Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabada cd çalar göremedim, aslında bu devirde de pek gerek yok ama boseyle beraber geliyor gibi bir yerlerde okumuştum, o yüzden istiyorum. Kış paketini direksiyon ve cam suyu ısıtmaları için, naviyi de geri görüş kamerası diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Ben de renk konusunda hala tereddütteyim. 1.6 cosmo AT'nin yanında opsiyonlardan bose+kış+navi istiyoruz. Bu şekilde bir araç da bulamadım.

Kardes cosmo standart ses sistemi focuslardaki sonye gore nasil sizce? Birde bu r700e sonradan geri gorus kamerasi ve navigasyon eklenebilir mi sizce sonra?

Bende cevaplayim bu konuyu sony li bir focustan bir tık asagida ses kalitesi ozellikle bas lar focus gibi gumbur gumbur degil ,fakat yinede guzel bi ses sistemi var ,hem temiz hem yuksek ses verebiliyor bose sistemi ekletmedigime pisman degilim mesela ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten onemli olan temiz ses yuksek ses degil. Ileride boseden daha iyi bir sistem ekletebilirim insaallah.

• quote:

Arabada cd çalar göremedim, aslında bu devirde de pek gerek yok ama boseyle beraber geliyor gibi bir yerlerde okumuştum, o yüzden istiyorum. Kış paketini direksiyon ve cam suyu ısıtmaları için, naviyi de geri görüş kamerası diye..

Aracta 2 usb 1 sd kart 1 tane aux girisi var ,ayrica bluetooth ile telefondaki sarkilarida dinleyebiliyorsun bence cd yeri fazlalik olurdu olsaydi

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Arabada cd çalar göremedim, aslında bu devirde de pek gerek yok ama boseyle beraber geliyor gibi bir yerlerde okumuştum, o yüzden istiyorum. Kış paketini direksiyon ve cam suyu ısıtmaları için, naviyi de geri görüş kamerası diye..

Aracta 2 usb 1 sd kart 1 tane aux girisi var ,ayrica bluetooth ile telefondaki sarkilarida dinleyebiliyorsun bence cd yeri fazlalik olurdu olsaydi

Aslinda bu ozelliklerin hepsi benim kucuk clio4 iconda da var. Ama ses kalitesi berbat. Navigasyon yazilimi cok harika degil. Bir igo degil. Ama eminim ileride r700navi cozumu cikacaktir.

• quote:

Zaten onemli olan temiz ses yuksek ses degil. Ileride boseden daha iyi bir sistem ekletebilirim insaallah.

Arabada oyle cok temiz bir ses ben duyamadim acikcasi. Standart düz bir sesi var iste.

Ileride bose den daha iyi bir ses sistemi taktirmaniz biraz zor. Bose nin bu sektördeki konumunu biliyor musunuz ? Bildiginiz pioneer veya Sony sistemlerle kıyaslanmaz bile.

Ornegin Bose opsiyonu ile gelen bose audio pilot sistemi aracın icinde ozel noktalara yerleştirilmiş mikrofonlar ile aracın içindeki yol, motor ve ortam gürültüsünü algılayıp sesin şiddetini ona gore otomatik ayarlıyor.

Demek istediğim bu tip donanımlar teybe amfi bağlatip bagaja tüp bas koymaktan cok öte seviyede kalite sunar.

• Arkadaslar r700e sonradan navigasyon ve gerigorus kamerasi ekletilebilir mi sizce. Yani disaridan.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

Herkes kullanım amacına yönelik olarak bu opsiyonlar deger kazanıyor zaten. Size gore bağlantılar yeterli. Oyle de zaten. Ama şu anki tasinabilir muzik kaynağının halihazirda en kalitelisi muzik marketlerde satılan bildigimiz audio cd lerdir. Gercekten bu ise gönül veren ve kaliteli müziği ayırt edebilen biri bose sistemi uzerinden audio cd yı dinlediğinde sesteki farkı görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

Zaten onemli olan temiz ses yuksek ses degil. Ileride boseden daha iyi bir sistem ekletebilirim insaallah.

Arabada oyle cok temiz bir ses ben duyamadim acikcasi. Standart düz bir sesi var iste.

Ileride bose den daha iyi bir ses sistemi taktirmaniz biraz zor. Bose nin bu sektördeki konumunu biliyor musunuz ? Bildiginiz pioneer veya Sony sistemlerle kıyaslanmaz bile.

Ornegin Bose opsiyonu ile gelen bose audio pilot sistemi aracın icinde ozel noktalara yerleştirilmiş mikrofonlar ile aracın içindeki yol, motor ve ortam gürültüsünü algılayıp sesin şiddetini ona gore otomatik ayarlıyor.

Demek istediğim bu tip donanımlar teybe amfi bağlatip bagaja tüp bas koymaktan cok öte seviyede kalite sunar.

opele opsiyon istiyorum dedin mi bi kac ay beklersiniz diyor elinde ne varsa onu satiyor. Ben sunroof olmasa almayacaktim. Boseye tercih ettim. Bose ses sistemi olsaydi da 1000 tl daha verir alirdim. Su an arabada eksikligini hissedecegim opsiyonlar: park go paketi ve biraz da bose olacak. Naviye 3000 vermek israf bence. Flexiride 20 yasinda olsam isterdim. Evli olunca insan ihtiyac duymuyor. Yani anlayacagin sunroofla idare ediyoruz. Ne kadar cok opsiyon ikinci elde o kadar zarar demek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

opele opsiyon istiyorum dedin mi bi kac ay beklersiniz diyor elinde ne varsa onu satiyor. Ben sunroof olmasa almayacaktim. Boseye tercih ettim. Bose ses sistemi olsaydi da 1000 tl daha verir alirdim. Su an arabada eksikligini hissedecegim opsiyonlar: park go paketi ve biraz da bose olacak. Naviye 3000 vermek israf bence. Flexiride 20 yasinda olsam isterdim. Evli olunca insan ihtiyac duymuyor. Yani anlayacagin sunroofla idare ediyoruz. Ne kadar cok opsiyon ikinci elde o kadar zarar demek.

Ben de evliyim 35 yaşındayım ve cocuğum var. Insallah alırsam flexride ile alacağım. Bu sistemin gençlik ile alakası yok. Illaki sport moda alıp makas yapmak icin tercih edilecek bir opsiyon degil ki bu. Zor şartlarda aracın tum dinamiklerini güvenlik adına arttirirken, uzun yolda kullanılan tour moduyla da surus konforunu bir ust seviyeye çıkartıyor. Bu da tum yolcuları etkiliyor.
    Arac alırken sonradan takılan hiçbir malzemenin orijinaline yakın performansta calismayacagini bildigim icin beklemek benim icin problem degil. Onemli olan ulasilabilirligi bence. Bir de 10 sene sonra satacağım aracin zarar ettirecegi opsiyonun benim icin hic önemi yok. Param yetiyorsa alırım keyifle de yıllarca binerim. Ikinci el kaygısıyla sıfır araba almadım hic. Kafam rahat alıp bindim bu zamana kadar hep.
    Bunlar kişisel tercih meselesi tabii hep. Dogrular kişiden kişiye değişir.

• Brandy disinda butun opsiyonlari konfor paket diye 5000e satsa muthis olurdu. Butun opsiyonlari alinca 3.16 parasina cikiyor. Ama 3.16inin dolusu gibi ve daha fazlasi oluyor. Yine de bir premium parasina cikarmamak lazim bence. Ben kafamda bu arabayi passat dsg highline ile jetta higline dsg arasina konumlandirip aldim. F/p olarak d segmentinin en iyisi suan new opel insignia.. Bence passattan 1 gomlek ustun konfor ve gorunum olarak.

• Bugün bütün bayilerde opsiyonlu araba avına çıkacağım, bulabilirsem alırım bulamazsam opsiyonsuzu hazır beni bekliyor.
  • Opsiyonsuz 1.6t Cosmo AT Asteroid gri aldım Arabamı da sattım. Arabayı depoda inceledim ancak aralığın ortasında teslim alıcam, kış lastikleri, cam ve kaput filmleri, boya koruma ve plaka işlerine de vaktim kalmış oldu. Daha güzelleri sizlerin olsun..
  • quote:

Opsiyonsuz 1.6t Cosmo AT Asteroid gri aldım Arabamı da sattım. Arabayı depoda inceledim ancak aralığın ortasında teslim alıcam, kış lastikleri, cam ve kaput filmleri, boya koruma ve plaka işlerine de vaktim kalmış oldu. Daha güzelleri sizlerin olsun..

Kardesim hayirli ugurlu olsun. Gule gule kullan. Ne kadara mal oldu acaba? Bir de bu kaput korumanin fiyati hakkinda bilgin var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 27 Kasım 2013; 19:24:57 >
  • Teşekkürler, focusu 35'e verdim, bu 77'ye geldi. Kaput koruma ankaradaysanız bu işi en yaygın şekilde yapan adam benim tanıdık, uygun fiyata beraber yaptırabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF033 -- 27 Kasım 2013; 19:27:09 >
  • quote:

Teşekkürler, focusu 35'e verdim, bu 77'ye geldi. Kaput koruma ankaradaysanız bu işi en yaygın şekilde yapan adam benim tanıdık, uygun fiyata beraber yaptırabiliriz.

Ben de focusu satip aldim. Demek focus satanlarin psikolojisi d sinifina kayiyor. Cunku focustan sonra hicbir c sinifi kesmez. Focus spor bir araba oldugu icin d segmentinin en haylaz yirtici ve sportif secenegi de insignia oldugu icin focus kullanicilari insigniayi tercih ediyor. Focus 2.5 da on numaraydi. Hangi versiyondu kac modeldi sizinki. Ben focusu 2009 model 1.6 titanium brc lpgli olarak 113000de 33000 e sattim.
    Kardes ben mersindeyim. Arabayi iyi fiyata almissin. Ben 79200 e aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 27 Kasım 2013; 19:55:00 >
  • 2011 87binde collection dizel 109 hp siyah hb kazasız boyasız değişensiz 35250ye galericiye verdim. İnsignia için pazarlığı babam yaptı, elinden kimse kurtulamaz
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Arkadaşlar bende bir tane siyah 1.6 at6 sunroof lu cosmo nihayet buldum haftaya bende inşallah.Yarın işlemler için gidip ok. liyorum.
    Ben açıkçası Parg&Go lu bir araç bakındım ama en erken şubat da geliyor.O kadar bekleyemem.BU arada soruşturdum.1 aya kadar geri görüş r700 lere uyumlu olarak sunulacakmış extra donanım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    Arkadaşlar bende bir tane siyah 1.6 at6 sunroof lu cosmo nihayet buldum haftaya bende inşallah.Yarın işlemler için gidip ok. liyorum.
    Ben açıkçası Parg&Go lu bir araç bakındım ama en erken şubat da geliyor.O kadar bekleyemem.BU arada soruşturdum.1 aya kadar geri görüş r700 lere uyumlu olarak sunulacakmış extra donanım....

Kardeş hangi bayiden buldun acaba? Ne fiyat verdiler. Hayırlı olur ınsaalah. Ben de geri görüş ve bose ıstıyordum ne yazık ki yoktu. Insaalah sısteme sonradan uyumlu gerı görüş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 27 Kasım 2013; 23:36:39 >
  • İyi akşamlar. 16 yıllık bir 2.0 Vectra B kullanıcısı olarak eşimin zoruyla nihayet arabamı yenilemeye karar vermiştim (Arabamın performansından çok memnundum. Ama krank ve eksantrik devir sensörü arızasından da bıkmıştım). Önce manuel Passat comfortline almayı düşünüyorken ve hatta kaporasını dahi vermişken, bir hafta içinde İnsignianın büyüsüne kapıldım ve 1,6 Cosmo AS beyaz modelini aldım. Sanıyorum işlemlerin bitmesi cumayı bulacak. Ama bu arada eski arabamı da satmaya kıyamayarak oğluma bırakacağım. Araba çok hoşuma gitti. Aslında Bose müzik sistemi, geri görüş kamerası olmasını da çok istemiştim. Ancak opsiyonel bir aracın çok zaman alacağından yola çıkarak Cosmo nun baz versiyonuna razı oldum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.