Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogretmenht

sürekli yüksek devirde mi kullandınız. peki normal kullansanız 3 kişi olsa ne olurdu yakıt tüketimi?

Hani bazıları sakın test sürüşlerinde 14 lt yakıyormuş ya. Biz ona inat gittik aslında :)

Benim corsa hesabından yola çıkarsak bu aracın normal kullanımı da bana gore kitabı degerlerine uzak olmayacaktır.

Bizim kullanım son haddiydendi :) dediğim gibi iri sayılabilecek 5 kişi ve gaz cogu zaman dipte. Aracın limitlerini denemek icin. Ona rağmen bu iste.

Herkesin yorum ve değerlendirmesine saygım var fakat bu saatten sonra da yok efendim biz test ettik iste 14-15 lt lerde gezdik laflarına falan karnım tok. Bizzat son reddede test ettim gordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metomurti M kullanıcısına yanıt
    kardeş sence ortalama ne yakar?
  • quote:

arkadaşlar yeni standard cosmo insignianın yol bilgisayarı menüsünde gezinti modu ve spor mod diye iki mod vardı. bu modlar sadece ekran ayarlarıyla mı ilgili? yoksa direksiyon sertliğiyle mi ilgili? araçta flexi şasi yok.

Sadece görüntü degisikligi oluyor mekanik degisiklik yok. Flexride şasili araçlarda sport veya tour modlarında tusa basınca bu ekranlar değişiyor ve yanında bir suru şey tabii :)

• metomurti M kullanıcısına yanıt
    Cidden 190 ile giderken devir saati epey düşük kalmış. Aracın maksimum hızı kaç acaba.
  • uzun lafın kısası bu araç kitapcıkdaki yakıt değerlerine benzer yakacaktır anlaşılmış oldu beyler
  • degerleri sifirlayip yola ciktim Aksam trafigiydi 60 in uzeri hiza cikmadim,sanzimanin yabancisi oldugum icin vites gecislerini biraz acemice yaptim (active select) . Ve otoparka parkettigimde 9.8 idi yine 5 dk falan araci kurcalarken rolantide 10 litreye cikti ve burdaki otomatik dusmanlari icin sicagi sicagina cektim bu fotografi

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

degerleri sifirlayip yola ciktim Aksam trafigiydi 60 in uzeri hiza cikmadim,sanzimanin yabancisi oldugum icin vites gecislerini biraz acemice yaptim (active select) . Ve otoparka parkettigimde 9.8 idi yine 5 dk falan araci kurcalarken rolantide 10 litreye cikti ve burdaki otomatik dusmanlari icin sicagi sicagina cektim bu fotografi

Kardes ben de arabami bekliyorum artik. 79a sunrooflu beyaz cosmo otomatik bulmusum bir de vaz mi gececem.. gercekten icimi rahatlattin. Simdi o yakit ortalamasi 5000den sonra yarim litre daha duser bence.

• quote:

quote:

degerleri sifirlayip yola ciktim Aksam trafigiydi 60 in uzeri hiza cikmadim,sanzimanin yabancisi oldugum icin vites gecislerini biraz acemice yaptim (active select) . Ve otoparka parkettigimde 9.8 idi yine 5 dk falan araci kurcalarken rolantide 10 litreye cikti ve burdaki otomatik dusmanlari icin sicagi sicagina cektim bu fotografi

Kardes ben de arabami bekliyorum artik. 79a sunrooflu beyaz cosmo otomatik bulmusum bir de vaz mi gececem.. gercekten icimi rahatlattin. Simdi o yakit ortalamasi 5000den sonra yarim litre daha duser bence.

Herkese yardımcı olur umarım , ortalama hız belli ortalama yakıt belli , aracın kilometresi belli , gidilen kilometre belli , keske ilk durduğum anda 9.8 iken çekseydim

• quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Cidden 190 ile giderken devir saati epey düşük kalmış. Aracın maksimum hızı kaç acaba.

Valla hocam maksimum kaça cikar bilemeyeceğim ama ben 190 la giderken en cok ilgimi çeken husus içeride motor sesi olmamasiydı. Gercekten tuhaf :) rahatsız etmeyecek kadar rüzgar sesi vardı sadece.

• quote:

quote:

quote:

Herkese yardımcı olur umarım , ortalama hız belli ortalama yakıt belli , aracın kilometresi belli , gidilen kilometre belli , keske ilk durduğum anda 9.8 iken çekseydim

Ort 30km/s iyi bir hız Istanbul için, ya da benim için diyeyim Ev-İş 16km sabah 50dk aksam 1 saat 15dk suruyor ortalama. Şu an muhtemelen bir çok arkadaş benzinden ziyade benim trafikte geçirdiğim zamana üzülmüştür sanırım :)

• Otomatik fabrika verisi 9.8 lt sanirim.. Uzerine bir lt daha koyun 10.8 lt.. Bu araci alan arkadaslar km de 45-50 kurus arasi yakita razi ise zaten problem yok.. Zaten benzinli turbo ve otm vites olan aracin bu degerleri bulmasi normal.. 15.000 km sonra assagi yukari fabrika verilerine iner zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiprens -- 26 Kasım 2013; 18:50:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

quote:

quote:

quote:

Ort 30km/s iyi bir hız Istanbul için, ya da benim için diyeyim Ev-İş 16km sabah 50dk aksam 1 saat 15dk suruyor ortalama. Şu an muhtemelen bir çok arkadaş benzinden ziyade benim trafikte geçirdiğim zamana üzülmüştür sanırım :)

Benim degerlerim Adana degerleri bu arada

• axiprens kullanıcısına yanıt
    Sehirici verisi 9.1

• Antilojik A kullanıcısına yanıt
    söylediklerine ben de katılıyorum, ama insanlar alıyor bu arabaları. sokakta tofaştan çok c180 var. c180 insgnia fiyatına düşse ben yine insignia alırım. çok dolu bir araba, hayalimdeki arabayı yapmışlar. @Antilojik
  • iyiki beyaz almışım.şimdi beyaz yok sanırım bayilerde.basarsan 10 11 basmazsan 8 civarı yakıyor.şu an 40 kuruş ama motor açıldıkça dahada iner.henüz 210 km de.araba önden başka arkadan başka güzel duruyor.c 180 den daha büyük.zaten c serisi nisanda yenileniyor.
  • cinali61 C kullanıcısına yanıt
    almanya sitelerinden bulduğum zümrüt yeşili insignia. ben zümrüt yeşili almak istiyorum ama emin değilim..

• beyazdan ve siyahtan bıkılmaz.siyah çok uğraştırır önceki aracım astra j siyahtı.yıkasanda ertesi gün yine aynı toz içindeydi.insignia 4 haftadır bende daha su vurmadım.uzaktan kir belli olmuyor yaklaşınca biraz anlaşılıyor.beyazın modası geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

beyazdan ve siyahtan bıkılmaz.siyah çok uğraştırır önceki aracım astra j siyahtı.yıkasanda ertesi gün yine aynı toz içindeydi.insignia 4 haftadır bende daha su vurmadım.uzaktan kir belli olmuyor yaklaşınca biraz anlaşılıyor.beyazın modası geçmez.

Kardes haklisin. Arabayi alip almama konusunda tereddutluydum. Temsilci elinde bulunan arabalari saydi. Gri, siyah ve dediki bi tane de sunrooflu beyaz otomatik var dedi. Ben bittim. Sonra baska bir bayide ayni aracin manuelini gordum. Yine sunrooflu beyaz cosmoydu. Cosmonun ic renginin siyah olmasi distaki beyaz renkle cok guzel bir butunluk olusturuyor. Bir de sunroof kasvetli oldugu soylenen ic ortami cok ferah yapiyor. Manuel sunroofluya en son 77 olur dedi. Ben de 2200 fazla olsun otomatik olsun mantigiyla ilk once girdigim bayideki otomatik vites beyaz sunroofluyu siparis verdim. Baska renklerde de cok guzel duruyor ama ben cesur davranamadim renk konusunda beyazi sectim. Arkadaslar bi de en gicik oldugum nokta eski insigniayla karistirip arabadan anlamayan adamlarin bu arabaya camur atmasi. Ben ikinci el icin araba almam. Once arabayi sevmem ona asik olmam lazim. Ben yeni insigniayi seviyorum. Be bu insignia bakin gorun eskisinden 2 kat fazla satacak.

• Ben de renk konusunda hala tereddütteyim. 1.6 cosmo AT'nin yanında opsiyonlardan bose+kış+navi istiyoruz. Bu şekilde bir araç da bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Ben de renk konusunda hala tereddütteyim. 1.6 cosmo AT'nin yanında opsiyonlardan bose+kış+navi istiyoruz. Bu şekilde bir araç da bulamadım.

Kardes cosmo standart ses sistemi focuslardaki sonye gore nasil sizce? Birde bu r700e sonradan geri gorus kamerasi ve navigasyon eklenebilir mi sizce sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 26 Kasım 2013; 23:03:41 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.