Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
317.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogretmenht

quote:

Orijinalden alıntı: yayamaj

Kusura bakmayın ama otomatik vitesi ben beğenmedim o yüzden manuel vites cosmo aldım,hem performansı düşük geldi hem de vites geçişlerini çok bariz belli ediyodu,vites atarken sanki araçta fren yapıyormuş hissi vardı.hemen hemen tüm opel bayileri otomatik vites satıyor,sanki yangından mal kaçırır gibi,doğru dürüst piyasada manuel vites insignia yok,o yüzden ay sonu gibi 2. partide gelecek benim araç,otomatiğini 2 güne teslim edelim dediler yok dedim.şu an 1. parti araçların çoğu otomatikmiş.Her neyse şimdi diceksiniz ki active seleckt şanzıman nasıl olur diye.Valla beğenmedim şanzıman sistemini,

Hayirli ugurlu olsun. Otomatik ya da manuel tercih meselesidir. Ancak active select gercekten cok pürüzsüz vites gecislerine sahip. Onceki insigniada, 2.0 130 olanda,
    test etmistim hosuma gitmedi; ancak sidi motorla test ettigimde müthiş bir ikili olduklarini anladim. Ben otomatik dusunuyorum. Beni insigniaya ceken sebep de active sleectin dsg sanzimandan daha sorunsuz oluşu.

Yeni Insignia'daki active select şanzımanın önceki active selectler ile aynı olmadığı konusunda haklısınız. Geçen gün bir arkadaşla test ettik. O kullandı. Ben arkada oturdum. Kendisinde 2011 ya da 2012 astra j 140 lık active select vardı. Tam hatırlamıyorum. Farklı olduğunu bizzat kendisi söyledi. Vites kolunun ileri geri hareketinin bile yumuşamış olduğunu fark etti.

Ayrıca Opel'in resmi sitesinde şöyle bir ifade var:

"The most prominent gasoline engines are the two new direct injection units: the 2.0 SIDI turbo (SIDI = Spark Ignition Direct Injection) with 184 kW/250 hp and 400 Nm maximum torque and the all-new generation 1.6 SIDI turbo with 125 kW/170 hp and 260 Nm and even up to 280 Nm with overboost. Both boast superb power development and excellent running smoothness with high fuel economy. They can be coupled with a six-speed manual transmission and Start/Stop or with a new, low-friction six-speed automatic gearbox. In addition to front-wheel-drive, the 2.0-liter SIDI Turbo is in some markets also available with all-wheel-drive."

Kaynak:http://media.gm.com/content/product/insignia/public/intl/en/opel/news.detail.html/content/Pages/news/intl/en/2013/opel/09-27_new_opel_insignia.html

Buradan da anlaşılacağı üzere bu active select'in revize edilmiş bir şanzuman olduğu sonucuna varılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metomurti -- 12 Kasım 2013; 16:36:45 >

• atayalp A kullanıcısına yanıt
    adam satış temsilcisi beyler.
  • Ulan biri der otomatik kötü,biri der avrupada manuelmi kaldı,diğeri maydonoz olur,sonuç mu sıfıra sıfır , tartışmalar boşa,aldığınız aracın keyfini sürün,ister manuel olsun , ister otomatik,sonuçta kalite bi araç alıyorsunuz,allah kaza bela vermesin,bi kaza olsa 80 bin tl ilk araçlar olur size 30-40bin tl araç,ne otomatiğin anlamı kalır ne de manuelin.
    Ortalık kötü,bende yok sen bari tadını çıkarma devrini yaşıyoruz,dallamanın biri gelir, alır eline çiviyi kazır mı kazır boydan boya,alın size otomatik ya da manuel,allah kazadan beladan korusun,birbirinize böyle temennilerde bulunun,napcanız onu bunu şunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelli -- 13 Kasım 2013; 10:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelli

Ulan biri der otomatik kötü,biri der avrupada manuelmi kaldı,diğeri maydonoz olur,sonuç mu sıfıra sıfır , tartışmalar boşa,aldığınız aracın keyfini sürün,ister manuel olsun , ister otomatik,sonuçta kalite bi araç alıyorsunuz,allah kaza bela vermesin,bi kaza olsa 80 bin tl ilk araçlar olur size 30-40bin tl araç,ne otomatiğin anlamı kalır ne de manuelin.
    Ortalık kötü,bende yok sen bari tadını çıkarma devrini yaşıyoruz,dallamanın biri gelir, alır eline çiviyi kazır mı kazır boydan boya,alın size otomatik ya da manuel,allah kazadan beladan korusun,birbirinize böyle temennilerde bulunun,napcanız onu bunu şunu.

Söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız. Ufak ayrıntıya dalıyoruz büyük resmi göremiyoruz. 0.5-1 lt yakıt farkı araca bağladın sermayenin yanında hiç birşey. 80000 tl nin yıllık sermaye maliyetini yapın nekadar para ödediğiniz o zaman ortaya çıkar.

• Beyler insigniada SD kart deneyen varmı,şu fotolara ve PC lere takılan kart dimi,yanlış almayalımda.
  • quote:

Beyler insigniada SD kart deneyen varmı,şu fotolara ve PC lere takılan kart dimi,yanlış almayalımda.

Aynen. Normal sd kart kullanılıyor. Arac park freni cekili halde video bile oynayabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metomurti

quote:

Beyler insigniada SD kart deneyen varmı,şu fotolara ve PC lere takılan kart dimi,yanlış almayalımda.

Aynen. Normal sd kart kullanılıyor. Arac park freni cekili halde video bile oynayabiliyor.

saol,evde eski canon kameranın içinde 1 gb lık SD kart buldum :D ,kurtuldum kart almaktan
  • quote:

quote:

quote:

saol,evde eski canon kameranın içinde 1 gb lık SD kart buldum :D ,kurtuldum kart almaktan

Yapmayın hocam 80 bin tl lik araba alıyonuz yeni bir sd kart da alıverin artık :) 1 GB neye yeter :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yapmayın hocam 80 bin tl lik araba alıyonuz yeni bir sd kart da alıverin artık :) 1 GB neye yeter :)

:D yok haci o bile yetti de arttı bile,zaten dinlediğim müzik 10 u geçmez,3. yü dinleyemeden gideceğim yere ulaşıyom zati :D.böle şeylere para vermeyi sevmiyom.vara yoğa para harcasaydım bu arabayı alamazdım.

• quote:

Ulan biri der otomatik kötü,biri der avrupada manuelmi kaldı,diğeri maydonoz olur,sonuç mu sıfıra sıfır , tartışmalar boşa,aldığınız aracın keyfini sürün,ister manuel olsun , ister otomatik,sonuçta kalite bi araç alıyorsunuz,allah kaza bela vermesin,bi kaza olsa 80 bin tl ilk araçlar olur size 30-40bin tl araç,ne otomatiğin anlamı kalır ne de manuelin.

Maydonoz ben oluyorum herhalde...

Not: Doğrusu Maydanoz olacak...

İyi fikir ve bilgi paylaşımı da yapmayalım...arkadaş hala bütün dünyanın otomatik vitese geçtiğini zannetmeye devam etsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Vazasubata

quote:

Maydonoz ben oluyorum herhalde...

Not: Doğrusu Maydanoz olacak...

İyi fikir ve bilgi paylaşımı da yapmayalım...arkadaş hala bütün dünyanın otomatik vitese geçtiğini zannetmeye devam etsin...

:D haci sen kimsin,ben ortaya söledim , oltaya sen mi geldin helal sana :D

• laa navi900 intellink li cosmo alan yokmu,herkez standartmı aldı şimdi ? :(,bizim burda cosmo alanlara soruyorum hepsi navi siz,normal intellink almışlar.belkide 3.500 tl ye deymez gibime geliyo,gerçi 3.500 tl bi navi içinde oldukça pahalı,abartmışlar yanniiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abiş

laa navi900 intellink li cosmo alan yokmu,herkez standartmı aldı şimdi ? :(,bizim burda cosmo alanlara soruyorum hepsi navi siz,normal intellink almışlar.belkide 3.500 tl ye deymez gibime geliyo,gerçi 3.500 tl bi navi içinde oldukça pahalı,abartmışlar yanniiiii

Ben hep diyorum,işim gücüm gezmek,uzun yol yapmak olsa hiç düşünmem alırım,hergün normal güzergahları kullanan bi adamım,yılda 1 defa ankarada işim oluyo,gidiyorum ankaradaki ankamal alış veriş merkezine,oranın otoparkına park ediyorum aracı,ordan atlıyorum metroya , hopluyom kızılaya.

Bose ses sistemiymiş,yok naviymiş,yok kışın kıçımız üşümesin diye ısıtmlı koltukmuş ,geçsinler bunları,zaten bi ton para veriyoz araca,araç fiyatları almış başını gitmiş,ahaa euroda yükseliyo habire,yıllık bakımı 800-900 tl ye çıkarmasalar iyidi,ben onu düşünüyom..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaj -- 13 Kasım 2013; 21:33:01 >

• Aracımı bugun sattım...(3.20d m sport)
    İnşallah bir kaç güne aranızdayım:) Beyaz 1.6 sidi AT6 cosmo sunroof :)
    Ben size epeyce tecruebmi anlatırım merak etmeyin gencler:)
  • Arkadaşlar bu aracı bende test ettim otomatik olanını ancak yakıt tüketimi açıkcası çok yüksek geldi sizler ne dersiniz.Test boyunca sıfırlamamıza rağmen 14 15 litrelerde gösterdi bu normalmidir,aracı öyle çok fazla sıkıştırmadıkta zaten trafiğin olduğu güzergahta yapıldı test.

Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi yakıt konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Arkadaşlar bu aracı bende test ettim otomatik olanını ancak yakıt tüketimi açıkcası çok yüksek geldi sizler ne dersiniz.Test boyunca sıfırlamamıza rağmen 14 15 litrelerde gösterdi bu normalmidir,aracı öyle çok fazla sıkıştırmadıkta zaten trafiğin olduğu güzergahta yapıldı test.

eet ben de test ederken 14 lt gösteriyodu,zaten manuel aldım,hiç olmazsa durakladığın zaman benzinden tasarruf yaparız,mubarek kırmızı ışık bi yandımı 1 dakka sürüyo,eve gelene kadar 5 tane ışık var,şu an manuel vites şehir içi anlık yakıt göstergesi 8 lt,çok muazzam ve performansıda süper,otomatikteki hantallık yok araçta,tazı gibi kalkıyo yerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaj -- 14 Kasım 2013; 10:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Aracımı bugun sattım...(3.20d m sport)

hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: certac

Aracımı bugun sattım...(3.20d m sport)

hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.

Yanlış anlamadıysam su an sizde yeni insignia 1.6 sidi Manuel sanziman var ve kullanıyorsunuz. Mutabik miyiz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekskalibur

Arkadaşlar bu aracı bende test ettim otomatik olanını ancak yakıt tüketimi açıkcası çok yüksek geldi sizler ne dersiniz.Test boyunca sıfırlamamıza rağmen 14 15 litrelerde gösterdi bu normalmidir,aracı öyle çok fazla sıkıştırmadıkta zaten trafiğin olduğu güzergahta yapıldı test.

eet ben de test ederken 14 lt gösteriyodu,zaten manuel aldım,hiç olmazsa durakladığın zaman benzinden tasarruf yaparız,mubarek kırmızı ışık bi yandımı 1 dakka sürüyo,eve gelene kadar 5 tane ışık var,şu an manuel vites şehir içi anlık yakıt göstergesi 8 lt,çok muazzam ve performansıda süper,otomatikteki hantallık yok araçta,tazı gibi kalkıyo yerinden.

2 haftadır bunu demeye çalıyoz ama anlayan yokki,saol yayamaj abi :D

• Metomurti bende manuel 1.6 sidi kullanan birisini ariyordum aradigimizi bulduk galiba s.ici yakit tuketimini kullanan birisinden duymak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.