Şimdi Ara

2015 ADAYLARININ SORULARINI YANITLAYABİLİRİM [YGS1: 1.200 , MF4:3.600][SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
40
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

quote:

Orijinalden alıntı: logarithm

dönüm noktasının teğeti x'e paralel olması, 2. türevinin 0 olduğu anlamına gelir di mi çünkü 1. türevin yerel maksimum ya da minimum noktası oluyor di mi??

x'e paralelse eğim sıfırdır, 2. türev de 0 anlamına gelir evet.

Donum noktasinin tegeti diyorsa 3. Turev sifira esit donun noktasina kadar 2 kez aldin turev e bide onun tegeti dedimi bir daha alicaksin yani bence oyle ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max planık kardeş kök x e u de ordan işlem yaparsak 1/u-1/u+1 gibi bi şey gelir ayrı ayrı integrallerini alırsakta lnu-ln(u+1) bitti

• okulla beraber ygs lys yi nasıl götürüyordun?çalışma programın var mıydı?
    bi de ben şimdi simetri mat 1 de birinci kitabı bitirmek üzereyim ve ygs fizikte basit makinelerdeyim hafiften de türkçeye başladım bunların yanına başka derse çalışmam gerekir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohyeci

Max planık kardeş kök x e u de ordan işlem yaparsak 1/u-1/u+1 gibi bi şey gelir ayrı ayrı integrallerini alırsakta lnu-ln(u+1) bitti

1) Kökx e u dersek dönüşüm yapacağımız için du yerine ne yazacağız?

2) du yu unuttuk diyelim, 1/[1+u^2] ifadesinde arada artı var, eksi olsaydı öyle yapabiliriz ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorct

Oncelikle basarin icin tebrik ederim sunu sormak istiyorum mat2den konu eksigim yok trigonometri haric fen bilimleri cizgiustu lys matematik aldim sence o kitabi cozsem yararli olur mu bir de mat1 icin final soru bankasini aldim mat1 den de sadece soru cozucem ama herkes mat 1 ve mat2 den cok orjinal sorular ciktigini soyluyor onerin nedir? Cok uzun oldu ama kusuruma bakma
    Bir de 12. Sinif konularini bilmiyorum ogrenmeye calismalimiyim?

Çizgiüstü serisi kalitelidir yapamadıklarını da çözdürdüğün zaman yararını görürsün.

Mat1 ve mat2 için orjinal sorular 2013'te vardı ben bu sene çok orjinal soru görmedim olsa bile herkese farklı geliyor yapacak bir şey yok. 12. sınıf konuları zordur bir hocadan dinlemek lazım şimdi çalışma bence.

quote:

Orijinalden alıntı: zamanmekan.

Yazın nelere çalıştın sözel mi kastın sayılsal mı?anlatırmısın biraz

yazın mat geo fizik çalıştım ama mat simetrileri çalıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: Minyotik

Ygs kimyayı yarılamıştım onu hallediyim en iyisi tamamdır çok teşekkürler başarılar üniversitede kardeşim

sağol teşekürler.

quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizTıp

Hocam ben anadolu lisesindeyim YGS hic calismadim.65 net civari netim var sayısal ım.Sizin siralamanizi yapmak için neye nasıl calismaliyim ne kadar süre calismak kurtarir.

Vallahi çok çalışmalısın, mat1 çalış, geometri çalış fizik çalış. netim yükselsin diyorsan ygs kimyayı bitir 10 net garanti gelir zaten.

• öncelikle tebrik ederim gayet guzel bır sonuc :)

soruma gelicek olursam bugun kıtap alıcam.elımde antrenmanlarla matematık geometrı var.temel ıcın bunlar yeterlı olur mu yoksa sımetrı fem falan mı alım
  • Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim umarim istedigin bolume yerlesirsin

• fizik için hangi kaynakları önerirsiniz? hem konu anlatımlı hem de sb olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Planck_

quote:

Max planık kardeş kök x e u de ordan işlem yaparsak 1/u-1/u+1 gibi bi şey gelir ayrı ayrı integrallerini alırsakta lnu-ln(u+1) bitti

2) du yu unuttuk diyelim, 1/[1+u^2] ifadesinde arada artı var, eksi olsaydı öyle yapabiliriz ancak

Doğru abi ben soruyu yanlış görmüşüm ama kökx e u de du=1/2kökx burdan çıkmıo mu

• quote:

quote:

quote:

Doğru abi ben soruyu yanlış görmüşüm ama kökx e u de du=1/2kökx burdan çıkmıo mu

1/2kökx dx i bulamadan du yu nasıl yazacağız sorun orada zaten

• Bu sene tercih yapmadan sadece dershaneye gitmeyi düşünüyorum. İstediğim bölüm Ege veya 9 Eylül Üniversitesi İşletme bölüm. Lise hayatımı yatarak geçirdim hiç ders çalışmadan okulu bitirdim. Yani temel yok gibi bir şey. Sence tm'den o bölümlere girecek puanı yapabilir miyim yoksa 2 senelik üniversite tercihlerini mi düşünmeye başliyim?

• Abi integral sohbetini başka başlıkta yapın allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzox33

okulla beraber ygs lys yi nasıl götürüyordun?çalışma programın var mıydı?
    bi de ben şimdi simetri mat 1 de birinci kitabı bitirmek üzereyim ve ygs fizikte basit makinelerdeyim hafiften de türkçeye başladım bunların yanına başka derse çalışmam gerekir mi?

12. sınıfta okulda ders çalışırdım genelde ve 12. sınıfı görüyorduk zaten.

ekstra ders çalışmak istersen ygs kimya çalışabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: cantshutmymouth

öncelikle tebrik ederim gayet guzel bır sonuc :)

soruma gelicek olursam bugun kıtap alıcam.elımde antrenmanlarla matematık geometrı var.temel ıcın bunlar yeterlı olur mu yoksa sımetrı fem falan mı alım

simetrilerin seviyesi ortadır eğer kendini hazır hissediyorsan al zararı olmaz önemli olan yapamadıklarını sorabilmek

quote:

Orijinalden alıntı: Marianna06

fizik için hangi kaynakları önerirsiniz? hem konu anlatımlı hem de sb olarak?

Fizik önerilerim:
    Birey c serisinden seviyenize göre olanı çözün kesinlikle (ben b çözmüştüm yararını gördüm)
    Fen bilimleri soru bankası
    Final soru bankası
    Final konu anlatımlı sarı kitap (mustafa erden veya başer farketmez ikisi de iyi)

• Mat geo fizik hangi kitaplari kullandin ? Lise sonda aciga gectin mi?

• Geçen sene yazın yapamadığın Matematik-Fizik sorularını nasıl hallettin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Mat geo fizik hangi kitaplari kullandin ? Lise sonda aciga gectin mi?

üstte yazıyor bir bak bence

quote:

Orijinalden alıntı: Adenozintetrafosfat

Geçen sene yazın yapamadığın Matematik-Fizik sorularını nasıl hallettin?

whatsapptan soruyordum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

x+x/2kökx buldum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

x+x/2kökx buldum

Senin bulduğunun türevini alınca 1/[1+kökx]dx gelmiyor ki.

Pm den üni.de okuyan bir arkadaş sormuştu bunu, yoksa benim sınav hazırlıkla işim bitti çok şükür.

• yazın ygsyi bitirmeli miyim
  • Hocam benim hedefim 5k 20 ağustos gibi sözel bide mat2den türev limit integral birde 11. sınıf kimyası çalışmayı düşünüyorum o güne kadar yetişir mi?

Siz yazın ne zaman başlamıştınız?

Nelere çalışmıştınız?

Sözelleri nasıl hallettiniz?

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.