Şimdi Ara

2015 ADAYLARININ SORULARINI YANITLAYABİLİRİM [YGS1: 1.200 , MF4:3.600][SS'li] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
40
Favori
6.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

Orijinalden alıntı: Civilization Tradition

quote:

MF4'lerimiz aynı sayılır, ne yazacaksın?

boğaziçi inşaat. sen ne düşünüyorsun?

İTÜ Bilgisayar. Geçmiş olsun bu arada.

Niye?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

MF4'lerimiz aynı sayılır, ne yazacaksın?

boğaziçi inşaat. sen ne düşünüyorsun?

İTÜ Bilgisayar. Geçmiş olsun bu arada.

Niye?

1200'lerden gerilemişsin o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: scdewils

arkadaşlar gündüz çalışamıyor ama inanın ki ben gündüz daha verimli gece daha verimsiz çalışıyabiliyorum sanki(oruçda tutuyorum) herneyse sorum şu
    kimya fizik bitti gibi şuanda sene içinde unutacağım diye korkuyorum aslında bu tüm dersler için geçerli mesela şuanda matematikde simetriden ilerliyorum ilk kitap bitti gibi arada tuvalette dolmuşda cafede ne biliyim arada aklıma geliyor eski konuları bi aklımdan geçirmeye çalışıyorum hatırlıyamıyorum sonrada bi sıkıntı alıyor beni.3 tane defter aldım kendime böldüm matematik/geometri fizik/kimya/biyoloji ve diğer defteride sözel dersler için ayırdım konu çalışırken sürekli not alıyorum acaba senindemi böyle bi defterin vardı merak ettim? birde tekrarlamayı nasıl yapmalyım not aldığım defterimi okumalıyım yoksa kitapdan en başdanmı :D
    son soru ne yazıkki lanet obp beni vuruyor lise hayatım boyunca hiç okul sınavlarına önem vermedim hatta bazen sıkılırdım bazı sorulara bakmazdım bile o yüzden 44 gelicek sanırım tıp istiyorum acaba ilk 10 bine girsem beni ne kadar atar

Önce sakin olmalısın Ben ekstra not almıyordum, belki önemli şeyleri kağıda yazıyordum o kadar. Ama defterlerimi düzenli tuttuğum için ordan tekrar ediyordum. Eski konuları anlat deyince anlatamazsın. Sorularda görerek hatırlarsın. Bu yüzden kısa tekrar + 1,2 test yeterli olur.

Valla ne kadar geri atar bilemem yanlış yönlendirmeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

Öncelikle tebrik ederim, çok iyi sonuç.Henüz ders çalışmalarına başlamadım.Haftaya başlamayı düşünüyorum.Sözel derslere ağırlık vermek istiyorum.Sayısal derslerden hangisine çalışmalıyım?

Hangi bölümsün? Sayısalsan tabiki fene önceli ver, sözelleri sene içinde halledersin.
  • Hocam bide ben su aralar fızık ıle mat çalışıyorum biyoda calısmalı mıyım yada ne zaman çalışmalıyım ?
  • ygs SS le tam olsun
  • Civilization Tradition C kullanıcısına yanıt
    MF'yim ama sene içinde sözel dersler sıkıcı gelir diye sözelleri halletmek istiyorum.Zaten sayısal dersler aşırı zor değil ve 7 ay boyunca ygsye ağırlık verip ygs ve lys konularını halletmeye çalışıcam.O zaman ilk 1 ay çalışma alışkanlığı kazanmak için sözel dersleri halledip dershane açılınca ygs sayısala devam ederim.
  • feni dersaneye bırakıyorum sizce doğru mu yapıyorum?en iyi sınıfta olacağım
    lys matematik çalışıyorum 1.5 haftaya bitirip sosyal ve 10-11 kimyasına başlamayı düşünüyorum.
    ygs1 hedefim ilk 1500 matematiği ve geometrisi iyi olup türkçeyi hızlı çözen feni batıran birine tavsiyeleriniz neler

edit: konuya 3 saat önce yazmışım fail yine de cevap bekliyorum

edit2: alttaki 11 hattan kop, 2015 tayfasının konusu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribs -- 12 Temmuz 2014; 23:48:41 >

• Hocam merhaba..oncelikle calisma temponuz nasildi ? 11. sinifta fizik.ve.geo ile araniz nasildi ve program yapiyormuydunuz calismak icin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: so be it

Ben 12 ye geçtim veteriner olmayi hedefliyorum.gecen sene istediğim yer 80 90k larda kkapamis.suan oruc filan derken calisamiyorum ağustosta baslamaya planliyorum yetiştirebilir miyim sence bide girmek istediğim yere sonlarda girmek istemiyorum 55 60k olsam yeter.sbs puanim 440 ağustosta baslamam sıkıntı yaratir mi arkadaslarimin hepsi baslamis ve ben kendimi kotu hissediyorum

Yetişirsin tabii. ortalama bir çalışmayla istediğin yeri kazanırsın bence rahat ol.

@SewerusS
    sen bilirsin valla. Az da olsa zaman ayırmanın kötülüğü olmaz. örneğin protein sentezi, bitki tekrarı iyi olabilir.

@logarithm

Fenin kötüyse bence hafiften başla. Örneğin güvender fizik çalışabilirsin temel atmak için. Ama fen nankör ders değildir matematik gibi. Çalıştığın zaman karşılığını alıyorsun, lys'de ve ygs'de oldukça basit soruyorlar zaten.

@4Numara
    Çalışmam çok tempolu değildi ama normaldi. Düzenli çalıştım, faydasını gördüm. 11 fizik çok zordur, ben 11. sınıfta hiç yapamıyordum 12'de hallettim. Asıl sorunlu dersim geometriydi. Onda da test çöze çöze belli bir seviyeye geldim ama geç başladığım için yeterli olması

• Kitap olarak ne önerirsin? Ygs lys

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 100 110 net yapiyorum simetriden daha bi kac konu bitireldim mat1 de, geometride ise karekok ygs cozuyorum. sozelim cok iyi turkcem fena degil matematik fena degil ama fen kotu feni dershaneyle beraber toparlayabilirmiyim
    v yazin mat geo calisma konusunda yanlismi yapiyorum? siz ygs deneme cozmeye nezaman basladiniz. lisede dersleriniz nasildi
    cok sey sordum ancak aklimda bu sorular cirit atiyo
    birde bu calismayla ilk 2 bine girme sansim varmi ygsde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire Cavalry -- 13 Temmuz 2014; 6:23:11 >
  • Başarınızdan dolayı tebrikler. Ben bu aralar daha denemelere başlamadım. ( Abim 3300. oldu ve şuan konuları bitirmem gerektiğini söyledi 1-2 aya denemelere başlamamı) 12. sınıfa geçtim. Ygs geometride 1 konum kaldı ygs matematikte ise finalin konu anlatımlı kitabı var onu bitirdim ancak 2-3 konu da sıkıntılı( fonksiyon oran orantı ve karışım problemleri). sorum şu :

yaz tatili bitmeden ygs de mat geo kimya ve fiziği bitirmek istiyorum fiziği mi önce başlamalıyım yoksa kimya mı yada 2si bir mi? bir yol gösterirsen sevinirim abim şuan amerikada olduğu için soramıyorum sana danışmak istedim( Merak edenler için abim itü uçak mühendisliği oluyor)

Teşekkürler

• lan bu ss kaç yılına ait ben ygs 10 k lys senle aynı sayılı benim derecem 3k nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

hocam 100 110 net yapiyorum simetriden daha bi kac konu bitireldim mat1 de, geometride ise karekok ygs cozuyorum. sozelim cok iyi turkcem fena degil matematik fena degil ama fen kotu feni dershaneyle beraber toparlayabilirmiyim
    v yazin mat geo calisma konusunda yanlismi yapiyorum? siz ygs deneme cozmeye nezaman basladiniz. lisede dersleriniz nasildi
    cok sey sordum ancak aklimda bu sorular cirit atiyo
    birde bu calismayla ilk 2 bine girme sansim varmi ygsde

Feni dershaneyle halledersin büyük ihtimalle. Ygs deneme çözmeye zaman denemeleriyle başladım dershanede de oluyorduk. Lisede derslerim iyiydi. Ben ilk bine girdim sen de girersin dert etme.

quote:

Orijinalden alıntı: sweatle

Başarınızdan dolayı tebrikler. Ben bu aralar daha denemelere başlamadım. ( Abim 3300. oldu ve şuan konuları bitirmem gerektiğini söyledi 1-2 aya denemelere başlamamı) 12. sınıfa geçtim. Ygs geometride 1 konum kaldı ygs matematikte ise finalin konu anlatımlı kitabı var onu bitirdim ancak 2-3 konu da sıkıntılı( fonksiyon oran orantı ve karışım problemleri). sorum şu :

yaz tatili bitmeden ygs de mat geo kimya ve fiziği bitirmek istiyorum fiziği mi önce başlamalıyım yoksa kimya mı yada 2si bir mi? bir yol gösterirsen sevinirim abim şuan amerikada olduğu için soramıyorum sana danışmak istedim( Merak edenler için abim itü uçak mühendisliği oluyor)

Teşekkürler

Fizik ağırlıklı çalış bence. ama kimyayı da simetriden her gün 1 konu şekilde gitsen ygs için 2 hafta içinde bitirirsin ki bence oldukça yeterli. eğer yeterli gelmezse simetri bittikten sonra palme ygs kimya soru bankası çözebilirsin

• ben mf 3. 3000 hedef reis yazdan sozeli bitirip turkce ile yil.icinde fen mat odaklanmayi dusunuyorum sizin dusunceniz nedir ?Bu arada ygsde nasil yaptiniz o puani tebrik ederim.

• logx in integrali?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcıadım

logx in integrali?

x.logx - x + c
  • meraba ben mat simetrilerde 3. kitaptayım diğer dersleri çalışmadım ama henüz 3. simetri de bitince matematikten kapsül deneme mi almalıyım sizce yoksa soru bankası mı soru bankasında sıkılıyorum da biraz
  • ygs ve lys için hangı konu anlatımlarını ve soru bankalrını cozdun usta ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.