Şimdi Ara

2015 dacia duster 1.5 4x4 dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2013 model fiat linea aracımı satıp 2015 duster alsam nasıl olur sizce 4x4 full olanını

• yenilerini bilmiyorum ama düşük km li eski kasalardan birinin sürücü koltuguna oturdum iç malzeme kalitesi özenilmemişti, kapılar falan hoşuma gitmedi mutlaka satın almadan önce uzun süre kullanın .

ama tabii ki alınabilir hevesinizi kırmak istemem 1,5 dci ve 4x4 için alınabilir.

hayırlısı olsun
  • beyazakbil B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim uzun bi incelemem lazım kapı sesleri vs. Bakmam lazım hep kötü bahsedilmiş araçtan
  • Kaç bin tl olduğuna göre sorunun cevabı değişir.Yakın gelecekte araç fiyatları çok düşecek.
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    O zaman düşüşü beklemekte fayda var
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Nasıl çok düşecek?
  • Ben duster'ı uzun süre şirket aracı olarak kullandım arada linea da kullandım bence Linea 1 gömlek daha konforlu. Duster daha konforlu diyen benzinli 4*2 duster kullanıp ben SUV sahibiyim diyendir.

Duster da iç mekan kalitesi berbat ötesi, kullanılan plastik malzemeler çok sert. Trim sesi düz asfaltta bile var.

Koltuklar ergonomik değil kullanılan sünger sert.
    Orta konsolda telefon koyacak yer bile yok
    Direksiyon ağır
    Motor sesi ve yol sesi olduğu gibi içeri geliyor
    Yolda yan rüzgar çok etkiliyor

4*4ü kısmen başarılı zor araziye girmediğiniz sürece götürür.
    Yol tutuşu Linea dan iyi
    Beklenti çok yüksek değilse, yokuşta sollamada üzmez
    Kısmen Dayanıklı gaddar araba

Sizi bilemem ama ben Karadeniz gibi yerde yaşıyor olsaydım, konforu önemsiz ucuz yüksek modelli 4*4 almak zorunda olsaydım anca öyle tercih ederdim.
    4*4 ihtiyacınız yoksa yılda bir kaç kez çocukları alıp pikniğe kafa rahat gitmek için, senenin geri kalanında kamyondan bozma araba kullanmaya değmez.
    Şehirde yaşıyorsanız dağda bayırda işiniz yoksa hiç bulaşmayın dediğim gibi linea bundan daha konforlu.

Biz 3 yıl önce kadar bu arabaların 10 sene sonra köylüler tarafından toros niyetine kullanılacağını düşünüyorduk.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Kaç modelini kullandınız hocam ben 2015 2016 dan bahsediyorum 2013 ve oncesi kötü zaten de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SZR.X

Kaç modelini kullandınız hocam ben 2015 2016 dan bahsediyorum 2013 ve oncesi kötü zaten de
    2015 ve 2017sini uzun zaman kullandım. 2013 4*2 benzinli modelide yakın arkadaşımda var onuda bir kaç kez kullandım 😊
    Yaramaz diyorsunuz yani 😊 istanbul da yasıyorum bu arada araziyle işim olmuyor yerden yüksek olduğu için istiyordum
  • SZR.X kullanıcısına yanıt
    Yaramaz demiyelimde konforsuz kütük gibi diyelim. Nispeten sağlam araba Biz dağ bayır dolandığımız halde elimizde kalmadı. Elektronik olarak da pek bi numarası olmadığı için arıza riskide düşük.
    Benim için konfor ve güvenlik önemli, güvenlik olarak birbirlerinden üstün olduklarını düşünmüyorum. Geriye konfor seçeneği kalıyor ondada linea daha üstün diye düşünüyorum. İkisi arasında karar vermek zorunda olsam linea seçerdim.

İstanbul havaliman larındaki bazı rent a car cılarda duster var nihai karar için kiralayın. Drd ve dokay filodada var ama bireysele verirlermi bilmiyorum.
    Anladım qq baktım oda çok pahalı ucuz olanlarıda 2.0 motordan aşağı değil onlarda yakıyor vergi yüksek yine suv hayalde kalacak sanırım
  • Fluence mi duster mi alsam kararsız kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.