Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Stil donanımlı araçların renkleri neyde, bilgi verebilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium Deri Koltuk (Brandy)
    pakette koltuk soğutmada var galiba arkadaşlar, site içeriğinde delikli deri ve soğutmadan bahsediyor ama...
    Millet küllüğü bile donanım gibi yazarken opel de özellikleri almadan öğrenemiyorsun :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ert1852

Premium Deri Koltuk (Brandy)
    pakette koltuk soğutmada var galiba arkadaşlar, site içeriğinde delikli deri ve soğutmadan bahsediyor ama...
    Millet küllüğü bile donanım gibi yazarken opel de özellikleri almadan öğrenemiyorsun :))

Doğrudur. O paketle birlikte koltuk ısıtma ve soğutma, ozel delikli deri kaplı direksiyon simidi ve vites Topuz'u, direksiyondan kulakcikli otomatik vites değiştirme ve aliminyum spor pedallar beraberinde geliyor. Ama listede bu sadece premium deri koltuk olarak gözüküyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    bir videoda bluetooth ile telefonun navigasyonuna bağlandığını görmüştüm, yapılabiliyor mu bilmiyorum. @axiprens
  • Selamlar
    2011 3.20 msport sahibiyim....cumartesi yeni 1.6 cosmo insignia yı test ettim.Yeni 5.20 i,3.20 ed yi de 2 hafta önce test etmiştim.5.20i düşünüyordum.Bu araca aklım kaydı.sebebine gelince:
    Performans isteyenler yüksek bir güç beklemesin.Bence burada asıl AT6 denilen şanzuman bu arabayı yavaşlatıyor.Bmw nin avantajı eşsiz ZF şanzumanları.Motor yoksa bu araba da da gayet başarılı,ancak ilk hareket ve ani hzılanma isteğini törpüleyen bir şanzumanı var.Dolayısı ile yakıt bence 9-10 lardan aşağı düşmez.Onun dışında ki şeylere gelince ;
    Bu donanıma sahip c segmentinde kusura bakmayın ancak başka araç yok arkadaşlar.Ben aracımı satışa çıkardım.5.20 i e benzer pakete en az 180 ödersiniz.BU araç ise 2000 tl fark ile sunroff eklendiğinde bence 80bin e kadar alınır ve paşa paşa binilir.Cosmoda 8 yöne hareketli bir koltuk var,anahtarsız çalıştırma,hele de yeni akıllı arayüzlü 8'' link cihaz dehşet abicim.Bunu android,ios,windows mobile özellikle telefonlarla senkronize ediyorsunuz ve ekranda ne varsa buraya aktarıyor.o yüzden navigasyona boş yere para harcamayın.
    Sürücü ekranları falan çok şık albenisi müthiş,bir bmw kullanıcısı olarak benim bile aklımı çeldi.Zira ben opel e her zaman asla almam diyerek düşünen birisiyim ve önyargılıyım.Bu arada 2014 yılında 1.6 dizel otomatigi de gelecekmiş bilginize.Ama ben benzinlide olsa alacagım.Tabi ki ilk işim arabamı satmak....

• bişey sormak istiyorum şimdi aklıma geldi.. test aracının tepesinde çıtalar yoktu. hani kızak falan takmak için oluyor ya araçlarda.. hepsinde bu şekildemi yoksa o araçtakiler mi çıkarılmıştır? yani ordaki kanal duruyordu ama plastik çıtalar yoktu ve pek güzel bi görüntü oluşturmuyordu sanki
  • certac C kullanıcısına yanıt
    active select gayet atik bir şanzıman neyi yavaş neyi seri değil anlamadım.gaza yüklenirsen 200 de 6 a geçer hafif basarsan 100 de 6 ya geçer.istersende manuele alırsın eksilersin şahlanır.ben 2 ay astra sport at 10 gündürde insignia 1.6 sidi at kullanıyorum gayet kullanışlı ve ara hızlanmalarda çok iyi.sen bu arabayı dipgaz yada manuele çekip kullan farkı anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

active select gayet atik bir şanzıman neyi yavaş neyi seri değil anlamadım.gaza yüklenirsen 200 de 6 a geçer hafif basarsan 100 de 6 ya geçer.istersende manuele alırsın eksilersin şahlanır.ben 2 ay astra sport at 10 gündürde insignia 1.6 sidi at kullanıyorum gayet kullanışlı ve ara hızlanmalarda çok iyi.sen bu arabayı dipgaz yada manuele çekip kullan farkı anlarsın.

Otomatigi 0-100 hizlanma 9.9 sn... Manuel 0-100 hizlanma 9.2 sn.. 0.7 sn fark var..

• quote:

Orijinalden alıntı: certac

Selamlar
    2011 3.20 msport sahibiyim....cumartesi yeni 1.6 cosmo insignia yı test ettim.Yeni 5.20 i,3.20 ed yi de 2 hafta önce test etmiştim.5.20i düşünüyordum.Bu araca aklım kaydı.sebebine gelince:
    Performans isteyenler yüksek bir güç beklemesin.Bence burada asıl AT6 denilen şanzuman bu arabayı yavaşlatıyor.Bmw nin avantajı eşsiz ZF şanzumanları.Motor yoksa bu araba da da gayet başarılı,ancak ilk hareket ve ani hzılanma isteğini törpüleyen bir şanzumanı var.Dolayısı ile yakıt bence 9-10 lardan aşağı düşmez.Onun dışında ki şeylere gelince ;
    Bu donanıma sahip c segmentinde kusura bakmayın ancak başka araç yok arkadaşlar.Ben aracımı satışa çıkardım.5.20 i e benzer pakete en az 180 ödersiniz.BU araç ise 2000 tl fark ile sunroff eklendiğinde bence 80bin e kadar alınır ve paşa paşa binilir.Cosmoda 8 yöne hareketli bir koltuk var,anahtarsız çalıştırma,hele de yeni akıllı arayüzlü 8'' link cihaz dehşet abicim.Bunu android,ios,windows mobile özellikle telefonlarla senkronize ediyorsunuz ve ekranda ne varsa buraya aktarıyor.o yüzden navigasyona boş yere para harcamayın.
    Sürücü ekranları falan çok şık albenisi müthiş,bir bmw kullanıcısı olarak benim bile aklımı çeldi.Zira ben opel e her zaman asla almam diyerek düşünen birisiyim ve önyargılıyım.Bu arada 2014 yılında 1.6 dizel otomatigi de gelecekmiş bilginize.Ama ben benzinlide olsa alacagım.Tabi ki ilk işim arabamı satmak....

Tekefonu bagladigimizda goruntuyu aynen aktariyormu yani.. Eger oyleyse mukemmel..

• Arkadaslar cift eksoz yokmu yeni insignilarda..

• Benzin sarfiyati ile ilgili bilgi alabilir miyim arac sahibi arkadaslardan?

Tesekkurler

• axiprens kullanıcısına yanıt
    ÇİFT EGZOS VAR TAMPONUN ALTINA BAK ORADA.
  • Merak ettiğim iki konu var
    Birincisi cosmo donanımında cd çalar var mı eğer yoksa sdcard standart mı yoksa USB ile mi bağlanıyor ?
    Ikinci merak ettiğin bu intellilink ekranda iPhone ya da iPad ekranını görebiliyormuyuz ?

• ne kadar dogru bilmiyorum. opel corsa ve astra fiyatlarında bir ayarlama oldugu söylendi. bunu bayideki satış danışmanından duydum. ancak opel in sitesinde böyle bir düzenleme görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayatuzu -- 11 Kasım 2013; 17:10:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmurathan

Merak ettiğim iki konu var
    Birincisi cosmo donanımında cd çalar var mı eğer yoksa sdcard standart mı yoksa USB ile mi bağlanıyor ?
    Ikinci merak ettiğin bu intellilink ekranda iPhone ya da iPad ekranını görebiliyormuyuz ?

cd çalar yok. usb, sdcart ve aux standart. iphone ekranının görünüp görünmediğini bilmiyorum ama öyle bi özellik olduğunu da pek sanmıyorum.. olsa mükemmel olur tabi
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam eğer görünse süper olur navigasyon derdinden kurtuluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aşağıdaki düzeneği incelemenizi öneririm. Adam'da oluyorsa 2014'ten itibaren Insignia'da da olacaktır. Çünkü halihazırda Insignia'daki Intellilink'te uygulama kurulamıyor yanlış bilmiyorsam. Ama yakın zamanda bu özellik de aktif olacaktır. Bir de bu sistem sadece Intellilink'e sahip GM araçlarında oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=U9K379nt50E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metomurti -- 11 Kasım 2013; 17:07:27 >

• onu bunu bırakın kaskolardan haber verin,benim insignia kaskosunu 1.100 tl ye yaptırdım eeee +65 yaşında olunca öle oluyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: atayalp

Yaşınız kaç bilmiyorum,40 yaşındayım ,bmw,mercedes,audi aklına gelecek her tür otomatiği kullandım.....BMW gibisi yok diyorsam bu kişisel fikrim.Eğer bmw kullanmadıysan ya da başka otomatik,bu yazdıkların normal,Bugün gidip en dandik aracın bile otomatiğini alırsanız zaten eski tabirle roketleme dediğimiz.Gaz pedalını dipleme yparsanız bütün otomatiklerde o devre uygun ve en yakın küçük vitese geçer araç.Bu aracın şanzumanı bmw den kötü dediysem kötüdür.Bunu hiçbirşey değiştiremez.Biraz objektif olup fanatik olmaya gerek yok.1999 yılında da kullanmışlığım var opel i.....GT modeller revaçta iken.....
    Dolayısı ile bana farkı anlatmananıza gerek yok......Tepkiler geç bunu kabul etmek zorundasınız.Zira 5.20i 170hp iken insignia da 170 beygir.Fakat bmw 8.6 sn de insignia 9.9 da 0 dan 100 e çıkıyor.
    Bmw 5.20 hem ağır bir araç buna rağmen 226km hıza çıkarken bu hız insignia da neden o zaman 210....Dolayısı ile bazı gerçekleri kabul edip bu aracı alıyorum.Hiçbir zaman kendi 3.20 d min yerini tutamayacagını biliyorum.Ancak çokda önemli değil.Dizal den kar ederken radar dan zarar eden bir araç istemiyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

Aşağıdaki düzeneği incelemenizi öneririm. Adam'da oluyorsa 2014'ten itibaren Insignia'da da olacaktır. Çünkü halihazırda Insignia'daki Intellilink'te uygulama kurulamıyor yanlış bilmiyorsam. Ama yakın zamanda bu özellik de aktif olacaktır. Bir de bu sistem sadece Intellilink'e sahip GM araçlarında oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=U9K379nt50E

Selamlar
    Doğrudur.....Ancak inteellink zaten cosmo pakette var sadece....bilginize......
    En azından aldığım kataloglarda dayazıyor;
    İntellink R700 ve NAVI900 olan bilgi ve eğlence sistemleri bu özellikte.....BU seçenekler zaten sadece cosmo ile alınabiliyor....(8'' olan sistemler)
    Şİmdi gördüm;bugün koydukları yeni tanıtım videolarında zaten ağırlık verilmiş intellink sisteme....Mesela dikkat edin günlük havadurumu bilgileri mevcut demek ki bu araba apps,apk ya da benzeri android uygulama ve arayüzlerine uyum sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 11 Kasım 2013; 21:51:49 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.