Şimdi Ara

2014 YENI HONDA JAZZ KULÜBÜ ANA KONU::. (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.157
Cevap
18
Favori
213.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ford Focus Trend - X 1.0 Ecoboost Aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Salih01234

quote:

Orijinalden alıntı: crmtrm

şehirler arası 4,9-5 litre benzinliler için bence güzel değerler

Bende anlamadım nedense 100 ile giderken araç 3000 devir çeviriyor Sanırım diğer atmosferik 1.4 benzinli araçlarda aynı.

Colt silindir çapı 1332, 95hp, yeni kasa 3000 devir 115km/sa ortalama tüketim 5,2 litre

Submodel Hummer H2 SUT
    Kapı 5
    Power 350 hp
    Maksimum hız 200 km/h
    100 km / h durma arası İvme 11 sec
    Yakıt deposu hacmi 120 l
    koltuk 7
    (Şehirde) Yakıt tüketimi 28 L./100 km
    Yakıt tüketimi (şehir dışı) 11 L./100 km
    Yakıt tüketimi (karma) 20 L./100 km

(Şehirde) Yakıt tüketimi 28 L./100 km
    Yakıt tüketimi (şehir dışı) 11 L./100 km
    Yakıt tüketimi (karma) 20 L./100 km

Yunus bu cevapla neyi belirtmek istediğini anlamadım, açıklayabilirmisin??

• quote:

Orijinalden alıntı: SmuraY

Ford Focus Trend - X 1.0 Ecoboost Aldım

otomatiği çıktı mı yaww
    bir de kaça aldığınızı ve yakıt sarfiyatını merak ettim doğrusu. bir önceki aracım focustu konforundan ve güvenliğinden çok memnun kalmıştım. 8 sene kullandım.
    hayırlı olsun
    keşke titanium veya style tercih etseymişsiniz. ciddi donanım-güvenlik farkı varmış, şimdi bakınca gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusxxx -- 29 Mayıs 2013; 23:25:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinbey66

quote:

Orijinalden alıntı: yunusxxx

quote:

Orijinalden alıntı: sahinbey66

Herkese iyi akşamlar jazz almaya bende uzun araştırmalarımdan sonra karar verdim ama bulmak zor hatta imkansız
    2.el 2012 model cvt fun+ hatasız boyasız 15000 km de beyaz araç için satıcı 39500 diyor bana çok geldi 2012 de alanlar kaç liraya almışlardı.
    Birde 2010-2011 i-shfit modelleri çok mu kötü anlamadım onlardan da alabilirim ama kimse önermemiş.
    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Biraz daha pazarlık et istersen. Ankara'da pek bulunmadığından fiyatlar burada yüksek. İshiftler hiç tutulmadı. İkinci elleri daha ucuz o yüzden. CVT kullananlar daha sonra ishift alınca memnun kalmadı.

Cevabınız için teşekkür ederim zaten vermem o parayı 2012 fun cvt için Max vereceğim para 38500 olur elbet bulurum inş.
    Sizde duyar bulursanız bu kardeşiniz için dua ederim valla:)

ishifti denediniz mi ?
    sizin için yeterliyse çok daha uygun fiyatlara bulmak mümkündür.

• Manuel araç

2012 model 0 km 39.000 TL ye alındı metalik renk HB. Kısmetse yarın teslim alacağım sonrasında deneyimlerimi bildiririm.

Güvenlik donanımı olarak bana kalırsa hava yastığı sayısı dışında önemli bir fark yok. Tüm araçlarda abs, esp, tct, asr vs vs. standart
    Aktif şehir için güvenlik sistemi gibi donanımlar bana gereksiz geliyor daha önce bu özellikte bir aracı şirket aracı olarak kullandım. Bu sistem çalışınca insan neye uğradığını şaşırıyor.
    Ama aracımda birazda fazla hava yastığı ve kör nokta uyarı sistemi olmasını isterdim, fakat 10.000 TL fark verebilicek durumum yoktu
  • quote:

Ford Focus Trend - X 1.0 Ecoboost Aldım

Hayırlı olsun güle güle kullanın,
    Aracın performans ve yakıt tüketim değerlerini karşılaştırırsanız sevinirim. Merak ediyorum açıkçası :)
  • Bende çok merak ediyorum :)
  • Slm.ben de 2012 jazz cvt almak istiyorum.su anda zaten plazalarda sifir arac yok ikinci el fiyatlari ise oldukca pahali.maalesef ikinci el arabaya 46.500 lira yazan bile var:( ben de 2012 jazz fun cvt ariyorum siyah renk haric diger renkler olabilir.38500 tl max.temizini verilebilir.adil olan fiyat bu diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler yardımcı olursanız sevinirim hiç bi bilgim yok

2012 jazz için hava filtresi en uygun nedir?
  • quote:

Manuel araç

2012 model 0 km 39.000 TL ye alındı metalik renk HB. Kısmetse yarın teslim alacağım sonrasında deneyimlerimi bildiririm.

Güvenlik donanımı olarak bana kalırsa hava yastığı sayısı dışında önemli bir fark yok. Tüm araçlarda abs, esp, tct, asr vs vs. standart
    Aktif şehir için güvenlik sistemi gibi donanımlar bana gereksiz geliyor daha önce bu özellikte bir aracı şirket aracı olarak kullandım. Bu sistem çalışınca insan neye uğradığını şaşırıyor.
    Ama aracımda birazda fazla hava yastığı ve kör nokta uyarı sistemi olmasını isterdim, fakat 10.000 TL fark verebilicek durumum yoktu

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-kazasiz-plusboyasiz-pluscam-tavan-jazz-sokkk-fiyat-109787661/detay/

arkadaşlar bu araç bu fiyata alınırmı? yorumlarınızı bekliyorum...

Hiçbir boya,değişen olmadığını söylüyor ama yinede telofanda sorun belki araçta çizik veya yamuk bölgeler vardır. Eğer dediği gibiyse maksimum 28.500 verilir.

• Yunusxxx arkadaşım ve diğer honda fiyat severle; bakın görün honda Jazz'ı , yukarıdaki ilan Aralık 2012 den beri yayında. Hani Jazz'ın piyasası iyiydi, hani alınca zarar etmezdiniz, alın size canlı örnek 7 Aydır satılamayan temiz araç...

Çünkü aracın ederi 22.000TL. Artı 7.000TL piyasa parası :))
    Kasko değeri 24.500TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih01234 -- 1 Haziran 2013; 12:52:46 >
  • manuel vistesliler ....
    Alın şunu dıraşı alın..
  • quote:

Yunusxxx arkadaşım ve diğer honda fiyat severle; bakın görün honda Jazz'ı , yukarıdaki ilan Aralık 2012 den beri yayında. Hani Jazz'ın piyasası iyiydi, hani alınca zarar etmezdiniz, alın size canlı örnek 7 Aydır satılamayan temiz araç...

Kasko değeri 24.500TL

Al bin işte

• Teşekkür Ederim
  • quote:

Yunusxxx arkadaşım ve diğer honda fiyat severle; bakın görün honda Jazz'ı , yukarıdaki ilan Aralık 2012 den beri yayında. Hani Jazz'ın piyasası iyiydi, hani alınca zarar etmezdiniz, alın size canlı örnek 7 Aydır satılamayan temiz araç...

Kasko değeri 24.500TL

Temiz olsa benim 2008 jazz Sport CVT gibi 10 günde satılırdı, vardır onda bir numara.

Ayrıca bu cvt arızası efsanelerine de prim vermeyin.. Kitabında ne diyorsa onu yapın. Yenilerini bilmiyorum ama benimkinde şanzıman yağ değişimi ilki 80 000 sonrakiler 40 000 de bir yazıyordu, hiç değiştirmeden 5 yıl bindim 58 000 de sorunsuz sattım.

Sattığımda teste soktular motor 82.9 beygir çıktı (aslı 83 beygir ve yılda 1 beygir düşmesinin normal olduğunu söyledi test eden usta)

Yenisinin içinde kullanılan malzeme ve kromaj en azından 2008 model kalitesinde olsaydı şu an ben de Jazz'a biniyor olurdum.

Şikayet var com.a da bir bakın hangi araba iyi hangisi değil.

Alacaklara motor ve şanzıman olarak tavsiye ederim. Almış olanlar da iyi günlerde kazasız belasız binsinler.

• Arkadaşlar kuzenimde 2011 Honda Jazz var ve aracın üstündeki orjinal 16 inç jantlarını satıyor ilgilenen varsa bana mesaj atsın kuzenim telefon numarasını vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeBeD

quote:

Kasko değeri 24.500TL

Temiz olsa benim 2008 jazz Sport CVT gibi 10 günde satılırdı, vardır onda bir numara.

Ayrıca bu cvt arızası efsanelerine de prim vermeyin.. Kitabında ne diyorsa onu yapın. Yenilerini bilmiyorum ama benimkinde şanzıman yağ değişimi ilki 80 000 sonrakiler 40 000 de bir yazıyordu, hiç değiştirmeden 5 yıl bindim 58 000 de sorunsuz sattım.

Sattığımda teste soktular motor 82.9 beygir çıktı (aslı 83 beygir ve yılda 1 beygir düşmesinin normal olduğunu söyledi test eden usta)

Yenisinin içinde kullanılan malzeme ve kromaj en azından 2008 model kalitesinde olsaydı şu an ben de Jazz'a biniyor olurdum.

Şikayet var com.a da bir bakın hangi araba iyi hangisi değil.

Alacaklara motor ve şanzıman olarak tavsiye ederim. Almış olanlar da iyi günlerde kazasız belasız binsinler.

Temiz olsa hemen satılırdı demişsin, araçta sorun olduğunu nereden biliyorsun, adam yazmış "Hatasız+boyasız+plaka açık" .

Şikayet var com hangi aracın iyi hangi aracın kötü olduğunu gösteren bir derecelendirme sitesi değildir. Eğer böyle olduğunu idda ediyorsan al sana derecelendirme:
    (Sahibinden.com ilan sayıları)

Honda Jazz; şikayet sayısı(18), Satılık araç sayısı(550)
    Wolksvagen Polo; şikayet sayısı(80), Satılık araç sayısı(4000)
    Ford Fiesta; şikayet sayısı(79), Satılık araç sayısı(3500)
    Mitsubishi Colt; şikayet sayısı( 1 ), Satılık araç sayısı(300)

Ufak bir kerat cetveli hesabı yapınca en kötü araç JAZZ çıktı. Eğer derecelendirme buysa!!!!!!

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.