Şimdi Ara

2015 ADAYLARININ SORULARINI YANITLAYABİLİRİM [YGS1: 1.200 , MF4:3.600][SS'li] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
40
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

quote:

Orijinalden alıntı: PasoLick

Arkadaş işine gelen sorulara cevap veriyor özelden de utanıyor galiba hiç cevap veremiyor

Bana gelen pmlerin hepsine cevap verdim. Suan 3 4 tane bekliyor. Onlara da pcye gecince cevap verecektim. Ama sana cevap vermeyecegim terbiyesizligin luzumu yok.

Terbiyesizlik benim yaptığım değil. Telefonunun tuşları bozuk heralde bana 2 kelime yazamıyorsun pc ye geçince cevap veririm diye.
    Senden cevap falan isteyen yok artık zaten.
  • Ygs denemelerine neyr gore gecmeliyix ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam günde kaç saat çalışıyordun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gecesesi.35

Meslek konusunda kararsızım tıp istiyorum fakat kazanması çok zor daha sonra onu okumasıda
    İkinci olarakta mühendislik iatiyoru falat ne bilmiyorumm

Fen derslerini srbiyorum özellikle bio e kimyayıı

ne demek istediğini anlamadım ama biyolojiyi ben ygs sonrası pek sallamadım son hafta notlarımı okumuştum ve netim de çok kötü geldi 21 e 7 gibi 20 netin altına düştüm. sen ihmal etme mühendislik istesen de.

quote:

Orijinalden alıntı: btlufk

merhaba matematik temel atıyorum fonksiyon konusuna başlayıp iyi anlayabilmek için kartezyan çarpım bağıntıyı çok iyi bilmemmi gerekir yoksa temel bilgi yeterlimi ?

valla ne desem boş sen öğrenebildiğin kadar öğren sonra geç ama kusursuz olmana gerek yok

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansoylem

geometrim sıfır,fendede fizik problemim var matematiğimde şimdilik orta düzeyde,mezunum dershane 15 gün sonra baslıyor,çalışma isteğim var yavaştan başladım,acaba hergün günde 3 4 saat çalışmayla tahmini 50 60k gelirmi,yada kaç k girebilirim sizce,şimdiden teşekkürler

adam gibi verimli çalışırsan 10k bile olur önemli olan istemek hocam

quote:

Orijinalden alıntı: mr.doğu

Hocam ygsTürkçe için tavsiyeleriniz var mi?

ales sorularını KESİNLİKLE çöz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhansen26

Abi öncelikle sen bana nasıl ders çalıştığını söylersen daha iyi olur? :)

Valla masaya oturup çalışıyordum, sihirli bir formülü yok

quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

hocam ygs ye kadar siz hangi lys konularını bitirmiştiniz ? mat2,organik,sistemler vs. ne kadarı ygs den önce bitirilmeli ?

sistemlerin çoğu bitmişti, okuldaki hocamızdan Allah razı olsun hepsini işlemişti. organik ise nisan ayı gibi hallettim. Mat2 de çok iyi değildim ama temelim vardı, o yüzden psikolojik olarak rahattım.
    quote:

Orijinalden alıntı: Ercan Öztürk

quote:

quote:

ODTU'yu bıraktım takipteyim tecrübelerinden yararlanıcaz bakalım :)

Niye biraktin hocam

Bölümden memnun değilim, bölümüm gıda müh. ben havacılık ve uzay istiyorum. 2. Sınıfa geçtim öyle işte.

Hocam peki ODTÜ ile ilgili yorumların nedir, salı günü kayıta gidiyorum 14'ünde de artık kalmaya gideceğim tavsiyelerin var mı? yurtlar kampüs arkadaş vs

• quote:

Orijinalden alıntı: KurThaN01

Ygs denemelerine neyr gore gecmeliyix ?

orta ve zor seviye denemeler çözmelisin, kolay denemelerde sadece egonu tatmin edersin

quote:

Orijinalden alıntı: special361

Hocam günde kaç saat çalışıyordun ?

o günki durumuna bağlı. bazen 1 saat çalışırsın bazen 5. uykun varken istersen 10 saat çalış hiçbir şeye yaramaz, yatıp uyuman daha mantıklı.
  • quote:

quote:

quote:

hocam ygs ye kadar siz hangi lys konularını bitirmiştiniz ? mat2,organik,sistemler vs. ne kadarı ygs den önce bitirilmeli ?

sistemlerin çoğu bitmişti, okuldaki hocamızdan Allah razı olsun hepsini işlemişti. organik ise nisan ayı gibi hallettim. Mat2 de çok iyi değildim ama temelim vardı, o yüzden psikolojik olarak rahattım.
    quote:

quote:

quote:

Niye biraktin hocam

Bölümden memnun değilim, bölümüm gıda müh. ben havacılık ve uzay istiyorum. 2. Sınıfa geçtim öyle işte.

Hocam peki ODTÜ ile ilgili yorumların nedir, salı günü kayıta gidiyorum 14'ünde de artık kalmaya gideceğim tavsiyelerin var mı? yurtlar kampüs arkadaş vs

ODTU'de ilk yılın yani hazırlık, tabi okursan en rahat yılın olacak. Sosyal olarak ve ingilizce olarak en çok gelişeceğin yıl ve okula alışma okulu öğrenme olarak geçicek. Hazırlıkta okulun topluluklarından birine katılmanı öneririm çünkü çevreni tanıdığın insan sayısını inanılmaz derecede artırıyor. Örneğin ben yamaç paraşütü topluluğundayım. Barınma imkanı olarak zaten okulun yurtları çok çok harika değiller. Numaralı yurtlar ve demiraylar olarak 2 bölgede yurt var ben 4.yurtta kalıyorum. Çarşıya yakın olsıüun istersen numaralılar rahat bir yurt hayatım olsun dersen demiraylar. Ama bizim zamanımızda okul kendi istediği yere yerleştiriyodu şimdi nasıl bilmiyorum. Başka merak ettiğin şey varsa sor ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 . sınıfa geçtim sence ne yapmalıyım?

9-10 temelim fena değil hedef ilk 4 k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye biraktin hocam

ODTU'de ilk yılın yani hazırlık, tabi okursan en rahat yılın olacak. Sosyal olarak ve ingilizce olarak en çok gelişeceğin yıl ve okula alışma okulu öğrenme olarak geçicek. Hazırlıkta okulun topluluklarından birine katılmanı öneririm çünkü çevreni tanıdığın insan sayısını inanılmaz derecede artırıyor. Örneğin ben yamaç paraşütü topluluğundayım. Barınma imkanı olarak zaten okulun yurtları çok çok harika değiller. Numaralı yurtlar ve demiraylar olarak 2 bölgede yurt var ben 4.yurtta kalıyorum. Çarşıya yakın olsıüun istersen numaralılar rahat bir yurt hayatım olsun dersen demiraylar. Ama bizim zamanımızda okul kendi istediği yere yerleştiriyodu şimdi nasıl bilmiyorum. Başka merak ettiğin şey varsa sor ;)

Sagol hocam demiraylarda kalicam buyuk ihtimalle. Hangi topluluklari onerirsin?

• Hocam bu sene sınav mı zordu çünkü lys netlerin düşük sanki ama 3 k olmuşun sınav mı zordu yoksa yani her sene 3 aşağı 5 yukarı bu sonuçla ilk 3 k olunur mu

• Femin 9'lu denemeleri nasıldı hatırlıyor musun ? Normal denemelerde 120-125 civarı yaparken onlarda 110 civarı yapıyorum pek takmıyorum ama gerçek seviyemi görmek açısından merak ettim hangisi daha gerçekçi bir değerlendirme olur hangisini dikkate alayım ?

• Neden Endüstri mühendisliği?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Niye biraktin hocam

Sagol hocam demiraylarda kalicam buyuk ihtimalle. Hangi topluluklari onerirsin?

Verimlilik topluluğu, IEEE, işletme topluluğu gibi topluluklar iş hayatıyla ilgilidir iyiler, ceo yönetici vs davet ediyolar. Spor topluluklarından yamaç paraşütü güzeldir ;) okçuluk kürek populer topluluklardan. Zaten okulda topluluk tanıtımı olacak bunlara gidip kendine uygun olanı bulursun. Müzikle ilgileniyorsan radyo klasik müzik gitar gibi topluluklar da iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrgll

11 . sınıfa geçtim sence ne yapmalıyım?

9-10 temelim fena değil hedef ilk 4 k

11. sınıfı kaçırma özellikle fiziği çok çok önemli, onun dışında çok ufak ygs yapabilirsin istersen yapma bile okadar önemli değil

quote:

Orijinalden alıntı: Silverdevil21

Hocam bu sene sınav mı zordu çünkü lys netlerin düşük sanki ama 3 k olmuşun sınav mı zordu yoksa yani her sene 3 aşağı 5 yukarı bu sonuçla ilk 3 k olunur mu

açıkcası bilmiyorum hocam ama biyoloji bana aşırı zor gelmişti sınavdayken hissettim diğerleri normal gibiydi, zaten ben denemelerde daha da düşük yapıyordum lys hiç sağlam değildi.

quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

Femin 9'lu denemeleri nasıldı hatırlıyor musun ? Normal denemelerde 120-125 civarı yaparken onlarda 110 civarı yapıyorum pek takmıyorum ama gerçek seviyemi görmek açısından merak ettim hangisi daha gerçekçi bir değerlendirme olur hangisini dikkate alayım ?

hiçbirini dikkate alma hocam tek kriter martta gireceğin sınav ama fem kalitelidir çözmelisin.

• Hocam şuan kaç net yapiyo olmamiz lazimdi benim hedefim 5k şuan 350 küsürlerdeyim sizce nasıl?ama fenim çok kötü ygs kimya ve biyolojim sıkıntılı matematikte iyi değil(25 felan) kimyads en son 5 net biyolojim ise 5.5 net geldi.sizce bi 450 yapabilir miyim marta kadar?(final denemelerini çözüyoruz dersanede hocam.) Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamanmekan. -- 25 Aralık 2014; 0:51:09 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.