitsin araştırsın burda tüm seçenekleri ortaya koyup uygun olanı değerlendiririz. Eğer mitsubishi uygunsa onu savunurum. Zaten mitsubishi ceosu olsam honda jazz forumunda onu savunmam merak etme.

İstersen şimdi Auris ve fiyatı ile , Jazz ve fiyatını kıyaslayalım iyice yerin dibine girersin o zaman :)) pişmanlıktan:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 7 Haziran 2013; 23:21:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusxxx

quote:

Orijinalden alıntı: muratdoktor

6 aydır Hondia Jazz FUN CVT sahibiyim .Genel olarak memnunum ancak kaborta boyası gerçekten sorunlu.En ufak bir taş sıyrık vb kabortada boya dökülmesine neden oluyor bu konuda düşünceleriniz ve çözümleriniz nelerdir arkadaşlar.

Abi bir Konuya yazsan yeterdi.
    Bende 7 aydır kullanıyorum. Çevre dostu araç muhabbetine sanırım ortak alınan kararlar gereği araç dış boya kalınlıkları inceltişmiş diye bir yerde duymuştum.
    Ben çok sıkıntı yaşamadım. Bir önlemde almadım. Ama magnet bra alıp (önceki sayfalarda paylaşılmıştı) yada film kapatarak geçici önlemler alınabilir.

Öyle bir karar ne zaman alındı? :))
    Bizim Jazz 2007 model taş değen yerler hep paslandı. Resmen tek kat boya atmışlar, astar yok bile. Kendim rütuş yapmak zorunda kaldım.
    Toplanmışınız 3-4 kişi jazzı gazlayıp duruyonuz. Aracınızı dürüstçe savunun. Alın işte bende de var ama kullanıyoruz diye savunmak zorunda değilim. Uygun bir araç değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 8 Haziran 2013; 0:18:22 >

• Arkadaşlar yazılanları okuduğumda bazı arkadaşlara hak verdim.

Evet aracımın boyası ince,

Evet fiyatı sınıfına göre pahalı,

Evet ön camları açılıp kapanırken sesli inip kalkıyor,

Evet süspansiyonları çok sert hız kesicilerde yerinizden fırlıyorsunuz,

Aracımın öne çıkan eksikleri bunlar.

Artılarını yazmaya kalksam sabah olur.

Yazdığım olumsuz durumlar ilk zamanlar çok batıyordu gözüme,hatta aracımı satıp opel astra yada megan 3 bakayım dedim c sınıfı sonuçta:)

Yaptığım test sürüşlerinde şu sonuçları gördüm:

Bindiğim araçlarda jazz'ın ferahlığını bulamadım.Dizlerim hem öne hemde arkaya otururken oraya buraya çarptı (sanırım jazz'da yayılmaya alışmışım)

İç döşeme ve plastik kalitesinin opel ve reno dakinden farkının olmadığını gördüm. Hatta jazz'ın koltuk kumaşlarının daha yumşak ve hoş olduğunu daha iyi anladım.

Ses olayında yalıtımın jazz da rezalet oldugunu anladım:)

neyse uzatmayayım aracımı satmaktan vaz geçtim.

şu an aracım 3 yaşında ve çok mutluyum şehir içinde 6 litre yakıyorum. istediğim her yere rahatça park edebiliyorum.pazara gittiğimde pazar arabamı arka koltuğun teklisini sinema koltuklarındaki gibi kaldırıp rahatça koyabiliyorum,Oğlumla bisiklet turuna çıkacağımda koltukları yatırıp sorunsuz bisikletleri yerleştirbiliyorum.

Bir araçtan başka ne isteyebilirim ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: can206

Arkadaşlar yazılanları okuduğumda bazı arkadaşlara hak verdim.

Evet aracımın boyası ince,

Evet fiyatı sınıfına göre pahalı,

Evet ön camları açılıp kapanırken sesli inip kalkıyor,

Evet süspansiyonları çok sert hız kesicilerde yerinizden fırlıyorsunuz,

Aracımın öne çıkan eksikleri bunlar.

Artılarını yazmaya kalksam sabah olur.

Yazdığım olumsuz durumlar ilk zamanlar çok batıyordu gözüme,hatta aracımı satıp opel astra yada megan 3 bakayım dedim c sınıfı sonuçta:)

Yaptığım test sürüşlerinde şu sonuçları gördüm:

Bindiğim araçlarda jazz'ın ferahlığını bulamadım.Dizlerim hem öne hemde arkaya otururken oraya buraya çarptı (sanırım jazz'da yayılmaya alışmışım)

İç döşeme ve plastik kalitesinin opel ve reno dakinden farkının olmadığını gördüm. Hatta jazz'ın koltuk kumaşlarının daha yumşak ve hoş olduğunu daha iyi anladım.

Ses olayında yalıtımın jazz da rezalet oldugunu anladım:)

neyse uzatmayayım aracımı satmaktan vaz geçtim.

şu an aracım 3 yaşında ve çok mutluyum şehir içinde 6 litre yakıyorum. istediğim her yere rahatça park edebiliyorum.pazara gittiğimde pazar arabamı arka koltuğun teklisini sinema koltuklarındaki gibi kaldırıp rahatça koyabiliyorum,Oğlumla bisiklet turuna çıkacağımda koltukları yatırıp sorunsuz bisikletleri yerleştirbiliyorum.

Bir araçtan başka ne isteyebilirim ki...

çok güzel özetlemişiniz.

• quote:

Hakaret edeceğine faydalı bilgiler ver de bizde öğrenelim Yunus. Ayrıca eşimde zaten eski kasa jazz var. 27000 tl Satıp ikinci el toyota auris alcam 30000tl 1,6 132 hp.
    Mitsubishiyi merak eden gitsin araştırsın burda tüm seçenekleri ortaya koyup uygun olanı değerlendiririz. Eğer mitsubishi uygunsa onu savunurum. Zaten mitsubishi ceosu olsam honda jazz forumunda onu savunmam merak etme.

İstersen şimdi Auris ve fiyatı ile , Jazz ve fiyatını kıyaslayalım iyice yerin dibine girersin o zaman :)) pişmanlıktan:))

Hakaret etmedim. Ciddiye almıyorum dedim.
    Sana sunduğum kanıtlar önceki sayfalarda mevcut.
    Bunlarda diğer kanıtlar.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=53880258&p=1#53880258
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=51390314&p=1#51390314

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Yunusxxx
    Ya parası yetmedi ya da arkadaş Mitsubishinin CEO'su. Yada Coltun dandik tasarımını bu yapmış :)))

Dandik dediğin Colt; Mercedes-Smart ve Mitsubishi-Coltun ortak Fabrikası olan Hollanda NedCar fabrikasında üretiliyor. Artık Dünya otomobil devi olan mercedesin otomobil ürettiği fabrikanın yaptığı işe dandik diyorsan sana gülerim.

Honda jazz ucuz üretimi seçmiş ve Çin de üretiliyor. Üzerinde "Made in China" yazan ürünlere nasıl yaklaşıldığını bilirsin. İnsanlar oylamış çin malı alınır mı alınmaz mı? işte sonuçlar.::
    (hondajazz.org)

Anket Sorusu: Çin Malı Honda Jazz Alır mısınız?
    Oy Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
    Evet 79 [12,08%]
    Hayır 575 [87,92%]

HAYIR oyunun birtanesi bana ait :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 8 Haziran 2013; 13:37:52 >

• quote:

quote:

Yunusxxx
    Ya parası yetmedi ya da arkadaş Mitsubishinin CEO'su. Yada Coltun dandik tasarımını bu yapmış :)))

Dandik dediğin Colt; Mercedes-Smart ve Mitsubishi-Coltun ortak Fabrikası olan Hollanda NedCar fabrikasında üretiliyor. Artık Dünya otomobil devi olan mercedesin otomobil ürettiği fabrikanın yaptığı işe dandik diyorsan sana gülerim.

Honda jazz ucuz üretimi seçmiş ve Çin de üretiliyor. Üzerinde "Made in China" yazan ürünlere nasıl yaklaşıldığını bilirsin. İnsanlar oylamış çin malı alınır mı alınmaz mı? işte sonuçlar.::
    (hondajazz.org)

Anket Sorusu: Çin Malı Honda Jazz Alır mısınız?
    Oy Anket Seç Oylar Anket İstatistikleri
    Evet 79 [12,08%]
    Hayır 575 [87,92%]

HAYIR oyunun birtanesi bana ait :)

Hani Jazz alınmazdı. Kendinle çelişme Salih
    :)))

• quote:

Benimki Japon üretimi. JH şase. Zaten çin malıda olsa alınmaz diyorsak kullanıp gördüğümüz aracı değerlendiriyoruz burda. Görmeden bilmeden konuşmuyoruz. Al bunu da Honda açıklamış zamanında;

""Honda'nın Kalite Sorunları"

Bu, Honda'nın toplam kalitedeki haklı şöhretini de düşünecek olursak, atabileceğimiz en olanaksız başlıktı.

Ancak Honda, Jazz'ın Çin'de üretilen ve şu anda Avrupa'da satılan versiyonlarında bazı kalite sorunları olduğunu kabul etti. Bu sorunların iç bölüm işçiliğinde ortaya çıktığı görülüyor. Honda bu sorunu kaynağında çözmeye çalıştığını ve arabaların Avrupa'ya gelişlerinde çok sıkı kontrolden geçirilip, sorunların bayilere dağıtılmadan düzeltildiğini açıkladı.""

Artık ne kadar düzeltmiştir orasını bilmem ama üretimden sonra işlem görmüş araba işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 8 Haziran 2013; 20:17:12 >

• quote:

quote:

Benimki Japon üretimi. JH şase. Zaten çin malıda olsa alınmaz diyorsak kullanıp gördüğümüz aracı değerlendiriyoruz burda. Görmeden bilmeden konuşmuyoruz. Al bunu da Honda açıklamış zamanında;

""Honda'nın Kalite Sorunları"

Bu, Honda'nın toplam kalitedeki haklı şöhretini de düşünecek olursak, atabileceğimiz en olanaksız başlıktı.

Ancak Honda, Jazz'ın Çin'de üretilen ve şu anda Avrupa'da satılan versiyonlarında bazı kalite sorunları olduğunu kabul etti. Bu sorunların iç bölüm işçiliğinde ortaya çıktığı görülüyor. Honda bu sorunu kaynağında çözmeye çalıştığını ve arabaların Avrupa'ya gelişlerinde çok sıkı kontrolden geçirilip, sorunların bayilere dağıtılmadan düzeltildiğini açıkladı.""

Artık ne kadar düzeltmiştir orasını bilmem ama üretimden sonra işlem görmüş araba işte..

Sıfır aldığım Ford'da çift kat boya vardı. Opelde sol kapısı çift kat boyalı çıktı.

Senin Jazz dandik Salih. Benimkinden 20.000 tl daha ucuz. Euro Ncaptan 4 yıldız almış arabayla benimkini kıyaslama istersen. Jazz deyince sen kendininkiyle karıştırdın herhalde.
    Mercedes deyince de Mclaurenle e200 ü bir tutarsın sen :)))

• Yunusxxx bu mesaj sana kapak olsun sonrada herkez HONDA TÜRKİYE nin vatandaşı kazıklama politikasını görsün.

(Baz modeller)

Honda Jazz: Avrupa satış fiyatı=11,695 Euro Türkiye satış fiyatı=40,515 TL

Toyota Yaris: Avrupa satış fiyatı=10,395 Euro Türkiye satış fiyatı=35,750 TL

Ford Fiesta: Avrupa satış fiyatı=12,515 Euro Türkiye satış fiyatı=33,100 TL

Mitsubishi Colt: Avrupa satış fiyatı=12,274 Euro Türkiye satış fiyatı=34,000 TL

Diğer tüm modellerde fiyatlar eşit yükselirken Honda Jazz ne olduda 5000-6000 TL yüksek fiyata satıldı. Türkiye vatandaşına honda almak ceza herhalde. Eğer Honda alacaksanız 5000-6000 TL sorma ver parası ödeyeceksiniz. Ödemek isteyenler alsın binsin. Made in China

wep siteler:
    http://www.honda.co.uk/cars/viewrange/
    http://www.mitsubishi-cars.co.uk/colt/special-offers-2.aspx
    http://www.toyota.de/
    http://www.ford.co.uk/Cars/Fiesta/BrochureAndPriceLists

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 9 Haziran 2013; 20:22:54 >

• Kasım 2012'de araba almaya karar verdik...

Kriterlerimiz;

1. Otomatik olacak
    2. Az yakacak
    3. Küçük olacak
    4. İçi geniş olacak
    5. Sağlam olacak servise gidip durmayacaz
    6. Satarken sıkıntı çıkarmayacak

Haziran 2012'de arabayla ilgili görüşlerim;

1. Otomatik gerçekten :D
    2. Az yakıyor
    3. Hala küçük
    4. İçi geniş harbiden, kullanışlı, hiç yer problemi yaşanmadı.
    5. Boyası ince ota shit'e çiziliyor. Servislik bir işi hiç olmadı. 1000 bakımı dışında.
    6. Satarken görücez.

Fiesta, i20, vb. araçlara göre artıları bunlardır. Biri tutsa öteki tutmuyordu. Mesela fiesta hem daha hoş görünüyor hem daha az yakıyor olabilir dizelden dolayı ama içi çok basık gibi...
  • quote:

Yunusxxx bu mesaj sana kapak olsun sonrada herkez HONDA TÜRKİYE nin vatandaşı kazıklama politikasını görsün.

(Baz modeller)

Honda Jazz: Avrupa satış fiyatı=11,695 Euro Türkiye satış fiyatı=40,515 TL

Toyota Yaris: Avrupa satış fiyatı=10,395 Euro Türkiye satış fiyatı=35,750 TL

Ford Fiesta: Avrupa satış fiyatı=12,515 Euro Türkiye satış fiyatı=33,100 TL

Mitsubishi Colt: Avrupa satış fiyatı=12,274 Euro Türkiye satış fiyatı=34,000 TL

Diğer tüm modellerde fiyatlar eşit yükselirken Honda Jazz ne olduda 5000-6000 TL yüksek fiyata satıldı. Türkiye vatandaşına honda almak ceza herhalde. Eğer Honda alacaksanız 5000-6000 TL sorma ver parası ödeyeceksiniz. Ödemek isteyenler alsın binsin. Made in China

wep siteler:
    http://www.honda.co.uk/cars/viewrange/
    http://www.mitsubishi-cars.co.uk/colt/special-offers-2.aspx
    http://www.toyota.de/
    http://www.ford.co.uk/Cars/Fiesta/BrochureAndPriceLists

Salih Bey üslubunuzu kınıyorum, neyin derdinde olduğunuzu ve ilgili 3 konuyu neden bu denli meşgul etme gayreti içerisinde olduğunuzu anlamakta zorluk çekiyorum. Tekrar hatırlatmak isterim, paylaşımda bulunduğumuz bu konular Honda Jazz sahibi olan veya almayı düşünen arkadaşlarımızın araçla ilgili değerlendirme ve yorumlarını paylaştığı bir platformdur.

Önceden de belirttiğim gibi isteyen istediği malı/ürünü alır, kimsenin parasını harcadığı bir ürünün fiyatı hakkında ileri geri konuşmak ve sizin yaptığınız gibi enayi sıfatıyla insanları yaftalamak hiçbirimizin olmadığı gibi sizin de haddinize değildir.

Eğer ki Japon-Çin, ucuz-pahalı iddialarınıza devam etmek "kapak olsun" gibi saygısız anlayışınıza devam edecekseniz lütfen konuyu terk edin. Arkadaşlarımız ve bizler saygı çerçevesinde fikirlerimizi paylaşıyor ve sizi muhatap alıyorsak sizin de saygılı bir tavır içerisinde olmanızı önemle rica ediyorum.

Yaklaşımınız içinse size önerim: bu kadar iddialı olduğunuz bir konu hakkında sadece konuşmak ve yaftalamak yerine örneğin; iddia edilen boya kalitesindeki problemi çözmek ya da aksesuar veya servis fiyatlarını daha ulaşılabilir bir hale getirebilmek için biz veya siz araç sahipleri olarak Honda Türkiye'ye nasıl bir yaptırım uygulayabiliriz, bu problemi çözdürmek ve mağduriyetimizi gidermek için şu tür bir hareket planı yaparsak distribütör ve üretici tarafında çözüme ulaşabiliriz derseniz saygıyla dinleriz.

Ancak, özellikle fyat politikası ile ilgili bu takıntınızı araç sahipleri olan bizleri marka temsilcileri gibi konumlandırmaya çalışarak devam edecekseniz gidin derdinizi Honda Türkiye'ye anlatın. Yok diyorsanız hala; gidip "Neden Honda Jazz Alınmaz" başlıklı bir konu açarsanız eminim sizin için daha hayırlı olacaktır.

Herkese hayırlı bir hafta dilerim.
    Erkan

• Zengin oglu (Erkana) katılıyorum
    sana da tavsiye
    bmw 116ed almanı böylece sende kurtulursun bizde..
    akıl veren çok oluyor ama para veren yok dimi..
    Türk halkımız baştan ucuz bişey alır ugraşır durur sonrası..
    ucuz ayakabı alıp kaçtane yapıştırmadınız.
    çin malı nokya veya gigabayt ana kartınız kaçdefa yandı..
    çin malı makita el aletleri ilk kullanmada yanıyormu..
    Aziz nesili sevmem ama % 80 aptal buna canı gönülden katılıyorum..
    Müslümanız diyoruz kacımız Kuranı kerimi anladıgımız dilde okuduk..
    Neye inan dıgımızı bile bilmiyoruz..
    Her tarih kitabında yendigimiz yerlerde sayfalarca nasıl yendigimizyazılı
    Nasıl yenildigimiz bir satır
    kendimizi hep büyük görüyoruz ben bir oturuşta iki büyük içerim
    aıds hastası kadın ben aıds der biz hala bikere yapayım ,hevesinde oluruz..
    ülkeme baktıgımda hindistanda yaşamadıgıma duva ediyorum veya mısırda
    acaba isviçreli bana nasıl göz ile bakıyor tabiki benim hindistana baktıgım gibi..
    biz şöyle yiz biz böyleyiz çocuklarımız la övünmeyi severiz biz herkesden üstünüz..
    bizim varya %80 aptal...
    Ben aptalıgı masanın üstüne koydum isteyen alır isteyen bakar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 10 Haziran 2013; 12:19:06 >

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.