Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
318.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Yeni Insignia maalesef 15000 TL zamlı şu an Edition pakette. Eskisi zaten 57-58000 TL idi. Yazık etmişler.

eskisindeki motor seçeneklerini ve fiyatlarını yazarmısınız ?

1.4 140ps motor verdi.

67 lira civarında şu an 1.4ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

Renault un c segmenti arabalarını ve stratejisini bilmiyorum. Ama insignia dan cok daha fazla sattıkları kesin. Her markayı kendi icinde değerlendirmek lazım. Dediklerim benim beklentilerim. Tersi çıkmayacak diye birşey yok. Ama renault ile Opel in satış politikaları cok uyuşmaz. Captur u çıkarttı piyasaya. Arka arkaya çılgın gibi zam yaptı. Sanki müthiş satıyor gibi. Renault yu pek sevmem acikcasi.

8 ay once 36 a aldigim clio4 1.2 75bg icon simdi 42500 olmus. Cok sasirdim. Araba Iyi prim yapti:)

Araclarin cogu prim yapti... Benim gecen yil 59.000 tlye aldigim kia ceed premium, su an 69.000 tl..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinizin bildiği gibi arabaların fiyatlarındaki artış FED'in varlık alımlarını azaltacağını açıklamasıyla kurlarda meydana gelen yükselişlerle alakalı. FED muhtemelen en geç Mart 2014 ayında varlık alımlarını azaltacaktır. Türkiye ekonomisindeki cari açık, büyüme hızındaki düşmeye rağmen artmaktadır. Bu nedenle kurlarda bir miktar daha yükselmenin olması ihtimal dahilindedir. Ancak, otomobil satışlarında da bir düşme yaşanacağı için kur artışlarının bir kısmını satış firmaalarının üstleneceğini düşünüyorum. Özetle, araba fiyatları kur artışlarından daha küçük bir oranda yükselebilir.
  • delimeli D kullanıcısına yanıt
    Guzel bir degerlendirme olmus. Teşekkürler.

• Evet arkadaşlar,kendimi tanıtıyım önce,mesleğim makam şöförlüğü ve altımdan onlarca otomatik ve manuel araçlar geçti,zaten makam araçları hep D segmenti 1.600 - 2000 motor dizel otomatik ve benzinli araçlardan oluşmaktadır.Normalde bilgi edinmek için araba modellerine ait formlarla hiç işim olmadı,çünkü en iyi bilgiyi şöförler taşımaktadır,burdan sizlere abiniz olarak yazıyorum yani,Biz şöförler en çok trafik sıkışıklığından muzdaribiz ve bu yüzden şehir içi yakıt giderleri başımızın belasıdır,çünkü patrona gidip mazot bitti demeyi hiç sevmeyiz,hele de onlar hiç sevmezler,sizlere tavsiyem benzinli de olsa mutlaka benzin tasarruflu araçlara yönelin,hele ki istanbul ve ankara gibi büyük şehirlerde oturanlar için en güzel sistem start stop sistemidir,ben 1.6 170hp yeni insignianın otomatiğini de, manuelini de kullanmış biriyim,kusura bakmayın ama katalogtaki yakıt sarfiyatlarına sakına güvenmeyin,üstüne en az 3 lt ekleyip hesabınızı yapın.Yapın ama bu hesabı otomatik şanzımana göre yapın.

Renk konusuna gelince ,İNSİGNİANIN BEYAZ renginden şaşmayın,Koyu renklere hiç bulaşmayın,çünkü yazın koyu renkli araçlar sıcağı sürekli üstünde tuttukları için cayır cayır yanar. klimaya olsun motor ve motor soğutucusuna olsun ekstra yükler biner ki buda yakıtı çok etkiler,özellikle zümrüt yeşiline hiç bulaşmayın ,Yeşil renkten araba mı olurmuş

İlk önce manuelden bahsediyim ani kalkışları muhteşem ötesi,bugün çok hafif gaza bastım,patronla birlikte resmen koltuğa yapıştık,manuel araç bulursanız mutlaka ama mutlaka deneyin,insignianın tadı neymiş anlarsınız. patron napıyosun gaza okadar abanılır mı dedi,dedim efendim gazı koklattım bunların manuel viteslileri böyle atılıyo ,tabi alıştılar otomatik viteslere ,gerçi adam haklı araba yerinde durmuyo.

yakıt sarfiyatı 70 km de 6-7 lt arasında gidip geliyor,tahminen 6.5 lt,hele hız sabitleyici etkinleştirirsen 5 lt ye kadar düşüyor.Şaştım kaldım.100-110km hıza kadar 8 lt yi koruyor araç
    Otomatiğe gelince kalabalık şehir olsun normal nüfüslu şehir olsun ben şahsen otomatik almam ,hele ki istanbulda oturuyorsamsam otomatiğe hiç bulaşmam,Start stop sistemi çok harika bişey,kullanmayan bilmez,özellikle yaz aylarında tarifk durduğunda milletin mortorları harala gürele çalışırken sizin motorda ses yok ve klimanın durmaması muhteşem bişey.

Böyle bir otomatik şanzımana sahip bir motor şehir içi 10-11 lt gösterirmi yaaa,dur kalklardan bahsetmiyorum,anlık hızlanması normal geldi bana hiç heycanlanmadım.

Gel gelelim alt kaporta koruyucu meslelesine,Patron aracı servise götür ekstra bişey yapmaları gerekiyosa yapsınlar dedi,götürdüm servise,aracı kaldırdılar motor ve şanzıman koruyucusu olmadığı için 100 tl ye sac taktılar,ustaya dedim bir sorun olurmu,ne sorunu esas böyle sorun olur,bunların şanzımanı ve motoru aliminyum,bi taş girser alta paramparça olur,Almanlar kendi ülkelerine göre işlem yapıyorlar,heriflerin yolları kaymak gibi,bizim yollar malum surviver,hopla zıpla,in çık,dedim usta haklısın takıver gitsin,kış lastiğide eklettik oldu bitti işte.

Allah kısmet etsede manuel alsak ama nerdeeeeeee

Herkeze hayırlı akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makamcıabi -- 29 Kasım 2013; 21:14:28 >

• Yine sallamaci trollar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: makamcıabi

Evet arkadaşlar,kendimi tanıtıyım önce,mesleğim makam şöförlüğü ve altımdan onlarca otomatik ve manuel araçlar geçti,zaten makam araçları hep D segmenti 1.600 - 2000 motor dizel otomatik ve benzinli araçlardan oluşmaktadır.Normalde bilgi edinmek için araba modellerine ait formlarla hiç işim olmadı,çünkü en iyi bilgiyi şöförler taşımaktadır,burdan sizlere abiniz olarak yazıyorum yani,Biz şöförler en çok trafik sıkışıklığından muzdaribiz ve bu yüzden şehir içi yakıt giderleri başımızın belasıdır,çünkü patrona gidip mazot bitti demeyi hiç sevmeyiz,hele de onlar hiç sevmezler,sizlere tavsiyem benzinli de olsa mutlaka benzin tasarruflu araçlara yönelin,hele ki istanbul ve ankara gibi büyük şehirlerde oturanlar için en güzel sistem start stop sistemidir,ben 1.6 170hp yeni insignianın otomatiğini de, manuelini de kullanmış biriyim,kusura bakmayın ama katalogtaki yakıt sarfiyatlarına sakına güvenmeyin,üstüne en az 3 lt ekleyip hesabınızı yapın.Yapın ama bu hesabı otomatik şanzımana göre yapın.

Renk konusuna gelince ,İNSİGNİANIN BEYAZ renginden şaşmayın,Koyu renklere hiç bulaşmayın,çünkü yazın koyu renkli araçlar sıcağı sürekli üstünde tuttukları için cayır cayır yanar. klimaya olsun motor ve motor soğutucusuna olsun ekstra yükler biner ki buda yakıtı çok etkiler,özellikle zümrüt yeşiline hiç bulaşmayın ,Yeşil renkten araba mı olurmuş

İlk önce manuelden bahsediyim ani kalkışları muhteşem ötesi,bugün çok hafif gaza bastım,patronla birlikte resmen koltuğa yapıştık,manuel araç bulursanız mutlaka ama mutlaka deneyin,insignianın tadı neymiş anlarsınız. patron napıyosun gaza okadar abanılır mı dedi,dedim efendim gazı koklattım bunların manuel viteslileri böyle atılıyo ,tabi alıştılar otomatik viteslere ,gerçi adam haklı araba yerinde durmuyo.

yakıt sarfiyatı 70 km de 6-7 lt arasında gidip geliyor,tahminen 6.5 lt,hele hız sabitleyici etkinleştirirsen 5 lt ye kadar düşüyor.Şaştım kaldım.100-110km hıza kadar 8 lt yi koruyor araç
    Otomatiğe gelince kalabalık şehir olsun normal nüfüslu şehir olsun ben şahsen otomatik almam ,hele ki istanbulda oturuyorsamsam otomatiğe hiç bulaşmam,Start stop sistemi çok harika bişey,kullanmayan bilmez,özellikle yaz aylarında tarifk durduğunda milletin mortorları harala gürele çalışırken sizin motorda ses yok ve klimanın durmaması muhteşem bişey.

Böyle bir otomatik şanzımana sahip bir motor şehir içi 10-11 lt gösterirmi yaaa,dur kalklardan bahsetmiyorum,anlık hızlanması normal geldi bana hiç heycanlanmadım.

Gel gelelim alt kaporta koruyucu meslelesine,Patron aracı servise götür ekstra bişey yapmaları gerekiyosa yapsınlar dedi,götürdüm servise,aracı kaldırdılar motor ve şanzıman koruyucusu olmadığı için 100 tl ye sac taktılar,ustaya dedim bir sorun olurmu,ne sorunu esas böyle sorun olur,bunların şanzımanı ve motoru aliminyum,bi taş girser alta paramparça olur,Almanlar kendi ülkelerine göre işlem yapıyorlar,heriflerin yolları kaymak gibi,bizim yollar malum surviver,hopla zıpla,in çık,dedim usta haklısın takıver gitsin,kış lastiğide eklettik oldu bitti işte.

Herkeze hayırlı akşamlar

çay var kahvee var çayda çıra var ne tercih ederdiniz

• Forumun acemisi oldugumda bu tip cocuklari gercek saniyordum. Birisi kamyoncuyum birisi soforum birisi bilmem neyim. Sanki bizhic araba kullanmadik. Bir de modasi gecmis duz vitesi ovmezler mi... Ben vites kolu tutmak istemiyorum buyursun tutmak isteyen tutsun ,manuel alsin.

• quote:

Evet arkadaşlar,kendimi tanıtıyım önce,mesleğim makam şöförlüğü ve altımdan onlarca otomatik ve manuel araçlar geçti,zaten makam araçları hep D segmenti 1.600 - 2000 motor dizel otomatik ve benzinli araçlardan oluşmaktadır.Normalde bilgi edinmek için araba modellerine ait formlarla hiç işim olmadı,çünkü en iyi bilgiyi şöförler taşımaktadır,burdan sizlere abiniz olarak yazıyorum yani,Biz şöförler en çok trafik sıkışıklığından muzdaribiz ve bu yüzden şehir içi yakıt giderleri başımızın belasıdır,çünkü patrona gidip mazot bitti demeyi hiç sevmeyiz,hele de onlar hiç sevmezler,sizlere tavsiyem benzinli de olsa mutlaka benzin tasarruflu araçlara yönelin,hele ki istanbul ve ankara gibi büyük şehirlerde oturanlar için en güzel sistem start stop sistemidir,ben 1.6 170hp yeni insignianın otomatiğini de, manuelini de kullanmış biriyim,kusura bakmayın ama katalogtaki yakıt sarfiyatlarına sakına güvenmeyin,üstüne en az 3 lt ekleyip hesabınızı yapın.Yapın ama bu hesabı otomatik şanzımana göre yapın.

Herkeze hayırlı akşamlar

Maden abilik yapmak istiyorsunuz, profiliniz neden gizli ?

• Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize yorgun bir günün sonu da aracımı teslim aldım
    1.6 cosmo at
    Eskişehir yolu trafiğinde dahil olmak üzere eve dönüş yolculugu yaptım
    Ortalama hızım 34 km idi ve ortalama tüketimim 8.4 gösteriyordu. Mesafede 45 km
    Burda yazan ve bu aracın otomatiğini kötülemeye çalışan kişiye itibar etmeyin. Bunda ne gibi bir amacı var anlamadım ama ortalığı karıştırmaya çalışıyor mükerrer üyeliklerle
    Aracı sürmesi çok keyifli
    Herkese kazasız belasız yolculuklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadas ya. Şu arabayı bilmesem, 5 kişi 190 a nasıl çıktığını kendim görmesem belki inanırım.
    Arkadas saglam YAZMİS. Eğer boyle bir test yapıyorsan resim video falan birşey ekleyeceksin. Yoksa millete boyle madara olursun.
    Talihsiz bir karalama olmus. Neyse …

• quote:

Herkeze hayırlı akşamlar

Otomatik almak isteyen otomatik alsin... Manuel vitesin zevki ayridir.. Erkek adam isidir.. Herkez sevmez.. Su an kullandigim arac otomatik... Ne yazikki full modelde manuel yoktu.. Satinca inzignia 1.6 manuel alicam kismetse..

• Beyler 3 seneden fazladır kullanıyorum aracı.Yenisini bilmeme ama adama kızmayın doğru söylüyor.Fakemidir bilmem ama dedikleri istanbul için doğru.Gidip bi test edebilsen net yazıcam buraya.Atanlartutanlar o zaman belli olacakta.
    Kendi düşüncem;Opel mühendisleri olağan üstü bi şey yapmadılarsa otomatiğin 13 lt nin altı görmesi istanbul için imkansız.
    Bakalım kendi lafımı yedireceklermi bana
  • izmir surtaş tan fiyat aldım cosmo mt6 trafik sigortası dahil 74.000 tl cosmo at6 sigorta dahil 77.000 tl fiyatlar güzel ancak en erken 2 ay sonra gelir dedi ozaman opsiyonallar ekletincede 2ay bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

izmir surtaş tan fiyat aldım cosmo mt6 trafik sigortası dahil 74.000 tl cosmo at6 sigorta dahil 77.000 tl fiyatlar güzel ancak en erken 2 ay sonra gelir dedi ozaman opsiyonallar ekletincede 2ay bekliyorsun

Elinde olmayan mala fiyat vermek kolaydir. Aliyorum de fiyat 2 ay sonra ne ise o olur diyecekler. Pazarlik sansin bitecek. Opsiyonlu mt adana onatcada var. Sunrooflu beyaz 77e birakirim dedi hic pazarlik yapmadan.

• Arkadaşlar cosmo at sunroof+stil pkt+flexrıde+çevre görüşe 87 dediler 3haftaya geliyormuş sizce nasıl???

• Bu arada çevre görüş2

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeri

Bu arada çevre görüş2

web sitesinde konfigüratör de bu şekilde 95.000 tl çıkıyor 7.000 tl indirim yapmışlar düz 85.000 e anlaşın ve hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeri

Arkadaşlar cosmo at sunroof+stil pkt+flexrıde+çevre görüşe 87 dediler 3haftaya geliyormuş sizce nasıl???

Evet aracın fiyatı tam olarak 95355 TL çıkıyor. Dediğinize göre 87'ye bırakıyorlarmış. Yani tam 8355 TL indirim yapmışlar. Şu an standart cosmo alsam desem bu kadar indirim yapmaları mümkün değil.

Buradaki en kritik husus fiyat artışı bence. 87'ye anlaştınız diyelim. Alırken araca 2000 TL zam ya da indirim gelirse bayii bu farkı illaki fiyatına yansıtacaktır. Yoksa fiyat iyi. Bir de normalde opsiyonlu bir araç için 8 hafta teslim süresi diyorlardı. Size 3 hafta demeleri ilginç geldi.
  • Ben de aracı bulma konusunda tedirginliğim vardı bana görüştüğüm her yer Ocak'ta sipariş açabiliriz opsiyonlu araca diyorlardı...burası 3-4 hafta dedi ptesi son kararımı vericem.çevre görüşü iptal edebilirim...stop-go hakkında tam olarak bilgisi olan var mı?bu bizim bildiğimiz start stop gibi mi??

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.