Şimdi Ara

2015 Ankara Citroen Özel Servis Tavsiyesi ve Bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diğer konulardan haberim var ama hem çoğunun üstünden zaman geçmiş hemde yorumlardan çoğu servislerin kendi yorumları. aracımı servise götürücem yarın. bana adam akıllı servis önerebilir misiniz? eski konulara göre Bayraktarlardan uzak durucam, Başkent ve Otosay a gitmeyi düşünüyorum. Servisler için son durum nedir acaba?

Sorunuma gelirsek; yakıt pompası hava yapıyor sürekli. arabayı 3 çalıştırmamın 1inde yakıt pompasına basmak zorunda kalıyorum. sorunun tahmini olarak nereden kaynaklandığını söylerseniz ve tahmini fiyat verirseniz sevinirim. (2006 Citroen C4)

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 19 Şubat 2015; 17:36:57 >

• Tavsiyem Geri çekilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucav -- 26 Temmuz 2015; 10:50:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara da şaşmazda,DOĞAN peugeot citroen servisine görürseniz hemen hızlanıp kaçın,hiç durmayın.
    oranın kendini usta zanneden Hakan Doğan mavi tulumu giymiş,sanki yalamış yutmuş peugeot'yu.
    adama turbo geç açıyor diyorum,DPF sıvısı az diyor,lan ne alaka?motoru stop ettiğinde turbodan dızzzz diye bir ses geliyor,Elektronik el freni bozuk diyor.
    arabana program atcam dedi 80 tl aldı,hiç bir değişiklik olmadı.DPF sıvısını eklersem çekiş artacakmış,ulan yuhh nası bağladın ordan orayı...
    sahtekarın teki.
    neyse debimetre sorunluymuş,turbocu arkadaş buldu para bile istemedi.debimetre değişince düzeldi.

şaşmazda SAYGINLAR pug-citroen var,oraya gidin,2 kardeş çalışıyorlar,çok efendiler,sakinler.
    çok parada istemiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar diğer konulardan haberim var ama hem çoğunun üstünden zaman geçmiş hemde yorumlardan çoğu servislerin kendi yorumları. aracımı servise götürücem yarın. bana adam akıllı servis önerebilir misiniz? eski konulara göre Bayraktarlardan uzak durucam, Başkent ve Otosay a gitmeyi düşünüyorum. Servisler için son durum nedir acaba?

Sorunuma gelirsek; yakıt pompası hava yapıyor sürekli. arabayı 3 çalıştırmamın 1inde yakıt pompasına basmak zorunda kalıyorum. sorunun tahmini olarak nereden kaynaklandığını söylerseniz ve tahmini fiyat verirseniz sevinirim. (2006 Citroen C4)

şimdiden teşekkürler.

Otosaydan ayrılmış cemal usta var. Çok iyidir. Ben de internet araştırmalarım sonucu buldum. Batıkent bilgi hastanesini geçince GO benzinciden sağ yapıp sonra sol yapıyorsun. Cep tel: 535 6661069

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 18 Mart 2015; 11:23:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

arkadaşlar diğer konulardan haberim var ama hem çoğunun üstünden zaman geçmiş hemde yorumlardan çoğu servislerin kendi yorumları. aracımı servise götürücem yarın. bana adam akıllı servis önerebilir misiniz? eski konulara göre Bayraktarlardan uzak durucam, Başkent ve Otosay a gitmeyi düşünüyorum. Servisler için son durum nedir acaba?

şimdiden teşekkürler.

Öncelikle sizi de diğer servis elemanlarından biri sandım . Ama forumlara yazdığınız diğer mesajlara bakınca sizin de bu servisi başkasından öğrendiğinizi gördüm ve size güvenerek Cemal ustaya Citroen C1 aracımı götürdüm. Cemal usta olsun, Murat usta olsun çok ilgililer hakkaten. Biz C1 aracımıza bakım yaptırdık. Gayet memnun kaldık. Citroen servisi olmasına rağmen Fiat Bravo marka aracıma da bakım yaptırmak istediğimi söyledim. Tabi yaparız dediler. Bugün de Bravo aracımı götürdüm. Ondan da çok memnun kaldım. Cemal ustayla gittik Fiat orjinal parçacısından bakım parçalarını aldık beraber. Ayrıca sonra sol aynam kırıktı. Cemal usta beni sanayide aynacıya götürdü. Parçacıdan tüm aynayı 310 TL ye almaktansa aynacıda sadece camını değiştirdim ve bu bana 50 TL ye mal oldu. Ayrıca saolsun Cemal usta öğlen yemek bile yedirdi bana. En çok sevindiğim ise bundan sonra usta arayışımın son bulmasıdır. Herkese şiddetle tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.