Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
318.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farklı kaynaklarda farklı bilgiler verilmiş, boseden kendilerinin bile haberi yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Farklı kaynaklarda farklı bilgiler verilmiş, boseden kendilerinin bile haberi yok..

zaten showroomlardaki satıcılara adam akıllı bir iki soru sorduğunda %99u apışıyor. Hemen ahmet bey mehmet bey size yardımcı olacak deyip sepetliyorlar o ahmet bey mehmet beyde bi anda alakasız muhabbetlere bağlayıp konuyu karıştırıyor.
  • Tüm camlara film çektirmiştim ama arka camlardakiler koyu olmuş aracın içi görülmüyor ceza yermiyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmurathan -- 2 Aralık 2013; 17:35:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmurathan

Tüm camlara film çektirmiştim ama arka camlardakiler koyu olmuş aracın içi görülmüyor ceza yermiyim acaba

Hocam arka camlar da zaten oldukça koyu duruyor. Orjinal lazer karartmadan dolayı. Simdi kapkara olmuştur o zaman. Dediğiniz gibi polisle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

Orijinalden alıntı: drmurathan

Tüm camlara film çektirmiştim ama arka camlardakiler koyu olmuş aracın içi görülmüyor ceza yermiyim acaba

Hocam arka camlar da zaten oldukça koyu duruyor. Orjinal lazer karartmadan dolayı. Simdi kapkara olmuştur o zaman. Dediğiniz gibi polisle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

bence de camlar çok güzel duruyor. cam filmi görüsü bozuyor. Tek artısı döşemelerin geç solmasını sağlıyor.
  • Hocam peki söktürsek camlar bir zarar görür mü . Isıtınız felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmurathan -- 2 Aralık 2013; 21:37:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92000e insignia alinir mi basligini acan kisi 75000e cosmo at alinabilecegini iddia ediyor. Nisan gibi de 70000e alinabilirmis.?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

92000e insignia alinir mi basligini acan kisi 75000e cosmo at alinabilecegini iddia ediyor. Nisan gibi de 70000e alinabilirmis.?

onlar 50yede alırlar muhtemelen opelde hissesi olan ortaklar olduklaırr için.
  • 75bine araç mı var 3 ay sonra derler, boşver hocam, gelecek nisanda inşallah biz yanılırız da daha çok yeni insignia alan olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

92000e insignia alinir mi basligini acan kisi 75000e cosmo at alinabilecegini iddia ediyor. Nisan gibi de 70000e alinabilirmis.?

onlar 50yede alırlar muhtemelen opelde hissesi olan ortaklar olduklaırr için.

Bence amac insigniayi milletin gozunde degersizlestirmeye calismak. Yeni insignianin yukselisinden korkuyorlar. Eski insignia izerinden yakit muhabbeti yapiyorlar.

• Yapsınlar hocam, bir kısmı galerici onların ekmeğinin peşinde, bir kısmı ergen daha ehliyetleri bile yok. Kimisi kendini tatmin edebilmek için, kimisi paylaşım yapabilmek için yazıyor. Gerçek kullanıcıların yorumları hemen belli oluyor. Teslim alamadım daha teslim alınca güzel bir konu açıp araçla ilgili her şeyi paylaşacağım.
  • quote:

Yapsınlar hocam, bir kısmı galerici onların ekmeğinin peşinde, bir kısmı ergen daha ehliyetleri bile yok. Kimisi kendini tatmin edebilmek için, kimisi paylaşım yapabilmek için yazıyor. Gerçek kullanıcıların yorumları hemen belli oluyor. Teslim alamadım daha teslim alınca güzel bir konu açıp araçla ilgili her şeyi paylaşacağım.

Siz opsiyonsuz cosmo at almıştınız degil mı?

• quote:

Yapsınlar hocam, bir kısmı galerici onların ekmeğinin peşinde, bir kısmı ergen daha ehliyetleri bile yok. Kimisi kendini tatmin edebilmek için, kimisi paylaşım yapabilmek için yazıyor. Gerçek kullanıcıların yorumları hemen belli oluyor. Teslim alamadım daha teslim alınca güzel bir konu açıp araçla ilgili her şeyi paylaşacağım.

Ben de cuma yada cumartesi teslim alırım insaallah. Siz hangi donanim i hangi fiyata almistiniz.? Ve ne zaman geliyor araba.

• quote:

Evet, özel durumlardan dolayı ancak 16'sında ödeme geçebiliyorum. 16'sına hazır olacak dediler, yani bankalar batmazsa 16'sında bende olur.
  • quote:

quote:

Evet, özel durumlardan dolayı ancak 16'sında ödeme geçebiliyorum. 16'sına hazır olacak dediler, yani bankalar batmazsa 16'sında bende olur.

15 gun daha sabretseniz bir vergiden kurtulursunuz.

• Şu an idareten bindiğim araç şehir içi tempolu kullanımda 15lt/100km dizel tüketiyor. 15 gün erken geç fark etmiyor, ben de kendimi ocakta hemen 2 yaşında olacak, 2015 ocakta 3 yaşında olacak. Vergisi çabuk düşecek diye avutuyorum
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun. Cosmo nun opsiyonsuz hali bile cok iyi. Bir cok modelin en dolu hali bile bu cihaza yaklaşamıyor.
    Opsiyonlarin bircogu ise benim gibi yıllardır corsaya binen insanlar icin cok ekstra. Audi seviyesinde özellikler var. Bulunduğu sınıfa fazla yani o kadar diyim :)
    O opsiyonlari insan bilmese keske bu araçta bu da olsaymış demezsin belki de :)

• makyaj geldiğine göre kasa değişimi 3 yıl sonra yani 2016 gibi olacaktır en geç. 2015 diyenler var. İşte bu da beni biraz düşündürüyor. Araba almak çok zor iş arkadaş. Yeni kasa değiştirmiş bir araba alıp en az 6 sene kafa rahat olmak da var. Ne dersiniz Insignia'da kasa değişimi radikal olur mu? Opelin bu konudaki politikası nasıl olur sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeHoroz

makyaj geldiğine göre kasa değişimi 3 yıl sonra yani 2016 gibi olacaktır en geç. 2015 diyenler var. İşte bu da beni biraz düşündürüyor. Araba almak çok zor iş arkadaş. Yeni kasa değiştirmiş bir araba alıp en az 6 sene kafa rahat olmak da var. Ne dersiniz Insignia'da kasa değişimi radikal olur mu? Opelin bu konudaki politikası nasıl olur sizce ?

Bana kalırsa 2015 Te olması imkansız. Bu araçta zaten 2700 parça değişti. Bircok firmanın yesyeni araçta yapamadigi degisimi bu araçta yaptı adamlar. Konsol ve gösterge panelinden bahsediyorum. Bir de Opel de araçların kasa degisimlerinde cok ciddi değiştiğini göz önüne alırsak önümüzdeki 3 yıl icinde kasa degisimi zor geliyor bana.

• Opel motor ar-gesi üzerine yatırımlarını yoğunlaştırmış durumda, yeni insignia yeni kasa gibi oldu, eski kasanın sorunlarını da halledip makyajlayıp piyasaya sürdüler. 2017'den önce bizim araçlarda devasa pazarlama sorunları çıkmadığı sürece kasa değişimi bence zor hatta piyasaya yeni modeller çıkartmayı planlıyorlarsa 2018'i bile bulabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.