Şimdi Ara

2015 İÇİN TAVSİYELERE AÇIĞIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 ygs-lys tmden gireceğim hedefim tm ham puanda ilk 1-2k kafamda planlar dolaşıp duruyor kararsız kalıyorum bu sene ve önceki senelerden tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine açığım

• ders çalış düzenli olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aintmybtch kullanıcısına yanıt
    fen çalışmalı mıyım yoksa çalışmamalı mıyım kafamda hep bu var.Sanki fene ayıracağım vakti mat2 ve edebiyata ayırsam daha faydalı olacak gibi
    Edit:Yalan yok ygs de feni yetiştirememe korkum çok fazla
  • hedef 1-2k ise fen caliscan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazin fem simetri + fem konu ozetliyi coz mattan

Geodan simetriyi bitir.Lys simetri olani.
    Ygs sosyalden 2 kitap bitir derim.
    Sene icinde rahat edersin

Sene icinde mat2 edebiyat calisirsin.
    Bu arada yariyil tatilinden sonra ygs kimya ve biyoya bak derim.Az cok bilgin vardir.Fizikten basit konular var onlari calisirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalotellixxl

fen çalışmalı mıyım yoksa çalışmamalı mıyım kafamda hep bu var.Sanki fene ayıracağım vakti mat2 ve edebiyata ayırsam daha faydalı olacak gibi

kardeş tm den girecekmişsin. sana tavsiyem şu andan itibaren hergün deneme çözmesende hergün türkçe bölğm denemesi çöz . bak ben mf yim dersanedeki sınavlarda (zaman fem körfez falan) türkçe 28 dk sürüyo . ygs de 33 dk sürdü. demek istediğim türkçeden çok vakit kazanabilirsin.

bence fen de çalış hedef 1-2k diyosun .hem feni çözmek kısa sürüyo 25 dk da çözersin mata süre ayırırsın 50 dk falan ben öyle yapıyorum mat 35 den aşağı gelmez ygs de 55 dk gitti ama 37 net geldi . sosyale bişey diyemeyecem onu da sen biliyosundur zaten

• bana kalırsa kitap oku türkçe fullersin :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

Yazin fem simetri + fem konu ozetliyi coz mattan

Geodan simetriyi bitir.Lys simetri olani.
    Ygs sosyalden 2 kitap bitir derim.
    Sene icinde rahat edersin

Sene icinde mat2 edebiyat calisirsin.
    Bu arada yariyil tatilinden sonra ygs kimya ve biyoya bak derim.Az cok bilgin vardir.Fizikten basit konular var onlari calisirsin.

Hocam daha önce fem konu özetliyi çözdüm şu sıralar karekök mat denemelerinde 33-37 arası yapıyorum sence bu dersi denemeler üzerinden götürmek mantıklı mı?
    Sosyalde iyi değilim bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var konu çalışmasını yazarak yapmayı düşünüyorum sonra bol soru....
    Dediğin mantıklı mat ve edebiyata eylülden sonra başlarım
    Fende az çok bilgim var sömestırdan biraz bakarak 20 civarı net yapabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SiradanÇinkoKarbonPil

quote:

Orijinalden alıntı: lalotellixxl

kardeş tm den girecekmişsin. sana tavsiyem şu andan itibaren hergün deneme çözmesende hergün türkçe bölğm denemesi çöz . bak ben mf yim dersanedeki sınavlarda (zaman fem körfez falan) türkçe 28 dk sürüyo . ygs de 33 dk sürdü. demek istediğim türkçeden çok vakit kazanabilirsin.

bence fen de çalış hedef 1-2k diyosun .hem feni çözmek kısa sürüyo 25 dk da çözersin mata süre ayırırsın 50 dk falan ben öyle yapıyorum mat 35 den aşağı gelmez ygs de 55 dk gitti ama 37 net geldi . sosyale bişey diyemeyecem onu da sen biliyosundur zaten

Çok sağol kardeşim umut verdin dediğin gibi yapacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.