Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delimeli

İyi akşamlar. 16 yıllık bir 2.0 Vectra B kullanıcısı olarak eşimin zoruyla nihayet arabamı yenilemeye karar vermiştim (Arabamın performansından çok memnundum. Ama krank ve eksantrik devir sensörü arızasından da bıkmıştım). Önce manuel Passat comfortline almayı düşünüyorken ve hatta kaporasını dahi vermişken, bir hafta içinde İnsignianın büyüsüne kapıldım ve 1,6 Cosmo AS beyaz modelini aldım. Sanıyorum işlemlerin bitmesi cumayı bulacak. Ama bu arada eski arabamı da satmaya kıyamayarak oğluma bırakacağım. Araba çok hoşuma gitti. Aslında Bose müzik sistemi, geri görüş kamerası olmasını da çok istemiştim. Ancak opsiyonel bir aracın çok zaman alacağından yola çıkarak Cosmo nun baz versiyonuna razı oldum.

Ben de 2013 model bir comfortline Manuel'i almaya niyetlenmistim birinden.61000 bırakıyordu satan kişi. Sonra yeni insigniAnın artılarını topladığımda daha ucuz olduguna karar verdim. Arkadaslar passat insigniAnın yanında inanılmaz demode kaldı. Eğer cosmo 1.6 dizel otomatik insignia çıksın satis patlaması yapacağına ınanıyorum. Ben de cosmo bir dizel otomatik insigniAnın 92000den aşağı satılmayacagını bildigim için benzinlide de karar kıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geri görüş kamerasını uygun fiyata r700lere uyumlu halde verebilirlerse bir çok kullanıcı alırız ancak kamerasız park sensörü de gayet profesyonel çalışıyor. Çindeki 50 dolarlık zımbırtıyı bin liraya satmaya kalkarlarsa ne yapayım ben kamerayı.
  • opelin sitesinde konfigürasyon yaptım bütün opsionlar dahil 106.000 tl fiyat çıktı bayi indirimi ile 100 104 bin tl arası alınabilir bu paraya bu kadar dolu d segmenti araba yok passat bile opsiyonsuz 95.000 tl

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN
  • arkadaşlar insignia nın 1.6 dizel 130 hp gelcekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURQUAZ06

arkadaşlar insignia nın 1.6 dizel 130 hp gelcekmi?

önümüzdeki yıllarda evet. 2015-2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: TURQUAZ06

arkadaşlar insignia nın 1.6 dizel 130 hp gelcekmi?

önümüzdeki yıllarda evet. 2015-2016

Yaklaşık 2 hafta önce bayi ye sorduğumda bana en geç 2014 mart veya nisan gibi gelecek demişlerdi ben de onların yalancısıyım

• İyi akşamlar..ben de insignia cosmo 1,6 xht 170hp 6ileri Active S. Almayı düşünüyorum opsiyon ekletmek istiyorum ocağı bekliyorum mecburen...2014 model olacak o zamanda konuştuğum bayilerden biri 6000tl civarı fiyat artışı olur diyor.sizler ne diyorsunuz?ayrıca bayilerden biri insignianın 7. yılı sonunda 2016 dam itibaren tamamen kasa değiştireceğini söyledi?bu beni korkuttu biraz?fikirlerinizi merak ediyorum.foruma sırf insignia soru işaretlerim için üye oldum yeni üyeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeri

İyi akşamlar..ben de insignia cosmo 1,6 xht 170hp 6ileri Active S. Almayı düşünüyorum opsiyon ekletmek istiyorum ocağı bekliyorum mecburen...2014 model olacak o zamanda konuştuğum bayilerden biri 6000tl civarı fiyat artışı olur diyor.sizler ne diyorsunuz?ayrıca bayilerden biri insignianın 7. yılı sonunda 2016 dam itibaren tamamen kasa değiştireceğini söyledi?bu beni korkuttu biraz?fikirlerinizi merak ediyorum.foruma sırf insignia soru işaretlerim için üye oldum yeni üyeyim..

6000 TL gibi fiyat artışı olacağını düşünmüyorum. Bazı bayiler sadece Euro'nun artışının fiyatlara yansıyabileceğinden bahsediyor. Yani hoşgeldin yeniyıl zammını ben açıkçası beklemiyorum. Ama 1000-2000 gibi bir artış illaki olacaktır. 2014 yılında minimum 5000 satma hedefleri var. Zaten sert sürüşü ve çok yakmasıyla pek de iyi bir ünü olmayan eski kasanın üzerine yeni kasaya bir de 6000 zam yaparlarsa, tereddüt yaşayan potansiyel müşteriler rahatlıkla VW'ye kayıverecektir.

Satış temsilcisi ile bir sonraki insignia planı ne olabilir hakkında konuşmuştuk. Tüm duyduklarınız dedikodudan öteye geçmez demişti. Bu araçta zaten toplam 2700 parça değişti, alt takımlar komple elden geçti, flexride'ta arka gazlı amartisörün çapı bile değiştirildi yani o kadar diyeyim. Göstergeleri zaten söylemeye gerek yok. Demek istediğim birçok firmanın tamamiyle yeni araçlarında bile yapamadıkları değişmleri yaptılar. Onun için yakın zamanda ben yepyeni bir araç beklemiyorum açıkçası.

• Insignia bu haliyle de cok guzel zaten. Bu arabaya dizel otomatik 1.6 motor koysalar 5000den fazla da satar zaten. 90000den yok satar 1.6 dizel oto cosmo.

• quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

İyi akşamlar..ben de insignia cosmo 1,6 xht 170hp 6ileri Active S. Almayı düşünüyorum opsiyon ekletmek istiyorum ocağı bekliyorum mecburen...2014 model olacak o zamanda konuştuğum bayilerden biri 6000tl civarı fiyat artışı olur diyor.sizler ne diyorsunuz?ayrıca bayilerden biri insignianın 7. yılı sonunda 2016 dam itibaren tamamen kasa değiştireceğini söyledi?bu beni korkuttu biraz?fikirlerinizi merak ediyorum.foruma sırf insignia soru işaretlerim için üye oldum yeni üyeyim..

6000 TL gibi fiyat artışı olacağını düşünmüyorum. Bazı bayiler sadece Euro'nun artışının fiyatlara yansıyabileceğinden bahsediyor. Yani hoşgeldin yeniyıl zammını ben açıkçası beklemiyorum. Ama 1000-2000 gibi bir artış illaki olacaktır. 2014 yılında minimum 5000 satma hedefleri var. Zaten sert sürüşü ve çok yakmasıyla pek de iyi bir ünü olmayan eski kasanın üzerine yeni kasaya bir de 6000 zam yaparlarsa, tereddüt yaşayan potansiyel müşteriler rahatlıkla VW'ye kayıverecektir.

Satış temsilcisi ile bir sonraki insignia planı ne olabilir hakkında konuşmuştuk. Tüm duyduklarınız dedikodudan öteye geçmez demişti. Bu araçta zaten toplam 2700 parça değişti, alt takımlar komple elden geçti, flexride'ta arka gazlı amartisörün çapı bile değiştirildi yani o kadar diyeyim. Göstergeleri zaten söylemeye gerek yok. Demek istediğim birçok firmanın tamamiyle yeni araçlarında bile yapamadıkları değişmleri yaptılar. Onun için yakın zamanda ben yepyeni bir araç beklemiyorum açıkçası.

Renault c segmenti arabalarının üst donanım paketlerine 6000 tl bindirmiş 2014 model yılı için

• quote:

quote:

Teşekkürler cvp için..İnşaallah dediğiniz gibi kasa değiştirmez..

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Renault un c segmenti arabalarını ve stratejisini bilmiyorum. Ama insignia dan cok daha fazla sattıkları kesin. Her markayı kendi icinde değerlendirmek lazım. Dediklerim benim beklentilerim. Tersi çıkmayacak diye birşey yok. Ama renault ile Opel in satış politikaları cok uyuşmaz. Captur u çıkarttı piyasaya. Arka arkaya çılgın gibi zam yaptı. Sanki müthiş satıyor gibi. Renault yu pek sevmem acikcasi.

• quote:

Renault un c segmenti arabalarını ve stratejisini bilmiyorum. Ama insignia dan cok daha fazla sattıkları kesin. Her markayı kendi icinde değerlendirmek lazım. Dediklerim benim beklentilerim. Tersi çıkmayacak diye birşey yok. Ama renault ile Opel in satış politikaları cok uyuşmaz. Captur u çıkarttı piyasaya. Arka arkaya çılgın gibi zam yaptı. Sanki müthiş satıyor gibi. Renault yu pek sevmem acikcasi.

8 ay once 36 a aldigim clio4 1.2 75bg icon simdi 42500 olmus. Cok sasirdim. Araba Iyi prim yapti:)

• ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    2014 ü o fiyat sıfır km 2013 39 şu an.3 bin tl artmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

Yine % 10 artis var:) insignia % 10 artsa:) bence insignianin fiyat artis orani vw ile ayni olacak. Vw 3 koysa opel 2.5 zam koyacak. Aslinda vw surekli koyuyor zammi. Onlar icin model yili fark etmiyor. Arabayi 88e anlasiyorsun. 2 ay sonra 90 oldu diyor. Yeni passat cikarsa baz fiyati en az 70 olur. Highline otomatik bir araci siz dusunun.

• Yeni Insignia maalesef 15000 TL zamlı şu an Edition pakette. Eskisi zaten 57-58000 TL idi. Yazık etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yeni Insignia maalesef 15000 TL zamlı şu an Edition pakette. Eskisi zaten 57-58000 TL idi. Yazık etmişler.

eskisindeki motor seçeneklerini ve fiyatlarını yazarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

Yine % 10 artis var:) insignia % 10 artsa:) bence insignianin fiyat artis orani vw ile ayni olacak. Vw 3 koysa opel 2.5 zam koyacak. Aslinda vw surekli koyuyor zammi. Onlar icin model yili fark etmiyor. Arabayi 88e anlasiyorsun. 2 ay sonra 90 oldu diyor. Yeni passat cikarsa baz fiyati en az 70 olur. Highline otomatik bir araci siz dusunun.

hocam ben açıkçası insignianın prim yapacağını zannetmiyorum.vw 4 ay beklettiği için prim yapıyor.ben opelin yerinde olsam almanyadan 4 ayda bir araç çekerim.başka türlü 2. eli düşüyor.ama eski insignia kadar düşmez.çünkü manuel vites prim yapmaz.otomatik eksikti 1.6 da iyiki manuel almadın hocam.zaten manuel alsan 2012 sini tavsiye ederdim 45 50 civarına alınır 5 10 bindeki araç.eylül ayında 2012 1.4 sıfırı 57 ydi.

• arkadaşlar yeni insignia alacaksanız at alın.düz vites alacaksanız 2012 sini alın sıfırı 57 bin tl civarlarında.manuel vites yeni insignianın konsoluna bile yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yeni Insignia maalesef 15000 TL zamlı şu an Edition pakette. Eskisi zaten 57-58000 TL idi. Yazık etmişler.

eskisindeki motor seçeneklerini ve fiyatlarını yazarmısınız ?

1.4 140ps motor verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.