Şimdi Ara

2015'de oynanabilecek iyi grafikli MMORPG Oyunları var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grafiklerin iyi olduğu, basitlikten uzak ve kapsamlı olduğu, ortamın berbat olmadığı oyun var mı ? Neverwinter 'e başlamayı düşünüyorum ama tedirginim.

• ARK , Neverwinter Online , Elder Scroll Online , Guildwars 2 , Wildstar..

Eğer sadece grafik diyorsan bu oyunların grafiği iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Grafiklerin iyi olduğu, basitlikten uzak ve kapsamlı olduğu, ortamın berbat olmadığı oyun var mı ? Neverwinter 'e başlamayı düşünüyorum ama tedirginim.

Grafik ve içerik ayrıca zorluk istiyorsan halen Aion Online üzerine oyun çıkmadı. Aion'un grafik motoru crysis motor. Crysis 2 oyunun grafikleri ile aynı. Grafik konusunda hiç bir oyun Aion'un hızına yetişemez. Tabi bu iyi birşeymi ? PC özelliklerin iyi ise sıkıntı yok. Değilse çok kasıyor. Youtube a Aion online yazıp son 1 yıl videoları diye aratıp 1080P de izlersen daha açık şekilde görebilirsin.

Aion grafiklerinden sonra, arkadaşın iyi diye yazdığın neverwinter eso ve wildstar sana çok basit gelir (grafik olarak). Grafik iyi olması Aion'u iyi oyun yaparmı ? Hayır. Aion son zamanlarda çok kan kaybedio. Bu nedenlede Steam a geçiyor bu ay. Steam sayesinde bayağı canlanacaktır. Ancak herşey grafik değil. Ben halen iddia ediyorum. O iğrenç grafiklerine rağmen wow dan aldığım tadı hiçbir oyun bana vermedi. Grafik olarakta Aion üstüne tanımam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 8 Aralık 2015; 14:05:48 >

• Archeage'i öneririm hem grafik olarak hemde oyun olarak kesinlikle tatmin edeceğine inanıyorum. Türk guildimiz mevcut gelmek istersen haberleşelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.