Şimdi Ara

2014 YENİ MODEL İNSİGNİA ALANLAR BURAYA GELSİN (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.209
Cevap
38
Favori
318.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: opelli

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

bugün deneme sürüşü yaptım 1.6 otomatik cosmo. çok hoşuma gitti. astra cosmo düşünüyodum ama insignia şu an ağır basıyo babamı kandırdım gibi onunda hoşuna gitti sanırım. inşallah olacak gibi.

beyaz otomatik cosmo, ekstra bi donanımı yok 78bin lira fiyat verdiler bunun daha altına bırakan bayii varmıdır arkadaşlar? en son kaça oluyor acaba?

yuuhhh ,sırf sizin bu ucuz söylemlerinizi karartmak için türkiye geneli bayi fiyat araştırması yaptım ,otomatiği en son 80.500bin tl ye,manueli 78 e bırakıyorlar,şu palavraları atmayı bırakın,ete uzanamıyonuz madem bide mundar diyonuz,nerde görülmüş indirimli fiyat üzerinde 6 bin tl inmesi,peki ozaman ben de bi fiyat söleyim otomatiği 75 bine,manueli 74 bine indirdiler,yalan sölemesi bukadar basit....

Yaşım 25 askerden yeni geldim (gitmeden önce 2010 dizel otomatik astra classic 3 aracımı satmıştım) ve 2-3 aydır araba bakıyorum kendime.. uzun uzun düşündüm ve leon ile astra arasında kaldım.. forumdaki konularada çokça yazdım tavsiye istedim.. en son astraya karar verdim. bugün gittik baktık ama yeni insigniaları çok beğeniyodum yani o olursa kesinlikle içime sinen bi araç olacaktı. ama astra açıkcası ayağımı yerden kesmelik bi araç olacaktı ve içime pek sinmeyecekti.

sonra baktık insignia ile aradaki fark aylık 500tl yapıyor kredi öderken.. babamda beğendi test sürüşü yaptık dediğim gibi sanki ona yöneleceğiz. finansal kısıma babam baktığı için o karar verecek açıkcası.

fiyatda evet 78bin tl kaldıki bayiinin adınıda vermişim bi zahmet onuda arayıp sorsaydınız.. böyle gereksiz yorumlar yapacağınıza.. ha belki telefonda son verebilecekleri fiyatları söylemezler onu bilemem. ama biz alıcı gibi gittik ve bu fiyatı aldık. ayrıca zaten bu konuda bile 79bin e bu aracı alan bi kişi var.

bi arkadaş demiş bayiye gelişi bu fiyatmış diye. banada görüştüğüm kişi bu araç bize 78.300e geliyor dedi. size verince bakın şu kadar eksiye düşüyor diyede bilgisayarının ekranını gösterdi.. ayrıca astra sport vardı onuda aynı şekilde ekrandan gösterdi ve verdiğim fiyat -86tl yapıyor dedi..

astrayıda yine aynı bayiden almıştık, o zaman alırkende tam hatırlamıyorum ne kadardı ama yine bilgisayarının ekranını gösterip bu fiyattan verince şu kadar zararla vermiş oluyorum dedi.

forumdada yazılıyor zaten adamlar kotalarını doldurmak için zararla veriyolar ama o kotayı doldurunca daha fazla gelir elde ediyolar.. tam bilmiyorum ama demekki böyle yada adamların taktiği bu bilemiyeceğim ama dediğim gibi yapıyorlar.

ben neden aracın fiyatını düşük söyliyim, yalan söyleyince elime ne geçecekki? burada aldığım fiyatı yazıyorumki almayı düşünen insanlarda bilgi edinsin. aynı şekilde bende tavsiye bekliyorum fiyat iyimi yoksa daha düşüğe de alınabilirmi diye.

bu arada son olarak şunu söyliyim, ben değilde siz uzanamadığınız için saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz sanırım.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 8 Kasım 2013; 21:26:24 >

• quote:

quote:

quote:

bugün deneme sürüşü yaptım 1.6 otomatik cosmo. çok hoşuma gitti. astra cosmo düşünüyodum ama insignia şu an ağır basıyo babamı kandırdım gibi onunda hoşuna gitti sanırım. inşallah olacak gibi.

beyaz otomatik cosmo, ekstra bi donanımı yok 78bin lira fiyat verdiler bunun daha altına bırakan bayii varmıdır arkadaşlar? en son kaça oluyor acaba?

yuuhhh ,sırf sizin bu ucuz söylemlerinizi karartmak için türkiye geneli bayi fiyat araştırması yaptım ,otomatiği en son 80.500bin tl ye,manueli 78 e bırakıyorlar,şu palavraları atmayı bırakın,ete uzanamıyonuz madem bide mundar diyonuz,nerde görülmüş indirimli fiyat üzerinde 6 bin tl inmesi,peki ozaman ben de bi fiyat söleyim otomatiği 75 bine,manueli 74 bine indirdiler,yalan sölemesi bukadar basit....

Yaşım 25 askerden yeni geldim (gitmeden önce 2010 dizel otomatik astra classic 3 aracımı satmıştım) ve 2-3 aydır araba bakıyorum kendime.. uzun uzun düşündüm ve leon ile astra arasında kaldım.. forumdaki konularada çokça yazdım tavsiye istedim.. en son astraya karar verdim. bugün gittik baktık ama yeni insigniaları çok beğeniyodum yani o olursa kesinlikle içime sinen bi araç olacaktı. ama astra açıkcası ayağımı yerden kesmelik bi araç olacaktı ve içime pek sinmeyecekti.

sonra baktık insignia ile aradaki fark aylık 500tl yapıyor kredi öderken.. babamda beğendi test sürüşü yaptık dediğim gibi sanki ona yöneleceğiz. finansal kısıma babam baktığı için o karar verecek açıkcası.

fiyatda evet 78bin tl kaldıki bayiinin adınıda vermişim bi zahmet onuda arayıp sorsaydınız.. böyle gereksiz yorumlar yapacağınıza.. ha belki telefonda son verebilecekleri fiyatları söylemezler onu bilemem. ama biz alıcı gibi gittik ve bu fiyatı aldık. ayrıca zaten bu konuda bile 79bin e bu aracı alan bi kişi var.

bi arkadaş demiş bayiye gelişi bu fiyatmış diye. banada görüştüğüm kişi bu araç bize 78.300e geliyor dedi. size verince bakın şu kadar eksiye düşüyor diyede bilgisayarının ekranını gösterdi.. ayrıca astra sport vardı onuda aynı şekilde ekrandan gösterdi ve verdiğim fiyat -86tl yapıyor dedi..

astrayıda yine aynı bayiden almıştık, o zaman alırkende tam hatırlamıyorum ne kadardı ama yine bilgisayarının ekranını gösterip bu fiyattan verince şu kadar zararla vermiş oluyorum dedi.

forumdada yazılıyor zaten adamlar kotalarını doldurmak için zararla veriyolar ama o kotayı doldurunca daha fazla gelir elde ediyolar.. tam bilmiyorum ama demekki böyle yada adamların taktiği bu bilemiyeceğim ama dediğim gibi yapıyorlar.

ben neden aracın fiyatını düşük söyliyim, yalan söyleyince elime ne geçecekki? burada aldığım fiyatı yazıyorumki almayı düşünen insanlarda bilgi edinsin. aynı şekilde bende tavsiye bekliyorum fiyat iyimi yoksa daha düşüğe de alınabilirmi diye.

bu arada son olarak şunu söyliyim, ben değilde siz uzanamadığınız için saçma sapan mesajlar yazıyorsunuz sanırım.

Edit: imla

Bana 3 gün önce Manuel için 75 bin Otomatik için 78 bin fiyat verildi...

Yalan değil burada yazılanlar

• Bence de bu fiyatlar verilebilir. Cok uçuk değiller. Insanları yalancilikla itham etmeyelim lütfen. Adam bu fiyatı aldım diyorsa vardır bir bildigi. Niye yalan soylesin ki durduk yere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BEN 31 EKİMDE ADAPAZARI EKİN OTODAN 79 BİNE ALDIM.BU ARABAYA BİNEN İNMEK İSTEMEZ.GAZA BASINCA ISLIK SESİ ÇIKIYOR ÇOK İYİ.TAVSİYE EDERİM BEN BEYAZINI.
  • telefonda 79 bin fiyat çektiler gelince bişeyler yaparız dediler ayıptır adama yalancı demek,ayrıca aralıkta düşmesini bekliyoruz dedi görüştüğüm arkadaş
  • quote:

birde inanıyonuz,adamlar cosmaya 90 bin tl demiş, anahtar teslim 80.650 bin tl , tamam bunu anladık opelin herseki olayı bu,birazda iskonto yaparlar eder size 79-78 bin tl,zaten başkada inmezler,tanıdık varsa 77 bine en son yaparlar,adam bırak manueli .otomatiği 78 bine imkanı yok vermez.birde diyoki masraflar dahil,tövbee estafur,10 -11 yaşındaki bebelerin söylemleri bunlar,

Ben otomatik cosmoya 78000 fiyat aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 79 olan fiyat manuel için dimi arkadaşlar.
    2010 modelini kullanıyorum ve yeni model benimde hoşuma gitti.Takas edip düşünebilirim bende aracıma iyi fiyat verilirse.
  • otomatik 79 bin
  • atayalp A kullanıcısına yanıt
    Çok ii fiyatmış anuel için ne fiyat var.Birde bayi adı verirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Çok ii fiyatmış anuel için ne fiyat var.Birde bayi adı verirseniz.

şimdi gördüm herşeyi fazla okuyunca karıştı.ok dir.
  • Adama yalancı demişler, bebe demişler vs... Görüldüğü gibi 78-79 bin teklif alan çok. Bundan sonra daha dikkatli olur bazı arkadaşlar inşallah. Boş yere birini karalamaya çalışmayın. Hayır yani adam niye böyle bir konuda size yalan söylesin ? 78 dese ne olacak 85 dese ne olacak. Eline ne geçecek ki?
  • adapazarı ekin oto 9 gün once aldım
  • arkadaşlar sizce aralık gibi 78000 civarında 1.6 cosmo AT yeni insignia mı almak mantıklı yoksa yeni mondeo 1.5 180 hp powershifti mi beklemeli.. sizce ford yeni mondeo selective ne fiyat verir? 2014 sonunda yeni passat da görünecek diyorlar. peki bu fiyata bu donanımda yeni passat ya da yeni mondeo alınabilir mi? bir de bu aracı şehir içinde uzun süre kullanıp da yakıt ortalaması verebilecek arkadaş varsa çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenht

arkadaşlar sizce aralık gibi 78000 civarında 1.6 cosmo AT yeni insignia mı almak mantıklı yoksa yeni mondeo 1.5 180 hp powershifti mi beklemeli.. sizce ford yeni mondeo selective ne fiyat verir? 2014 sonunda yeni passat da görünecek diyorlar. peki bu fiyata bu donanımda yeni passat ya da yeni mondeo alınabilir mi? bir de bu aracı şehir içinde uzun süre kullanıp da yakıt ortalaması verebilecek arkadaş varsa çok mutlu olurum.

Fordlarla ilgili hiç bir fikrim yok ama şu an bile cosmo at insignia ile highline dsg passat arasında neredeyse 16 bin TL lik fark varken, yenisi çıkınca o fark ne kadar artar siz hayal edin artık.
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    ford ve passatda tip yok.yeni insignia hepsinden tipli.gençsen insignia al ama yaşın 50 yi geçtiyse passat yada ford al.
  • opel almak gibi bir niyetim yok fakat yorumları okurken fiyat hakkında arkadaşın üzerine çok gidilmiş. gün itibari ile eskişehir yolu reis oto ya gidip bir arkadaşım için 1.6 cosmo oto. aracı test ettik ve sonrasında masaya oturduk. ilk başta söylenen 82k küsür fiyat net bir şekilde 78k ya çekildi ve araç için el sıkışıldı. bilginize.

hatta!!!!

bose ses sitemi için 1500 liradan 1000 e
    deri döşemeler için 4000 den 3000 e
    sunroof için 2000 tl

net fiyat verdiler. fakat bu kadar bütçe çıkamadığımız için bunları seçemedik. zaten 2 gibi bir süre istedi böyle bir aracın gelmesi için.

bütün araç sahiplerinin arabalarının tekerine taş gelmesin. :) Allah mutlu , mesut sağlıklı binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogoank

opel almak gibi bir niyetim yok fakat yorumları okurken fiyat hakkında arkadaşın üzerine çok gidilmiş. gün itibari ile eskişehir yolu reis oto ya gidip bir arkadaşım için 1.6 cosmo oto. aracı test ettik ve sonrasında masaya oturduk. ilk başta söylenen 82k küsür fiyat net bir şekilde 78k ya çekildi ve araç için el sıkışıldı. bilginize.

hatta!!!!

bose ses sitemi için 1500 liradan 1000 e
    deri döşemeler için 4000 den 3000 e
    sunroof için 2000 tl

net fiyat verdiler. fakat bu kadar bütçe çıkamadığımız için bunları seçemedik. zaten 2 gibi bir süre istedi böyle bir aracın gelmesi için.

bütün araç sahiplerinin arabalarının tekerine taş gelmesin. :) Allah mutlu , mesut sağlıklı binmeyi nasip etsin.

Şuan ektra siparişi açılmışmı. Ben deri koltuk eklemek istedim ancak sipariş açamıyorlamış ve ne zaman geleceği belli bile değil. Sizin söylediğiniz fiyatlara sipariş verdinizmi. Gerçekten iyi fiyatlar ve eksradada indirime girmeleri gerçek şaşırttı. Ben Pazartesi bayiyi arayım. Ellerinde araç varsa düşünmek lağzım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gogoank G kullanıcısına yanıt
    sende burada milleti kekleme zaten sunroof 2100 tl adam 100 tl inmiş.satıcı zaten almıcağınızı bildiği için indirim yapmıştır 78 250 ye gelişi var otomatik cosmonun.
  • ne biçim bi uslüp ile konuşuluyor bu konuda anlamış değilim
  • hiçbir bayi insigniayı 78 e veremez.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.