Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 15 GÜN ONCE ÜLKEMİZE GELEN ARABAYA ŞİMDİDEN LEKE SÜRMEYE BAŞLADILAR YOK COSMO AT Yİ 75 VERDİLER 78 E VERDİLER YOK OPSİYONLARDA YÜZDE ELLİ İNDİRİM YAPTILAR.BUNLAR HEP KEDİNİN UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DEMESİDİR.YENİ İNSİGNİA PARASINI SONUNA KADAR HAKEDİYOR.ÇAKMA VW OLAN SEAT LEONLARIN TOLEDOLARIN 50 60 ETTİĞİ BİR ORTAMDA OPELE LEKE SÜRÜYORLAR.AĞABABASI TOLEDO OLAN MARKA AYDA 4 KEZ ZAM YAPARKEN SES YOK YENİ LANSMANI YAPILAN ARABAYA HERKES PAHALI DİYOR NEYE GORE PAHALI ANLAMADIM EN AZINDAN VW GRUBU GİBİ HAFTADA BİR ZAM YAPIP 4 AY BEKLETMİYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

hiçbir bayi insigniayı 78 e veremez.
    cosmoda koltuk ısıtma varmı?

Edit: birde şu an satılan araçlar 2013 mü yoksa 2014 model olarakmı geçiyor? sanırım 2013 dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 9 Kasım 2013; 21:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

ARKADAŞLAR 15 GÜN ONCE ÜLKEMİZE GELEN ARABAYA ŞİMDİDEN LEKE SÜRMEYE BAŞLADILAR YOK COSMO AT Yİ 75 VERDİLER 78 E VERDİLER YOK OPSİYONLARDA YÜZDE ELLİ İNDİRİM YAPTILAR.BUNLAR HEP KEDİNİN UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DEMESİDİR.YENİ İNSİGNİA PARASINI SONUNA KADAR HAKEDİYOR.ÇAKMA VW OLAN SEAT LEONLARIN TOLEDOLARIN 50 60 ETTİĞİ BİR ORTAMDA OPELE LEKE SÜRÜYORLAR.AĞABABASI TOLEDO OLAN MARKA AYDA 4 KEZ ZAM YAPARKEN SES YOK YENİ LANSMANI YAPILAN ARABAYA HERKES PAHALI DİYOR NEYE GORE PAHALI ANLAMADIM EN AZINDAN VW GRUBU GİBİ HAFTADA BİR ZAM YAPIP 4 AY BEKLETMİYOR.

durduk yere neden böyle polemik yaratacak şeyler yazıyorsunuz anlamadım

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    SÜRÜCÜ YOLCU ELEKTRİKLİ AMA KOLTUK ISITMAYA BAKMADIM OLMAYABİLİR BELKİ.MODEL 2013 OLARAK GEÇİYOR.31 ARALIKTA BİLE ALSAN 2013 OLUYOR SON 2 3 YILDIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

cosmoda koltuk ısıtma varmı?

Edit: birde şu an satılan araçlar 2013 mü yoksa 2014 model olarakmı geçiyor? sanırım 2013 dimi

Cosmo'da standart olarak yok. Kış paketini alınca geliyor. Ön iki koltuk ısıtma, ısıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı silecek suyu pakete dahil. 500 TL fiyatı var. Leon'da bile bu pakedin 1200 TL olduğu düşünüldüğünde (ondan ısıtmalı direksiyon simidi bile yok), bu fiyat gerçekten çok iyi.
  • burada seviyesiz cevap veren arkadaşlarla gereksiz yere muhatap olacak değilim. bir fiyatı söylüyorsak yalan söylemiyoruz demektir.

ne yazmışım

adam 78 e bıraktı.

sayın xxx çıkmış oradan yok imkansız o fiyat.

ne yazmışım ?

adam sunroofu 2000 tl ye indirdi.

sayın yyy zaten 2100. almayacağınızı anlamış o yüzden yazmış.

tanımadığınız insanlar hakkında ne derece saygısız ve seviyesiz tutumlar bunlar.

gelişinin 78.250 olduğunu iddaa etmişiniz. tama bakın buna saygı duyarak ve aynı saygı çerçevesinde diyorum size

sizce opel 3-4 bin tl kar ile araç satar mı ? size göre mantıklıysa haklısınız demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogoank -- 9 Kasım 2013; 23:34:20 >
  • ellerinde araç sadece cosmo 1.6 var. 2 adet var demişti. fakat belirttiğim gibi ops eklendiği zaman en az 2 ay bekleme süresi veriyor ve net fiyat vermiyor. elinde olan araç için fiyat verdi.
  • bir hafta önce aldım
    cosmo + stil paket
    bir önceki arabam toyota auris MM elegance idi
    ondan önceki honda civic 1,6 vtec idi
    motor şanzıman ilişkisi mükemmel
    sürüş zevki on numara
    kalite yeterli
    bende almadan önce passat mı bu mu diye çok düşündüm araştırdım
    hem yakıt ekonomisi hem de ikinci el olarak passat dedi millet
    tabi ki audi, mercedes değil ama
    bu fiyata alınabilecek en iyi araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbeyci

bir hafta önce aldım
    cosmo + stil paket
    sürüş zevki on numara
    kalite yeterli

hocam ne kadara geldi araç acaba stil paketi ile birlikte? sanırım otomatik vites aracınız?

birde bu stil paketi neleri içeriyor. şu an sanırım opelin sitesinde bu paketlerin içeriği yazmıyor yada ben göremedim. paket içeriklerinin bulunduğu bi link falan varsa iyi olur aslında bildiğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

bir hafta önce aldım
    cosmo + stil paket
    sürüş zevki on numara
    kalite yeterli

hocam ne kadara geldi araç acaba stil paketi ile birlikte? sanırım otomatik vites aracınız?

birde bu stil paketi neleri içeriyor. şu an sanırım opelin sitesinde bu paketlerin içeriği yazmıyor yada ben göremedim. paket içeriklerinin bulunduğu bi link falan varsa iyi olur aslında bildiğiniz

Alıntıları Göster
    [

cosmo otomatik 79500
    stil paket 4500
    ama ben pazarlık etmeyi sevmem ve bilmem
    stil pakette elektrikli ısıtmalı deri koltuklar, bose ses sistemi, 19 jant ve metalik boya geldi
    paket içeriklerini bayiden temin etmiştim
    araçlar izmire geliyormuş
    ilk gelenlerde fazla opsiyonlu yok
    sen kendin belirlemek istersen maks 90 gün diyorlar
    aslında paket fiyatları çok uygun ama 2014 e sarkarsa fiyat değişebilir diye ve sabırsız olduğum için beklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbeyci -- 10 Kasım 2013; 1:10:57 >

• hakanbeyci H kullanıcısına yanıt
    cevap için çok teşekkür ederim. hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

bu arada başka bi konuda @burakay27 isimli arkadaş donanım içeriklerini ve fiyatlarını paylaşmış bu konuda da olması açısından ekliyorum burayada.

quote:

Donanım Paketleri (Yalnızca Cosmo 1.6 modelleri için)

Stil Paketi : 4.500TL (19 Alaşımlı Jant, Ergonomik deri koltuklar, 9 hoparlörlü Bose ses sistemi)
    Sunroof : 2.105TL
    Ergonomik Spor Deri Koltuklar : 4.000TL
    Premium Deri Koltuklar (Brandy) : 9.000TL
    Flexride Şasi Sistemi : 2.500TL (Hıza ve sürüşe duyarlı direksiyon ve gaz pedalı, sürekli süspansiyon kontrolü, normal spor tour olmak üzere kişiselleştirilebilir 3 farklı sürüş modu, renk değiştiren gösterge paneli)
    Navigasyon Paketi : 3.500TL (Navi900 intellilink sistemi, 8 inç. renkli dokunmatik ekran, 7 adet hoparlör, 2 adet USB bağlantısı, SD kart okuyucu ve bluetooth)
    Bose Ses Sistemi : 1.500TL (Dijital ses işlemcisi, 9 adet premium hoparlör)
    Park ve Go Paketi : 3.000TL (Geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi, şerit değiştirme ikazı ve akan trafik uyarı sistemi)
    Çevre Görüş Paketi : 1.250TL (Opel göz sistemi, şerit kaydırma ikazı, takip mesafesi sistemi ve önden çarpışmayı önleyen güvenlik sistemi)
    Kış Paketi : 500TL (Isıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı far yıkama sistemi)
    19" Hafif Alaşım jantlar : 1.600TL
    20" Hafif Alaşım jantlar : 2.750TL

• quote:

bir hafta önce aldım
    cosmo + stil paket
    sürüş zevki on numara
    kalite yeterli

Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Kazasiz belasiz kullanırsınız insallah. Benim merak ettigim bilhassa stil paket ile ilgili görüşleriniz. Ses sisteminin kalitesi, wooferlarin yerleşimi gibi konular. Pakedin ürünlerinin resimlerini bizimle paylasabilirseniz çok memnun oluruz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: omerv

quote:

Orijinalden alıntı: gogoank

opel almak gibi bir niyetim yok fakat yorumları okurken fiyat hakkında arkadaşın üzerine çok gidilmiş. gün itibari ile eskişehir yolu reis oto ya gidip bir arkadaşım için 1.6 cosmo oto. aracı test ettik ve sonrasında masaya oturduk. ilk başta söylenen 82k küsür fiyat net bir şekilde 78k ya çekildi ve araç için el sıkışıldı. bilginize.

hatta!!!!

bose ses sitemi için 1500 liradan 1000 e
    deri döşemeler için 4000 den 3000 e
    sunroof için 2000 tl

net fiyat verdiler. fakat bu kadar bütçe çıkamadığımız için bunları seçemedik. zaten 2 gibi bir süre istedi böyle bir aracın gelmesi için.

bütün araç sahiplerinin arabalarının tekerine taş gelmesin. :) Allah mutlu , mesut sağlıklı binmeyi nasip etsin.

Şuan ektra siparişi açılmışmı. Ben deri koltuk eklemek istedim ancak sipariş açamıyorlamış ve ne zaman geleceği belli bile değil. Sizin söylediğiniz fiyatlara sipariş verdinizmi. Gerçekten iyi fiyatlar ve eksradada indirime girmeleri gerçek şaşırttı. Ben Pazartesi bayiyi arayım. Ellerinde araç varsa düşünmek lağzım.

Aslında satış elemanı verdiği aksesuar fiyatların cinlik yapmış. Bildiğiniz gibi stil paketi ile 4500 tl deri döşeme, bose ses sistemi ve jant alıyorsunuz. Ayrı ayrı alsanız 7000 tl ediyor. Stil paketi içerisinde deri döşeme 3000, ses sistemi ve jant 750 şer liraya geliyor. Ama kesinlikle stil paketi ile alma lağzım. Alan arkadaşlar Stil paketinde hangi jant modelinin olduğunu söylerse memnun. Oluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

opel almak gibi bir niyetim yok fakat yorumları okurken fiyat hakkında arkadaşın üzerine çok gidilmiş. gün itibari ile eskişehir yolu reis oto ya gidip bir arkadaşım için 1.6 cosmo oto. aracı test ettik ve sonrasında masaya oturduk. ilk başta söylenen 82k küsür fiyat net bir şekilde 78k ya çekildi ve araç için el sıkışıldı. bilginize.

hatta!!!!

sunroof için 2000 tl

net fiyat verdiler. fakat bu kadar bütçe çıkamadığımız için bunları seçemedik. zaten 2 gibi bir süre istedi böyle bir aracın gelmesi için.

bütün araç sahiplerinin arabalarının tekerine taş gelmesin. :) Allah mutlu , mesut sağlıklı binmeyi nasip etsin.

Şuan ektra siparişi açılmışmı. Ben deri koltuk eklemek istedim ancak sipariş açamıyorlamış ve ne zaman geleceği belli bile değil. Sizin söylediğiniz fiyatlara sipariş verdinizmi. Gerçekten iyi fiyatlar ve eksradada indirime girmeleri gerçek şaşırttı. Ben Pazartesi bayiyi arayım. Ellerinde araç varsa düşünmek lağzım.

Aslında satış elemanı verdiği aksesuar fiyatların cinlik yapmış. Bildiğiniz gibi stil paketi ile 4500 tl deri döşeme, bose ses sistemi ve jant alıyorsunuz. Ayrı ayrı alsanız 7000 tl ediyor. Stil paketi içerisinde deri döşeme 3000, ses sistemi ve jant 750 şer liraya geliyor. Ama kesinlikle stil paketi ile alma lağzım. Alan arkadaşlar Stil paketinde hangi jant modelinin olduğunu söylerse memnun. Oluruz.

Bir önceki kasada 19'' jantın aynısı

Temsili Fotoğraf:

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA  ALANLAR BURAYA GELSİN

fakat Bi-turbo dizellerde değişiyormuş duyduğuma göre

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

quote:

hatta!!!!

sunroof için 2000 tl

Temsili Fotoğraf:

Deri koltuk rengi nedir öğrenmek mümkünkü. Özellikle bej deri ve açık renk alt konsol rengi hoş duruyor. Açıkça şöyle, ben açık renk ( gri- beyaz) dış boya ve deri bej ve açık renk alt kokpit tasarımı hangi seçeneklerde mümkün. Benim favorim bu. Aslında ben cosmo almak için anlaştım, 15 Kasım da gelecek ancak aracımı satamadığım için onu alamayacağım gibi duruyor. Bayi ile görüştüm aracımı satamazsam alamam diye. Ozaman bir- iki ay daha bekleyip yeniden sipariş durum olacak yada aracı satar satmaz. O zaman stil paketli almak istiyorum. Bulunduğum ilde bunu bilen bir temsilci malesef yok. Onları benim yönlendirmem gerekiyor. Araç konfigürasyonu açılmadığına göre muhtemelen hazır paket gelecek. Yani bazı renkler siyah deri, bazıları bej deri ve alt kokpit renkleri de değişik olarak Türkiye'ye gelecek.

• kesinlikle yalan yok. arabada 19 ınch jant yok. 18 janlatlarla bu fiyata alındı. stil pektin varlığından bile şimdi haberim oluyor. opsiyon eklemek istenince verilen fiyatları yazdım ben. tabi maalesef maddi yetimiz olmadığı için ekletemedik.
  • gogoank G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yalan olacağı aklımdan geçmez. Sadece yanlış anlamalar oluyor. Oda bilgiler bir araya gelince gideriliyor. Sizin verdiğiniz bilgiler ışığında bizde stil paketini öğrendik ve avantajlı olduğunuda. Ben eğer Cosmo alacaksam stil paketini ekletmek isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

quote:

quote:

hatta!!!!

sunroof için 2000 tl

Temsili Fotoğraf:

Deri koltuk rengi nedir öğrenmek mümkünkü. Özellikle bej deri ve açık renk alt konsol rengi hoş duruyor. Açıkça şöyle, ben açık renk ( gri- beyaz) dış boya ve deri bej ve açık renk alt kokpit tasarımı hangi seçeneklerde mümkün. Benim favorim bu. Aslında ben cosmo almak için anlaştım, 15 Kasım da gelecek ancak aracımı satamadığım için onu alamayacağım gibi duruyor. Bayi ile görüştüm aracımı satamazsam alamam diye. Ozaman bir- iki ay daha bekleyip yeniden sipariş durum olacak yada aracı satar satmaz. O zaman stil paketli almak istiyorum. Bulunduğum ilde bunu bilen bir temsilci malesef yok. Onları benim yönlendirmem gerekiyor. Araç konfigürasyonu açılmadığına göre muhtemelen hazır paket gelecek. Yani bazı renkler siyah deri, bazıları bej deri ve alt kokpit renkleri de değişik olarak Türkiye'ye gelecek.

araçta üste de belirttiğim 19 jant vardı , bej deri döşeme ve orta konsol yarıdan aşağısı bej renkti , bose müzik sisteminide biraz test ettim , radyodan (irem derici-sevgi olsun taştan olsun ) şarkısı çıktı ben incelerken gayet güzel ses veriyordu

• passat 1.4 tsi hıgh 160 hp dsg almanyada insigniayla aynı fiyat ama türkiyede 17000 tl fark var.opel gerçekten kendisini kurtaracak şekilde fiyatlar sunuyor.tebrikler opel.
  • 2010 1.6t opel im var.Fiyat konusu için şunu söyleyebilirim,1.6 dizel comfort passat ın 77 tl ye satıldığı bir ülkede bu fiyatlarda insignia zorlanır.
    Vw hiç sevmem asla almam ama bu ülkede her zaman para ediyor.
    Sıfır alacaksan opel satarken vw
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.