Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
318.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan Bey stil paketi bulup da alabilmenize şaşırdım. İlk alanlardan olduğunuz için biraz yüksek fiyattan almanız normal. Ben bayileri birbirine fiyat kırdırtıp 3 gün pazarlık ederek 77ye aldım, fiyatın gelecek sene yükseleceğine inanıyorum. Almanyadaki cosmoya eşdeğer aracın vergisiz fiyatı (27470 Euro+ÖTV+KDV)x2.72 122bin lirayı geçiyor. Bu fiyatlara hepimiz çok uygun aldık, 2014'te opelin fiyatları yükseltmemesi pek mümkün görünmüyor.
  • stil pakette çift egsoz olayı varmı arkadaşlar üçgen şeklinde arkadan gözüken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbeyci

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-orjinal-insignia-cosmo-144917429/detay
    bu ilanda da 76 dyor
    o zaman ben en az 4-5 bin kazık yedim
    ayrıca bana söylenen yılbaşına kadar gelecek olanlarda birden fazla opsiyenel donanımlı
    aracın bulunmadığı idi
    hem tekirdağ hem de ist deki satıcılar tarafından

Ilandaki arac sizce neden satlik kmsi 150. 0 degil kullanilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

stil pakette çift egsoz olayı varmı arkadaşlar üçgen şeklinde arkadan gözüken ?

:) dediğiniz üçgen formundaki çift çıkışlı egsoz sadece OPC lerde oluyor.
    Stil pakette
    19 jant geliyor.
    Tum koltuklar seklini koruyup kumaş kısımları deri oluyor.
    Deri koltuk oldugu icin sadece koltuk ısıtması standart oluyor.
    Bose ses sistemi ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C982B50F -- 1 Aralık 2013; 9:42:29 >
  • quote:

bugün yine şehir dışı yolculuk yaptım
    sizin gibi dur bakiim ne yakıyo dedim ama
    sonra bi bakmışım 170 180
    ve inanılmaz konfor
    daha da basasım geldi
    şehir içinde de zorladım
    inanılmaz yol tutuş
    çok keyifli bir araç
    ayrıca belirttiğiniz rakamlar çok iyi
    ben alalı 1 ay oldu
    istanbulda en son 79500 cosmo at ye demişlerdi
    ben stil pketlisini 84 e aldım

Aracınızı iyi günlerde kullanın. Sizin fiyat da cok fena degil. Opsiyonlu bir arac sonucta. Rica etsek Bose ses sistemi ile ilgili görüşlerinizi paylasirmisiniz? Ornegin:
    Araçta cd girişi var mı?
    Arkadaki ekstra 2 hoparlörün konumlandirmasi nereye yapılmış?
    Muzik kalitesi gercekten etkileyici mı ?
    Vb…

• quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

Stil pakette
    19 jant geliyor.

teşekkürler hocam keşke o egsozlarda olsaydı dün gördüm eski kasadada baya güzeldi :)
  • quote:

quote:

quote:

Stil pakette
    19 jant geliyor.

teşekkürler hocam keşke o egsozlarda olsaydı dün gördüm eski kasadada baya güzeldi :)

Egzozdan calmislar besbelli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

quote:

quote:

Stil pakette
    19 jant geliyor.

Egzozdan calmislar besbelli.

hiç güleceğim yoktu hocam

• cd girişi yok sadece navi lerde varmış
    extra 2 hoparlör arka cam kısmına yerleştirilmiş
    amiyane deyişle kayık hoparlörler, bas onlardan geliyor
    ses kalitesi çok iyi
    ancak subwoofer yok
    buda çocuk arkada uyurken sesi ön tarafa yönlendirdiğimde bas seslerinin kaybolmasına neden oluyor
    ayrıca ön üst taraftaki tweeter larda bose amblemi yok alttaki mid lerde var
    olsa daha şık görünürdü
    birde tanıtımlardaki 6 band grafik ekolayzır yok
    3 band tiz - orta - bas şeklinde var
    buda bence yetersiz
  • TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    bizim araçlarda egzos ucu görünmüyor
    hoş aslında
  • hakanbeyci H kullanıcısına yanıt
    Hakan bey yakit ortalamaniz nedir acaba? Huz sabitleyici 90da iken anlik yakit tuketimi duz yolda ne oluor acaba?
  • quote:

cd girişi yok sadece navi lerde varmış
    ses kalitesi çok iyi
    ancak subwoofer yok
    buda çocuk arkada uyurken sesi ön tarafa yönlendirdiğimde bas seslerinin kaybolmasına neden oluyor
    olsa daha şık görünürdü
    buda bence yetersiz

Bu CD girişi olayı şu an tam bir muamma oldu. Aşağıdaki videoda Türkiye'den bir araba var. Bose sistem yok fakat araçta navigasyon var. Ama araçta CD girişi yok.

http://www.youtube.com/watch?v=4lvrsYTdNbg

Sizden cevap gelene kadar Bose'li araçlarda CD sürücü var zannediyorduk. İşler şimdi biraz karıştı ???

Dediğinize göre arkadaki 2 hoparlörün yerleşimi eski infinity sistemi ile aynı. Bu tip sistemlerde aslında arkadaki 2 hoparlör woofer görevi görüyor ve ses akustiğini sağlamak için bagaj boşluğunu kullanıyor. Çünkü Opel'in resmi kaynaklarında yeni insigna sedanda 2 woofer, station versiyonda ise 1 woofer olarak belirtiyor. Resimlerini paylaşıyorum.

Tanıtımlarda 6 band grafik ekolayzır olduğunu ama araçta 3 band bulunduğunu söylemişsiniz. Ben de baya bir tanıtım videosu izledim ama böyle bir ayar ekranına denk gelmedim. Sonra kitapçığındaki ilgili kısmı buldum. Kitapçık araç full donanım olarak hazırlanmış. Ama orada da böyle bir bilgi göremedim. Acaba bu konuyla ilgili gözden kaçırdığımız bir durum mu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C982B50F -- 1 Aralık 2013; 14:18:47 >

• Benim test ettigim arac da stil paketliydi ama gozume cd girisi carpmadi.

• Öncelikle merhaba
    Ben 2012 model audi a4 kullanıcısıyım ve bu sene babamında onayıyla arabamı değiştireceğim 2 araç arasında kaldım boş paket Jaguar XF 2.0 benzinli ve opel insignia cosmo dizel d sınıfı araçları kullanmayı seviyorum aşırı hız tutkunu değilim(en azından dalağımı kaybettikten sona 180i geçemiyorum) benim için en önemli şeyler güvenlik,konfor haftada yaklaşık 900 km yol yapıyorum.A4 çok isteyerek aldığım bir arabaydı ama 18.000 km de şanzuman arızası verdi bir daha audi almayı düşünmüyorum.Sizlere sormak istediğim insignia da otomatik viteste benzer bir sorun yaşar mıyım ya da başka bir kronik arızası var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakem1909 -- 1 Aralık 2013; 18:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakem1909

Öncelikle merhaba
    Ben 2012 model audi a4 kullanıcısıyım ve bu sene babamında onayıyla arabamı değiştireceğim 2 araç arasında kaldım boş paket Jaguar XF 2.0 benzinli ve opel insignia cosmo dizel d sınıfı araçları kullanmayı seviyorum aşırı hız tutkunu değilim(en azından dalağımı kaybettikten sona 180i geçemiyorum) benim için en önemli şeyler güvenlik,konfor haftada yaklaşık 900 km yol yapıyorum.A4 çok isteyerek aldığım bir arabaydı ama 18.000 km de şanzuman arızası verdi bir daha audi almayı düşünmüyorum.Sizlere sormak istediğim insignia da otomatik viteste benzer bir sorun yaşar mıyım ya da başka bir kronik arızası var mı?

Kardes eger dizel takintin yoksa 1.6 sidi cosmo 170 hp otomatik vites yeni insigniayi test etmeni tavsiye ederim. Soyledigin performansi guvenligi ve de tam otomatik oldugu icin sorunsuzlugu sana saglayacagini dusunuyorum. Motorun sessizligine hayran kalacagina eminim. Fiyat olarak 1.6 sidi cosmo AT 77000 civari alinabliyor. Cosmoya ek Flexiride sasi, sunroof bose ses sistemi, park go paketi, navigasyonda istersende 89000 e inanilmaz dolu bir arac alabilirsin. Dizeller biraz daha gurultulu calisiyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogretmenht -- 1 Aralık 2013; 18:41:13 >

• quote:

Öncelikle merhaba

Bu soru geçende benim de aklıma geldi. Acaba bu active select ne kadar sorunsuz diye. Ciddi sıkıntı yaşayanı görmediğim gibi bu forumda aşağıdaki yorumu yapan arkadaşa denk geldim.

• quote:

quote:

Öncelikle merhaba

Bu soru geçende benim de aklıma geldi. Acaba bu active select ne kadar sorunsuz diye. Ciddi sıkıntı yaşayanı görmediğim gibi bu forumda aşağıdaki yorumu yapan arkadaşa denk geldim.

Cift kavramalilarin hepsinden sorunsuz ve konforlu oldugu kesin.

• Teşekkürler perşembe günü odaktaki siyah insigniayı test edicem henüz dönmediler ama büyük ihtimalle cuma da jaguarı test edicem benzinli dizel pek önemli değil kullanıcı yorumları benim için çok önemli active selectin sorunsuz olmasını sizden öğrenmek önemliydi herkese iyi sürüşler
  • quote:

quote:

cd girişi yok sadece navi lerde varmış
    ses kalitesi çok iyi
    ancak subwoofer yok
    olsa daha şık görünürdü
    buda bence yetersiz

Bu CD girişi olayı şu an tam bir muamma oldu. Aşağıdaki videoda Türkiye'den bir araba var. Bose sistem yok fakat araçta navigasyon var. Ama araçta CD girişi yok.

http://www.youtube.com/watch?v=4lvrsYTdNbg

Sizden cevap gelene kadar Bose'li araçlarda CD sürücü var zannediyorduk. İşler şimdi biraz karıştı ???

Dediğinize göre arkadaki 2 hoparlörün yerleşimi eski infinity sistemi ile aynı. Bu tip sistemlerde aslında arkadaki 2 hoparlör woofer görevi görüyor ve ses akustiğini sağlamak için bagaj boşluğunu kullanıyor. Çünkü Opel'in resmi kaynaklarında yeni insigna sedanda 2 woofer, station versiyonda ise 1 woofer olarak belirtiyor. Resimlerini paylaşıyorum.

Tanıtımlarda 6 band grafik ekolayzır olduğunu ama araçta 3 band bulunduğunu söylemişsiniz. Ben de baya bir tanıtım videosu izledim ama böyle bir ayar ekranına denk gelmedim. Sonra kitapçığındaki ilgili kısmı buldum. Kitapçık araç full donanım olarak hazırlanmış. Ama orada da böyle bir bilgi göremedim. Acaba bu konuyla ilgili gözden kaçırdığımız bir durum mu var?

resmi siteden alıntı

• birde bu var
    konfigurasyon kısmında 9 hoparlör diyor
    yarın arabayı iyice bi inceleceğim
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.