Şimdi Ara

2015-2016 3.20 ied tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlat hali hazırda 2017 model volvo v40 ins. Paket kullanıcısıyım ve bu aralar gözüm bmw 3.20 ied ye kayıyor ( bütcem max. 160.000 ₺ ), sizce v40 takasta 3.20 ied ye geçmek mantıklımı d segment araçlar hoşuma gitmeye başladı. Bu aracın artık üretilmeyecek olması malum 3.18 olarak devam edecek çok fazla değer kaybı yaşatır mı kronik arızalar varmı (titreme ve su geçişlerindeki sesleri forumda okudum ama çok bi problem olur mu bilmiyorum) bu aracı kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim tekrardan iyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam ben 2014 modelini kullanıyorum. 318 karşısında değer kaybı yaşatacağını sanmıyorum çünkü arada ciddi bir beygir farkı var. 320i ed bu anlamda çekici olmaya devam edecektir. Ben araçtan genel anlamda memnunum. Yakıt tüketimi ankarada 8.5 lt civarı bende. Bütçen de o model yıllarında gıcır gıcır bi araç alabilmen için gayet yeterli bence. Eski bi v40 kullanıcısı da olarak, Model yılı biraz düşse de d segmentin avantajları ve prestij açısından 320i ed ile v40'tan bir kaç adım öne geçersin diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
  • Merhaba hocam ben 2014 modelini kullanıyorum. 318 karşısında değer kaybı yaşatacağını sanmıyorum çünkü arada ciddi bir beygir farkı var. 320i ed bu anlamda çekici olmaya devam edecektir. Ben araçtan genel anlamda memnunum. Yakıt tüketimi ankarada 8.5 lt civarı bende. Bütçen de o model yıllarında gıcır gıcır bi araç alabilmen için gayet yeterli bence. Eski bi v40 kullanıcısı da olarak, Model yılı biraz düşse de d segmentin avantajları ve prestij açısından 320i ed ile v40'tan bir kaç adım öne geçersin diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw F30
    2015-2016 3.20 ied tavsiyelerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bmw F30
    3 serisi hastalarini bile almaktan vazgecirecek bir foto olmus. Tebrik ediyorum. Araba basilmis, beyaz kisa paca pantolon, siyah parlak babet ve en bombasi KAPUT USTUNDE AYAKKABILAR?? (olayi bambaska bir boyuta tasimis)
    Zaten cevremde 3 serisi almayi dusunen herkes arabadan apaci turnusolu diye vazgeciyor. Kimseyi ikna edemiyoruz. Vukuatli 3 aractan biri. (Digerleri scirocco ve leon fr). Nasil ikna edelim bu kullanici kitlesi varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 31 Mart 2019; 12:34:48 >

• Bende Ankaradayım yakıt tüketim v40 seviyelerinde olacağını tahmin ediyorum şu an 9 lt civarında, belki klasik olacak ama f 30 alırken nelere dikkat etmem gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bmw F30
    Masaüstünde duruyor sanırım bu resim nerede bmw konusu olsa atıyorsun.

Büyük aşklar nefretle başlar Dikkat et

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Yazın da parmak arası terliklerini koyar artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 320ied mi ? Geç o işi...

Bitti artık 320ied hikayesi

Motora Fransız eli değmişse koşarak uzaklaş...

• Ne gibi eksileri var aracın kullanısı mısınız ?

• 40. yil alinir, guzelce binilir
    Makyajli stop ve far, nappa ya da kirmizi spor deri koltuk, nbt buyuk ekran, navi, harman kardon, elektrikli koltuk, m paket..

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Masaüstünde duruyor sanırım bu resim nerede bmw konusu olsa atıyorsun.

Büyük aşklar nefretle başlar Dikkat et

Alıntıları Göster
    Hayatımda almayacağım listenin başında ki ilk araç bmwdir. Kullanıcı kitlesinden ötürü.

• F30 dizel motorlarda kronik zincir problemi nedeniyle motor indiriliyor. Eğer zincir değiştirilmezse kopup motoru parçalama ihtimali var. Bu zincir değişimi içinde 7-8 bin TL para alıyorlar.

Benzinli motorunda su eksiltme, vanos arızası, tahrik arızası, basınç ventili sorunları var. Özellikle tahrik arızası çok sık gözüküyor facebook grubunda hergün 1-2 tane rahrik arızası sorunu ile ilgili fotoğraf ve paylaşım yapılıyor.

Örnek sorun:https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/134483912

Motor harici aracın kronik sorunlarını soruyorsanız.

- Kronik ve çözülemeyen direksiyon titremesi sorunu var.

-Kapı fitilleri nedeniyle sanki kapı tam kapanmamış gibi rüzgar sesi alıyor. Serviste fitil değişse bile bu ses tekrar edebiliyor.

- Yine kapı fitillerinin olduğu yerden çeşitli gıcırtılar, trim sesleri geliyor.

- Serviste fitil değişse bile ses kesilmiyor diye kullanıcılar çift taraflı bant ile ses gelen yerleri yapıştırarak sesi kesmeye çalışıyor.

- Özellikle ilk serilerde koltuk altlarına paslanma sorunu var.

- Tekerlekleri yoldaki kamyon izlerine denk gelirse araç yolda gezinme yapıyor.

Araba değil başınıza sorun almak istiyorsanız aracınızı satıp 3.20ied alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 2 Nisan 2019; 23:59:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.