Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BF033

1.6 cosmo at aracı bugün test etme imkanı buldum, gücü ne eksik ne fazla. Bu kasaya anca yetiyor, konfor ve sessizlik anlamında çok memnun kaldım, şanzıman hakkında aklımda her hangi bir soru işareti kalmadı, gayet düzgün çalışıyor. Opsiyonların fiyatları çok yüksek, bir de beyazı yokmuş, gelirse arayacak oldular bakalım. Araçtan beklentim ne ise onu karşıladı, yüksek hızlara doğru biraz isteksizdi o da kullandıkça biraz daha toparlar gibime geldi. Test sürüşüne çıkmanızı tavsiye ediyorum.

Adana onatcada beyaz sunrooflu manuel var. Son otomatik sunrooflu beyazi arpelden ben aldim. Kara borsa mi oldu ne oldu araba. Bir de sizce 2014 model yili fiyat cok artar mi sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatın artacagini ben dusunmuyorum. yoksa satamazlar. en azindan ben ocakta siparişini vermeyi dusundugum cosmodan vazgecerim

• en fazla 1-2 bin lira artar diye umuyorum. daha fazla artarsa insanlar premium sınıfı araçları düşünmeye başlar. erzurum bayisi euro artışı haricinde artmayacağını söyledi. aslına bakarsanız siparişi ocakta vermemin sebebi zam gelebileceği korkusundan. çünkü opsiyinel bir araç alacağım ve gelmesi 2-3 ayı bulur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinali61

en fazla 1-2 bin lira artar diye umuyorum. daha fazla artarsa insanlar premium sınıfı araçları düşünmeye başlar. erzurum bayisi euro artışı haricinde artmayacağını söyledi. aslına bakarsanız siparişi ocakta vermemin sebebi zam gelebileceği korkusundan. çünkü opsiyinel bir araç alacağım ve gelmesi 2-3 ayı bulur diye düşünüyorum.

Bana c180 nin yeni insigniadan artilarini sayar misiniz? Eger bir mercedes bir kangooyu citan diye satiyorsa benim gozumde imaji bitmistir. E sinifi almadiktan sonra d sinifinda 3 serisi ve c serisi o paralari kesinlikle hak etmiyor. Borusana gidim su 3 serisini inceleyeyim dedim bir de bakdim benim eski focustaki simsiyah bir el freni. Demek insan 110000 tleyi bu el freni ve bu basit ic tasarim icin veriyor dedim ciktim. Bana gore bir passat 3 serisinden konforlu kullananlara sorun. Ve yeni insignia da aynen oyle. Bu cosmoya bmw amblemini yapistir 120000 e sat:)

• sıfır araçta otomatik almayı bir ihtimal düşünürüm, ama 2. el otomatik şanzımanı bedeva verseniz almam,heleki yüksek performanslı araçlarda asla düşünmem,çünkü insignia OPC olsun diğer yarış arabaları olsun genelde manuel şanzıman kullanırlar,performansını etkilemesin çekişten düşmesin diye,benim arkadaş 2. el otomatik araç aldı,aldığına pişman oldu,satın alırken heryerini kontrol ettirdi,şanzımanında bi problem yoktu ama arkadaşım alınca problem yapacağı tuttu,6-7 bin tl masraf yapıp komple şanzımanı indirdiler,ozaman anladımki otomatik şanzımanın tamiratıda çok zor oluyormuş,manueli sordum,onun sistemi basit olduğunu herhangi bi problede kolayca halledilebildiğini hatta hiç problem yaşanmadığını ustadan öğredim.

bikaç arkadaş bu formda manuel insignia kullanıp sol ayağımdan vazgeçemem diye saçma sapan yorumlar yapmış,hele biri şahin mi kullanıyomda manuel alacağım gibilerden bişiler söylemiş,alakasız yorumlar yapılıyo insignia formunda dolanmanızı tafsiye etmem.

Gerek çevrem olsun gerekse dolaştığım insignia formalarında hep otomatik şanzıman alanlar var,manuel alanlar çok çok nadir,burdan anlaşılıyorki 2. el manuel şanzımanlı makyajlı insignia bulmakta zorlanıcaz gibi,haberiniz olsun 2. el manuel insignia satacak olan arkadaş varsa burdan mesaj atsın arada bakarım.4 gün önce falan 2. el otomatik satıyolardı sahibinden .com da

2014 e kadar bayi alış fiyatının 1.000 1.500 tl eksik fiyatıyla 2. el manuel alırım,yani 78bin tl ye alınan manueli 76.500 gibi alırım,bu araca değer arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antilojik -- 25 Kasım 2013; 22:41:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antilojik

sıfır araçta otomatik almayı bir ihtimal düşünürüm, ama 2. el otomatik şanzımanı bedeva verseniz almam,heleki yüksek performanslı araçlarda asla düşünmem,çünkü insignia OPC olsun diğer yarış arabaları olsun genelde manuel şanzıman kullanırlar,performansını etkilemesin çekişten düşmesin diye,benim arkadaş 2. el otomatik araç aldı,aldığına pişman oldu,satın alırken heryerini kontrol ettirdi,şanzımanında bi problem yoktu ama arkadaşım alınca problem yapacağı tuttu,6-7 bin tl masraf yapıp komple şanzımanı indirdiler,ozaman anladımki otomatik şanzımanın tamiratıda çok zor oluyormuş,manueli sordum,onun sistemi basit olduğunu herhangi bi problede kolayca halledilebildiğini hatta hiç problem yaşanmadığını ustadan öğredim.

bikaç arkadaş bu formda manuel insignia kullanıp sol ayağımdan vazgeçemem diye saçma sapan yorumlar yapmış,hele biri şahin mi kullanıyomda manuel alacağım gibilerden bişiler söylemiş,alakasız yorumlar yapılıyo insignia formunda dolanmanızı tafsiye etmem.

Gerek çevrem olsun gerekse dolaştığım insignia formalarında hep otomatik şanzıman alanlar var,manuel alanlar çok çok nadir,burdan anlaşılıyorki 2. el manuel şanzımanlı makyajlı insignia bulmakta zorlanıcaz gibi,haberiniz olsun 2. el manuel insignia satacak olan arkadaş varsa burdan mesaj atsın arada bakarım.4 gün önce falan 2. el otomatik satıyolardı sahibinden .com da

2014 e kadar bayi alış fiyatının 1.000 1.500 tl eksik fiyatıyla 2. el manuel alırım,yani 78bin tl ye alınan manueli 76.500 gibi alırım,bu araca değer arkadaş...

Herkes otomatik aliyorsa demek ki aklin yolu bir.

• benimde dikkatimi şu çekiyor, bu konuya yazmak için foruma yeni üye olanlar
  • Forumda acayip yorumlar var insan şaşıp kalıyor. Küfürbazı, maganda ve en son ikinci elci uyanıklık. Araç yeni çıkmış alan eğer olmayacak işler başına gelmezse 1-2 lt fazla yakıyor diye satmaz. Tabi birde 1-2 binlira eksik diye ikinci el alınmaz. Bildiginiz gibi ikinci el araç alım kredi maliyetleri yüksek 30-40 bin arası kredide 1000 liradan fazla oynar. Alanlara hayırlı olsun. Lütfen teknik bilgi, deneyim varsa bilgi paylaşalım. Yoksa sadece okumakla yetinelim.
    Herkeze iyi forumlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerv

Forumda acayip yorumlar var insan şaşıp kalıyor. Küfürbazı, maganda ve en son ikinci elci uyanıklık. Araç yeni çıkmış alan eğer olmayacak işler başına gelmezse 1-2 lt fazla yakıyor diye satmaz. Tabi birde 1-2 binlira eksik diye ikinci el alınmaz. Bildiginiz gibi ikinci el araç alım kredi maliyetleri yüksek 30-40 bin arası kredide 1000 liradan fazla oynar. Alanlara hayırlı olsun. Lütfen teknik bilgi, deneyim varsa bilgi paylaşalım. Yoksa sadece okumakla yetinelim.
    Herkeze iyi forumlar

gercekten de bu manuelci gibi gorunenler hep yeni uyelik alip durmadan mesaj atiyorlar. Sanirim amac milletin kafasini karistirmak. Biz de bazen yutuyoruz. Yeni insignia bence f/p olarak su an d segmentinin en iyisi. 73000e otomatik edition elegance alinabiliyorsa gidip c sinifi corollaya 67000 verilir mi?

• Raht olun alın otomatiği bakın keyfinize.Bmw 3 serisi iel kıyaslamayın.Bu araç bence hakikaten şu an bu paraya alınabilecek en donanımlı araç.
  • Arabamın üzerine satılık yazdım. Son ve yeni tartışma konusu olarak yeni insigniada renk seçimi; beyaz ve siyah istemiyorum. Geriye ne kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Arabamın üzerine satılık yazdım. Son ve yeni tartışma konusu olarak yeni insigniada renk seçimi; beyaz ve siyah istemiyorum. Geriye ne kaldı

Bu araca koyu renkler yakisiyor bence ama siyah bakimi ekstra zor. Ben asteroid gri alacaktim vaz gecmeseydim bakmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • d sınıfı bir aracın manuel olmasını düşünemiyorum açıkçası. insignianın otomatiği sarsıntısız ve sorunsuz bir otomatik. muadili accord ve avensis olabilir ancak ama onların da 2000 atmosferik motor dezavantajı var. Premiumlar dışında bu fiyata , bu segmentte , bu yakıt tüketiminde , bu performansta , bu otomatik sorunsuzluğunda sadece Insignia var. otomatik şanzımanlar biraz fazla yaktırır zaten. Insigniada belki 170 ps gücü kontrol etmekte faydası olacağından totalde çok farketmeyebilir. VW sorunlu DSG için 10bin tl fark isterken 3bin tl fark ile sorunsuz bir otomatik alınır mı , bence alınmalı. Hele hele şehir içi yoğun kullanılacaksa. İnsanlar şu anda İnsignia konusunda temkinli biraz. Çok kalabalık bir yerde çalışıyorum , çok kişi düşünüyor almayı , biri alıp memnun kalsa patır kütür dökülürler sanırım. Ama fiyatlar zaten yüksek geliyorken bir de zam gelirse Insignia için dramatik olur bence.

• Kıymetli arkadaşlar bayağdır takip ediyorum sayfayı Ama görüyorum ki sürekli birbirinizi rencide ediyorsunuz. ben 2009 yılında ilk insignia 1.6 180 alanlardanım aracıma tam 4 yıl bindim memnundumda taaki kaza yapana kadar adana da yaşıyorum real kavşağını bilir adanadaki hemşerilerimiz shel petrol var orada ışıklarda beklerken yarış yapan biri geldi arkadan 120 km hızla vurdu ALLAH'ıma şükürler olsun kimseye birşey olmadı bizim aracın arka tampon gitti tabiki. lakin bmw Pert oldu. Bizde aracı sattık. neyse fazla uzatmayayım ben aracımda çok memnundum halende almak istiyorum ama mağlumunuz 2. el piyasası insigniada berbat durumdao yüzden biraz tereddütlerim var. Şuan bütçe bakımındanda kendimi zorlamak istemiyorum ama nasip.
    alırken
    1. bunu kesinlikle unutmayın. yok yeni motor yok 1 lt az yakıyor piyasası düşmez demeyin bu bir realite aldığınızda satarken zarar edeceksiniz.
    2. aracı uzun yoldada çok kullandım şehir içindede kullandım;
    uzun yolda 100-120 km hıza sabitlediğimde en düşük 8.5 yakıt tüketti
    şehir içinde pek 10 lt aşağı düşüremedim bastığın zaman resmen şaha kalkar eskilerin dediği gibi aslana yediği sorulmaz yediği kadarda sonuna kadar hakeden bir araçtır.
    yeni araç alacaklara tavsiyem fren diskleri bizim aldığımız zaman sorunluydu bayilerle bunu görüşün gerçi biz ücretsiz değiştirdik zamanında firma hatasını kabul etmişti bir çok araçtada meydana gelmişti bu sorun. disklerde derin çizilmeler olmuştu 10.000 km gelmeden.
    Gücünüz yetiyorsa muhakkak sunroof alın nacizane tavsiyem araç bam başka duruyor.
    aracı almış olan arkadaşlar ALLAH Utadırmasın ALLAH Kaza bela vermesin kimseye. kredi ile alacak arkadaşlara da ödeme kolaylığı diliyorum.

• Yaklaşık 10 senedir Opel Corsa kullanıyorum. İlk aracımdı ve 2004 yılında sıfır aldım. Allaha şükür bugüne kadar bizi hiç üzmedi. Araç 1.4 twinport 90 bg benzinli. Bu aracın şehir içi kitabı değeri 7.9 dur. Bunları Opel'in araçları kitabı değerlerle ne kadar örtüşür sorusuna belki bir cevap olabilir diye yazıyorum.

Testi Erzurum'da yaptım. Ortalama sıcaklık 5-10 derece arası değişik. Depoyu tabanca atana kadar doldurttum ve sadece şehir içinde olmak üzere 100 km yaptım. Çok dikkatli ve nazik kullandım. Sonra gittim yine aynı şekilde doldurrtum. Tam 6,9 lt benzin aldı. Yalan yok. Bu sefer aracı her seferinde hem duruşta sert fren hem de kalkışta yüksek devirlerle ciddi anlamda sıkıştırarak 100 km kullandım. Ama devamlı gaza bastım. Bu seferde 10,4 lt gibi bir yakıt aldım.

Sonuç olarak çok dikkatli kullanarak şehir içi verisinin 1 lt altına düşerken, ciddi sıkıştırarak kullanımda da 2,5 lt üzerine rahatlıkla çıkabildim. Opellerde yakıt mantığı az çok bu şekilde.

Gelelim yeni insigniaya. Bu Opel babamızın firması değil. Araç başına kar da almıyoruz. Ne gözlemlediysel onu yazıyoruz. Geçen CMT günü test ettik. Bizim testler biraz limitlerde gezindiği için satış temsilcisini zora sokmamak için şehir ve bayii belirtmek istemiyorum. Ben 1.85 85 kg bir adamım. Kardeşim ve yeğenlerle beraber satış temsilcisi ile toplam 5 kişi bindik. Yan yana dursak fizikler acayip benzer. Yani araçta ortalama 430 kg yolcu var. Otobanda ve şehir içi git gel toplam min 35 km falan yol yaptık. Buradaki testler çok cömert :) Neyse aracı denemek için tabiri caizse hayvan gibi bastım. Aracın ortalaması 12.7 çıktı. Şimdi kendim bu durumları gördüğüm ve yaşadığım için bu araçla ilgili abartılı ve desteksiz yakıt ortalamalarına hiç inanmıyorum.

Dün gece 2008 bir önceki kasa BMW 520D ye bindim. Şaşırarak söylüyorum insignianın içindeki yol, motor ve rüzgar izolasyonu bir tık daha iyiyiydi. O araçla da 110-120 falan yaptık. tabii yeni 520 illa ki çok iyidir. Binmedim ama öyledir. Ona lafım yok.

Test resimlerinden birkaç kareyi paylaşmak istedim. Direksiyondaki benim.

Bir de 190 ile giderken araba 4000 devir bile olmadı. Active selecte .ok atan arkadaslar bir daha düşünsün derim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metomurti -- 26 Kasım 2013; 11:12:47 >

• metomurti M kullanıcısına yanıt
    sürekli yüksek devirde mi kullandınız. peki normal kullansanız 3 kişi olsa ne olurdu yakıt tüketimi?
  • arkadaşlar yeni standard cosmo insignianın yol bilgisayarı menüsünde gezinti modu ve spor mod diye iki mod vardı. bu modlar sadece ekran ayarlarıyla mı ilgili? yoksa direksiyon sertliğiyle mi ilgili? araçta flexi şasi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

arkadaşlar yeni standard cosmo insignianın yol bilgisayarı menüsünde gezinti modu ve spor mod diye iki mod vardı. bu modlar sadece ekran ayarlarıyla mı ilgili? yoksa direksiyon sertliğiyle mi ilgili? araçta flexi şasi yok.

valla banada onu gösterdi ama direksiyon sertleşiyor demedi satış temsilcisi . sadece gösterge analog veya dijital oluyor
  • connectgücü kullanıcısına yanıt
    kardeş yakıt ne durumda:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

kardeş yakıt ne durumda:)

Aslan yatıyor , çalışıyorum Connectleyim onu soracak olursan 8 litrelerde geziyor
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.