Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

arkadaşlar anlaşılan üzere birileri chevrolet cruzede oynanılan oyunu oynamak istiyor... O zavallı cruzeyede zamanında gitmiyor 15litre yakıyor diye birileri forumlarda ve sitelerde yaygarayı kopardı ama aldım baktimki araç 1.6atmosfterik motor ne yakıyorsa onu yakıyodu yani 8-10 lt arası şehir içinde... Şimdi benzer kitleler aynı şeyi insignia için yapıyor biraz düşününce mesele zaten kabak gibi belli oluyor. Malum yıl sonu baya araç satışları patlayacak galiba opelin rakibi olan bazı firmalar bu aracı gördükden sonra yusuf moduna girip karalama kampanyasına giriştiler...

Bu aracın otomatiği şehir içinde 10-11 litre, şehir dışında 6-8 litre arası yakacaktır. Manuelinde bundan 1-2 lt düşüğü olarak hesaplayın. Şu an ankara opisteki test aracı 11 litreyi gösteriyor ama o yoldaki trafik baya yorucu... Bence aracım şu deyip plakalı bir şekilde resim çektirip koyanların söylemlerini dikkate alalım biz.

Hocam sen at arabasindan inip cruze a bindin sanirim.. O allahin cezasi araci 3 yil kullandim,, 32.000 km yaptim,, yok pahasina sattim.. Evet kağni gibi bir arac.. Hele o klimayi acinca , araba yere oturuyor resmen.. Kalkipta bu araca oynanan oyun falan deme.. Ayni problem opel astra dada var., opelin atmosferik motoru 5 para etmez.. Turbolularini bilmem..

yok hacı öküz arabasından inipde bindim cruze.

E okuz arabasindan sonra cruze a binilir zaten..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar anlaşılan üzere birileri chevrolet cruzede oynanılan oyunu oynamak istiyor... O zavallı cruzeyede zamanında gitmiyor 15litre yakıyor diye birileri forumlarda ve sitelerde yaygarayı kopardı ama aldım baktimki araç 1.6atmosfterik motor ne yakıyorsa onu yakıyodu yani 8-10 lt arası şehir içinde... Şimdi benzer kitleler aynı şeyi insignia için yapıyor biraz düşününce mesele zaten kabak gibi belli oluyor. Malum yıl sonu baya araç satışları patlayacak galiba opelin rakibi olan bazı firmalar bu aracı gördükden sonra yusuf moduna girip karalama kampanyasına giriştiler...

Bu aracın otomatiği şehir içinde 10-11 litre, şehir dışında 6-8 litre arası yakacaktır. Manuelinde bundan 1-2 lt düşüğü olarak hesaplayın. Şu an ankara opisteki test aracı 11 litreyi gösteriyor ama o yoldaki trafik baya yorucu... Bence aracım şu deyip plakalı bir şekilde resim çektirip koyanların söylemlerini dikkate alalım biz.

Hocam sen at arabasindan inip cruze a bindin sanirim.. O allahin cezasi araci 3 yil kullandim,, 32.000 km yaptim,, yok pahasina sattim.. Evet kağni gibi bir arac.. Hele o klimayi acinca , araba yere oturuyor resmen.. Kalkipta bu araca oynanan oyun falan deme.. Ayni problem opel astra dada var., opelin atmosferik motoru 5 para etmez.. Turbolularini bilmem..

yok hacı öküz arabasından inipde bindim cruze.

E okuz arabasindan sonra cruze a binilir zaten..

napalım baba parası ile zengin olsaydık senin gibi at arabasından inip binerdik cruzelere.

• Ne yakıt olayımış be.
    Ark. araba 10 numara 1-2 lt fazla yakıyor diye ortalığı germeye gerek yok.Sınıfının bir çok özelliğini taşıyan ender arabalardan biri.3 senedir keyifle kullanıyorum ve 2 sene daha kullanıcam.Muhtemelen yeni kasa ile takas edicem.
    He atıp tutmayın yakıt konsunda araç rakiplerine göre 1-2 lt fazla yakıyor.
    Bir dsg veya zf şanzıman olmadığından opel ve chevrolet araçlardaki diğer modellerde rakiplerine göre otomatikte fazla yakar düşüncesindeyim henüz test etmedim ve kullanmadım bu kısmı tahmin.
  • D sinifinda bos bir c180dan iyi bir arac bence ama iste insan almisken yakiti da idal olsun istiyor. Onun icin insan ikilemde kaliyor. Farkindaysaniz baska aracla kiyaslamiyorux duz mu otomatik mi diyoruz. Ortalama 3 litre fazla yakacaksa bir otomatik geregi yok ama 1 litre fazla yakacaksa geregi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 24 Kasım 2013; 22:10:41 >
  • 3-5 daha indirirlerse ben de dayanamayıp alabilirim, 5 ve E serisine 160-180lira vermektense 82-83'e cosmo at+stil+kış+sunroof+19jant versinler.
  • Ben 79200 e oto cosmo siparisi verdim sen 5 daha koyup uzerine alabilirsin istediklerini.

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Gecen hafta karar vermeme ragmen bu hafta aklıma girenler oldu.Kuga ya baktım,3 ve 5 e tekrar test sürüşü yaptım.3 serisinde yakıtı sıfırladım yaklaşık 9.5 lt normal bir sürüş ile sağladım.5 serisi ise ancak 13.5 lt ye düşürebildim.Bu durumda insigniya kesinlikle son kararım oldu.5 serisi tamam ama arada aynı donanımlar olmamasına ustelik 5 de eksikler olmasına ragmen arada 75 bine yakın bir fark var.
    Araç kişisel görüşüm 2 kez test ettiğim için yorum yapıyorum ;benim kullanımımla 9,5-10 arasında gidip gelir....
    Bu kalite,donanım ve agırlıkta ki bir araca az bile bence....
    Burada hayatında otomatik kullanmamış insanların yorumu ile gözünüz korkmasın.Ancak şuda var ;bu aracın şanzumanı zf ya da dsg olsa bu araç 8 lt üzerine de çıkmaz .Buna garanti veririm.

Bence bu forumu ele alma zamanı gelmiş.Bu zamana kadar sanırım insignia ya pek sahip çıkan olmamış....Varsın deger kaybetmesin 900 dairelik sitemde sanırım ilk ve tek insignia olacağım.Bu kadar vw,bmw,mercedes arasında fark yaratmış olurum:)
    Lütfen gerçek insignia kullanıcıları sahip çıksın.Boşuna kimse kimsenin fikrine limon sıkmasın:)

• yandaş olarak fişlenicez az sonra haberiniz olsun

bu arada arkadaşlar bu aracın otomatiğini tiptronik moduna alıp yani vitesi elle komuta etsek yakıt yine 9-10 mu olur yoksa manuel vitesteki gibimi ?
  • Dsg icin vwnin 10000 bin tl fazla istedigini dusununce opel aradaki o 2 litreyi ilk satista 7000 asagisina satarak fazlasiyla kapatiyor sanirim. Eger 1 litre ise fark otomatik siparisimi degistrmeyecegim 2.5 3 litre ise degistirecegim. Ama yeni insignia fikrimi hicbir zaman degistirmeyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    Gecen hafta karar vermeme ragmen bu hafta aklıma girenler oldu.Kuga ya baktım,3 ve 5 e tekrar test sürüşü yaptım.3 serisinde yakıtı sıfırladım yaklaşık 9.5 lt normal bir sürüş ile sağladım.5 serisi ise ancak 13.5 lt ye düşürebildim.Bu durumda insigniya kesinlikle son kararım oldu.5 serisi tamam ama arada aynı donanımlar olmamasına ustelik 5 de eksikler olmasına ragmen arada 75 bine yakın bir fark var.
    Araç kişisel görüşüm 2 kez test ettiğim için yorum yapıyorum ;benim kullanımımla 9,5-10 arasında gidip gelir....
    Burada hayatında otomatik kullanmamış insanların yorumu ile gözünüz korkmasın.Ancak şuda var ;bu aracın şanzumanı zf ya da dsg olsa bu araç 8 lt üzerine de çıkmaz .Buna garanti veririm.

Bence bu forumu ele alma zamanı gelmiş.Bu zamana kadar sanırım insignia ya pek sahip çıkan olmamış....Varsın deger kaybetmesin 900 dairelik sitemde sanırım ilk ve tek insignia olacağım.Bu kadar vw,bmw,mercedes arasında fark yaratmış olurum:)
    Lütfen gerçek insignia kullanıcıları sahip çıksın.Boşuna kimse kimsenin fikrine limon sıkmasın:)

Şu an altımdaki araç otomatik... Ben kendi fikrimi söylüyorum... Ben 200 bin tl lik araçta alsam.. Manuel tercih edebilirim.. Otomatik araç bana sıkıcı geliyor.. Ayrıca performansı törpüleyip, yakıt sarfiyatını artırıyor.. Haaa dsg falan olsaydı, şikayet com a girin dsg ile yüzlerce şikayet okursunuz... 2 yıl garantili vw nin dsg sine ben açıkçası güvenmem... Tam bir piyango.. Vw alsam yine manuel alırım... Aradaki 7,000 tl lik dsg farkı, ne olacağı belli olmayan güvensiz bir sistem...

• Evet,, aracı triptonik modda kullanıp, manuel yakıt verilerini yakalarmıyız diye hayal kuranlarda var.... Olur olur.. Hayal kurmak güzeldir.... Otomatikte yakıt sarfiyatını düşürmenin tek yolu... Gaza usulca dokunmak,, 1,6 170 hp lik aracı doğan şahin gibi kullanmak.. Eğer sabrederim, acelem yok, ben 70 yaşındayim derseniz... sıkıntı yok...
  • quote:

quote:

Selamlar

Şu an altımdaki araç otomatik... Ben kendi fikrimi söylüyorum... Ben 200 bin tl lik araçta alsam.. Manuel tercih edebilirim.. Otomatik araç bana sıkıcı geliyor.. Ayrıca performansı törpüleyip, yakıt sarfiyatını artırıyor.. Haaa dsg falan olsaydı, şikayet com a girin dsg ile yüzlerce şikayet okursunuz... 2 yıl garantili vw nin dsg sine ben açıkçası güvenmem... Tam bir piyango.. Vw alsam yine manuel alırım... Aradaki 7,000 tl lik dsg farkı, ne olacağı belli olmayan güvensiz bir sistem...

bence piyango olan harbiden sensin anlamadım gitti nedir bu saldırganlığın bu makinaya karşı gardaş ?

• quote:

quote:

quote:

Selamlar

bence piyango olan harbiden sensin anlamadım gitti nedir bu saldırganlığın bu makinaya karşı gardaş ?

Hangi makinaya Gardaş.... Ben bu makinaya hasta kaldım.. Ama otomatiğine değil... Bilmem anlatabildimmi Gardaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

Dsg icin vwnin 10000 bin tl fazla istedigini dusununce opel aradaki o 2 litreyi ilk satista 7000 asagisina satarak fazlasiyla kapatiyor sanirim. Eger 1 litre ise fark otomatik siparisimi degistrmeyecegim 2.5 3 litre ise degistirecegim. Ama yeni insignia fikrimi hicbir zaman degistirmeyecegim.

sizin kafanız ba ya bi karışık
    hiç aldanmayın
    adanalıyım
    tarsus mersin arasını bilirim
    çerkezköyde oturuyorum
    çorluya ve istanbula giderken ve şehir içinde kullandım
    900 km oldu 9,5 lt gösteriyor
    diğer aracım otomatik auris idi 7,5 - 8,0 lerdeydi
    aurise göre fazla yakıyor doğrudur
    passata göre fazla yakıyor doğrudur
    ama çok zevkli bir araç
    otomatiği önceki aracıma göre mükemmel
    170 bg olayı çok iyi

• Bende bu aracı (otomatik) test ettim. Araç hakikaten hızlanma yola tutunma yalıtım konusunda çooook başarılı. Fiyatta bence çok iyi. 3-4 hafta içinde almayı düşünüyorum. Tek soru işaret: Otomatik vites mi Düz vites mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Home-Sweet-Home

Bende bu aracı (otomatik) test ettim. Araç hakikaten hızlanma yola tutunma yalıtım konusunda çooook başarılı. Fiyatta bence çok iyi. 3-4 hafta içinde almayı düşünüyorum. Tek soru işaret: Otomatik vites mi Düz vites mi?

Kardes onu ben bir cozsem sana soyleyecegim:) cunku ben de ayni dertteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

Orijinalden alıntı: Home-Sweet-Home

Bende bu aracı (otomatik) test ettim. Araç hakikaten hızlanma yola tutunma yalıtım konusunda çooook başarılı. Fiyatta bence çok iyi. 3-4 hafta içinde almayı düşünüyorum. Tek soru işaret: Otomatik vites mi Düz vites mi?

Kardes onu ben bir cozsem sana soyleyecegim:) cunku ben de ayni dertteyim.

Bende
  • Bendeki dsgli passatın dsgsi bozulunca nasibimi aldım, çift kavrama işi henüz yeterince gelişememiş, serviste sefil oldu araba. Insigniayı şuanki kurla fiyatı emsallerine nazaran uygun olduğu için denemeyi düşünüyorum, 2 litre fazla yaksın da bozulmasın yeter ki, fazla bir beklentim yok.
  • arkadaşlar bu triptonic vitesin yakıta veyahut performans katkısı varmıdır ?
  • 1.6 cosmo at aracı bugün test etme imkanı buldum, gücü ne eksik ne fazla. Bu kasaya anca yetiyor, konfor ve sessizlik anlamında çok memnun kaldım, şanzıman hakkında aklımda her hangi bir soru işareti kalmadı, gayet düzgün çalışıyor. Opsiyonların fiyatları çok yüksek, bir de beyazı yokmuş, gelirse arayacak oldular bakalım. Araçtan beklentim ne ise onu karşıladı, yüksek hızlara doğru biraz isteksizdi o da kullandıkça biraz daha toparlar gibime geldi. Test sürüşüne çıkmanızı tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.