Şimdi Ara

2014 YILINDA EHLİYET ALMAYA HAK KAZANIP 2015 İ BEKLEYEYİM Diyen kardeşim hakkından men edileceksin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 te ehliyet almaya hak kazanan ve kartını 2015 te 18 TL'ye bastırmayı düşünen arkadaşlar varsa (ben bu kişilerden biriydim :))devlet baba bizden daha akıllı kartını bastırmayan harcını yatırmayanların haklarını MEN EDİYOR... BİLGİ!!! Yıl bitmeden bastırın ehliyetleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper87 -- 29 Aralık 2014; 20:39:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ehliyet kart ücretleri 1 ocakta değişmiyor ki daha o konu belli bile değil.
  • Ocak 2015 itibariyle tüm illere parti parti yeni kimlikler dağıtılmaya başlanacak
  • o ehliyetin iptali mevzusu iki yıldır kartını bastırmayanlar için geçerli diye biliyorum. eğer böyle bir haber veriyorsanız lütfen kaynak gösterin.
  • murti82 M kullanıcısına yanıt
    Emniyetten kendim için araştırdığim aldığım bilgidir bakayım bulabilirsem yazı paylaşırım. Yalnız bu pozisyonda olan arkadaşım varsa onlarda bu konuyu didiklesinler. Ben kartını bastırdım söylediğim gibi mağdur olmasın kimse.
  • kart ücretleri 115 tl mi neydi galiba 18 tl mi olacak?
  • 107,5tl hocam şuan güncel fiyat yeni düzenlemeden sonra 18tl olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yani ben dosyamı yenı aldım kurstan, kart ücreti öderken 18tl mi ödeyeceğim? öyle birşey olacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: True Romance

Nasıl yani ben dosyamı yenı aldım kurstan, kart ücreti öderken 18tl mi ödeyeceğim? öyle birşey olacağını sanmam

Yeni düzenlemenin ne zaman başlayacağı belli değil, artık 3 ay mı 6 ay mı olur belki 2015 sonu.
    Siz büyük ihtimalle 107.50 TL ödeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper87

Emniyetten kendim için araştırdığim aldığım bilgidir bakayım bulabilirsem yazı paylaşırım. Yalnız bu pozisyonda olan arkadaşım varsa onlarda bu konuyu didiklesinler. Ben kartını bastırdım söylediğim gibi mağdur olmasın kimse.

Bişey buldum, aşağıdaki bağlantı resmi gazete linki'dir. 45. madde'de konudan bahsediliyor. Ehliyete hak kazandıktan itibaren 2 sene içinde müracaat edilmesi gerekirmiş.

resmi gazete

Konu daha önce biraz yanlış anlaşılmış, bu yüzden sürücü kurslarında ve emniyette yoğunluk yaşanmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.