Şimdi Ara

BMW 2015 3.20ied mi 2017 3.18i mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
13.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 Sport line paket 54.000 km 3.20ied (2015 aralık çıkışlı) Makyajlı kasa
    2017 Prestige paket 50.000 km 3.18i

Bu iki araç da hatasız. 3.18i 5.000 TL daha pahalı. Hangisini almak neden daha mantıklıdır?

Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

• Kesinlikle 320 öneririm. çünkü 318 gitmiyor o motor kasaya yetmiyor. bu nedenle sürekli şanzıman vites değiştiriyor.

önceki aracınız nedir bilmiyorum ama s60 t3 sahibi olarak 318 test ettiğimde motor performansından hiç memnun kalmadım.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    Şu an 1.2 tsi dsg golf var ondan sonra ikisi de daha iyi gelecektir. 320 motor olarak çok aklımı çeliyor ama 318 de yeni kasa olunca kafam çok karıştı.
  • Anilatay kullanıcısına yanıt
    O zaman performans konusunda sorun yaşamazsınız ancak dediğim gibi şanzıman çok sık vites değiştirme gereği duyuyor.

Ayrıca 318 yeni kasa değil 2015 modelin makyajlısı. aralarında çok fazla bir fark yok.
    Zaten baktığım araç da makyajlı. Yani kasa olarak bi fark yok sadece 2 yaş fark var arada
  • Anilatay kullanıcısına yanıt
    Aradaki iki yaş çok önemli değil bence. sonuçta motoru daha güçlü ve motor-şanzıman uyumu daha iyi olan bir araç alacaksınız. emin olun 5 sene kullandınız ikisini de satışa çıkardınız diyelim, 320 daha çabuk satılır. piyasası daha fazladır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haacar -- 29 Kasım 2018; 16:18:16 >
  • 318i tabiki, yeni teknoloji,çift çıkış tek turbo,düşük tüketim,3 silindir. Diğerinin (170hp) üretimi bitti. Golf tsi kadar tüketimi olur 318i’in, eski 320id 3lt fazla tüketir⚡️ 318i performansı düşükmüş:)))) 2sn 0 100 hızlanması için 2-3lt fazla tüketimin mantığı nedir?? Xdriver bmw almak lazım 300-500hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N KUL -- 1 Aralık 2018; 13:19:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N KUL kullanıcısına yanıt
    Bilip bilmeden konuşmayın. çift turbo yok 318de. 3 silindirli diye az mı yaktığını zannediyorsunuz. zamanında almak için çok araştırdım. neredeyse 320 ile aynı yakıt tüketimi var. 318 belki 0.5 veya 1 litre az yakar. performans denince sadece 0-100 hızlanması mı aklınıza geliyor. 0-100 iki saniye hızlı yavaş hiç önemli değil. önemli olan ara hızlanmalar. sollamalarda ya da yokuş çıkarken 318 üzer adamı. üstelik sürekli vitesle bir aşağı bir yukarı oynaması da cabası.
    Öyle inandıysan öyledir⚡️

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Benim inanıp inanmamamla alakası yok. Bunlar gerçekler.

• 318i
    hem yeni teknoloji motor hem makyajlı
  • 3.20i ED mantıklı olan bence

• Bence 3.20
  • Temizse tereddütsüz 320i. Araç arkadan itiş olduğu için fazladan performans ve torkla arkayı dengelemek ve hareketlendirmek de kolaylaşıyor, daha bir "BMW" oluyor yani 170hp 4 silindir motorla. 3 silindir B38 motorun tınısı güzel ve titreşimi yok gibi, kıyıdan eski 6 silindir BMW'leri hatırlatır. Fakat başka da bir olayı da yok, katalog okuyup ekonomik olacak falan diye beklemeyin öyle, olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

318i tabiki, yeni teknoloji,çift çıkış tek turbo,düşük tüketim,3 silindir. Diğerinin (170hp) üretimi bitti. Golf tsi kadar tüketimi olur 318i’in, eski 320id 3lt fazla tüketir⚡️ 318i performansı düşükmüş:)))) 2sn 0 100 hızlanması için 2-3lt fazla tüketimin mantığı nedir?? Xdriver bmw almak lazım 300-500hp
    Bu nasıl bir sallamadır yahu.3 litre fazla yakarmışta bilmem ne.

Konu sahibine tavsiyem kesinlikle 320i.Zaten makyajlı alacağınız için kasa olarak aynı olacak.Motor daha iyi,tüketim daha iyi.

Makyajsız olanı 0 km aldım,50 aydır ve 68 bin km'dir kullanıyorum.Tamamen objektif yorumlar.

• Yav he he. Bir depo bin km gidiyor

• 150 bin lira para vereceksiniz iki aracı da deneyin en fazla 300 lira maliyeti olur zaten fikrim kesinlikle 3.20i ed ancak kronik sıkıntıları fazla olan bir araç mutlaka araştırın.İlk sahibinden servis bakımlı yazılım atılmamış temiz araç bulun yoksa halkımızın tabiri ilek bmw ye ilk sahibi biner vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: N KUL

318i tabiki, yeni teknoloji,çift çıkış tek turbo,düşük tüketim,3 silindir. Diğerinin (170hp) üretimi bitti. Golf tsi kadar tüketimi olur 318i’in, eski 320id 3lt fazla tüketir⚡️ 318i performansı düşükmüş:)))) 2sn 0 100 hızlanması için 2-3lt fazla tüketimin mantığı nedir?? Xdriver bmw almak lazım 300-500hp
    Böyle saçma bir yorum görmedim, 2 Sn 0-100 Hızlanması farkı dediğiniz şey, sürekli drag yapan insanlara gerekli olduğu için değil,
    her gün dur kalk yaptığınız ara hızlanma yaptığınız sürüşlerde aracı bir gömlek yukarı taşıdığı için değerli.
    Bu kadar sığ ve yüzeysel yorumlara aldırmamanızı tavsiye ederim konu sahibi,
    iki araç arasında kullanım rahatlığı olarak dağlar var.
  • 3 silindirli motordan uzak dur kardeşim. Her türlü 3.20.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 silindirli olan pek tutulmuyor, ikinci el fiyatlrindan anlarsin zaten 150bine dolu temiz arac var satamiyor cunku kimse, 320 ninde temizini bulmaz zor bulursan yapistir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.