Şimdi Ara

2015 Kpss başvusu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kpss Sosyoloji lisans mezunuyum.Kpss başvuruları bugün başlamış şimdi ben Kpss B grubuna mı girmem gerekiyor yoksa Kpss A grubuna mı girmem gerekiyor? şimdi kafam karıştı yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 6 Mayıs 2015; 13:15:11 >

• aynen bende işletme bölümünden giricem ama bu seneki bize yarmıyormuş diye duydum moralim bozuldu. açıklık getirebilirmisiniz.
  • Bu sene Kpss a grubu ve ogretmenlık sınavı olcakmıs.
    Kpss b grubu yokmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Bu sene Kpss a grubu ve ogretmenlık sınavı olcakmıs.
    Kpss b grubu yokmus.

işletme mezunu olarak genel yetenk kültüre girebilirmiyim.
  • abi şaka mısın sen 4 sene işletme okumuşsun daha a grubu nedir onu bilmiyorsun nasıl bu seneki sana yaramıyormuş asıl iibf mezunlarına yarıyor iktisat,ekonomi,maliye,işletme bu bölümler alan sınavlarına giriyor uzman,uzman yardımcıları alınıyor kariyer meslekleri yazık vallahi hiç bişeyden haberin yok

quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Arkadaşlar Kpss Sosyoloji lisans mezunuyum.Kpss başvuruları bugün başlamış şimdi ben Kpss B grubuna mı girmem gerekiyor yoksa Kpss A grubuna mı girmem gerekiyor? şimdi kafam karıştı yardımcı olursanız memnun olurum.

sen bu seneki sınava girmiyorsun girsen de bi anlamı yok atama yapılmaz sana sen çift yıllarda yapılan b grubuna giriyorsun bu seneki a grubu ve öğretmenlik kadroları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 17 Mayıs 2015; 1:26:56 >
  • cevap için teşekkür ederim. Evet aynen dediğiniz gibi. kılavuzda puanını yükseltmek isteyen girebilir diye bir ibare vardı. Sınavlardan çok bunaldığım için gelecek sene şansımı deneyecem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Sosyoloji alanında girecekseniz eğer,yani Sosyolog kadroları için 2016 da yapılacak KPSS ye girmeniz gerekecek.B kadrolarına.
    Eğer Pedagojik Formasyon aldıysanız,2015 KPSS ye girebilirsiniz.Öğretmen olabilmek için.Felsefe de alan yoktur.Genel Kültür,Genel Yetenek ve Eğitim Bilimlerinden girilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    15 yıl önce açıldı
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipirituales

Sosyoloji alanında girecekseniz eğer,yani Sosyolog kadroları için 2016 da yapılacak KPSS ye girmeniz gerekecek.B kadrolarına.
    Eğer Pedagojik Formasyon aldıysanız,2015 KPSS ye girebilirsiniz.Öğretmen olabilmek için.Felsefe de alan yoktur.Genel Kültür,Genel Yetenek ve Eğitim Bilimlerinden girilir.

pedagojik formasyon almadım gelecek sene yapılacak olan kpss b sınavına gireceğim. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Yargıtay başkanı: İsmail Rüştü Cirit

2015 yılı Türk dünyası başkenti Türkmenistan ? Mevr

Altın ayı film festivali ödülünü alan Taksi filmi ile İranlı yönetmen Jafer Panafi

2015 Avrupa Kültür başkenti Belçika ? Mons

devamı :http://www.guncelkpssbilgi.com/category/guncel-bilgiler/guncel-bilgiler-alt/2015-guncel-bilgileri/
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    kpss b grubu çift yıllarda oluyor tek yıllarda a grubu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.