Şimdi Ara

2015 LYS MATEMATIK DEGERLENDIRMESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk sorular oldukca kolaydi fakat ygs mat kismindan olan sorular arasinda 2-3 tane garip, zor soru vardi. Turev,integral kolay gorunumlu fakat oldukca ugrastirici, zaman harcatan sorulardi haliyle kalem oynatamadim. Akp cemaat savasi ardindan sorulari hazirlayan komisyonun degismesiyle birlikte lys'nin de en az ygs kadar kepaze ve rezil olmasina hic sasirmadim. Sinav icin zaman ayarini yine tutturamadilar. Tum sorulari bu kadar zaman alici koyup da bu kadar az zaman vermek serefsizlik degildir de nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hamileyim
  • Kardesim bu sinava tek sen girmiyon zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay yetismiyosa kimseye yetismiyo bi sekilde ipe dizilicez boncuk gibi degil mi ?

• Arkadaşım bide sorun olan artık ygs ile lys nin arasında bir fark yok. Ha ygs ha lys, çalışmak falan işe yaramıyor artık bi yere kadar götürüyor. O soruları 1.5dakika içerisinde çözmemizi bekliyorlar ve bu İMKANSIZ.

• Mat kolay , geo zor

• Kolay diyenlere takilmayin.2014e de girdim aralarinda ciddi seviye farki oldugunu dusunuyorum.

• 2014 te daha fazla sayıda kek soru vardı tık tık gidiyordu. Bunda uğraştırıcı soru sayısı fazlaydı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik uzun suruyor
    6 yıl önce açıldı
    2017 LYS MATEMATİK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.