Şimdi Ara

2015 Audi A4'ün tüm motorları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015 ler ne zaman satilmaya başlanır ki motor seçeneği çok fiyatlarda değişken olacak bakalım görelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil bölümünde genel bir algı karmaşası var. Parası olanlar ve premium araç alanlar 1.6 ve otomatik vites alamaz madem okadar para veriyorlar o araba performanslı olacak yakıtı kafaya takmayacaklar diye düşünülüyor. Acaba biliniyor mu para kazananlar hayatlarını başkalarının tercihlerine göre yonlendirmeyenler ve premium ile tasarrufu bir arada saglayabilenlerdir. Bütçesi 1.2 motora ve onun yakıtına yetenler iyi yanlasın diye 1.6 motor alıp lpg taktirinca garip olmuyorda, A4 ya da 3 serisini 1.6 almak isteyince mi mantık kayboluyor. Kimin kaç motor aldığı neden başkalarını bukadar rahatsız ediyor sanki kendileri binecekler burada bir gariplik yok mu sanane birader demezler mi adama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 27 Nisan 2015; 2:40:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep kendi kendime derdim güçlü motorlarda otomatik şanzımanlar 10 ileri falan olsa hem hızlı gitsek hem az devir çevirsek diye sonunda oluyor dokuza kadar çıktılar,20 ileriye kadar yolu var taş atıyoruz da kolumuz yoruluyor kendi değiştiriyor zaten.
  • Gelse de ortalık şenlense.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

3.0 TFSI quattro ile 272 HP bu çok saçma

beygire bakma sen ciğerlidir o.
  • 1.6 tdi s tronik yokmu ya ?

• 2.0 tdi 125bg nedir öyle ? 2005ten kalan motorları kakalamaya çalışıyorlar

• geç kaldı audi.

D segmentte bile yeni getiriyor. BMW ve Merco E segment bile yerleştirdi. Yeni uyandılar sanırım. Onlar getirdiğinde ülkemizde kademeli ötv düzenlemesi gelmiş olur. (şahsi fikrim)
  • 1.6 TDI ' da otomatik olmamasına ne kadar sevindim anlatamam

1.6 dizele otomatik gelse, Türkiye' de şu an satılan 2.0 TDI fiyatından 1.6 TDI satılır. Hiç hayal kurmaya gerek yok. 1.6 dizelde otomatik olmaması biraz el freni olacak fiyat listelerine. O el freni de çok dayanmaz.

Hacim küçültmeyle hiçbir derdim yok genel olarak, ancak İpsala' dan içeri girdiği anda karşıyım. Hangi model ucuzladi 1.6 hacimli motora kavuşunca ?
    Mercedes c180 çıkardı, bir önceki kasanın 2.0 komp. fiyatlarına 1.6 komp. satmaya başladı.
    BMW 1.6 turbo benzinli çıkardı, bir önceki kasa 2.0 benzinli fiyatına satmaya başladı.

Kısacası 2.0 dizel aldığınız fiyata 1.6 dizel alacaksınız. 1.8 TFSI aldığınız fiyata şimdi 1.4 TFSI alacaksınız. Hiç hayal kurmayın. Piyasa böyle, ülke böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 28 Nisan 2015; 0:16:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: can bora

1.6 TDI ' da otomatik olmamasına ne kadar sevindim anlatamam

1.6 dizele otomatik gelse, Türkiye' de şu an satılan 2.0 TDI fiyatından 1.6 TDI satılır. Hiç hayal kurmaya gerek yok. 1.6 dizelde otomatik olmaması biraz el freni olacak fiyat listelerine. O el freni de çok dayanmaz.

Hacim küçültmeyle hiçbir derdim yok genel olarak, ancak İpsala' dan içeri girdiği anda karşıyım. Hangi model ucuzladi 1.6 hacimli motora kavuşunca ?
    Mercedes c180 çıkardı, bir önceki kasanın 2.0 komp. fiyatlarına 1.6 komp. satmaya başladı.
    BMW 1.6 turbo benzinli çıkardı, bir önceki kasa 2.0 benzinli fiyatına satmaya başladı.

Kısacası 2.0 dizel aldığınız fiyata 1.6 dizel alacaksınız. 1.8 TFSI aldığınız fiyata şimdi 1.4 TFSI alacaksınız. Hiç hayal kurmayın. Piyasa böyle, ülke böyle.

Bende aynı fikirdeyim. Mevcut a4 leri kelepir fiyatına almak çok mantıklı. Uzun yıllar binilir.

• Mevcut A4 ler çok mantıklı araçlar. Bu güzellik sırf hacimden dolayı. A3 1.6 TDİ 100 binlere satıldığı yerde A4 ler 120 binden aşağı olmayacaktır.
  • 1,4 ve 1,6 motorlara bakıp da uygun fiyat beklemeyin. 2.0 TDI fiyatına 1.4 benzinli satacaklar.

Bu arada ZF , otomobil dünyasının Windows'u olacak.
  • Kâhin konuştu

• 8 senedir aynı arka tasarım , hiç beğenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Kâhin konuştu

2015 Audi A4'ün tüm motorları

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

1,4 ve 1,6 motorlara bakıp da uygun fiyat beklemeyin. 2.0 TDI fiyatına 1.4 benzinli satacaklar.

Bu arada ZF , otomobil dünyasının Windows'u olacak.

+1
  • Autoshow da sordum, a4 1.6 dizel türkiyeye kesin olarak gelmeyecek diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macro73

Autoshow da sordum, a4 1.6 dizel türkiyeye kesin olarak gelmeyecek diyorlar.

Mal bunlar.
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    En çok talep görecek motordur 1.4 tsi, mercedes E serisinde en çok 1.6 motor tercih ediliyorsa, a4 premium araçtır 2.0tdi daha çok satılır diye düşünmeyin, parasi bol olan kesim bile 1.6 motorlara yöneldiği ülkede 1.4 daha iyi satış rakami elde eder, tabiki Doğuş 1.4tsi 150bin tl 2.0tdi 170bin tl derse iş değişir.

• fasson kullanıcısına yanıt
    ADSL baglattin herhalde hayirli olsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.