Şimdi Ara

2015 İLK 10BİN İÇİN ÖNERİLER MF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAMLAR BU YIL 12 YE GECTIM HEDEFIMDE ILK 10 BIN VE TIP VAR SU ANDA DENEMELERIM 110 120 ARASI GELMEKTE NASIL BIR YOL IZLEMELIYIM SIMDIDEN TESKKURLER

• Calisma olayini bilmem
    Ama kesinlikle sinav aninda sakin olmak cok onemli
    Cok iyi arkadaslarim ygs de gerginliklerinden dolayi 110k 120k yapanlar ilk 5k yapar dediklerimiz 15 20k yapti
    Ama bazilari da hic beklemedigin kisiler 2k 3k yapabiliyor sakinlikleri sayesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TESEKKURLER BASKA ÖNERİSİ OLAN YOK MU?
  • Valla hocam artik sıkıci gelcwk bu oneri ama ygsyi calisip ozellikle okul derslerini boslama kimyada her turlu en fazla 1 haftada tum organigi toparlarsin da matematikte sonun ne olur bilemiyorum. Oyle yani

• Hocam bende zaten okul başlayınca ygs lys karışık bir şekilde gitmeyi planlıyorum hocam bide şu aralar fizik ve mat çalışıyorum ygs biyo ya ne zaman başlamalıyım?
  • UP beyler bi el atın kardesınıze
  • beyler son up yapıyorum tavsiyelerınızı beklıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- İlk sınav YGS diye LYS ye son 3 ayını ayırırsan o sınavdan bir şey bekleme.

2- Organik kimyayı 10 günde bitiren çok zeki arkadaşlarımın var ( Onlara buradan selam yoluuyorum ) Yaw 10 günde bitiriyorsun da sınava kalmış 1 ay sen daha ne ara soru çözeceksin? Yani önemli olan konu bitirmek değil ben de integrali 30 dakikada bitirmesini bilirim ama bu çok yanlış buna dikkat et

3- Günde mutlaka ama mutlaka en az 1 deneme çözmen şart

4- Konu çalıştıktan sonra soruların %70 inin çözecek duruma gelmemişsen o konuyu bitirdim diyemezsin ve o konuyu geçersen ilerde sürekli geriye dönüp bakacaksın (1.maddeden sonra en önemlisi bu gibi)

5- Şu yayın iyi değil şu yayın kolay soruyor vs.... yayın ayrımı yapmayacaksın piyasadaki her türlüsünü çözeceksin. Ha o kolay dediğin denemelerden matematikte sürekli 50 de 50 yapıyorsan onu çöme tamam ama yanlışların ve boşların çıkıyorsa demek ki hala kolay değil o deneme

• İt gibi çalış

• En onemli tavsiyem fizige cok calis
    Matematige calistigimin 4 kati calistim desem yalan olmaz ona ragmen 5y yaptim fizikten

• SewerusS S kullanıcısına yanıt
    Hocam ygs biyoyu okuyup gec zaten ya bu asel diye bi yayin var onun biyoloji konu ozetini al okuyup gecersin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.