Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Abiş

78.000 TL manuel ,otomatiği hoşuma gitmeti,vites geçişlerini çok belli etmişti,bana mı öyle geldi bilmiyorum,zaten manueli daha az benzin yakıyo

Öncelikle hayırlı olsun fakat, moralinizi bozmak istemem ama, bana samsun reis oto direkt masaya dahi oturmadan manuel cosmo için 76,000 tl fiyat verdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

78.000 TL manuel ,otomatiği hoşuma gitmeti,vites geçişlerini çok belli etmişti,bana mı öyle geldi bilmiyorum,zaten manueli daha az benzin yakıyo

Yapmayın hocam :( Bu revize edilmiş active select şu anda vitesleri CVT şanzuman gibi değiştiriyor neredeyse. Vites geçişleri pürüzsüz bence.

Benim şu an kullandığım araçta tam otomatik şanzıman, mukayese ettiğim zaman gerçekten opelin otomatik vitesi de bana pürüzsüz geldi diyebilirim.. Dsg şanzımana göre nasıldır bilmem, vw hiç kullanmadım.. Ama insignia nın vites geçişleri gayet güzeldi... Çift kavramalı sanırım.. Yada değil tam bilmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

1 hafta oldu.manuele çektiğin zaman kaçtaysa anlaşolıyor ama otomatikteyken sadece d konumunu gosteriyor diye anımsıyorum ama yarın bakıp soylerim.ben daha once astra turbo at kullanıyordum ondada belli olmuyordu geçişler.ama bu kesinlikle daha hızlı ve gaz tepkileri çok iyi.

Evet vites D konumunda iken sadece D yazar, Manuel e aldığınız zaman hangi viteste olduğunu gösterir.. Ben aslında şunu merak ediyorum, Araç otomatikte iken tam gaz yaptığınızda 6200 d/d kadar vuruyor sanırım.. Manuelde iken vites değiştirmeden yüklendiğimizde motor koruma adına araç yine otmatik olarak vites yükseltiyormu acaba... Birde teknik verilerde otm 0-100 için 9,9 sn ve 10,4 sn ye demiş.. 10,4 saniye hangi koşulda.. Sırf yakıt sarfiyatı ve araç ivmelenmesindeki fark yüzünden bence manuel alınmalı... 0-100 9,2 sn. yakıtda 2 lt fark var zaten.. Otomatik şehir içi ne kadarda kassanız en az 11 lt yakar ki.. Hele ben 12-13 litreleri görürüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: axiprens

quote:

Öncelikle hayırlı olsun fakat, moralinizi bozmak istemem ama, bana samsun reis oto direkt masaya dahi oturmadan manuel cosmo için 76,000 tl fiyat verdi..

yok hocam niye moralim bozulsunki,daha fazla indirim yapmadılar,allah böle kısmet etmiş napak :D

sonuçta 2 yıldır hayalini kurduğum aracı aldım,bugüne kısmetmiş,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

1 hafta oldu.manuele çektiğin zaman kaçtaysa anlaşolıyor ama otomatikteyken sadece d konumunu gosteriyor diye anımsıyorum ama yarın bakıp soylerim.ben daha once astra turbo at kullanıyordum ondada belli olmuyordu geçişler.ama bu kesinlikle daha hızlı ve gaz tepkileri çok iyi.

Evet vites D konumunda iken sadece D yazar, Manuel e aldığınız zaman hangi viteste olduğunu gösterir.. Ben aslında şunu merak ediyorum, Araç otomatikte iken tam gaz yaptığınızda 6200 d/d kadar vuruyor sanırım.. Manuelde iken vites değiştirmeden yüklendiğimizde motor koruma adına araç yine otmatik olarak vites yükseltiyormu acaba... Birde teknik verilerde otm 0-100 için 9,9 sn ve 10,4 sn ye demiş.. 10,4 saniye hangi koşulda.. Sırf yakıt sarfiyatı ve araç ivmelenmesindeki fark yüzünden bence manuel alınmalı... 0-100 9,2 sn. yakıtda 2 lt fark var zaten.. Otomatik şehir içi ne kadarda kassanız en az 11 lt yakar ki.. Hele ben 12-13 litreleri görürüm..

10,4 SW araclar icin. Sedanlar9.9 cunku swler daha agir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşağıdaki linkteki videolar çok iyi. Arkadaşımız güzel bir inceleme yapmış.

http://www.youtube.com/user/nuriozen1/videos
  • quote:

quote:

quote:

yok hocam niye moralim bozulsunki,daha fazla indirim yapmadılar,allah böle kısmet etmiş napak :D

sonuçta 2 yıldır hayalini kurduğum aracı aldım,bugüne kısmetmiş,

hayırlı olsun kardeş , böyle bir araba aldıysan artık öyle 2ye 3e bakmayacaksın tadını çıkaracaksın Yarın biri çıkar başka fiyat söyler , sonu yok bunun. Allah kazadan beladan korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeHoroz -- 7 Kasım 2013; 23:08:39 >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın, çok soru soruyorum fakat bir şey daha var merak ettiğim.. Bu araçta opsiyon olarak bile hafızalı sürücü koltuğu yok sanırım, Yani bu aracı kendi kullandığım araçla kıyaslıyorum aslında, bir alt sınıf olmasına ragmen benim aracımda dahi hafızalı sürücü koltuğu var.. Satış temsilci hafızalı sürücü koltuğu opsiyon olarak sunuluyor dedi ama ben göremedim...

Teknik özellikler broşürünü aldanmayın :) 2 hafızalı sürücü koltuğu var. Onu da gözlerimle gördüm :)

Cosmoda standartmı.. Bende bugün kullandım ama farketmedim... Yaw kardeşim aracı tanıdan arkadaşlarda bilmiyorlarki arabayı.. Nasıl tanıtacaklarsa .. Şu anlık tüketim sıfırlayalım diyorum.. Haaaa o nasıldı yaa unuttum diyor hatun...

Ülkemizdeki satış temsilcilerinin çoğunluğunun durumu maalesef. İstisnalar var tabii ki, onları ayırıyorum...

• ARAÇTA GAZA BASTIKÇA ÇIKAN ISLIK SESİ ÇOK GÜZEL.ASTRADA BU YOKTU.
  • bugün deneme sürüşü yaptım 1.6 otomatik cosmo. çok hoşuma gitti. astra cosmo düşünüyodum ama insignia şu an ağır basıyo babamı kandırdım gibi onunda hoşuna gitti sanırım. inşallah olacak gibi.

beyaz otomatik cosmo, ekstra bi donanımı yok 78bin lira fiyat verdiler bunun daha altına bırakan bayii varmıdır arkadaşlar? en son kaça oluyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

bugün deneme sürüşü yaptım 1.6 otomatik cosmo. çok hoşuma gitti. astra cosmo düşünüyodum ama insignia şu an ağır basıyo babamı kandırdım gibi onunda hoşuna gitti sanırım. inşallah olacak gibi.

beyaz otomatik cosmo, ekstra bi donanımı yok 78bin lira fiyat verdiler bunun daha altına bırakan bayii varmıdır arkadaşlar? en son kaça oluyor acaba?

İyi fiyat almışsınız. Bayiyi bizimle de paylaşır mısınız?
  • quote:

quote:

bugün deneme sürüşü yaptım 1.6 otomatik cosmo. çok hoşuma gitti. astra cosmo düşünüyodum ama insignia şu an ağır basıyo babamı kandırdım gibi onunda hoşuna gitti sanırım. inşallah olacak gibi.

İyi fiyat almışsınız. Bayiyi bizimle de paylaşır mısınız?

İzmir egem dostum

• Masraflar dahilim hariçmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerv

Masraflar dahilim hariçmi

plaka ve sigorta masrafları dahil
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    en iyi fiyatı siz almışşınız takip ettiğim kadarı ile.
  • quote:

yuuhhh ,sırf sizin bu ucuz söylemlerinizi karartmak için türkiye geneli bayi fiyat araştırması yaptım ,otomatiği en son 80.500bin tl ye,manueli 78 e bırakıyorlar,şu palavraları atmayı bırakın,ete uzanamıyonuz madem bide mundar diyonuz,nerde görülmüş indirimli fiyat üzerinde 6 bin tl inmesi,peki ozaman ben de bi fiyat söleyim otomatiği 75 bine,manueli 74 bine indirdiler,yalan sölemesi bukadar basit....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 8 Kasım 2013; 18:13:06 >

• birde inanıyonuz,adamlar cosmaya 90 bin tl demiş, anahtar teslim 80.650 bin tl , tamam bunu anladık opelin herseki olayı bu,birazda iskonto yaparlar eder size 79-78 bin tl,zaten başkada inmezler,tanıdık varsa 77 bine en son yaparlar,adam bırak manueli .otomatiği 78 bine imkanı yok vermez.birde diyoki masraflar dahil,tövbee estafur,10 -11 yaşındaki bebelerin söylemleri bunlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 8 Kasım 2013; 18:18:19 >
  • Genç arkadaş çokda bebe değil haksızlık etmeyelim. Yalnız şündan eminim 1.6 SIDI Cosmo otomatik aracı 78.500 ve 79000'e alan arkadaşlar olmuş. Ancak 78.000 bayi zararına satmış olmalı. Güvendiğim bir satıcı bayiye maliyetinin 78200 olduğunu söylemişti. Ancak bu bayi indirimi böyle devam etmez, özellikle Cosmo otomatik isteyen çokmuş. Benim bildiği bunlar.
  • Şimdi bunlara Tüpte takılmaz napacaz bilmem

• Atın doru ise samanla beslenmez. Koyacan benziniki şahlansın.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.