Şimdi Ara

2015 ADAYLARININ SORULARINI YANITLAYABİLİRİM [YGS1: 1.200 , MF4:3.600][SS'li] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
40
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ygs netleriniz nedir tüm konuyu okudum da göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tmde hedefim ilk 2k final dergilerine abone oldum fen temelimde var sence dergiler 30 civarı fen için yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

hocam fenbilimlerini gidiyorum nasıl bir program yapmalıyım şuan hızlandırma döenmindeyiz

yayınlarıda zor başka kaynak çözmek istiyorum onları ileryice çözsem daha iyi olur fakat ödev veriliyor mecbur yapuıyorumm

fen bilimleri geometri deme bana elim ayağım titriyor

hızlandırmaya ayak uydurmaya çalış şuan.

neden geometri ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Korfeze gidiyorum son deneme mat 37 fen 31 net geldi ama toplam 115 net sozelleri pek takmadim. Simdi yazin sonuna kadar ygs den 2.soru bankalarina basladim tam bitirmesem de cozecegim Bi de ygs lys mat geo kitaplarimi bitirmeyi hedefliyorum 1 ayda. Yani
    Lys fene hic bakmamis olacagim. Nasil sizce?

lys fene hiç bakmamış olacaksan açık konuşayım yarı yarıya sıralaman düşer. yani o kadar çalışman bi bka yaramaz. ygs'de egonu tatmin etmek yerine lys fene geçmeni tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansoylem

geometrim sıfır,fendede fizik problemim var matematiğimde şimdilik orta düzeyde,mezunum dershane 15 gün sonra baslıyor,çalışma isteğim var yavaştan başladım,acaba hergün günde 3 4 saat çalışmayla tahmini 50 60k gelirmi,yada kaç k girebilirim sizce,şimdiden teşekkürler

10k'ya bire girebilirsin önemli olan İNANMAK, ÇALIŞMAK, RAHAT OLMAK.

quote:

Orijinalden alıntı: Pensilvanyalı Zat

YGS sonuçlarını atabilir misin hocam o puanı nasıl yaptın görmek istiyorum.

Bir de fizikten hiçbir sey anlamıyorum ne tavsiye edersin?

ygs sonucumu şimdi ilk mesaja eklicem.
    Fizikle ilgili en az 15 soru gelmiştir onun için de ilk mesaja gerekli cevabı yazıcam.

• endüstri mühendisliğini neden seçtin,öğrenebilir miyim?
  • Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    Hayir yani yaz boyu lys fen bakmamis olucam. Sene icinde halledebilir miyim diyorum sayisal ygs ve mat geo lys bitmis olucak okul baslayinca

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Kendime bir plan hazırladım ama merak ediyorum hafif temeli olan biri Mat-1 i ne kadar sürede sağlam bi şekilde öğrenir ? ( daha 2 yılı olan biri )

1 yılın olsa bile full çekecek düzeye gelebilirsin. benim mat1'im arkadaşlara göre sağlam olmasa da, ki denemelerde genelde 30 civarı yapıyordum sınav günü çok iyi gelmişti. psikolojiyle de ilgili mat1

quote:

Orijinalden alıntı: Supernova13

Hocam ygs netleriniz nedir tüm konuyu okudum da göremedim.

ilk mesaja ekledim.

quote:

Orijinalden alıntı: ethyl alcohol

Hocam tmde hedefim ilk 2k final dergilerine abone oldum fen temelimde var sence dergiler 30 civarı fen için yeterli olur mu?

yeter de artar bile hocam

quote:

quote:

quote:

hocam fenbilimlerini gidiyorum nasıl bir program yapmalıyım şuan hızlandırma döenmindeyiz

yayınlarıda zor başka kaynak çözmek istiyorum onları ileryice çözsem daha iyi olur fakat ödev veriliyor mecbur yapuıyorumm

fen bilimleri geometri deme bana elim ayağım titriyor

hızlandırmaya ayak uydurmaya çalış şuan.

neden geometri ??

fen bilimleri geometri kitabını yazan adamların yazmaktaki tek amacı soruyu çözemesinler olmuştur heralde. bi lys'de çıkan sorulara bak bi de fen bilimlerine bak farkı görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: mdream

endüstri mühendisliğini neden seçtin,öğrenebilir miyim?

10. sınıfta mühendislikleri araştırıyordum, ve endüstri mühendisliğini kendime yakın hissettim. çünkü belli sorunları çözmek, yönetimde olabilmek, verim artırmak gibi endüstri mühendisliğinin özellikleri seçmemde etkili oldu.
  • Meslek konusunda kararsızım tıp istiyorum fakat kazanması çok zor daha sonra onu okumasıda
    İkinci olarakta mühendislik iatiyoru falat ne bilmiyorumm

Fen derslerini srbiyorum özellikle bio e kimyayıı

• merhaba matematik temel atıyorum fonksiyon konusuna başlayıp iyi anlayabilmek için kartezyan çarpım bağıntıyı çok iyi bilmemmi gerekir yoksa temel bilgi yeterlimi ?
  • geometrim sıfır,fendede fizik problemim var matematiğimde şimdilik orta düzeyde,mezunum dershane 15 gün sonra baslıyor,çalışma isteğim var yavaştan başladım,acaba hergün günde 3 4 saat çalışmayla tahmini 50 60k gelirmi,yada kaç k girebilirim sizce,şimdiden teşekkürler
  • Hocam ygsTürkçe için tavsiyeleriniz var mi?

• ODTU'yu bıraktım takipteyim tecrübelerinden yararlanıcaz bakalım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ercan Öztürk

ODTU'yu bıraktım takipteyim tecrübelerinden yararlanıcaz bakalım :)

Niye biraktin hocam

• hava atmana gerek yok, yani birşeyler kanıtlamaya çalışmana gerek yok
    1200 yazınca millete katkın olmuyor. Çözüyorsan çözüyorsundur
  • Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    Abi öncelikle sen bana nasıl ders çalıştığını söylersen daha iyi olur? :)
  • Arkadaş işine gelen sorulara cevap veriyor özelden de utanıyor galiba hiç cevap veremiyor
  • hocam ygs ye kadar siz hangi lys konularını bitirmiştiniz ? mat2,organik,sistemler vs. ne kadarı ygs den önce bitirilmeli ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoLick

Arkadaş işine gelen sorulara cevap veriyor özelden de utanıyor galiba hiç cevap veremiyor

Bana gelen pmlerin hepsine cevap verdim. Suan 3 4 tane bekliyor. Onlara da pcye gecince cevap verecektim. Ama sana cevap vermeyecegim terbiyesizligin luzumu yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ercan Öztürk

ODTU'yu bıraktım takipteyim tecrübelerinden yararlanıcaz bakalım :)

Niye biraktin hocam

Bölümden memnun değilim, bölümüm gıda müh. ben havacılık ve uzay istiyorum. 2. Sınıfa geçtim öyle işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.