Şimdi Ara

2015 LYS DEĞERLENDİRME YORUMLARINIZ ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 ygs sonuçlarına baktıgımızda yaptıgımız netlerle 2014e göre çok daha iyi bir sıralama geldi , sizce lysde durum nasıl olacak mat ve geo bence zordu 2014e göre mat ve geo netlerinde geçen seneye göre daha az net aynı sıralamayı getirecek ama sizce fen nasıldı ? fen daha mı kolaydı aynı seviyede miydi yoksa zor muydu ?

• Dostum fende dahil zordu bakma burası dh herkes 25 25 diyor ama çoğu gördüğüm adam ilk 5k dakiler bile o kadar parlak bir sonuç beklemiyor

Genel olarak fark vardı ve ben puanlarda 10-15 arası düşme bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görecez
  • tuggyy T kullanıcısına yanıt
    ygs den dolayı zaten puanlarda bir düşüş olacak onun haricinde lysnin demi katkısı olacak diyorsun puanlardaki düşüşe
  • Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo80 -- 26 Haziran 2015; 18:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3-HİLAL

ygs den dolayı zaten puanlarda bir düşüş olacak onun haricinde lysnin demi katkısı olacak diyorsun puanlardaki düşüşe

Evet kardeşim

Sende biliyorsun ki lys mat geo belkide lys tarihinin en zor sınavıydı

Fizik kimyaya biyoloji ortalama bir seviyede idi ama çokta basit değildi 80k daki adamın 25 net 25net dediğine bakma sen

• quote:

Orijinalden alıntı: leo80

Ben brşey sormak istiyorum daha düşük net aynı sırlama derken bu seneki kaç net geçen seneki 30 mat olur arkadaşlar ?

25-26
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    umarım dediğin gibi olur eğer dediğin gibi olursa 14 bine girerim :) sınav anında yaptıgım absürd hatalar olmasa şu an çok rahat bir şekilde bekliyor olacaktım ama şu an kritik
  • quote:

umarım dediğin gibi olur eğer dediğin gibi olursa 14 bine girerim :) sınav anında yaptıgım absürd hatalar olmasa şu an çok rahat bir şekilde bekliyor olacaktım ama şu an kritik

Benimde öyle çok absürt hatalarım 10nete kadar mal oldu bana ama düşmeler olacaktır puanlarda sıralamalarda

2014 2013 senesine göre kolay bir sınavdı ona rağmen 4-5k başarı sıralamaları geriledi

• fen daha kolaydı diyene inanma fen aynı seviye idi fizik biraz daha kolay kimya aynı biyoloji geçen senelere göre daha zordu yani her halükarda düşecek
    sınavın kolaylıgı zorlugu bir yana jenerasyon gittikçe kötüleşiyor :D bundan bi 10 yıl sonra falan 25 matla bogaziçi falan olursa şaşırma estvhjur
  • Sınavdan hemen sonra çok iyi geçti sanarken , soruların açıklamansından sonra bi hayli kötü geldiği gerçeği var bide..

• quote:

sınavın kolaylıgı zorlugu bir yana jenerasyon gittikçe kötüleşiyor :D bundan bi 10 yıl sonra falan 25 matla bogaziçi falan olursa şaşırma estvhjur

Aynen kardeşim Hayırlısı :D

• sizlerin dediğine göre ygsde zaten düştü puanlar lys de düşürecek diyorsunuz baya bir fark olacak o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: opeypazar

Sınavdan hemen sonra çok iyi geçti sanarken , soruların açıklamansından sonra bi hayli kötü geldiği gerçeği var bide..

Kesinlikle bakma burada herkes 25 26 diyor ama açıklanınca göreceğiz bence zor bir sınav oldu ve Sıralama puanlar da bunu gösterecek rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: tuggyy

quote:

Sınavdan hemen sonra çok iyi geçti sanarken , soruların açıklamansından sonra bi hayli kötü geldiği gerçeği var bide..

Kesinlikle bakma burada herkes 25 26 diyor ama açıklanınca göreceğiz bence zor bir sınav oldu ve Sıralama puanlar da bunu gösterecek rahat

Hayaller Paris gerçekler Şırnak olucak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuggyy

quote:

Hayaller Paris gerçekler Şırnak olucak

Ağzına sağlık kardeşim aynen :)

• 3-HİLAL 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2015 ygs bu zamana kadarki en zor sinavdi bence lys mat ve geo ciddi manada herkesi zorladi 5 k dakilride20 k dakinide mat 3 net geo 5 net azalma cok rahat olmustur. Bence fen ise burdakilerin cogunun 25 dediklerine inanma lys fizik. En pis soru tarzi olan yorum dan geldi ve herkes sinav cikisi kolay dedi cevaplara bakinca bu nasil yanlis olur dedigin sorulardi. hep fizikte bence ort 1 net duser kimyada bir farkllik yoktu biyoloji cok dandikti sistem yoktu ama5--6 tane eleyici soru vardi o da1-2 net duser totalde puanlara getirisi 8-10 arasi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 de ygs puanlarının düşmesi sınavın zorluğu ile alakalı değil.97 kuşağının seviyesiyle alakalı. Seviye git gide düşüyor. 2015 de ygsde ilk 1k da olanlar,2012 de ilk 10k ya giremez.
  • Biyolojinin bir çok sorusu orjinaldi. Kimyada organik kısmı zordu çünkü bütün sorular ezber istiyordu beyin kullanarak yapılabilecek bir soru yoktu.Fİzikte ise daha önce kimsenin görmediği soru tipleri vardı.Üstüne birde yorum soruları sorulmuş. Sınav anı çok kolay dediğimiz fizik, çıkışta kontrol ettiğimiz de mermi gibi yaraladı çoğumuzu :) ygs, lys 1 sınavlarını zaten hesaba katmıyorum çünkü bu zamana kadar yapılan en zor sınavlardı. Bu sene bayağı bir sürprizli sıralamalar gelecek diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.